Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 7.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

R.Albot - T.Gabashvili 1 @ 2.10 16:00 CET WilliamHill

R. Albot - T. Gabashvili 1 @ 2.32 unibet

Jedan tenis sa olimpijade.

Ovolike kvote na albota su vjerojatno plod H2H u kojem gabashvili vodi 4:1 (3:0 na hardu). Olimpijski turnir se igra na hardu sto nam i ne ide u prilog ali smatram da H2H ovoga puta nije dobar pokazatelj. Gabashvili ove sezone ocajan na hardu (skor 6/9), bez nekih zapazenijih rezultata ( uzet cemo 1/2 sydneya ali to je bilo pred 7 mjesecu). S druge strane albot vrlo solidan na hardu u drugom dijelu sezone. Dolazi tu sa osvojenom titulom na challangeru u fergani (kazakhstan), nakon toga titula u poznanu (zemlja doduse) te polufinale praga (isto zemlja). Od uspjeha na hardu tu je jos polfunale challangera u karshiu. Sve u svemu albot pruza bolju igru cijele sezone (jos je tu i 3.kolo wimbledona kao uvertira u drugi dio sezone nakon cege stizu solidni rez i na hardu i zemlji, te smatram da je u puno boljoj formi od gabashvilia i da svakako ima vise sanse za proci dalje od toga sta pokazuju kvote. Po meni bi realnije kvote bile 1.83-1.83 jer smatram da je u ovome mecu sansa ipak oko 50% za obojicu

Goks, jel vrijedi i dalje ono za Istru ? Solidna kvotica na Hajduk za neki combO za jaci ulog.

Iako su znali, nekad, raditi iznenađenja na Poljudu sumnjam da će to biti slučaj. Kadrovski su slabi, i dalje nije najbolja atmosfera u klubu, mislim da nisu pobjedili od 10 mjeseca 2015. godine u prvenstvu! Dakle skoro pa godinu dana... 

Sretno i spretno su ostali i u ligi a politika vođenja kluba se nije puno promijenila, došao je novi treber i odigrali su zadnju X sa Lokomotivom. Inaće, tradicionalno Istra igra puno lošije u gostima...

Možda i najzanimljiviji susret dana jest Community shield, gdje će se Manchester United i Leicester boriti za prvi trofej ove sezone.

ipOBffD.png

SuULYqZ.png

Očekujem zanimljiv susret koji bi mogao pokazati neke stvari. Mourinho lijepo slaže Manchester United, ali nije još stigao niti Pogba, a vjerujem da će biti i još par transfera do kraja prijelaznog roka. Onda će trebati to sve i posložiti i uigrati, tako da očekujem da Manchester United krene u 11. mjesecu, i tradicionalno u periodu za novogodišnje praznike, boxing day...

Manchester United me igrom do sad nije impresionirao. Doživjeli su, može se reći i sramotan poraz na otvaranju sezone, protiv Dortumnda gdje su izgubili 4:1. Galatasarayu su par dali 5 komada i slavili sa 5:2, a onda odigrali mizernih 0:0 s Evertonom.

Leicester sigurno neće sezonu završiti tamo gdje je prošle godine. Otišlo je a vjerojatno i hoće par igrača. Biti će ih zanimljivo gledati u Ligi Prvaka a nadam se da će i u Premiershipu kotirati visoko. 

Što danas očekivati? Otvaranje je sezone i puno upitnika, ali budući da je ovo pravi debi Mourinha i Ibrahimoviću, nekako mislim da je Manchester United gladniji trofeja i da će prije do njega i doći.

Također, discipilinske mjere ove sezone su tema za sebe. Očekuje se znatno više kartona, poogoto na početku sezone (u Premiershipu) zbog izmjene nekih pravila, ali više o tome pred početak, prema mnogima, najbolje nogometne lige na svijetu. Još je malo ostalo... ;)

WTA olimpijsle igre. Analize u toku sutrasnjeg dana. Za sada samo parovi

Puig - Hercog under 21.5 @ 1.80 bet365

Puig - Hercog under 20.5 @ 1.90 unibet

Kao sto sam obecao evo i analize. U susretu 1.kola olimpijskog turnira za zene sastaju se portorikanka puig i slovenka hercog. Slovenka je jedan od onih igracica koje su puno obrcavale ali nikada nisu ispunile svoj talent do kraja. Na pro tour je usla 2006. godine, te je do 2011. se spustila u rankingu do 36.mjesta. Nakpn toga je ipak stala ( ne znam dali je mozda kakva ozljeda bila u pitanju), te se nakoj toga srozo njen ranking i vrti se negdje oko 80-100 mjesta. Ove sezone je na hardu bez zapazenih rezultata i na omjeru 3/8. Njena suparnica je 34. Igracica svijeta Monica Puig. Takodjer nema tj.nije imala do prosloga tjedan zapazenih rezultata na hradu, kad je odigrlaa wta u floiranapolisu u brazili radi aklimatizacije te je stigla do 1/2 finala i izgubila od kasnije osvajacice Begu (vise o njoj u drugom dijelu posta). Puig eto u odlicnom raspolozenju stize u rio i mislim da ipak nece imati problema protiv hercog i da ovo uzima u 2 seta (takoder uzimam i Puig @ 1.40)

Begu - Hibino under 20.5 @ 1.83 unibet

Ovo je po meni must take tip dana. Begu dolazi sa titulom u florianapolisu ( bilo je to solidnih imena na tom turniru; babos, puig, jankovic, ostapenko ). Zaninljivo je da su se u 3. kolu tog turnira (igrano 3.8), susrele danasnje suparnice i begu je slavila 6:2,6:4. Danas ocekujem slican mec i ishod. Hibino bez reziltata na hardu ove sezone (jednom povezala 2 pobjede) i sve osim slicnog rezultata kao prosli tjedan i pobjede begu u 2 seta bi za mene bilo iznenadjenje

Za najhrabrije:

Belluci - Brown over 24 @ 2.1

Belluci - Brown over 2.5 sets @ 2.37

A evo moram i ovo uzet

Hrvatska - Katar 1 @ 1.45

Danas starta turnir u rukometu. Kvota na hrvatsku je u rastu (narasla sa 1.35 na 1.45). Ja to stvarno ne kuzim. Po meni je i 1.45 previse. Je katar drugi na svijetu, vodi ih veliki valero rivera ali na SP-u su ih gurali sudci bili su domacini, a i imaju valjda 3 igraca bas iz katra u reprezentaciji. S obzirom na tezinu ove skupine hrvatska si kiks protiv katra nesmije dopustiti, a i vjerujem da nece.

Danas ponovo prebogata ponuda, izdvojio bih nekoliko predloga za danas:

Herbert/Mahut @1.30 WilliamHill 

Herbert i Mahut su trenutno najbolji rangirani par u muskom dublu, igraju protiv para Cabal/Farah koji nisu generalno los par ali trenutno u jako losoj formi. Olimpijske igre su jedno od najvaznijih takmicenja i za tenisere, siguran sam da ce Mahut i Herbert pucati visoko i stici barem do 1/2 finala, realno u puno su boljoj formi a i oba  puta su slavili protiv Cabala i Faraha bez izgubljenog seta. Mislim da danas ponovo uzimaju ovo a 1.30 je fina kvota

Pospisil/Nestor @1.30 WilliamHill, marathonbet

Prednost dajem naravno Kanadjanima koji su favoriti u ovom mecu, puno su uigraniji a i kvalitetniji sto pojedinacno sto zajedno u paru. Imaju solidan turnir u Toronto pre olimpijskih igara gde su prosli prva 2 kola a onda ispali od Murraya i Soaresa. Daniel i Venus ukupno 4 meca odigrana zajedno, 1 pobeda i 3  poraza, ove sezone samo jedan odigran mec zajedno i poraz od underdoga Boutillier/Janvier.

Paire - Rosol, Rosol uzima set @1.36 marathonbet

2:2  u H2H mecevima, zadnja 2 na hardu pocetkom ove sezone, prvo pobeda Pairea u Chennaiu pa onda pobeda Rosola u Aucklandu. Na hardu dajem blagu prednost  Rosolu koji zna odigrati dobar turnir na ovoj podlozi, nedavno je iznenadio na Davis Cupu dobivsi Tsongu u 5 seta, Paire standardno sa puno oscilacija u svojoj igri, prosle nedelje katastrofalan protiv Stepaneka u Toronto gde je uzeo svega 4 gema. Rosol takodje u ne tako dobroj formi na hardu ove sezone, ali ovde bi morao barem parirati teniseru kao sto je Paire i uzeti barem set.

Sousa - Haase, Haase uzima set @1.38 marathonbet

Haase jednostavno puno bolji na hardu, Sousa je tipican sljakas i ima jako slabe brojke na ovoj podlozi. Haase dolazi sa titulom u Sheveningenu od prosle nedelje, sigurno ce i to doprineti psihi a ako bude servirao kao sto zna, trebao bi svesti brejk sanse na minimum. H2H je u korist Haasea, oba puta Holandjanin bio bolji sa 2:0 u setovima, poslednji mec februara  ove sezone u Francuskoj na hardu.

Olimpijske Igre, Streljastvo: Giovanni Cernogoraz @5.20 marathonbet

gi7wpV2.png?1

Po misljenju mnogih ljudi koji prate streljastvo, Cernogoraz vazi za jednog od favorita za osvajanje zlata. Brani zlato iz Londona gde je imao debi i odmah osvojio medalju. Fernandez Alberto u ulozi favorita, medjutim to ne mora nista znaciti, kvota vise nego dobra na Cernogoraza i uzimam ovo na manji ulog, verujem da moze ponovo do iznenadjenja kao u Londonu.

Raspored hrvatskih sportaša drugog natjecateljskog dana u Riju:

GIMNASTIKA - Ana Đerek nastupit će u kvalifikacijama preskoka (14.45 sati)

KOŠARKA - Utakmica 1. kola skupine B Hrvatska - Španjolska (0.00 sati)

PLIVANJE - Matea Samardžić plivat će u kvalifikacijama i eventualno u polufinalu na 100 metara leđno (18 i 4.29 sati)

RUKOMET - Utakmica 1. kola skupine A Hrvatska - Katar (14.30 sati)

STOLNI TENIS - Andrej Gaćina igrat će eventualno u 2. i 3. kolu turnira u pojedinačnoj konkurenciji

STRELJAŠTVO - Marija Marović nastupit će u kvalifikacijama zračnog pištolja 10 metara (14 sati) i eventualno u finalu (16 sati) dok će Josip Glasnović i Giovanni Cernogoraz započeti kvalifikacije u trapu (14.30 sati)

VESLANJE - Damir Martin u samcu, te Martin i Valent Sinković u dvojcu na pariće će nastupiti u repesažnim utrkama (13.30, 14.50 sati)

A evo moram i ovo uzet

Hrvatska - Katar 1 @ 1.45

Danas starta turnir u rukometu. Kvota na hrvatsku je u rastu (narasla sa 1.35 na 1.45). Ja to stvarno ne kuzim. Po meni je i 1.45 previse. Je katar drugi na svijetu, vodi ih veliki valero rivera ali na SP-u su ih gurali sudci bili su domacini, a i imaju valjda 3 igraca bas iz katra u reprezentaciji. S obzirom na tezinu ove skupine hrvatska si kiks protiv katra nesmije dopustiti, a i vjerujem da nece.

Da budem iskren ja se nekako bojim Hrvatskog rukometa od kad je trener Babić, a plus još što Hrvatska tradicionalno prve utakmice na svim prvenstvima odigra jako klimavo. Katar nije reprezentacija za odbaciti iako je to jedna od "egzotičnih" sportskih zemalja. Oni kupuju sport i ulažu veliki novac. Ako se poklopi loš dan našima kao što to biva kod nas u prvim utakmicama, onda smo na jako tankom ledu.

Da budem iskren ja se nekako bojim Hrvatskog rukometa od kad je trener Babić, a plus još što Hrvatska tradicionalno prve utakmice na svim prvenstvima odigra jako klimavo. Katar nije reprezentacija za odbaciti iako je to jedna od "egzotičnih" sportskih zemalja. Oni kupuju sport i ulažu veliki novac. Ako se poklopi loš dan našima kao što to biva kod nas u prvim utakmicama, onda smo na jako tankom ledu.

Ma sve to stoji svakako. Ali katar je kupio reprezentaciju. Jednostavno, mislim da smo kvalitetniji puno, imamo dva prvaka europe, duvnjaka koji nije preumoran kolko kaze, odlicnog stevanovica na golu i mislim da cemo otvorit ovo pobjedom.

Štrlek over 3,5 1.70

Hrvatska (-5,5)-Katar 2 1.25

Wwin 2.12

Štrlek je bio naš najbolji igrač na proteklom Euru. Bio je i najbolje lijevo krilo turnira, a uvršten je i u najbolju ekipu. jako zahvalan igrač koji redovno prvi istrčava kontru. Jedan je i od izvođača sedmeraca, a kako Katar ima sjajnog Šarića na golu, ne bi se čudi ako bi fulali Horvat ili Čupko pa da Manuel proba i sa sedam metara. Trpali smo ga i na Euru i na dodatnim kvalifikacijama, svaki put bi ispoštovao, a to očekujem i danas.

Mislio sam se ovo ili pobjedu Hrvatske, ali mi se redovno mučimo na početku, a Katar sigurno nije za baciti. Mislim da nas čeka zanimljiva i teška utakmica, a i tek je otvaranje turnira. Vjerujem da će Hrvatska dobiti ali unutar ovog hendikepa.

Evo jedan par za hrabre. Cisto informativno.

Inter Zapresic - Rijeka DNB 1 @ 3.45 unibet

Inter Zapresic - Rijeka 1x @ 2.15 bet365

Rijeka nema pobjedu u zapresicu od 2007. U njihovim medjusobnim utakmicama od 2002. godine gost je pobjedu odnio 3 puta od cega 2 puta inter. Mislim da inter moze iskoristit uzdramnost rijeke nakon ispadanja iz EL sto je, realno gledano, neuspjeh te doci barem do boda

Evo jedan par za hrabre. Cisto informativno.

Inter Zapresic - Rijeka DNB 1 @ 3.45 unibet

Inter Zapresic - Rijeka 1x @ 2.15 bet365

Rijeka nema pobjedu u zapresicu od 2007. U njihovim medjusobnim utakmicama od 2002. godine gost je pobjedu odnio 3 puta od cega 2 puta inter. Mislim da inter moze iskoristit uzdramnost rijeke nakon ispadanja iz EL sto je, realno gledano, neuspjeh te doci barem do boda

Na žalost i tu sam suprotnog mišljenja  :D  :D  Rijeka je ispala iz Europe i jedino što im preostaje je liga. Ima Rijeka jako dobru ekipu, dok je Inter bez one ekipe od prošle godine po meni ipak kadnidat za 2. ligu uz Istru. Ja sam povezao Rijeku uz Vardar na double.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use