Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.8.2016.

Goksim

Recommended Posts

Prvo da pozdravim sve članove nakon dugggeeee pauze da malo okušamo sreću  :D

EUROPA  Liga prvaka-Kvalifikacije...

Apoel(Cyp)-Rosenborg(Nor)  odg 3+  DA  2,25  SS

Prema prikazanoj igri Rosenborg je u prvom  susretu mogao i uvjerljivije slaviti, a ovako ga čeka napaljen domaćin pred punim stadionom i u tropskim uvjetima te domačin  koji lovi samo gol zaostatka.Odlučio sam se za ovaj TIP iz razloga što je još sve otvoreno, ukoliko Apoel krene žestoko od prve minute i zabije prvi gol očekujem otvorenu utakmicu. Obje ekipe igraju za gol vše i daju i primaju .Silovito je Rosenborg krenuo u prvu utakmicu protiv APOEL-a i već do poluvremena preko Gytkjaera i Skjelvika imao dva pogotka prednosti. Kako je krenulo činilo se da će Norvežani već nakon prvog susreta napraviti velik korak prema plasmanu sljedeću rundu, no Ciprani su se u nastavku sabrali, te preko Efrema došli do pogotka koji ih ostavlja u igri.

- Nikad nije idealno kada izgubite, ali poraz od 2-1 sigurno je jedan od onih koji se mogu nadoknaditi. U Trondheimu smo odigrali dva potpuno različita poluvremena i jasno je da nam vodilja treba biti ono drugo kada smo se probudili i namučili suparnika. Povrh svega imat ćemo i veliku podršku navijača tako da vjerujem u prolazak - kazao je na jučerašnjoj konferenciji domaći trener Thomas Christiansen i otkrio i jedno tajno oružje:
- Norvežani na ovakve vremenske uvjete nisu naviknuti. U Trondheimu se igralo u jednim ugodnim uvjetima, a igrači Rosenborga nisu ni svjesni kakva ih vrućina očekuje u Nikoziji. No, na kraju dana, mi moramo odigrati i doći do pobjede, a samo radi vrućine Rosenborg se neće predati.
Prema vremenskoj prognozi danas će temperature u Nikosiji ići čak do četrdeset stupnjeva, dok je u Trondheimu u isto vrijeme nekih petnaestak, pa bi vremenski faktor mogao imati utjecaja na prezentaciju.Uoči same utakmice u Norveškoj Cipranima je otpao ponajbolji igrač, veznjak Tomas de Vincenti, koji zbog virusa nije istrčao na teren. U međuvremenu se Argentinac oporavio i trebao bi danas konkurirati za nastup.Prednost Ciprana jest vrućina, no Norvežani su zato trenutno u punom pogonu, dok domaćinu prvenstvo još nije niti počelo. S obzirom na gust raspored Rosenborg ovog vikenda ipak nije nastupio u domaćem natjecanju jer je sve podređeno povratku u Ligu prvaka.
Trener Kare Ingebritsen u najavi se osvrnuo na prvi susret:
- Samim rezultatom sam razočaran jer smatram da smo trebali doći do uvjerljivije pobjede, ali zato sam jako zadovoljan igrom. Pokazali smo da možemo nadigrati APOEL, da im možemo zabiti i sada idemo riješiti stvari na Cipar. Prednost koju imamo nije takva da bismo ju mi branili i zato idemo zabiti gol i proći dalje.

Norvežani su po treći puta uzastopce bili bez ozlijeđenog vratara Hansena, a nakon što se Londak ranije nije baš proslavio, protiv APOEL-a je branio Kwarasey. Novosti o Hansenu nema pa je za pretpostaviti kako će propustiti i gostovanje na mediteranskom otoku.  
                                                                      Izvor : dvoznak.com                           SRETNO SVIMA

EUEUROPA: Li - KvLiga Prvaka - Kvalifikacij

e

Tri granice iz Wwina i Beta koje se razlikuju od ostalih kladionica, meni jako privlačne granice a u žurbi sam pa ću kroz rečenicu dvije samo napisati.

Uchiyama-Dančević over 20,5 1.80

- u Marathonu 22,0. Dančević jeste favorit, odgovara mu ovaj turnir ali Uchiyama igra solidno zadnja dva tjedna, ovdje je prošao i kvalifikacije puno lakše od očekivanog. Solidni servisi, mislim da bi mogli vidjeti barem jedan produženi set.

Corrie-Tiafoe over 19,5 1.80

- Tiafoe dolazi nakon jako teškog tjedna u kojemu je izgubio finale Lexingtona od Escobeda u tri seta. Corrie u solidnoj formi, igra često tb-ove u zadnje vrijeme. Ovdje prošao kvalifikacije, mislim da može namučiti Tiafoea koji je i gubio dosta nenadanih mečeva u zadnje vrijeme. U marathonu 21,5 granica.

McGee-Weintraub over 21,5 1.80

- Weintraub ove sezone u 90 % slučajeva gubi mečeve od dosta boljih tenisača od sebe. Solidna forma, prošli tjedan u Torontu iznenadio Millota pa izgubio od Donaldsona ; prije toga u Washu dobio Shanea pa izgubio od Harrisona ; u Newportu protiv Dančevića i Sugite (upao kao LL) odigrao više nego pristojne mečeve, oba izgubio u tri seta.McGee se mota po kanadi zadnjih mjesec dana, prošli tjedan u Torontu dobio Grotha pa izgubio od Smyczeka u tri seta. Ovdje lagano prošao kvalifikacije. U Marathonu 23,0 granica.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use