Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

U petak, po CET vremenu, je na rasporedu otvaranje Olimpijskih igara pa evo i najave "Što očekivati od Hrvatske u Riju2016".

Naime, nisam našao niti jedan tekst gdje bi bili svi koeficijenti na jedno mjestu pa donosimo popis po sportovima svih hrvatskih predstavnika na Olimpijskim igrama u Riju 2016 te koeficijente bookmakera, za svakog od njih. Za neke od sportaša nije bilo moguće naći koeficijente budući da očito prema kladionciama nisu na listi ozbiljnih kandidata, ili neka tržišta još nisu iznaćena ali velika većina, onog važnog, je ovdje...

http://www.svijetkladjenja.com/dugorocne-oklade/sto-ocekivati-od-hrvatske-na-olimpijskim-igrama-u-riju-2016/

grFgMrG.png

Opelka-Young 1 4.50 Wwin

O Opelki sam pisao zadnja dva meča, oba puta je ispoštovao over pa sada idemo malo jaču okladu. Domaći je tenisač, ima 20 godina a već je jedan od najviših tenisača na touru. Shodno tome ima jako dobar servis na kojemu gradi igru. Prošle godine osvojio juniorski Wimbledon, već se dosta članaka pisalo o njemu kao velikoj američkoj nadi. U prvom kolu dobio Eubanksa 7:6 7:6. 92 % prvog servisa, 72 % drugog, 9 aseva i nijedna ponuđena break lopta. U drugom kolu igrao je protiv Andersona. Napravio je veliko iznenađenje pobjedivši ga 6:7 6:3 7:5. 80 % prvog servisa, 50 % drugog, 20 aseva. Ponudio je protivniku 9 break lopti i spasio njih 7 a ono što mi je jako zanimljivo je to da je imao čak 18 iznuđenih break lopti. Loše je ušao u meč, Anderson rano pravi break ali Opelka ga odmah vraća, servisi se čuvaju i set odlazi u tb koji uzima Anderson. Na početku drugog seta Opelka pravi break i čuva ga do kraja seta (u jednom gemu je spasio i 3 vezane bl). Kao i u prethodna dva seta prije, i u trećem setu break pada u trećem gemu seta, a ovaj put ga pravi Anderson. Opelka se nije predavao do kraja, Anderson je servirao za meč imao i 2 meč lopte, ali Opelka sa 5 vezanih gemova skroz okreće meč. Donald Young je bivša američka teniska nada koja nikada nije opravdala očekivanja. Tenisač koji dosta oscilira u svojoj igri, ove godine najbolje partije pružio je na travi koja mu je možda i najslabija podloga. Ovdje je u prvom kolu dobio Krajiceka 3:6 7:6 5:7. Navijao sam za Krajiceka jer je pobjednik isao na Smyczeka (koji je očajno igrao) a znao sam ako Young prođe da će to biti dvoboj luđaka. Krajicek i danas žali za propuštenim, igrao je fino, u trećem setu imao i 5:3, servis za meč, ali nije izdržao do kraja i Young sa 4 vezana gema okreće meč. U drugom kolu igrao je protiv Smyczeka kojega je dobio 4:6 7:6 6:3. Još jedan meč u kojem se Young provukao kroz iglene uši. Smyczek je dobio prvi set 6:4, u drugom imao 3:0 i servis ali nije izdržao, set gubi u tb-u i na kraju je treći bio samo rutinski dio jer je Smyczek skroz psihički pao. Na osnovu svega, moram odigrati Opelku po ovoj kvoti. Mali igra odlično, riješio se pritiska i već je pokazao da je dobar u glavi nakon onog preokreta protiv Andersona. Servis ga odlično služi + u ovaj meč ulazi pun samopouzdanja nakon ove dvije pobjede. Young igra kako vjetar puše, prva dva meča se baš provukao i da je imao jače protivnike ispao bi bez problema. Možda Young odigra odličan meč, a Opelka se sjebe i da bude rutinska pobjeda Donalda, ali na osnovu pogledanog jednostavno moram uzeti Opelku po ovoj kvoti.

17:00 Sloboda - Vitez 1/1 @ 2.05 bet365

Još uvijek ostaje žal za propuštenom pobjedom u Širokom Brijegu kada je Sloboda nakon preokreta u drugom poluvremenu došla na 2-2 i tako je ostalo do kraja utakmice, ali prvenstvo se nastavlja i Slobode sada dočekuje nezgodnu ekipu Viteza. 

Sloboda sigurno ima kvalitetnije igrače i dužu klupu i u ovoj utakmici trener Husref Musemić najavio da je da idu na pobjedu i od samog početka krenut će Sloboda sa Krpićem i Karićem u napadu što se pokazalo kao dobitna kombinacija protiv Olimpika i u drugom poluvremenu protiv Širokog Brijega. Žele domaćini ovdje ostvariti pobjedu, zadržati prvu poziciju na tabeli i onda u lijepoj atmosferi ponovo na stadionu Tušanj dočekati ekipu Željezničara, 

Vitez sezonu započeo sa dva neriješena rezultata. Iako znaju biti nezgodan protivnik njihov cilj je sigurno opstanak u ligi i vjerujem da će bodove više tražiti u utakmicama na domaćem terenu, te protiv slabijih ekipa.

Ja očekujem ovdje da će Sloboda odigrati bolje prvo poluvrijeme nego u prethodnoj utakmici i da će slaviti ovu utakmicu. 

Jedan zanimljivi statistički podatak, danas se igra 9 od 10 utakmica 2. kola Francuske Ligue 2. U prvom kolu na 9 od 10 utakmica, bilo je manje od 2,5 gola a na čak 6 utakmica nije bilo uopće golova. Vjerujem da koeficijenti nisu pre veliki, ali poznavajući Ligue 2, moglo bi se naći zanimljivih rješenja. Razmišljao sam odigrati cijelo kolo under 2,5 gola pa na recimo 3 greške tj. 7/10

Sloboda - Vitez 1 @ 1.30

Zrinjski  - Olimpik 1 @ 1.20

Hajduk - Istra 1961 1 @ 1.33

Ukupan koeficijent: 2.08 bet365

Velika razlika je u kvaliteti igrača domaćina i njihovih protivnika. Osim toga to su klubovi koji su i finansijski mnogo stabilniji i koji imaju visoke ciljeve u ovoj sezoni. Po meni jedan vrlo izgledan triple koji bi bez problema trebao da prođe. Sretno

Jedan tenis od mene

Bourgue - Darcis 2 @ 1.40 unibet

Darcis T.R. 2:0 @ 2.1 WilliamHill

U 3. Kolu challangera u liberecu sastaju se francuz bourgue i belgijanac darcis. Francuz u proslome kolu prosao laskonena na iznenadjenje u 3. seta, dok je u prvome kolu jedva prosao svedjanina sodelunda i 423. Igraca svijeta u 3.seta (8-6 tiebreak 3.seta). Cijelu sezonu francuz gubi neonjasnjive meceve. Bio je tu poraz nedavno od finskog anonimca niklas-salaminen (914. Igrac ATP-a), pa nizozemac griekspoor (320.) i jos par poraza od igraca 300+ na ATP listi. S druge strane darcis totalna suprotnost. Cijele sezone pruza odlicne igra na zemlji ( prosao u RG kroz kvale, ispada od noleta u 2.kolu, u 6. mjesecu osvaja Lyon i igra finala Bloisa). Nakon toga u magdeburgu predaje mec drugoga kola, te dolazi ovdje gdje prolazi Gombosa u prvome te Mlezera u drugome kolu. Igrali su vec ova dva igraca ove sezone, tocnije 11.5 i belgijanac je dobio 3:6, 6:3,6:4, ali tada je i bourgue bio u donekle dobroj formi sto sada nije slucaj i mislim da pobjeda darcisa nece doci u pitanje, te sam uz to za nize uzeo i pobjedu darcisa u 2 seta

Ostali prijedlozi:

Bagnis - Baenna 2 @ 1.97 unibet

Sretno

Kaiserslautern v Hannover 96 over 2.5 @ 2.00 bet365

Ovaj pšisk igram zbog Hanovera koji je lani ispao iz 1. lige. Na kraju prošle sezone ih je preuzeo trener Stendel koji je ranije vodio u19 momčad. Već tad su igrali na dosta golova al se nisu uspijeli spasit od ispadanja. U pripremama za ovu sezonu su us vim utakmicama išli preko 2.5 gola a meni najzanimljivije su zadnje 3 utakmice dva puta remizirali s 3-3 a u generalci su tukli norwich 3-2. Kaisewrslauten je ove sezone preuzeo Korkut koji je od 2013-2015 vodio upravo današnjeg protivnika Hanover. U pripremama nisu bili nešto naraočito efikasni ali ako me pamćenje dobro služi u ovom razdoblju 13-15 Hanover je igroa na dosta golova tako da mislim da bi u ovoj utakmici mogao bit over

Shamrock Rovers v Longford Town

11:1 je odnos pobeda u poslednjoj dekadi u korist Roversa naravno, uz gol razliku 29:7! Oba tima će morati da igraju otvoreno i napadački jer su im bodovi prekopotrebni. Oba kaskaju pet bodova, domaći za trećom pozicijom koja vodi u Evropu, a gosti za 11. pozicijom kojom se izbegava direktno ispadanje iz lige. Rovers igraju malo bolje od dolaska novog trenera koji je uveo novi sistem igre (bez dugih lopti) i moraju maksimalno koristiti domaći teren pa očekujem dobar performans od njih bez obzira što igraju polufinale Liga kupa u ponedeljak. Town je takodje malo poboljšao igru, ali nikako da zabeleži (tek) drugu pobedu u sezoni. U prethodne dve runde imaju dva domaća remija protiv slabijih timova, tako da ne verujem da će pružiti jak otpor u Dablinu večeras. Njima je svaka tekma slamka za spas, tako da moraju da igraju otvorenih karata, a to bi moglo da ih košta protiv dosta kvalitetnijeg protivnika.  

Shamrock Rovers @1,39
Shamrock Rovers -1,5 @2,18

pinna

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use