Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 25.7.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Današnja ponuda nogometa nije osobita, ali osobno ću pogledati utakmicu između dva Manchestera. Duel Guardiola - Mourinho uvijek sa sobom nosi velike tenzije, a nitko od njih ne želi izgubiti prvi derbi, pa iako se radilo o prijateljskom turniru.

Manchester City - Manchester United X2 @1.61 bet365

102g7AO.png

Manchester City je do sada na pripremama odigrao samo jedan susret, ujedno je to bio debi Pepa Guardiole na klupi. U tom susretu poraženi su od Bayerna sa 1:0, ali bio je to usudio bih se reći "Bayern C". City je pripreme započeo sa vrlo mladim kadrom, jer Guardiola želi vidjeti na koga može računati od mladih igrača. City uz Chelsea ima vjerojatno najbolju školu nogometa na otoku, ali ipak mnogim igračima ovu su prvi nastupi za seniorsku momčad. Od standardnih prvotimaca tu su tek Fernando, Fernandinho, Navas, Kolarov, Iheanacho, Bony, Clichy, te povratnici nakon ozljeda  Kompny, Toure i Nasri.  Ostale zvijezde priključile su se pripremama u Kini, ali pitanje koliko će biti spremne za ovaj susret. Među tim zvijezdama su: Agüero, Silva, Denayer, Hart, Sterling, Otamendi i Nolito. De Bruyne, Mangala i Sagna stižu na pripreme tek u Englesku.

Manchester United i Mourinho ipak na kineskoj turneji imaju puno jači kadar na raspolaganju, nego gradski rivali. Prvi susret su izgubili od Borussije Dortmund sa čak 4:1. Ipak Borussija je igrala u vrlo jakom sastavu, a Mourinho je kombinirao. Drugi uzastopni poraz nikako ne bi trebao Portugalcu, a pogotovo ne protiv gradskih rivala, pa očekujem da će poslati na teren najbolju momčad koju može u ovom trenutku. Mou uvijek puno pažnje polaže na taktiku i jasno je kako igrači to ne mogu usvojiti u vrlo kratkom vremenu. Depay i Mata moraju se dokazati ukoliko žele ostati u klubu, a tu su i dvojica novih igrača Bailly i Mkhitaryan. Shaw se vratio nakon loma noge, a od glavnih igrača United na raspolaganju nema samo ovih: De Gea, Ibrahimović, Rooney, Schweinsteiger i Fellaini.

City još uvijek puno isprobava, dok United ima vrlo jaki kadar u kojem se neki igrači trebaju nametnuti, a poraz nikome ne bi dobro došao na ovim pripremama. Stoga očekujem skoro natjecateljsku utakmicu u kojoj malu prednost dajem crvenim vragovima zbog ipak dosta iskusnijeg kadra igrača.

EDIT: Otkazano zbog loših vremenskih uvjeta.

danas jedno vjerujem lagano duplanje

edmund-diez                  1   1.14

isner-sela                        1  1,17

tomić-gonzalez               1   1,11

querrey-dancevic           1   1,18

mannarino-moriya          1   1,14

coric-dodig                      1    1,39

tečaj:2,77 marathonbet

vjerujem da je glupo detaljno analizirat parove jer je sve jasno,znamo sve o njima, redom bolji igrači od svojih protivnika i ovo bi trebali lagano pobijedit...

ostali prijedlozi:

polansky-smyczek   2  1,93 marathonbet

polansky većinom na futuresima i tamo mu ne ide loše ali igra protiv amatera tako da njegov skor na hardu 31/11 nije mjerilo protiv smyczeka koji vodi u međusobnim ogledima 2:1 a na hardu ima 16/9 s jakih chellengera ove sezone. igra promjenjivo ali bi trebao dobit polanskog koji po mojem mišljenju nema kvalitetu da mu se suprotstavi

sock-kudla   2  5,40 marathonbet

sock igra promjenjivo i tu vidim šansu kudle ali i u međusobnim omjerima koji je 4:4. također kudla je u ovom meču apsolutno podcijenjen i nikako mi nije jasno kako na njega može bit ovako visok koeficijent.kudla je kvalitetan i jednostavno ovo moram ispratit...

Stepanek/berdych-martinf/sousaj 1@1.50 SS

Bolji i uigraniji dubl na podlozi sto im odgovara protiv para sto prvi put igra skupa plus sousa nema meca na hardu odavno,ovo bi moglo u singl na t.r. 2:0 na srednji ulog a ja sam to spojio sa

AndKuznetsov/harrison 1@1,50 SS

H2h 1:0 mec sa ao ove godine gdje ga je kuznetsov pocistio sa 3:0,dosta kvalitetniji igrac koji lako izlazi na kraj i sa jacim igracima,po meni dosta izgledann dubl.sretno

Evo mene posle duze pauze pa za danas jedan lagan tiket: 

18:30 Tursunov D. - Muller G.  2  1,25 
20:30 Isner J. - Sela D. H1 (-1,5)  1,45 
20:30 Shane R. - Tompson J. 2  1,15 
21:00 Youzhny M. - Robert S. 1   1,70  

Ukupna kvota: 3,54 

18:30 Tursunov D. - Muller G. 2  1,25
Sto se prvog para tice u mecu izmedju Tursunova i Mullera ocekujem laganu pobedu Mullera. Tursunov se nalazi na poziciji 433. Ranije je bio mnogo bolje rangiran ali od tog tenisera danas nema ni traga. Ima 33 godine i mislim da bi trebao polako da se sprema da zavrsava karijeru. Ove sezone ima 1 pobedu i 6 poraza sto dovoljno govori o tome kako igra. Sa druge strane Muller takodje ima 33 godine ali se nalazi na poziciji 37. Rec je o tipicnom serveru ali za razliku od na primer Karlovica, Iznera itd. Muller ima dobru kretnju. Igra levom rukom i to mu je jedna od prednosti u ovom mecu. Ove sezone ima 24 pobede i 16 poraza. Sve osim njegove lake pobede ovde za mene bi bilo iznenadjenje.  

20:30 Isner J. - Sela D. H1 (-1,5)  1,45  
Oba tenisera po 31 godinu ali Izner mnogo spremniji. Izner igra ovaj turnir pred domacom publikom, ovde je imao dosta uspeha i siguran sam da ce i ove sezone ici do same zavrsnice. Nalazi se trenutno na poziciji 16. Njegova glavna snaga je servis i od njega sve zavisi. Izner je jedan od tenisera sa najjacim servisom na Atp turu. Igra se na betonu sto mu najvise odgovara. Ove sezone ima 19 pobeda i 13 poraza, dok u karijeri ima 307 pobeda i 190 poraza. Sa druge strane Sela, prosecan igrac sa celendzer turnira,nema dobar servis i nije fizicki pripremljen za velike meceve. Prepoznatljiv je po svom jednorucnom bekhendu ali taj jednorucni bekhend nije ni blizu onakvom kakvog imaju federer, Gaske, vavrinka, Kolsraiber i sl. Ove sezone ima 9 pobeda i 14 poraza. Igrali su 3 medjusobna meca i svuda ga je izner razbio sto ce se desiti i veceras. Opklada je da Isner dobije ovo u hendikepu tj. da pobedi sa 2:0 u setovima. 

20:30 Shane R. - Tompson J. 2  1,15  
Duel 2 mlada tenisera koji su nebo i zemlja kada se uporede. Obojica imaju po 22 godine. Ryan Shane se nalazi na 657 mestu i do sada je igrao samo na malim celendzerima. Sa druge strane Jordan Tompson, mladi Australijski teniser cije je glavno oruzje servis. Nalazi se na 93. mestu na ATP listi. Igrao je velike turnire i ima mnogo vise iskustva od danasnjeg protivnika.  Ovde ocekujem da Tompson razbije danasnjeg protivnika iako se igra u SAD gde je Shane domaci teniser. Za hrabrije preporucujem pobeduTompsona u hendikepu. 

21:00 Youzhny M. - Robert S. 1   1,70   
U ovom mecu kladionice su dale blagu prednost Youznom ali ja mislim da ja on ovde favorit i da ce bez vecih problema doci do pobede. Youzhny je iskusan teniser ima 34 godien. U karijeri ima 475 pobeda i 371 poraz. Uz to je osvojio i 10 titula. Profesionalac je vec 17 godina ali trebalo bi da igra jos nekoliko sezona. Sa druge strane Robert, Francuski teniser. Jedina asocijacija koja mi pada na pamet kad njega cujem je PANJ. Covek izgleda kao da je promasio profesiju kada igra sa nekim protivnikom koji je jednak njemu ili bolje rangiran od njega. Ima 36 godina a profesionalac je od 2001. U karijeri ima 31 pobedu i 52 poraza. On se trenutno nalazi na poziciji 58. Njemu najvise odgovara zemlja tako da je to jos jedan razlog vise zasto igram na Youznog. Iako je Francuz za 3 mesta bolje rangiran od Rusa ovde ne vidim nacin kako ce on da pobedi. Kladionice su dale previsoku kvotu i to moram da iskoristim. 

Srecno ako prati neko.

MLB - Houston Astros - N.Y.Y. - Houston over 4,0 poena  2,13

Nakon EP počeo sam više pratiti MLB i mogu reći da sam zadovoljan zasada pa rekoh da jedan dan podijelim što sam odigrao.

Houston je loše počeo sezonu, ali su od sredine 5. mjeseca momčad s najboljim skorom.

Na svim "frontovima" su se poboljšali i u večerašnji dvoboj ulaze u dobroj formi.

Jučer sam ih "skinio" na overu protiv Angelsa gdje su postigli 13 poena.

Bacač Yankeesa Pineda ima lošu sezonu iza sebe, ali dobar zadnji start prije 5 dana.

Lošiji je na gostovanjima, a u jedinom susretu protiv Houstona ove sezone izvukao je pobjedu, ali je dozvolio 6 poena i 3 HR.

To mu je i najveći problem ove sezone - br. dozvoljenih HR i to čak 18, a danas baca protiv jedne od boljih HR ekipa.

Prošli tjedan sam pratio bacače Yankeesa čekajući kad će se "popustiti" i jedini put kada jesu sam pogodio.

Nadam se i tipujem da će i večeras.

danas jedno vjerujem lagano duplanje

edmund-diez 1 1.14

isner-sela 1 1,17

tomić-gonzalez 1 1,11

querrey-dancevic 1 1,18

mannarino-moriya 1 1,14

coric-dodig 1 1,39

tečaj:2,77 marathonbet

vjerujem da je glupo detaljno analizirat parove jer je sve jasno,znamo sve o njima, redom bolji....

Toliko o "parovima koje nema potrebe analizirat" pad na prvom odma

Nisam neko ko daje takve komentare znas i sam, i sam sam postavljo parove, i pado sam i to je sasvim normalno. Poenta komentara je, da ne postoje i da je naivno misliti da imaju parovi koje nema potrebe analizirat, i da bi konstruktivno bilo za svaki tiket bar misljenje svoje dat zasto je odigran.

U svakom slucaju bez uvrede neke :) vise srece drugi put

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use