Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Ajax - paok ,both team to score - 2.10

Ludogorets - crvena zvezda 1 1.90

Shaktar - young boys 1 1.45

Kv. 5.78

Ajax je ajax uvijek slican ako ne i isti kroz godine tj ono sto mislim kad to kazem jest da imaju svoje specificnu skolu fudbala, odlikuje ga jak napad slaba odbrana. Za ajax nece igrat gudelji i bazoer jako bitni igraci u sredini, milik takodjer ne igra i westerman je upitan vjerovatno nece. Paok na drugu stranu je pojaco ekipu imaju mnogo kvalitetnih igraca, cak sta vise trenutno mozda imaju i najacuekipu i historiji paoka, forsiraju posesivnu igru, Bosz je novi trener ajaxa i jako forsira agresivnu igru i kroz to vidim da bi kroz kontru paok mogo doci do gola, dok ajax sa napadom i pred svojom publikom takodjer barem jedan go bi trebo postici sto me dovodi do tipa oba daju go.

Sastav paoka

G - Glykos, Brkic, Melisssas

D - Matos, Leovac, Malezas, Crespo, Tzavellas, Kitsiou

M - Tziolis, Charisis, Cimirot, Bisewar, Rodrigues, Mystakidis, Shakhov, Pelkas, Jairo, Djalma

F - Athanasiadis, Koulouris

Sastav ajaxa. ( 4-3-3 )

Cillessen

Tete - Veltman - Viergever - Dijks

Klaassen - Riedewald - Van De Beek

El Ghazi - Younes - Cassierra

Za ludogorets zvezda nemam nekih pretjeranih info osim da sam gledo zvezdine utakmice obe protiv valete i protiv napredka, jako im je losa igra bar trenutno, odbrana katastrofalna, dok je ludogorets odigrao dvije jako solidne utakmice, svakako je kvalitetna ekipa i mislim da bi sve osim pobjede bilo iznenadzenje,i kvota je po meni jako dobra.

Shaktar - young boys nemam puno info, znam da je ekipa shaktara manje vise ostala, da je i puno vece ekipe namucila i nebi trebala imat problema sa young boys.

jedan mali previd kladionica po meni i postavljanje koef na temelju WTA rankinga

Cornet - Petkovic 1 @ 2.28 unibet

Dakle, petkovic igra prvi mec nakon wimbledona. Njena protivnica je vec odradila 2 meca na sjeverno americkoj turneji i sigurno se bolje priviknula na uvijete (znamo da hard u americi i europi nisu skroz ista stvar). E sad ono najbitnije za mene barem. U H2H cornet vodi 4:1, a na hardu 3:1. S obzirom da cornet vodi 4:1 u H2H, ima 2 meca vec na americkoj turneji i osjetila je podlogu, a petkovic igra prvi mec nakon wimbledona po meni je 2.28 na cornet zasigurno value

Ostali prijedlozi

Benneteau/Vasselin - Čilić/Draganja 1 @ 1.35 unibet

Karlovic - Fritz 1 1.53 bet365

Karlovic sto stariji to bolji... Iako je uzdanica njegova vecinom servis u zadnje vrijeme cesto uzima suparnicima servis... Ima neobican slajs s puno rotacije.. No glavno pitanje je samo koliko je umoran i hoce li uci u mec spreman.. Glavni razlog zasto bi trebo dobit je taj da ga ceka u sljedecem kolu Cilic... Izmedju njih od reorezentacije bila je tenzija i po meni ce Karlovic ici veceras na pobjedu da odmjeri snage s Cilicem.

@Celt , mozes li nesto vise reci o Dundalku, ako si ih pratio sad ?

Dundalk je u odličnoj formi, sezona im je na polovini tako da su svi maksimalno spremni da naprave podvig. Medjutim problem je što se odlična forma i pun takmičarski ritam odnosi i na Borisov, tako da sa tog aspekta Irci nisu u prednosti. Obe strane će biti oslabljene za po jednog ključnog defanzivca (Gartland / Milunović), a prošle godine su se takodje susreli u kvalama: BATE dobio doma 2:1, a u revanšu je bilo bez golova. Sličan scenario bi mogao da se ponovi, ipak je bjeloruski tim kvalitetniji pa kvote realno oslikavaju odnos snaga ovde. Iz navijačkog kutka, nadam se da će Dundalk izboriti 1:1 večeras, ali za neki srednji / ozbiljniji ulog nemam predlog.

sigurno>> -
realno>> -
hrabro>> BTS @2.62  william hill

Šte se tiče Crvene Zvezde, to ne izgleda dobro na samom početku sezone. Dve pobede sa 2:1 protiv Maltežana i domaći remi protiv novog prvoligaša (2:2 vs Napredak) nikoga ne oduševljavaju, ali posebno loše izgleda odbrana koja nema nijednog kvalitetnog igrača. Ipak, svi se uzdaju u trenera Grofa i istina je da jedino sa njim ovaj tim Zvezde može nešto da uradi u Evropi. Sa druge strane je bugarski Ludogorec koji ima dosta internacionalaca i koji već dugo haraju svojom ligom. Oni su već dva puta izbacili beogradski Partizan u bliskoj prošlosti, i sa pravom su postavljeni za favorita. Siguran sam da će postići gol(ove) protiv ovakve odbrane srpskog šampiona, ali tu bi na scenu mogla da stupi ofanzivna formacija i pritisak gostiju. Jer ne verujem da će Grof svih 90min tražiti striktnu defanzivu protiv opasnih Brazilaca i ostalih domaćih aduta. Zvezda mora da postigne gol ukoliko bi se nadali prolasku u sledeću rundu, a videćemo da li će uspeti. Ludogorec nije stigao da registruje sedmog(!) igrača iz Brazila kojeg su doveli, a radi se o defanzivnom veznjaku što znači da im tu malo škripi i to bi mogao da im bude problem protiv malo opasnijeg protivnika nego što je bila podgorička Mladost. 

sigurno>> -
realno>> -
hrabro>> over 2,5 goals  @2.36 marathon

Slažem se sa Celtom, i ja sam baš jutros razmišljao o overu 2,5, što mi djeluje sasvim realno pogotovo kada realno sagledam našu odbranu. Previše kikseva, pogotovo od najiskusnijih igrača (čitaj Luković). Sa druge strane, Ludogorets je veoma iskusan tim, uigran, već su zajedno 4-5 godina što je velika prednost. Zvezda u napadu ima veliki kvalitet, par igrača koji mogu jednim potezom da riješe utakmicu. 

Istina, Zvezda će u ovoj utakmici igrati malo defanzivnije, ali kao što reče Celt sumnjam da će strateg poput Grofa cijelu utkamicu igrati defanzivno. Vezni igrači Donald, Le Talek i Kanga i jesu upravo za ovakve utakmice. Vjerujem da svi u Zvezdi samo ne žele da jure rezultat u sljedećoj utakmici, jer ako pogledamo nazad nikad se nismo dobro proveli kad smo trebali da 'jurimo' rezultat. Nekakava moja prognoza je 2-2, 3-2, tako da 2,5 je odlična opcija za malo hrabrije. 

Ako Zvezda večeras ostane u igri, druga utakmica će biti priča za sebe. ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use