Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Hrvatski predstavnici u Europa ligi donose vrlo dobre rezultate sa gostovanja i na domaćem su terenu favoriti za prolazak dalje. Hajduk je sretnim/spretnim pogotkom u posljednjim minutama izborio 2:2. Pušnik najavljuje pobjedu, a za susret su spremni Ohandza i Sušić dok je van kadra vratar Kalinić. Kod Lokomotive dolazi ROPS koji kvalitetom nije na razini Lokosa, pa bi domaćini trebali izboriti prolazak dalje.

HAJDUK - IASI

LOKOMOTIVA - ROPS

Mislio sam odigrati ovo + Kerber ali kod pisanja analize izašla je vijest da je Kerber predala prije početka pa idemo samo ovako.

Lorenzi-Struff 1 2.01 pinnacle

Lorenzi je na ATP razini imao nekoliko dobrih turnira ove sezone i svi dolaze (naravno) sa zemlje. U Quitu je dogurao do polufinala i izgubio od Bellucia u tri seta, u Buenos Airesu gubi četvrtfinale od Nadala, u Bukureštu četvrtfinale od Pouillea. Što se challengera tiče, ima jedan osvojen na početku sezone na hardu kada je redao iznenađenja, a u finalu je dobio Dodiga, u Bucaramangi je odigrao dobar turnir a finale je izgubio od Geralda Melzera, i prije mjesec dana osvojio je Caltanissettu. Ovdje je u prvom kolu puno lakše od očekivanog dobio Cabellasa 6:2 6:2. Struffa sam igrao prva dva kola ovdje a i pisao sam o njemu. Ima dva challenger finala iz Furtha i Heilbronna, na ATP razini je ispadao rano ali su ga često kačili i dosta jači protivnici. Prije Kitzbuhela odigrao je Hamburg gdje je ispao u prvom kolu od Medvedeva u tri seta. Ovdje je u prvom kolu dobio Santillana 6:2 6:2, a u drugom Munoza 7:5 7:5. Čeka nas zanimljiv meč, po meni je Lorenzi blagi favorit radi forme koju je pokazao ove sezone. Struff je puno teže došao do pobjede jučer, u oba seta je bio u brejku zaostatka. Danas ga čeka puno teži protivnik i nakon jučerašnje predstave Talijana moram ga odigrati po ovoj kvoti. 

goteburg - piast , preporucujem za pokusat pobjedu domacina, pobjedu domacina bez primljenog pogodka, ili hendikep .

goteburg - piast - 1 sad vec 1.35 , goteburg - piast home win to nil  2.10, goteburg  - piast - h1 1,95

iako goteburgu ne treba pobjeda, trener piasta latal je napustio klub piast nakon poraza od goteburga od 3-0.  imali su jako los rezultat sad u ligi , poraz od 5-1 od cracovie... sve u svemu losa situacija u klubu. doputovali su sa samo 17 igraca... 

tiket evropska liga , manji ulog

zaglebie - partizan - 1x  1.60

kukesi - austria - under 2.5  1.72

slavia - levadia - 1/1 - 1.50

helsinki - beroe - 1 1.65

goteburg - piast - 1/1 2.00

odds - gianna - 1 1.65

levski - maribor - under 2.5

uk. kvota .  31,15 , ja sam ispratio sa 20 eur.

zaglebie partizan, iako sam navijac partizana i volim taj klub, i smatram da su kvalitetnija ekipa, klub su napustili bandalovski i balazic, jovanovicu nisu produzili ugovor, generalno u klubu nije trenutno bas najbolja atmosfera, odbrana im je katastrofalna, i ako nista skoro pa sam siguran da ce primit bar gol jedan, a s obzirom da ocekujem tvrdu utakmicu odlucio sam se za 1x

za kukese , " President Gjici made a deal due to good relationships with President Takaj of Skenderbeu and borrowed high-quality players for Albanian standards from the champions of our league." , a i uz to svakako ocekujem trvrdu utakmicu i ne vidim vise vise od 2 gola na ovoj utakmici..

sto se tice slavie nemam neko misljenje osim da su svi ubjedjeni da ce ih poderat slavia, iako ne volim takve parove igrat cesto znaju biti odlucio sam se da dodje na tiket

helsinki isto nemam posebno informacija nekih ali gledajuci prvu utakmicu kvalitet je def. na strani domace elipe

za goteburg sam objasnio gore sta i kako

za odds, igraju na onoj kako se zove plasticnoj travi, i to ce biti jako veliki plus za odds i a minus za giannu, i ne vidim nista drugo osim barem minimalne pobjede odds.

levski maribor , nemam sta puno pricat izuzetno tvrde utakmice, dobri defansivno , tanki ofansivno...

Mislio sam odigrati ovo + Kerber ali kod pisanja analize izašla je vijest da je Kerber predala prije početka pa idemo samo ovako.

Lorenzi-Struff 1 2.01 pinnacle

Lorenzi je na ATP razini imao nekoliko dobrih turnira ove sezone i svi dolaze (naravno) sa zemlje. U Quitu je dogurao do polufinala i izgubio od Bellucia u tri seta, u Buenos Airesu gubi četvrtfinale od Nadala, u Bukureštu četvrtfinale od Pouillea. Što se challengera tiče, ima jedan osvojen na početku sezone na hardu kada je redao iznenađenja, a u finalu je dobio Dodiga, u Bucaramangi je odigrao dobar turnir a finale je izgubio od Geralda Melzera, i prije mjesec dana osvojio je Caltanissettu. Ovdje je u prvom kolu puno lakše od očekivanog dobio Cabellasa 6:2 6:2. Struffa sam igrao prva dva kola ovdje a i pisao sam o njemu. Ima dva challenger finala iz Furtha i Heilbronna, na ATP razini je ispadao rano ali su ga često kačili i dosta jači protivnici. Prije Kitzbuhela odigrao je Hamburg gdje je ispao u prvom kolu od Medvedeva u tri seta. Ovdje je u prvom kolu dobio Santillana 6:2 6:2, a u drugom Munoza 7:5 7:5. Čeka nas zanimljiv meč, po meni je Lorenzi blagi favorit radi forme koju je pokazao ove sezone. Struff je puno teže došao do pobjede jučer, u oba seta je bio u brejku zaostatka. Danas ga čeka puno teži protivnik i nakon jučerašnje predstave Talijana moram ga odigrati po ovoj kvoti.

Ma bravo, svaka cast ! :)

Nakon onakvog meča Lorenzija ne znam je li pametno igrati šta dalje, ali evo jedan opušteniji da se prati...

Klizan-Martin 1 1.22
Lokomotiva(-1,5)-RoPS 2 1.66
Slavia-Levadia 1 1.16

Marathon 2.36

- Klizan došao u Umag nakon odličnog turnira u Hamburgu kojega je na kraju i osvojio. Ovdje je u prvom kolu dobio Lopez Pereza 6:2 7:5. O Martinu sam pisao jučer i u meču sa previše oscilacija izvukao je pobjedu. Klizan je kvalitetniji tenisač, trebao bi izvući ovo.

- Lokomotiva jeste favorit ali mislim da RoPS neće tako lako pasti. Nisu loša ekipa, u natjecateljskoj su formi, liga im traje punim. Solidna gostujuća ekipa i mislim da mogu namučiti Lokomotivu. Lokosi mogu biti i opušteniji radi gola u gostima, nadam se da će proći ali unutar ovoga hendikepa.

- Slavia je puno bolja ekipa i nemam pojma šta se dogodilo s njima u prvoj utakmici. Kupovali su dosta, najavljuje se napad na prvenstvo i onda odigraju onakvu utakmicu protiv Levadie. Moraju nadoknaditi rezultat, igraju kući i danas bi napokon trebali pokazati nadmoć nad gostima.

Grasshopers vs KR Reykjavik  under 12 corners @ 1.36

Omonia - Beitar Jerusalem 1 @ 1.72

Koeficijent: 2.35

Grasshopers i Reykjavik prvu utakmicu odigrali su sa veoma malo kornera. Tačnije na čitavoj utakmici došla su samo 3 kornera. Logično bi bilo da i sada vidimo nešto barem približno slično.

Beitar Jerusalem po meni više sretno i uz pomoć sudije prošao Slobodu. U prvom susretu protiv Omonije vidjeli smo veoma otvorenu utakmicu. Omonija je propustila dosta prilika, a i Beitar je imao par kontranapada i jedan od njih su iskoristili. Mislim da će Omonija imati više sreće pred domačim navijačima, po meni su bili bolja ekipa u prvom susretu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use