Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 4.8.2016.


Goksim

Recommended Posts

Vidim da danas nitko nije otvorio temu,pa otvaram sa dva nova tipa vezano za hokej.

. BALASHIKA – SPARTAK MOSKVA(AH +1.5)2=1.80
Moskvi u dvorani Spartak Dinama počinje Chernyshev Cup u kojem će osim domaćina Dinama i njihovog VHL kluba Balashike igrati i veliki gradski rival Spartak Moskva kao i bjeloruski Minsk. Nominalno bio ovo trebao daleko najlakši izazov za Spartak koji je prošle sezone ponovno počeo igrati u KHL-u nakon godine odsustva zbog financijskih problema. Nisu uspjeli ući u playoff jer su bili previše nekonzistentni što i ne čudi jer su gradili ekipu iz ničega a ove su sezone odlučno ušli u transfer period da svoj roster pojačaju snamjerom ulaska u doigravanje. Nakon odlazaka Genowaya i Wellmana odmah su reagirali i doveli Hogstroma te Stou a na golu je ustoličen Svensson koji bi ih trebao riješiti prošlosezonskih vratarskih muka. Uz njih od domaćih snaga pristigli su Bobrov, Kalinin i Nikontsev te bi sveukupno morali biti puno kompetitivniji nego prošle sezone a s obzirom da je još vremena ostalo do kraja transfer roka trebali bi još dovesti jednog ili dva kvalitetna stranca kako bi imali dovoljno širine. Uopće je bespredmetno raspravljati o tome da su kvalitetniji od Balashike koja je zapravo B ekipa Dinamo Moskve koja igra u VHL-u a kako je Spartak već odigrao dvije ozbiljne pripremne utakmice s Yaroslavlom i Kunlunom i tu su u prednosti. Balashika je u zadnjem pripremnom susretu potpuno deklasirani od Kazzinc-Torpeda s 5:1 a taj klub također dolazi iz VHL-a tako da ovdje realno nemaju što tražiti protiv Spartaka i vjerujem u pobjedu spartaka najmanje 2 gola razlike a nebi bilo loše probati i +4.5=1.65 golova..

YUGRA – M. MAGNITOGORSK (AH+1.5)2=2.00
Jedini faktor u ovom meču za branitelja naslova Magnitogorsk jest taj što igra na domaćem ledu Yugre dok je sve ostalo na njihovoj strani. O Magnitogorsku sam već i dosta pisao u prijašnjim analizama njihovih pripremnih mečeva te me još nijednom nisu iznevjerili tako da ih i sada uzimam ali sa hendicapom dok ću više vremena u analizi posvetiti Yugri da se stalno ne ponavljam. O Magnitogorsku jedino treba ponoviti da su pobijedili CSKA u finalu te da su zadržali sve glavne zvijezde uz par vrijednih dodataka te će i ove sezone biti jedna od glavnih sila u KHL-u. Yugra je pak ekipa koja već četiri uzastopne sezone nije vidjela doigravanje, financijski nisu u vrhu lige što se i vidi po rosteru u kojem su svi igrači Rusi bez ijednog stranca a i ove će sezone teško prekinuti taj svoj dugi post neulaska u playoff. Kod njih je najbitnije naglasiti kako se najviše uzdaju u obranu te su oni možda i najjasniji primjer te stare ruske škole hokeja u KHL-u koji inzistira na vrlo tvrdoj i gruboj igri na vrlo malo pogodaka što je i logično jer u napadu nemaju nijednog stranca ili domaću ekstra klasu koja bi mogla konstantno zabijati. Zasad nisu profitirali transferima jer su dopustili da ih napuste neki od najkvalitetnijih igrača u rosteru poput Rasskazova, Sitnikova, Taratukhina i Dyakova, otišao ima je i prvi vratar Gelashvili a od novih igrača jedni treba izdvojiti dolaske Radulova iz Spartaka, Malevicha iz Sochija te Romanova iz Lade. Sve u svemu ponovno situacija za njih ne izgleda dobro no daleko su od ekipe koja će biti vreća za nabijanje ali za neki ozbiljniji korak još im nedostaje dosta kvalitete i to bi Magnitka morala lagano iskoristiti i sada i tokom sezone.

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Basaksehir under 2.5 @1.61 bet365

 

Očekujem sličnu utakmicu kao u prvom susretu sa možda tek nešto hrabrijom Rijekom. Kod Rijeke vrlo su upitni Tomasov i Bradarić, a ukoliko neće igrati Tomasov, Rijeka će biti dosta oslabljena, jer je igrač koji radi razliku. Turci još nisu u natjecateljskom ritmu, a u prvom susretu bili su nešto bolji, te su realno trebali imati barem pogodak prednosti. Kek će teško napasti Basaksehir iz sveg oružja, pa očekujem ponovno opreznu igru i malo golova. 

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Basaksehir under 2.5 @1.61 bet365

 

Očekujem sličnu utakmicu kao u prvom susretu sa možda tek nešto hrabrijom Rijekom. Kod Rijeke vrlo su upitni Tomasov i Bradarić, a ukoliko neće igrati Tomasov, Rijeka će biti dosta oslabljena, jer je igrač koji radi razliku. Turci još nisu u natjecateljskom ritmu, a u prvom susretu bili su nešto bolji, te su realno trebali imati barem pogodak prednosti. Kek će teško napasti Basaksehir iz sveg oružja, pa očekujem ponovno opreznu igru i malo golova. 

 

Evo što kažu iz Hrvatske Lutrije (njihova najava utakmice)

 

Na Rujevici će Rijeka u četvrtak tražiti pobjedu i prolaz prema posljednjem pretkolu Europske lige. Suparnik je turska momčad Istanbul Basaksehir.

U prvoj utakmici nije bilo pobjednika, a nije bilo niti pogodaka. Takav je rezultat možda na prvi pogled povoljniji za Rijeku, jer ipak se još igra 90 minuta na terenu hrvatskog predstavnika, no samo jedan pogodak kluba iz Istanbula potpuno mijenja situaciju.

Prva je utakmica pokazala priličnu izjednačenost ova dva sastava, makar Rijeka, iskreno, u ovom trenutku izgleda uigranije.

Rijeka je startala u novu sezonu na pravi način. Osim tog remija Rijeka je rutinski i bez ikakvog problema vezala tri pobjede u domaćem prvenstvu. Dva puta je Kekova momčad slavila u gostima (Split 3-0 i Osijek 1-0), dok je pred svojim navijačima bila bolja od Istre (4-1).

Već smo pisali o tome kako nam se posebno sviđa vezni red i napad Rijeke. U tim dijelovima momčad Rijeke izgleda na europskoj razini i baš bi igrači poput Gavranovića, Bezjaka ili Tomasova (posljednji nastup za Rijeku) mogli biti prevaga na strani hrvatskog kluba.

Uz to, ne vjerujemo u mnogo pogodaka na ovoj utakmici. Rijeka je sposobna dobro čuvati rezultat u slučaju vodstva. 

 

Izvor: https://www.lutrija.hr/KladionicaNaslovnica2/VijestiPrognozePopup.aspx?ponudaid=7833

Link to comment
Share on other sites

Brazil (O) - JAR (O) 1 (1,15)

Brazil ima priliku, donekle, isprati gorak okus iz 2014. i sramotne sedmice od Njemačke i mislim da će učiniti sve da dođu do zlata. Ovo je otvaranje i puno su kvalitetniji od protivnika, te teško da će doći do neke senzacije. Vjerujem da će pobjeda biti i sa hendikepom, moguće i dvostrukim.

 

Pročitajte najavu na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/4481-nogomet-olimpijske-igre-2016/#entry43962

 

 

Fidži - Južna Koreja 

Fidži je daleko najslabija ekipa na Olimpijskim igrama. Kvalificirali su se spletom raznih okolnosti i samo plasiranje je za njih epski uspjeh.

 

Posebno je zanimljiva priča Fijija, koji dolazi na prvenstvo nakon čudnih kvalifikacija. Naime, Pacifičke igre su prošle godine u sebi objedinile i turnir olimpijskih kvalifikacija, tako da su ekipe poslije grupne faze igrale dva knockout sustava – jedan kao nastavak Pacifičkih igara, drugi kao kvalifikacijski turnir za Igre. Novi Zeland bio je veliki favorit za plasman (natjecao se samo u ždrijebu za Olimpijske igre, budući da formalno nije član odbora Pacifičkih igara), ali su prijavom igrača bez prava nastupa morali bez borbe potpisati poraz od Vanuatua u polufinalu. To je Fiji iskoristio, i na krilima pobjede od nevjerojatnih 38:0 nad Mikronezijom, svladao je Vanuatu na penale ispisavši bajku za svoju zemlju.

 

Koliko im bookmakeri ne vjeruju dovoljno govore i koeficijenti na njih, a i ovakve razne specijane oklade:

 

7cGp89N.png

 

Koeficijent na Južnu Koreju, na pobjedu, se kreće oko 1,01-1,05. Sportingbet u takvim slučajevima, gdje se očekuje visoka pobjeda, ima odlične razrade pa tako daju čak 1,70 da će Južna Koreja da ti 2+ golova u provm poluvremenu. Budući da je koeficijent da će voditi na poluvremenu 1,10-1,15 ovo je IMO valuebet, jer 1,70 za takvu okladu, ako je 1,01 na pobjedu je IMO super oklada

 

NzsypQX.png

 

 

Kolumbija (O) - Švedska (O)

Koeficijent na Kolumbiju je 1,70 i favoriti su, međutim ne tako uvjerljivi kao što bi, kada vidimo ovu specijalnu okladu, pomislili. 1,25 za to da će Švedska uputiti barem jedan udarac u okvir gola na cijeloj utakmici mi se čini kao jako dobra oklada. Pa da igra Fidži protiv Brazila rekao bi da je možda realan koeficijent ali ovako mislim da bi ovo trebalo biti 1,05-1,10.

Nisam gledao igru Švedske, ali udarac u okvir gola ekipa na koju je 4,40 koeficijent bi morala uputiti...

Naravno ovo u ponudi ima samo unibet, kod kojeg smo jučer prošli na kartonima, pa ću ovo vjerojatno spojiti sa još par navedenih izglednijih parova...

 

TIP: DA ĆE ŠVEDSKA UPUTITI BAREM JEDAN UDARAC U OKVIR GOLA NA UTAKMICI (1,25)

 

bKW1xrl.png

 

 

West Ham - Domžale 1 (1,25)

West Ham se propisno osramotio u Sloveniji a i lijepo me srušio kao zadnji par na listiću tad. Odigrali su sramotno vidno podcijenivši protivnika i lako su mogli izgubiti i 3:1 a ne samo 2:1 kako je sada rezultat.

 

Slavenu Biliću i West Hama ovo će biti premijera na novootvorenom stadionu koji je impozantno zdanje i koji ima znatno veći kapacitet nego prijašnji. Vjerujem da će ovo biti motiv više jer sigurno će stadion biti popunjen do posljednjeg mjesta a i igrači bi nakon one sramote morali biti itekako motivirani. Vjerujem da će slaviti, uvjerljivo...

Link to comment
Share on other sites

 

West Ham - Maribor 1 (1,25)

West Ham se propisno osramotio u Sloveniji a i lijepo me srušio kao zadnji par na listiću tad. Odigrali su sramotno vidno podcijenivši protivnika i lako su mogli izgubiti i 3:1 a ne samo 2:1 kako je sada rezultat.

 

Slavenu Biliću i West Hama ovo će biti premijera na novootvorenom stadionu koji je impozantno zdanje i koji ima znatno veći kapacitet nego prijašnji. Vjerujem da će ovo biti motiv više jer sigurno će stadion biti popunjen do posljednjeg mjesta a i igrači bi nakon one sramote morali biti itekako motivirani. Vjerujem da će slaviti, uvjerljivo...

 Domžale :D

btw tetak mi ih je trenirao prije koju godinu (ono vrijeme kada su protiv Splita u EL igrali), to općenito nije loš klub ali za ove naše prostore, uvijek su u vrhu domaće lige, pružili su solidnu partiju prvu utakmicu ali teško da će danas uspjeti nešto napraviti, ne smije si Slaven dopustiti blamažu.

Link to comment
Share on other sites

Goksime, mislim da Obale Bjelokosti nema na turniru...hmmm ...Ali inace odlicno....ja skombinirao to i prolaz turaka protiv Rijeke...dosta im i 1-1, a 2.66 primamljivo...Rijeka rasprodala sve sto vrijedi, pitanje ako ce i Tomasov danas zaigrati ...

 

West Ham 3+

Prolaz Turaka

Zbroj golova Fiji u 1. pol vise od 1,5

 

Koef: 6,9 u 1xbet

 

Fiji vrijedi probati i 6+ ...3.5 koef ....te jedna oklada mi upala u oko..korneri...ako ce imati recimo 20-25 udaraca koreja....preko 3 je koef da ce biti vise od 12 kornera..s.to je lako moguce...s stalnim napadanjem...Fiji u šoku..prva tekma puno ljudi..ocekujem i to

Link to comment
Share on other sites

poštovanje svima, 

 tiket za danas + jedan prijedlog (nije loša kvota s obzirom na razliku u kvaliteti)

 

tiket: kv  1,996  (klaja Marathon)

 

RAPID BEČ - TORPEDO  1  1,24

 

Rapid očekuje uzvrat sa bjeloruskim timom. Ulaganja u ovu ekipu su bila velika prije sezone (u cilju kako bi se srušio RBS u domaćem prvenstvu), tako da se danas očekuje prolazak. Prva utakmica je završena rezultatom 0:0 i Rapid danas neće srljati pod svaku cijenu, jer samo 1 gol u njihovoj mreži im otežava posao, no ipak očekujem njihovu pobjedu. Za danas kod njih nema novih izostanaka, tj nedostaju samo igrači koji nisu niti igrali ove sezone (Hofmann, Jelić, Kuen, Nutz). Gosti su izbacivanjem Debrecena napravili najveći euro uspjeh u svojoj povijesti. Rezultat iz prve utakmice im daje pravo da se nadaju prolazu, premda mislim da će to jako teško ostvariti, jer Rapid je i prvu utakmicu bio dosta bolja ekipa. Kod njih danas nedostaju veznjak Solovey (5/0) i upitan je branić Karashakevich (12/0). Sve u svemu očekujem pobjedu Rapida i njihov plasman dalje. 

 

 

WHU - DOMŽALE   1  1,25

 

Čekičari love zaostatak iz prve utakmice na svome novom stadionu. Čitajući izjave trenera Slavena i igrača Rieda, vidi se da im je stalo do ove utakmice i da će pokušati napraviti sve kako bi osigurali prolazak dalje. Kako oni kažu žele rasti kao ekipa i stjecati euro iskustvo. Istina oni su još u određenoj fazi priprema (recimo Payet se tek pridružuje ekipi), fale im određeni igrači (Lanzini, Cresswell, Ogbonna, Collins), ali ja i dalje mislim da su bolja ekipa od Domžala i da će u premijernoj utakmici na novome stadionu osigurati prolazak dalje. Kod gostiju nedostaje samo Žinko (1/0), tako da se može reći da nemaju problema sa izostancima. Veliki motiv domaćih i želja da igranje na novome stadionu otvore pobjedom, dovoljan mi je razlog za odigrati na WHU, koji si ne bi trebao dopustiti blamažu ispadanjem od Domžala.

 

BRAZIL (OI) - JAR (OI)   1   1,13

 

Meni danas jedan od sigurnijih parova. Ovo je jedina titua koja nedostaje zemlji gdje nogomet nije samo igra, i vjerujem da će napraviti sve da dođu do toga. Ekipa je jako dobra i predvodi ih Neymar, koji je odlučio ne igrati Copu, kako bi mogao nastupiti na OI (Barca mu je dozvolila nastup na samo jednom natjecanju), što je pokazatelj koliko im to znači. O JAR-u ne znam puno, većina igrača su mladići iz domaćih klubova, i vjerujem da ne bi trebali predstavljati problem Brazilu. Brazil po mome mišljenju otvara natjecanje pobjedom. 

 

žalosno je gledati ovakav Brazil ali što je tu je

 

FIJI  (OI)  -  JUŽNA KOREJA (OI)   Južna Koreja daje gol u prvom   1,14

 

O snazi i spletu okolnosti kojima se ekipa Fijia plasirala na OI pisao je kolega Goksim, pa se neću ponavljati. Dovoljno govori i jedna od izjava izbornika, koji je rekao da se samo ne žele osramotiti, a sve ostalo je bonus. Azijici s druge strane brane broncu iz Londona, što nam govori da posjeduju veliku kvalitetu. Napad je dodatno pojačan Sonom iz Tottenahama i Sukom iz Porta , i sve to bi moralo biti dovoljno za uvodnu pobjedu uz pokoji gol prije pauze. 

 

 

prijedolg: FIJI (OI) - JUŽNA KOREJA (OI)   gol od 1. do 15. minute  DA   2,36  (klaja Marathon)

 

Kao što sam gore pisao, razlika u kvaliteti je prevelika, i očekujem da će Azijici od samog starta krenuti agresivno, te je vrlo lako moguće da već u prvih 15 min vidimo jedan pogodak.

Link to comment
Share on other sites

 

Fiji vrijedi probati i 6+ ...3.5 koef ....te jedna oklada mi upala u oko..korneri...ako ce imati recimo 20-25 udaraca koreja....preko 3 je koef da ce biti vise od 12 kornera..s.to je lako moguce...s stalnim napadanjem...Fiji u šoku..prva tekma puno ljudi..ocekujem i to

 

Naletio sam kod William Hilla na još bolji koeficijent a slažem se, lako moguće...

 

QNG794o.png

Link to comment
Share on other sites

Laaksonen-Bourgue 1 1.71 pinnacle

 

Laaksonen igra fino zadnjih tjedana i ispoštovao me je nekoliko puta. Od povratka sa trave odigrao je četiri turnira, u Baastadu je odigrao prvo challenger gdje je dobio Erikssona i Donskoya a gubi od Carbellasa ; tjedan iza se igrao i ATP turnir u Baastadu, u kvalama dobio Erikssona i Griekspoora, a u prvom kolu gubi od Verdasca ; u Gstaadu pravi iznenađenje protiv Kovalika a zatim gubi od Mathieua ; i prošli tjedan u Pragu dobio Michalicku i Henrycha a preko Albota nije mogao. Ovdje je u prvom kolu dobio Majchrzaka 6:4 6:4. Bourguea smo bolje upoznali na RG-u kada je odigrao meč karijere protiv Murraya. Bio je brutalan u tom meču, servis odlično služio, bio agresivan u polju, imao je 2:1 u setovima ali nažalost nije izdržao do kraja. Nakon toga uslijedili su loši rezultati i nismo vidjeli više ni I od one igre protiv Murraya. Od tada je upisao samo tri pobjede u 9 mečeva. Neki dan je u Tampereu izgubio od 914. tenisača, nekog domaćeg klinca. Ovdje je u prvom kolu izvukao pobjedu protiv Soderlunda 4:6 6:2 7:6. H2H 2:1 za Laaksonena, Bourgue dobio zadnji meč, ove godine na hardu 7:5 7:5. Mislim da je Laaksonen u boljoj formi, u posljednje vrijeme gubi samo od boljih tenisača od sebe. Bourgue dosta oscilira, nije u formi i mislim da bi Laaksonen trebao dobiti ovo.

Link to comment
Share on other sites

Puig - Begu over 21.5 @1.92 marathonbet

 

PRobacu ovde vise gemova posto imamo dve igracice koje su dosad ovde u Florianopolisu bili na visini zadatka. Puig je u ulozi blagog favorita sto zbog dobrih partija u prva 3 kola (jos nije ispustila nijedan set) sto zbog pobede protiv Begu u aprilu ove godine na turniru u Charlestonu gde su igrali 3 seta i Puig je slavila na kraju posle TB-a u trecem setu. Begu jeste izgubila set u prvom kolu protiv Pigossi, domace teniserke koja je sigurno nosena publikom nekako dosla do prvog seta a onda Begu pravi preokret. Sledeca 2 meca dobija sa 2:0 u setovima bez vecih problema. I jedna i druga su dosta "zahvalne" za igrati over gemova na hard podlozi, pocetkom ove sezone sam ih igrao nekoliko puta i uglavnom je dolazilo vise gemova. Ovde mi ovo lici na jos jedan egal mec i jako je moguce da mec ode i u 3 seta. 

Link to comment
Share on other sites

Puig - Begu over 21.5 @1.92 marathonbet

 

PRobacu ovde vise gemova posto imamo dve igracice koje su dosad ovde u Florianopolisu bili na visini zadatka. Puig je u ulozi blagog favorita sto zbog dobrih partija u prva 3 kola (jos nije ispustila nijedan set) sto zbog pobede protiv Begu u aprilu ove godine na turniru u Charlestonu gde su igrali 3 seta i Puig je slavila na kraju posle TB-a u trecem setu. Begu jeste izgubila set u prvom kolu protiv Pigossi, domace teniserke koja je sigurno nosena publikom nekako dosla do prvog seta a onda Begu pravi preokret. Sledeca 2 meca dobija sa 2:0 u setovima bez vecih problema. I jedna i druga su dosta "zahvalne" za igrati over gemova na hard podlozi, pocetkom ove sezone sam ih igrao nekoliko puta i uglavnom je dolazilo vise gemova. Ovde mi ovo lici na jos jedan egal mec i jako je moguce da mec ode i u 3 seta. 

Potpuno si upravu ja sam igrom slucaja pratio Begu kroz ovaj turnir i mislim da je nepravedno ona po kvotama autsajder jer je sem tog prvog seta na turniru ostatak odigrala fantasticno i vrlo je lako da danas dodje do pobede, sa time da je over 21,5 veoma realan pogotovo jer ona veoma lako zna da izgubi gem na svoj servis ali isto tako moze lako da napravi brejk.

Link to comment
Share on other sites

Dolgi/Stakhovsky - Raja/Sharan, Raja/Sharan @1.60 Wwin

 

Jos jedan dosta izgledan par za danas. 1.60 je malo previse po meni, realna kvota bi bila negde 1.40-1.45 jer su Raja/Sharan ne samo uigraniji par nego realno puno bolji od svojih protivnika danas. U prvom kolu su imali puno veci izazov protiv para Erlich/Fyrstenberg gde su slavili u 2 seta iako su protivnici bil favoriti po misljenju bookmakera. Ove sezone su jako dobri na hardu, imaju skor od 8/3 a na ovaj turnir dolaze sa titulom iz Segovie koju su prosle nedelje skroz zasluzeno uzeli. Dolgi/Stakhovsky imaju svega 4 meca zajedno, od toga prva 3 poraza i tek sada prva pobeda ovde u prvom kolu protiv para Frawley/Kyrgios koji kao i oni nisu dubl igraci. Dolgi i Stakhovsky imaju singl u glavnom fokusu, ovo im je tek u drugom planu, a protiv uigranog para kao sto su Raja/Sharan sumnjam da ce moci nesto napraviti. 

Uzmam par Raja/Sharan na dobar ulog, probacu i hendikep setova na nekom narodnom listicu :)

Sretno ko prati!

Link to comment
Share on other sites

Meni ovo izgleda kao malo prevelik tečaj s obzirom na sve što ste dosad rekli oko Fijia i Koreje. Ali sve ovisi s kakvom ekipom je i Korea došla.

 

ea48e727beda4719ac2e0f0f535867a0.jpeg

 

valjda sam uspio staviti sliku, uglavnom imena nisu nama nešto poznata osim 4 europljana, no bronca s prošlih OI i drugo mjesto na ovogdišnjem AFC prvenstvu repki do 23 godine (izgubili od Japana u finalu 3:2, nakon što su vodili 2:0), pokazuju da vrijede makar nešto

 

nadam se da sam barem malo pomogao

post-3390-0-01619600-1470314346_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

18:30 Krasnodar-Birkirkara 1 
19:00 Gabala-Lille x2 
19:00 Giannina-Alkmaar x2 
20:15 Rijeka-Basahsekir 1x 
20:30 Hajduk-Oleksandriya 1x 
20:00 Nishioka-Dolgopolov 2 
20:00 Zebalos-Kamke H2 (-1.5) 


Ukupna kvota 3,77 
Ulog: 8/10 


Ovo je jedan tiket sa prilicno dosta parova (7) ali kvote su male i ocekujem da prodje.  Sto se prvog meca tice stavio sam krasnodar jer ne vidim kako ce ekipa sa malte uspeti da izvuce nereseno. U prvom mecu Krasnodar je pobedio sa 0:3 i ovde je pitanje prolaska reseno. Krasnodar je za vikend igrao ligasku utakicu i tu su lagano dobili sa 3:0. Mislim da i najslabiji sastav Krasnodara moze lako da se nosi sa gostima i ovde je sve sem uverljive pobede veliko iznenadjenje. 

U prvom mecu gabala je vodila protiv lila i na poluvreme su otisli sa 0:1...  Vec pocetkom drugog dela lil je izjednacio na 1:1 i tako je ostalo do kraja. Lil je na terenu bio mnogo bolja ekipa, napadali su imali vece sanse ali nisu imali dovoljno srece za preokret. Gabala je dobra ekipa ali lil dolazi iz francuskog sampionata koji je mnogo jaci od azerbejdzanskog. Lil da  bi prosao mora da da gol danas sto bi trebalo da se desi. U svakom slucaj x2 realna opcija. 

Grci ce juriti 1:0 iz prvog meca. U tom mecu je lako moglo biti i vise golova u njihovoj mrezi. Alkmaar je ispunio cilj i nije promio gol na prvom mecu, ovde ce cuvati svoj gol ali svakako imaju bolji tim od Giannine pa ne bi trebali izgubiti ovo. Po meni x2 

Rijeka je u prvom mecu igrala 0:0, danas ce na domacem terenu probati izbaciti odlicnu tursku ekipu. Iako rijeka ne izadje veceras u najjacem sastavu ne verujem da ce izgubiti. U prvom mecu gde je Rijeka gostovala sam igrao x2 i rijeka se dobro drzala. Mozda turski tim malo vise vredi ali tesko da ce odneti pobedu iz rijeke... 1x 

Hajduk je u prvoj utakmici razbio ukrajince sa 0:3.. Ovde je sve reseno i ovo je samo utakmica za publiku. Gledao sam prvi mec i jkod 0:1 Oleksandriya je imala dobre sanse za izjednacenje ali na kraju 0:3 pobeda hajduka. Hajduk je uigraniji a i ukrajinci mnogo bolje igraju kuci nego u gostima. Oni ovde nemaju sta da traze tako da ocekujem pobedu hajduka ili u najgorem slucaju nereseno. 

Nishioka protiv Dolgopolova moze da trazi svoju sansu ali ne verujem da moze da pobedi veceras. Dolgopolov igra dobro na betonu i u svim segmentima igre pocev od servisa je bolji od nisioke...Za hrabrije hendikep na Dolgopolova. 

Poslednji mec koji sam stavio je izmedju argentinca Zeballosa i nemca Kamkea. U ovom mecu favorit je zebalos ali sam se odlucio da igram da ce kamke osvojiti minimum jedan set. Zeballos je bolje rangiran od danasnjeg protivnika ali to ne mora nista da znaci. Mec se igra ne betonu a zeballos je tipican zemljas, ne mogu ga zamisliti da pobedjuje na betonu. Kamke sa druge strane moze da odigra na svim podlogama. Ovde je iznenadio Stakhovskog i pobedio sa 2:0 u setovima 7:6 7:6... Ovde i ako ne uspe da pobedi ocekujem da uzme bar 1 set.  

To bi bilo to, za ovaj tiket ocekujem da prodje jer ipak je ovo sve realno.  
Srecno ako prati neko. 

Link to comment
Share on other sites

Nigeria-Japan 1x @ 1.90 bet365

 

nikako mi nije jasno po čemu je japan toliki favorit u toj utakmici. nigeria je poznata  po tome kako su uvijek imaju dobre mlade reprezentacije. dosta igrača im je već u europskim klubovima i imaju pojačanje ih chelsea mikela. Japanu većina igrača igra u domaćem prvenstvu(imaju nekog napadača šta ga je sad arsenal uzeo),starije igrače  nisu uzeli iz europe već iz svog prvenstva  i nebih rekao da su bolji od nigerije. 

Link to comment
Share on other sites

Nek si pusi mrtvi ku*** jebeni i fiji i samo 1:0 u prvom dijelu za 600 eura uz promaseni penal. Jebala me kladionica

 

I 8:0 FT ali nisu mogli dati dva gola u 1.poluvremenu ali su zato dali 7 golova u drugom... Užas, da utakmica završi 8:0 a da su na poluvremenu vodili 1:0, ne znam kad sam vidio... Strašno!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use