Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

SOCHI – SKA ST. PETERSBURG +4.5=1.63
Danas u Sochiju počinje pripremni turnir Sochi Hockey Open na kojem će uz domaćina Sochi sudjelovati SKA, CSKA te ruski olimpijski tim koji naravno neće predvoditi glavne zvijezde već KHL igrači poput Yudina, Dergacheva i Barabanova. SKA je po meni trenutno uz branitelja naslova Magnitogorsk najveći favorit za osvajanje ovogodišnje titule. Sjajno su dosad tržili, doveli su tri velika pojačanja iz NHL-a Plotnikova, Datsyuka i Tikhonova a iz Ufe je stigao Prokhorkin dok su ih jedino napustili Kalinin, Buchnevich i Kadeykin od bitnijih imena. Još nisu odigrali nijednu pravu pripremnu utakmicu jer dva dvoboja sa SKA-Kareliom koja je njihova B ekipa ne možemo računati kao prave mečeve te će im ovo biti prvi pravi test no ja vjerujem u njih jer igraju protiv ekipe koja ne poznaje pojam obrane i kojoj će trebati dosta vremena da uigra svoju ekipu u kojoj ima velik broj novih igrača. Uz to napustili su ih Jalasvaara, Warn, Wilson i braća Kazionov te su njih tek djelomično zamijenili Fantenbergom, Tolpekom i Gorokhovom no definitivno mi izgledaju slabije nego prošle sezone i vodit će zasigurno veliku bitku za to osmo mjesto. Odigrali su dva pripremna meča zasada s Cherepovtsom te su jednom dobili i jednom izgubili a ono što se nije promijenilo u odnosu na prošlu sezonu jest razina obrane koja je u samo ta dva susreta primila osam golova. Pošto je to pripremni,prijateljski susret,vjerujem da bi danas losa obrana Soči mogla primiti najmanje 4 gola a mogli bi dati najmanje jedan gol,što daje prolaz mom tipu..

Evo par tiketa od mene:

Celtic DNB 1 @ 1.20

Anderlech DNB 1 @ 1.50

Olympiacos x2 @ 1.22

Uk.kof=2.20 bet365

-Astana je svoju sansu propustila na domacem terenu i danas je na skotima da si potvrde europsku jesen i playoff lige prvaka. Rodgers radi dobar posao sa celticom, jos je pocetak sezone pa nisu sve stvari na nivou kojem bi trbale,ali nisu niti u jednom klubu tako ni u celticu, ali vjerujem kako su skoti ipak kvalitetnija momcad i trebali bi proci dalje. Po meni je i pobjeda izgledna ali iz sigurnosnih razloga uzet DNB.

-Po meni radi rezultata iz prve utakmice je kvota na Anderlech malo visoka, pa mi se ovaj DNB od 1.5 (opet iz sigurnosnig razloga) cini odlican. U gostima je anderlecht igrao u uvjetima na koje nisu navikli i zato takav rezultat. Daleko od toga da rostov nije kvalitetan, ali anderlecht je stalni sudionik uefinih natjecanja i po meni je veci favoriti nego to prikazuju kvote, ali posto nismo pohlepni uzeto DNB

-olympiacos je na domacem terenu trebao rijesiti sve ali nije i srusio pola svijeta na tiketu. Danas ipak smatram kako ce kvaliteta olympiacosa doci do izrazaja i da ce ostvariti prolaz u daljnu fazu. Kvota 2.00 na oly me vukla ali izraelci ulaze u ovu utakmicu nakon raspucanih 5:0 protiv Askhelona za vikend pa sam uzeo sigurniji dvoznak na goste

PAOK - Ajax over 3.5 cards @ 1.52

Olympiacos DNB @ 1.44

Uk.kof = 2.19 unibet

-Kartone objasnio goks na pocetku teme

- dobar kof i za oly DNB pa sam to ukombinirao

Boyata i Šimunović su odavno povredjeni, a ni Sviatchenko nije fit - sva trojica centralni braniči. Novost je da je Kolo Toure spreman za debi u dresu Seltika. 

Sada ćemo mi imati prednost domaćeg terena (Astana igra na veštačkoj travi) i mnogo bolje uslove (promena klimatske i vremenske zone), a gosti će takodje biti oslabljeni jer im se kapiten i najbolji strelac Nuserbayev nije oporavio, a ne može im pomoći ni ključni veznjak Maksimović. 

Verujem u dosta bolju igru Seltika ovog puta i recimo pobedu od 3:1, uz dosta žutih kartona jer su ekipe veoma "naelektrisane" zbog incidenta u prvom meču, a i sudija je idealan za kartone...

7 žutih i 1 crveni, 2:1 i prolaz Seltika... žreb u petak u podne za dugo čekanu LP...  

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use