Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Evo za sada dva para al bez analiza i kvota. Cekam da izadju kvote na betu pa pisem analize

Muller - Tsonga over 23.5 @ 1.80

u drugome kolu teniskog olimpijskog turnira sastaju se muller i tsonga. Tsonga je od wimbledona igrao samo davis cup i tu je imao polovican ucinak (poraz rosol 3:2, pobjeda vesely 3:1). U prvome kolu dobio je u 3 seta jazirija. Muller je kao uvertiru za olimpijadu igrao turnire u sj. americi. Dosao je u finale newports (gubi od doktora ive), nakon toga ispadanja u 2. kolu washingtona i toronta (paire i novak). Muller i tsonga su igraci dobroh serivsa i ja ocekujem ovdje barem 1 tiebreak. Over je uzet jer sam misljenja da ovaj mec moze u 3 seta tj ako je tsonga gubio setove od jazirija, rosola i veslya sigurno moze i od mullera. Uz malo srece moze Muller tu i do pobjede ako mu se posloze neke stvari ali necemo izazivat vraga pa sam uzeo over gemova.

Netko je mozda primjetio da sam sinoc tu postavio i bautista-lorenzi ali je maknuto jer je na pobjedu bautiste pobudjen mizeran tecaj (1.11). Mislip sam da ce na temelju dobre lorenzieve forme bit ponudjeno izmedju 1.25-1.35 ali to se nije dogodilo pa sam ga maknuo

Jučer prošla dva rukometna tiketa, nadam se da nastavljamo u istom ritmu.

Srbija-Grčka (vaterpolo) 1 1.40
Srbija-Australija (ki) 1 1.45

Wwin 2.03

- Po meni vjerojatno tip dana. Srbija je na ovaj turnir došla kao prvi favorit za osvajanje zlata i to je jedino što im fali u bogatoj povijesti ovoga sporta. Odradili su nekoliko pripremnih utakmica, izgubili su samo jednu, i to posljednju, protiv Italije, a dobijali su: Grčku, Francusku, Španjolsku i Mađarsku. Upravo protiv Mađarske igrali su u prvom kolu. Mađarska je puno bolje ušla u utakmicu, kontrolirali su je od početka i samo dizali prednost, Srbija bi smanjila sa 3 na 1 razlike ali bi Mađari redovno vraćali prednost. Na kraju ipak u posljednjim sekundama Srbija zabija gol za izjednačenje i utakmica završava 13:13. Grci su odradili četiri pripremne utakmice, dobili Španjolsku i Francusku, a izgubili od Srbije i Crne Gore. Ovdje su u prvom kolu imali velikih problema. Igrali su protiv Japana koji je najslabija ekipa grupe i jedva su izvukli pobjedu 8:7. Japanci su treću četvrtinu dobili sa čak 4:0 i u zadnju četvrtinu su ušli sa 7:4, ali su sa istom razlikom izgubili zadnju. Srbija bi ovo morala dobiti, kiksali su prvu utakmicu, danas im je jako potrebna pobjeda. Grčka ništa nije pokazala, jedva dobili slabašnog Japana. Srbi su ih dobili neki dan u pripremama 9:7 a prije toga i na Euru 13:7.

- Prvu utakmicu u muškom dijelu košarkaškog turnira danas igraju Srbija i Australija. Australija je sve iznenadila u prvoj utakmici. Prebili su Francusku 87:66. Presudna je bila timska igra Australaca koji su imali oko 25 asistencija dok je Francuska imala samo 5. Francuzi nisu imali odgovora prvenstveno na sjajnog Millsa koji je ubacio 21 poen i dodao 5 asistencija ; pratio ga je Bogut sa 18 poena, 5 asistencija i 4 skoka ; sjajan je bio i Dellavdedova koji je bio fokusiran na razigravanje suigrača i podijelio je čak 10 asistencija. Kod Francuske se jedino isticao Parker koji ih je sa 13 vezanih poena nekako i vratio u utakmicu bio ali to nije bilo dovoljno. Srbija je na turnir došla kao jedan od favorita za medalju. Uvijek neugodna ekipa kojoj je cilj uzeti drugo mjesto u grupi. Amere teško mogu ugroziti, ali im se zato otvorio put za drugo mjesto porazom Francuza i trebali bi to iskoristiti. U prvoj utakmici igrali su protiv Venecuele i dobili su lagano 86:62. Najbolji strijelci su bili Bogdanović i Raduljica sa 19 odnosno 18 poena. Mislim da susjedi danas dobijaju. Australcima svaka čast, imaju dobrih igrača, odigrali su brutalnu prvu utakmicu, ali mislim da će teško iznenaditi dva puta. Nakon onako loših pripremnih utakmica nije se ništa očekivalo od njih ali očito im Bogut puno znači. Je li ono bila samo jedna dobra utakmica ili su se stvarno dobro uigrali i bit će crna mačka turnira, vidjet ćemo danas, ali Srbija je kvalitetnija reprezentacija u svakom slučaju i po meni dobijaju ovo.

Možda i najzanimljivija ponuda danas jest ponuda za vaterpolo... Mišljenja dobrodošla...

j3focdx.png

Po meni si srbi nakon neodlucenog u prvome kolu nesmiju dopustati takve egzibicije ako zele na prvo mjesto i mislim da danas ce pokazati tko su i sto su i da ce doci do pobjede. Jedino nisam bas gledao srbe u prvom utakmici pa ako netko je neka podjeli razmisljanja.

Mozda nebi bilo lose probat SAD po 2.37 kvoti. Pokazali su protiv hrvatske da su cvrsta i dobra reprezentacija

Po meni si srbi nakon neodlucenog u prvome kolu nesmiju dopustati takve egzibicije ako zele na prvo mjesto i mislim da danas ce pokazati tko su i sto su i da ce doci do pobjede. Jedino nisam bas gledao srbe u prvom utakmici pa ako netko je neka podjeli razmisljanja.

Mozda nebi bilo lose probat SAD po 2.37 kvoti. Pokazali su protiv hrvatske da su cvrsta i dobra reprezentacija

ja sam napisao iznad kraću analizu za Srbiju, po meni je to drama fin par (nadam se da ga neću usihriti), glavni favoriti, ne smiju kikasti opet ; a i ako ne dobiju ovakvu Grčku koja je protiv amatera iz Japana izgubila treću četvrtinu 4:0 i na kraju jedva dobila..

Sweden Superettan

Atvidabergs FF - Orgryte IS GG @ 1,57

Prije samo 6 dana ove dvije ekipe odigrale su također prvenstvenu utakmicu u kojoj su uloge domaćina bilo zamjenute. Utakmica je bila puna golova i preokreta a rezultat na kraju je glasio 3-3.

Mislim da će teško ponoviti istu utakmicu, ali vjerujem da će se mreže zatresti barem jednom na obje strane. Sretno!

BARYS ASTANA – RED STAR KUNLUN -5.5=1.69 5:0
BARYS ASTANA – RED STAR KUNLUN 1=1.48

Kineski Kunlun je protiv Astane stigao do svoje prve pobjede u povijesti a iako se radi o prijateljskoj i neslužbenoj utakmici Astana će im danas itekako htjeti vratiti s obzirom da se ponovno igra u njihovoj novoj i velebnoj Barys Areni koja prima 12 000 gledatelja i koja će ugostiti zimsku Univerzijadu iduće godine. Odmah treba reći kako su Kazahstanci doživjeli veliki šok koji je odmah zasjenio taj poraz od Kineza otprije par dana jer je njihov najbolji igrač Dustin Boyd pretrpio tešku ozlijedu a nedavni pregled kod liječnika otkrio je ono najgore a to je slomljena noga zbog čega će s leda izbivati najranije do 11-tog mjeseca. Koliko god to uprava i trener Astane ne žele priznati bitno će to unazaditi njihove planove i ambicije za ovu sezonu a ukoliko ne reagiraju na tržištu na vrijeme s nekim potezom ostat će bitno hendikepirani u ofenzivnom dijelu. Ipak, imaju oni još dosta materijala koji bi im trebao osigurati pobjedu protiv ekipa kao što je Kunlun jer u napadu imaju Dawesa i Bochenskog te Barkera i Dallmana u obrani dok je Kunlun tek nedavno izgrađena momčad koja će ove sezone debitirati u KHL-u. Kinezi su odigrali tek tri utakmice zajedno a zasada je uprava primarno dovodila finske i ruske igrače dok su u zadnje vrijeme počeli uvažati i Sjeverne Amerikance jer su svjesni što im treba za dobar napad no po meni trebat će im vremena da sve sjedne na mjesto i ne vjerujem da ćemo ih gledati u doigravanju ove sezone. Sve u svemu Astana igra kod kuće i zasad su pripreme odradili vrlo dobro tako da sam uvjeren da neće dopustiti novo iznenađenje i da će se osvetiti Kunlunu za taj poraz prije nekoliko dana.

Osim ovog para možda nebi bilo loše odigrati JOKERIT-NOVOSIBIRSK 1=2,00

STUTTGART – ST. PAULI  1=1.75 2:1

Nakon 1975. i zadnjeg ispadanja iz Bundeslige Stuttgart se ponovno našao u drugoj ligi nakon očajne prošle sezone koja je bila samo kulminacija propadanja koje je Stuttgart doživljavao u posljednjih nekoliko sezona. Svima je jasno koliko je ovo sramotno ispadanje jednog od najuglednijih njemačkih klubova pogodilo i navijače i upravu kluba pa o tome nećU dodatno lamentirati već ćU se posvetiti ovom otvaranju koje danas imaju na svojoj Mercedes-Benz Areni protiv St. Paulija koji neće biti nimalo lak zalogaj. Što se rostera tiče jasno je da su radili drastične rezove no neki igrači su čak i ostali(mala manjina) a oni koji su pristigli većinom imaju potrebno iskustvo i kvalitetu za Stuttgartovu laganu promociju u Bundesligu. Od zvučnijih imena izdvajamo Gentnera, Maxima, Insuu i Grosskreutza koji bi trebali biti nositelji svog kluba kojeg večeras čeka dvoboj s neugodnim St. Paulijem kojem je doigravanje za Bundesligu prošle sezone izmaklo za samo jedno mjesto. Ove sezone imaju sličnu kvalitetu ali su sve u svemu ispod Stuttgarta koji nakon briljantno odrađenih priprema i šest pobjeda u šest mečeva želi nastaviti sa sjajnom formom. Što se tradicije tiče nikad u povijesti St. Pauli nije slavio protiv Stuttgarta a čak nisu uspjeli nijednom stići ni do boda jer Stuttgart slavio u svih pet međusobnih susreta pa vjerujem da će i danas nastaviti s tom blistavom tradicijom.

Razlike u granicama igrača.

Raduljica - domaće klade 12,5 ; bet365 11,5 ; unibet 13,5
Bogdanović - većina domaćih klada 14,5 ; bet365 13,5 ; Germania i unibet 15,5
Teodosić - 12,5 skoro sve klade osim Unibeta koji daje 10,5
Mills - 17,5 skoro sve, u Betu 15,5
Baynes - unibet 12,5 ; bet365 10,5
Bogut - 7,5 SS/Wwin ; 8,5 Premier/Bet Live/Germania ; unibet 11,5
Ingles - 8,5 sve osim Beta gdje je 9,5

Anthony - Germania 10,5 ; Premier/Bet Live 11,5 ; unibet 12,5
Durant - domaće 19,5 ; Bet i unibet 18,5
Thompson - Germania 9,5 ; Premier/Bet Live/SS 10,5 ; unibet 11,5 ; bet365 13,5
Irving - unibet 11,5 ; ostale 12,5
George - sve 10,5 osim Unibeta gdje je 13,5
Cousins - unibet 11,5 ; bet365 12,5 ; domaće 13,5
Cox - 10,5 bet365 ; unibet 11,5

De Colo - domaće 12,5 ; bet365 13,5 ; unibet 15,5
Parker - 14,5 bet365 ; ostale 15,5
Batum - 9,5 unibet i bet365 ; domaće 11,5
Diaw - 8,5 unibet ; 9,5 SS
Yi - 17,5 domaće ; 19,5 unibet i Bet

Lokomotiva Zagreb - Osijek bts YES @ 1.85 unibet

Preostale su još dvije utakmice četvrtog kola prve hrvatske lige , a jednu od njih će večeras u Zagrebu zaključiti Lokomotiva i Osijek. Lokosima je ovo možda i najbolja sezona od postojanja kluba , prvo su izborili plasman u Europsku ligu gdje su već u četvrtom pretkolu nakon pobjeda nad Santa Colomom , Rovaniemiem i Vorsklom , a na putu za glavni ždrijeb im stoji belgijski Gent. Ekipa je kao i svake godine sastavljena od mladića koji se nadaju da će dobrim partijama zavrijediti poziv u 'A momčad' odnosno Dinamo i ponekih iskusnijih pojedinaca na koje Mamić odnosno Kranjčar i ne računa previše. Igraju lijepo za oko , dosta hitro i napadački što im se ponekad zna i osvetiti , ali kako drukčije s talentovanim mladićima željnim dokazivanja. Danas im na putu stoji Osijek koji je ovu sezonu počeo bolje nego što je završio prošlu kada su bili prvi iznad crte za ispadanje. Prvo su upisali tri remija s Celjeom , Dinamom iz Bukurešta i Jagielloniom , a zatim upisali dvije vezane pobjede te minimalan poraz od Rijeke u zadnjem kolu koja u ovom paklenom hrvatskom trozupcu zasad izgleda možda i najbolje. Roster nisu previše mjenjali , otišli su tek Šarić (Crotone) i Roce (Istra), a došli Petrović (Rabotnički) , Lulić (posudba iz Sampdorie) , Boban (Zagreb) , Barišić (Dinamo) i Barać (Šibenik) i čini mi se da bi ove sezone mogli mnogo ranije ploviti u mirnoj luci. Od spomenutih akvizicija , danas ne mogu računati na Baraća kao ni Peroševića , Arsenića , Mandića i Škorića dok će se Lokosi morati snaći bez Rožmana i Begonje. Na utakmicama ove dvije momčadi nerijetko viđamo dosta pogodaka i to sa obje strane , a ovako ofenzivno orijentiran domaćin i vidno pojačan gost bi morali biti kombinacija za nastavak te tradicije. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use