Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Bio sam ubedjen da Astana predstavlja veliki value, ali Seltik je bio iznenadjujuće dobar protiv Lestera u subotu i izgleda da se igrači polako navikavaju na novi sitetm rada. Domaći će imati ogromnu prednost domaćeg terena (veštačka podloga, pet sati vremenska razlika, mnogo toplije nego u Glazgovu...), ali pak će biti bez kapitena (najbolji golgeter) zbog ozlijede. Za sada no bet, ali ako iskrsnu neke nove važne vesti...

Bio sam ubedjen da Astana predstavlja veliki value, ali Seltik je bio iznenadjujuće dobar protiv Lestera u subotu i izgleda da se igrači polako navikavaju na novi sistem rada. Domaći će imati ogromnu prednost domaćeg terena (veštačka podloga, pet sati vremenska razlika, mnogo toplije nego u Glazgovu...), ali pak će biti bez kapitena (najbolji golgeter) zbog ozlijede. Za sada no bet, ali ako iskrsnu neke nove važne vesti...

...upravo kako sam i predosećao. Najsvežije vesti su da će Seltik biti drastično oslabljen u defanzivi. Pa da krenemo: Šimunović i Boyata su povredjeni od ranije, pa je došao iskusni Kolo Toure koji btw nije otputovao u Kazahstan zbog nedovoljne spremnosti. A sada se povredio i najbolji štoper Sviatchenko, kao i mladi Ajer (veznjak koji po potrebi igra štopera). Zabrinjavajuće stanje: jedine preostale opcije su Ambrose (najgori defanzivac u istoriji kluba, kiks igrač zbog kojeg je čak i ekipa sa Gibraltara pobedila Kelte), O'Connell (20-godišnji Irac je imao samo jedan nastup prošle sezone, ali je odigrao sasvim dobro protiv Lestera pre neki dan) i Lustig (desni bek veoma sklon povredama koji uskače na mesto centralnog braniča po potrebi). Ovakva odbrana nikome ne može da uliva poverenje i bez obzira što će domaći biti bez najboljeg strelca.

sigurno>> -

realno>> Astana DNB @1.76 marathon

hrabro>> Astana over 1,5 goals @3.00  william hill

Sviđa mi se prijedlog Celta i samo bi se nadovezao da sam gledao prijateljsku Celtica protiv Maribora gdje su odigrali možda i najgori nogomet koji sam ikad gledao. Prijateljska utakmica je završila 0:0, utakmica koja je bila bez prilika a mislim i bez udarca.

Nakon toga izgubili su od amatera, prvaka Gibraltara, Lincolna 1:0. U uzvratu, kada je na njih koefiicjent bio 1,05, očekivano su slavili ali "samo" sa 3:0. 

Uz sve navedene izostanke te viđenu igru i rezultate do sad, mislim da bi Celtic lako mogao danas izgubiti i onda ispravljati sve pred svojim navijačima...

Pa da se i ja nadovežem... Slažem se sa svime što ste pisali za Astana - Celtic i odmah bi to potpisao, ali uvijek ima mali ali. Astana nije ista momčad kao prošle godine. Imali su dosta odlazaka, a trenutno imaju puno manje stranaca nego je to bio slučaj prošle godine. Ni oni se nisu proslavili u ovim kvalifikacijama, te su jedva prošli Zalgiris koji nije neka previše respektabilna momčad. Oba gola im je postigao obrambeni igrač Aničić, a onaj posljednji u dubokoj sudačkoj nadoknadi.

ASTANA - CELTIC

Što se tiče još jedne utakmice koja mi je osobno i najzanimljivija od svih u ova dva dana FENERBAHCE - MONACO teško je nešto sa sigurnošću prognozirati, jer su momčadi dosta izjednačene. Svaka ima neke svoje probleme, primjerice Fener ima bitne izostanke, a Monaco je tek nedavno počeo s pripremama (barem kada su reprezentativci u pitanju). Ni jedni ni drugi nisu u natjecateljskom ritmu, pa je teško reći kakva im je stvarna forma. Fener igra kod kuće i to im je daleko najveća prednost.

Pa da se i ja nadovežem... Slažem se sa svime što ste pisali za Astana - Celtic i odmah bi to potpisao, ali uvijek ima mali ali. Astana nije ista momčad kao prošle godine. Imali su dosta odlazaka, a trenutno imaju puno manje stranaca nego je to bio slučaj prošle godine. Ni oni se nisu proslavili u ovim kvalifikacijama, te su jedva prošli Zalgiris koji nije neka previše respektabilna momčad. Oba gola im je postigao obrambeni igrač Aničić, a onaj posljednji u dubokoj sudačkoj nadoknadi.

ASTANA - CELTIC

Što se tiče još jedne utakmice koja mi je osobno i najzanimljivija od svih u ova dva dana FENERBAHCE - MONACO teško je nešto sa sigurnošću prognozirati, jer su momčadi dosta izjednačene. Svaka ima neke svoje probleme, primjerice Fener ima bitne izostanke, a Monaco je tek nedavno počeo s pripremama (barem kada su reprezentativci u pitanju). Ni jedni ni drugi nisu u natjecateljskom ritmu, pa je teško reći kakva im je stvarna forma. Fener igra kod kuće i to im je daleko najveća prednost.

(Lower Back Injury)

(Ozljeda prepona)

(Crveni karton)

(Crveni karton)

(Crveni karton)

(Ozljeda koljena)

(Ozljeda)

Fener-Monaco izostanci...

TRIPLE + 2 SINGLEA

Triple:
Monfils-Pospisil 1 1.30
King-Konta 2 1.30

Dimitrov (-5,5)-Shapovalov 2 1.40

Bet Live 2.37 ; pinnacle 2.29 (ali Shapovalov je 5.0 hendikep)

- Monfa prošli tjedan odigrao brutalan turnir u Washingtonu, preko: Lua, Ćorića, Querreya, Zvereva i Karlovića osvojio turnir. Ovdje je nastavio sa dobrim igrama i u prvom kolu dobio Sousu 6:3 6:3. Pospisil lagano propada u singleu a na to su dosta utjecale i ozljede. Ispao je iz top 100 društva. Ove sezone ima ukupno 8/18, prošli tjedan u Washingtonu izgubio od Sugite, a ovdje je sinoć dobio prvi set protiv Chardya 7:6 pa je Francuz predao. H2H 2:0 za Monfu, trebao bi dobiti ovo.

- Konta igra sezonu života. Na rankingu je karijere i u singleu i u doubleu, #14. i #89. Hard joj je najjača podloga, napravila je veliko iznenađenje već na početku sezone kada je dogurala do polufinala Australian Opena. Prošli tjedan osvojila je Stanford preko: Boserup, Zheng, Cibulkove i Venus. Sinoć sam je također igrao i odradila je lagan posao protiv Rogers 6:4 6:2. King je više ITF tenisačica, odradila je dobar tjedan u Bukureštu prije 10-ak dana kada je dogurala do polufinala i ispala od Halep u tri seta. Ovdje je igrala kvalifikacije i imala je neočekivanih problema, protiv Lao (#394.) je izgubila prvi set 5:7 zatim dobila sljedeća dva 6:1 7:5, protiv Falconi je također izgubila prvi set (3:6) a zatim je povela 3:0 u drugom i tada Falconi predaje. Jučer je imala težak meč protiv Babos u prvom kolu 6:4 3:6 7:6. Konta je u puno boljoj formi, igra puna samopouzdanja, kvalitetnija je tenisačica i trebala bi dobiti ovo. 

- Shapovalov je mladi kanadski tenisač o kojem se već neko vrijeme govori i od kojeg se dosta očekuje. Postepeno prelazi na ATP razinu, a ovdje je u prvom kolu napravio senzaciju pobjedivši Kyrgiosa. Ispalio je 12 aseva, igrao je fino ali i Kyrgios je bio posebno kriminalan (18 duplih). Dimitrov nastavlja sa lošom igrom. Nekada top 10 tenisač i velika nada, trenutno je 40. tenisač i prema trenutnom stanju onaj naziv "baby Federer" će ostati samo san. Prošli tjedan u Washingtonu doživio je nenadan poraz od Evansa 6:4 6:4, a ni ovdje nije pružio puno bolju partiju protiv Sugite. Izvukao je pobjedu 5:7 7:6 6:4, ali je to izgledalo loše. Mogao je bez problema izgubiti u dva seta, Sugita je imao 1:0 u setovima i dva puta brejk prednosti u drugom i 4:1 u tb-u. Mislim da Shapovalov može pokriti ovaj hendikep, velik je potencijal, igra pred svojom publikom i opet je zadnji meč tako da će biti dosta ljudi, a i pun je samopouzdanja. Dimitrov igra loše, provlači se i mislim da ga drugi junior svijeta može pristojno namučiti.

Single 1: Dimitrov(-4,5)-Shapovalov 2 1.75 Bet Live/1.73 pinnacle

- napisano iznad

Single 2: Čilić-Karlović TB 1. set 2.00 bet365

- Doktor igra kao preporođen i kao da mu je 20 godina. Nakon dva sjajna tjedna u Newportu i Washingtonu preselio se u Toronto gdje je sinoć dobio Fritza 6:7 7:6 6:2 i uz to odservirao 29 aseva. Marin dolazi nabrijan nakon Davis Cupa, obojica posjeduju odlične servise, očekujem prvi set kao jučer Karlović-Fritz kada je jedino pred kraj seta bilo malo problema. Ako Ivu ne uhvati umor ili Čilića luda glava, mislim da bi ovo trebalo doći.

Bemelmans-Marchenko over 21,5 1.90 bet365

Nemam sreće sa Marchenkom i overima nikako ali sam morao uzeti ovu granicu. Bet kao i prošli tjedan nastavlja sa nižim granicama,a npr u Marathonu je granica 22,5 i over 1.89. Obojici odgovara hard, imaju dobre servise, h2h 1:0 za Marchenka iz 2010., dvorana, tri seta. Marchenko je u odličnoj formi, dolazi nakon osvojenog Recanatia. Bemelmans je također bio ondje, ispao u četvrtfinalu od Fucsovicsa, a u sva tri meča je išao u lagane overe. Obojica su ovdje lagano prošli prvo kolo.

Marchenko me  nastavlja silovati, brejk po setu... Bemelmans u drugom kod 4:4 vodio 40:0 i spušio brejk :/

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use