Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Santillan-Vanni over 21,5 1.72 bet365

O Santillanu do neki dan nisam znao skoro ništa. Radi se o 19-ogodišnjem Japancu od kojega se očekuje dosta u bližoj budućnosti. Hard mu je najjača podloga, na njoj igra i najviše mečeva a većina je sa Futures razine. Ove sezone na hardu ima 31/3 i 4 osvojena Futuresa. Na ovom turniru je u prvom kolu iznenadio Chiudinellia 4:6 6:4 6:3, a zatim je lagano dobio Hernando Ruana 6:4 6:0. Nakon dobre prošle sezone, Luca Vanni se ovom ne može pohvaliti. Ukupno ima 15/23, a pobjede nije povezao sve do ovoga mjeseca. Na hardu ima 7/6 ove sezone a upravo na njemu u Recanatiu prošli tjedan malo je i proigrao. U prvom kolu dobio Przysieznog, zatim Zhyrmonta, a četvrtfinale gubi od Donskoya iako je dobio prvi set. Ovdje je u prvom kolu dobio Janowicza 2:6 7:6 7:5, a u drugom Mertensa 6:7 6:0 6:3. Od kada se vratio sa zemlje na hard, Vanni je odigrao pet mečeva i svih pet je išlo u over, odnosno u tri seta. Mislim da nas takav meč čeka i danas. Slično kao i u meču Whittingtona jučer, kladionice se ne mogu odlučiti za favorita pa je to negdje Santillan a negdje Vanni. Mislim da nas čeka neizvjestan meč, teško je prognozirati pobjednika iako bi ja možda Santillanu dao malo više šanse. Opet uzimam manju granicu u betu koja je jako privlačna, dok je npr u Marathonu granica 23.

Nakon kvalifikacija za europska natjecanja danas malo mirniji dan. Dinamo dočekuje Slaven s mnogo promjena u sastavu, a Belupo je u sezonu krenuo vrlo dobro s dvije pobjede. Ipak sastav Slavena je Dinamu jedan od najdražih protivnika u HNL-u barem kada se pogleda međusobni skor. Ovaj susret repriza je prošlogodišnjeg finala kupa Hrvatske.

DINAMO ZAGREB - SLAVEN BELUPO

Santillan-Vanni over 21,5 1.72 bet365

O Santillanu do neki dan nisam znao skoro ništa. Radi se o 19-ogodišnjem Japancu od kojega se očekuje dosta u bližoj budućnosti. Hard mu je najjača podloga, na njoj igra i najviše mečeva a većina je sa Futures razine. Ove sezone na hardu ima 31/3 i 4 osvojena Futuresa. Na ovom turniru je u prvom kolu iznenadio Chiudinellia 4:6 6:4 6:3, a zatim je lagano dobio Hernando Ruana 6:4 6:0. Nakon dobre prošle sezone, Luca Vanni se ovom ne može pohvaliti. Ukupno ima 15/23, a pobjede nije povezao sve do ovoga mjeseca. Na hardu ima 7/6 ove sezone a upravo na njemu u Recanatiu prošli tjedan malo je i proigrao. U prvom kolu dobio Przysieznog, zatim Zhyrmonta, a četvrtfinale gubi od Donskoya iako je dobio prvi set. Ovdje je u prvom kolu dobio Janowicza 2:6 7:6 7:5, a u drugom Mertensa 6:7 6:0 6:3. Od kada se vratio sa zemlje na hard, Vanni je odigrao pet mečeva i svih pet je išlo u over, odnosno u tri seta. Mislim da nas takav meč čeka i danas. Slično kao i u meču Whittingtona jučer, kladionice se ne mogu odlučiti za favorita pa je to negdje Santillan a negdje Vanni. Mislim da nas čeka neizvjestan meč, teško je prognozirati pobjednika iako bi ja možda Santillanu dao malo više šanse. Opet uzimam manju granicu u betu koja je jako privlačna, dok je npr u Marathonu granica 23.

Prodje ova niza granica.. Dobro je jedva ali tako je to u kladjenju nista lagano i sigurno..

Glasspool-Escobedo over 21,5 1.80 bet365

Ovo sam također zapikirao jutros, ali sam čekao kako će se odvijati meč između Santillana i Vannia, a kako je to upalo idemo dalje. Glasspool i Escobedo otvaraju četvrtfinalni dan u Lexingtonu. Glasspool se nalazi na rankingu karijere (#282.). Britanski tenisač kojemu najviše odgovaraju brže podloge. Na hardu ove sezone ima 20/6, igrao je četvrtfinala challengera u Bangkoku i Binghamtonu, osvojio je jedan Futures te igrao jedno finale.Prošli tjedan odigrao je dobar turnir u Binghamtonu, iznenadio Rubina, pa dobio Meistera, a četvrtfinale gubi od Golubeva u tri seta. Ovdje je nastavio sa dobrim igrama, morao je proći i kvalifikacije, a imao je samo problema u prvom kolu kvalifikacija kada je trebao imati najlakši meč. U kvalama su pali: Efferding 4:6 6:4 7:5, Statham 6:2 6:4, Opelka 7:6 7:6 ; u prvom kolu dočekao ga je Ward kojega je vodio 6:3 3:1 i tada slijedi predaja Warda, a u osmini finala lagano je prošao Meistera 6:3 6:2. Escobedo je mladi američki tenisač od kojega bi nešto i moglo biti. Standardni američki tenisač, hard mu je najbolja podloga i skoro samo na njoj i igra. Najbolji rezultat dolazi mu sa početka sezone kada je na challengeru u Mauiu prošao kvalifikacije u kojima je iznenadio Polanskog, zatim pravi dva iznenađenja protiv Role i Sandgrena, a četvrtfinale gubi u tri seta od Rubina. Prošli tjedan odradio je ATP turnir u Washingtonu, prošao kvalifikacije (iznenadio Novikova) pa pružio pristojan otpor Youngu u prvom kolu 6:4 3:6 6:3. Ovdje je u prvom kolu dobio Clezara 6:3 7:6, a zatim pravi fino iznenađenje protiv Thompsona 6:4 7:5. Znači sve miriše na over, susreću se dva tenisača u dobrim formama, obojici hard odgovara, a i rankingom su ublizu. Kvota dobro pada na Escobeda, ali Glasspool po meni neće tako lako pasti i mislim da nas čeka zanimljiv meč.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use