Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Evo dva moja prijedloga gdje imamo aktivni rezultat i u kojima su domaćini kvalitetnije ekipe koje igraju uzvratne utakmice pred svojim navijačima. Obje su u prvim susretima dominirali, ali tu dominaciju nisu i kapitalizirali. 

Astana - Žalgiris 1 i Astana prva do 5 kornera

Prvu utakmicu su korneri bili 11-4 u korist Astane i to na gostovanju. Vjerujem da će doma imati još veću dominaciju i da bi ovo trebalo proći.

zxe43cK.png

Ferencvaros - Partizani 1 i Ferencvaros prvi do 5 kornera

Prvu utakmicu su korneri bili 7-3 za Ferencvaros, a sve navedeno za prijašnju utakmicu i ovdje stoji. 

4xSQiE7.png

Ovo će se moći vezati (korneri) 15-30minuta prije početka utakmice kada bet365 stavi utakmice u live ponudu, budući da "race to 5 korners" još nije u ponudi a na liveu uvijek i za svaku utakmicu bude. ;)

DINAMO - VARDAR

Dinamo brani prednost protiv Vardara od 2:1 stečenu u gostima. Modri su svakako kvalitetniji protivnik, a Vardar mora doći igrati otvoreno ukoliko želi postići dva pogotka. U tom slučaju Dinamo će imati vrlo lijepu priliku da dovrši posao i osigura plasman u sljedeću fazu natjecanja. Svakako da je utakmica s Lokomotivom još pomogla Dinamu da podigne formu, unatoč tome što se radilo o susretu s Lokomotivom.

http://www.svijetkladjenja.com/analize/liga-prvaka-kvalifikacije-dinamo-vardar/

Jučer tenis polovičana a danas počinjemo ovako...
Jedan lagani  double uz kavu, ulog lagan 2/10...

Basilashvili-Sijsling 1 1.60
Munoz-Struff 2 1.40

Wwin 2.24

- Basilashvili ima 3:0 protiv Sijslinga i zanimljivo da su sva tri meča odigrana ove sezone i to na zemlji. Ovaj zadnji je odigran neki dan u sklopu Bundeslige i nije mi neko mjerilo. Basilashvili je imao dva dobra turnira ove sezone, na hardu u Guangzhou dobijao: Rolu, Chiudinelia, Selu i Lacka ; na zemlji: Munoza, Rolu, SIjslinga, Kovalika i Struffa. Sijsling je u prvom kolu dobio De Scheppera, a Basilashvii Rosola. Bash je puno više pokazao od Sijslinga kojega je dobio dva puta u zadnjih 10 dana i nadam se da dobija ovo.

- O Struffu sam pisao jučer i dobio je lagano. Danas igra protiv Munoza koji je katastrofa ove sezone. Na zemlji ima 3/13, imao je 11 vezanih poraza. na njoj U prvom kolu je igrao protiv Berrera i doslovno su igrali loš i lošiji. Struff je kvalitetniji tenisač i u boljoj formi, morao bi dobiti ovo.

Evo dva moja prijedloga gdje imamo aktivni rezultat i u kojima su domaćini kvalitetnije ekipe koje igraju uzvratne utakmice pred svojim navijačima. Obje su u prvim susretima dominirali, ali tu dominaciju nisu i kapitalizirali.

Astana - Žalgiris 1 i Astana prva do 5 kornera

Prvu utakmicu su korneri bili 11-4 u korist Astane i to na gostovanju. Vjerujem da će doma imati još veću dominaciju i da bi ovo trebalo proći.

zxe43cK.png

Ferencvaros - Partizani 1 i Ferencvaros prvi do 5 kornera

Prvu utakmicu su korneri bili 7-3 za Ferencvaros, a sve navedeno za prijašnju utakmicu i ovdje stoji.

4xSQiE7.png

Ovo će se moći vezati (korneri) 15-30minuta prije početka utakmice kada bet365 stavi utakmice u live ponudu, budući da "race to 5 korners" još nije u ponudi a na liveu uvijek i za svaku utakmicu bude. ;)

over 7 kornera 1.3 da se nisu malo prešli u prvoj je bilo 15!! A over 14 kornera kvota 10 mislim da vrijedi probati zašto se nebi ponovila prva tekma cisto radi usporedbe kod dinama je bilo 8kornera i daju kvotu 1.4 na over 8 A za ovih 14 samo 7.5 ima neki value meni bar

over 7 kornera 1.3 da se nisu malo prešli u prvoj je bilo 15!! A over 14 kornera kvota 10 mislim da vrijedi probati zašto se nebi ponovila prva tekma cisto radi usporedbe kod dinama je bilo 8kornera i daju kvotu 1.4 na over 8 A za ovih 14 samo 7.5 ima neki value meni bar

Over 10 je 2.4. Po meni fina kvota. Ja sam to uzeo i hvala na infou :)

Vest iz Premier Lige. Sledece sezone ce sigurno biti vise kartona jer je novo pravilo stupilo na snagu i za svaki jaci prigovor na odluku sudije (psovka, negodovanje...) kao i trcanje za sudijom, ili pritisak vise igraca na sudiju sankcionisace se zutim i crvenim kartonima:

http://www.thesportbible.com/football/news-breaking-fa-announce-new-behaviour-rule-that-will-change-things-up-20160720

Super pravilo, bice sigurno puno vise kartona ove sezone. Da je bar bilo ovog ranije dok je Man Utd za vreme Fergusona terorisao sudije u svakoj tekmi...

Baker-Karlović TB 1. set 2.00 bet365

Baker jučer napravio iznenađenje pobjedivši Grotha. Meč je odlučen u dva tb-a, a nismo vidjeli ni jednu break šansu. Ne igra nešto ove sezone, najbolji turnir odigrao je upravo prošli tjedan u Newportu kada je dogurao do osmine finala. Malo bolje smo ga mogli upoznati protiv Čilića nedavno na Wimbledonu. Doktor Ivo upada pun samopouzdanja nakon osovjenog Newporta. Standardna igra, u polufinalu i finalu od pet setova odigrao pet tb-ova. To očekujem i danas. Baker je isprobao podlogu, dobro je servirao jučer i uspio napraviti iznenađenje. Doktor dolazi sa trave, trebat će mu vjerojatno malo da se privikne na podlogu, očekujem dosta lakih poena na servisima u prvome setu i mislim da ćemo gledati tb već na početku.

Celik/Peterson - Knol/Krunic, Knol/Krunic@1.80 bet365 4/10

Ovo sam odigrao jos sinoc po puno boljoj kvoti, sad vidim da je vecina klad srozala kvote ali 1.80 je i dalje solidno za neki singl. Ukratko, radi se o dijametralno suprotnim parovima sto se tice forme, uigranosti, rezultata pa evo reci cu i kvaliteta. Knol/Krunic deluju jako dobro ove sezone, imaju prvo titulu u Maroku pa onda 2 finala u Cagnes-Sur-Meru i Hertongenboschu. Imaju 10/2 zajedno i siguran sam da su danas puno puno blizi pobedi nego sto to kvote pokazuju. Celik/Peterson imaju zajedno samo jedan poraz iz  Fed Cupa prosle godine i to je to. Celik je cak na 599-om mestu dublova sto valjda dovoljno govori o njenoj igri. Sve u svemu, ocekujem prolaz K/K i ovo se mora uzeti po ovakvoj kvoti...

Celik/Peterson - Knol/Krunic, Knol/Krunic@1.80 bet365 4/10

Ovo sam odigrao jos sinoc po puno boljoj kvoti, sad vidim da je vecina klad srozala kvote ali 1.80 je i dalje solidno za neki singl. Ukratko, radi se o dijametralno suprotnim parovima sto se tice forme, uigranosti, rezultata pa evo reci cu i kvaliteta. Knol/Krunic deluju jako dobro ove sezone, imaju prvo titulu u Maroku pa onda 2 finala u Cagnes-Sur-Meru i Hertongenboschu. Imaju 10/2 zajedno i siguran sam da su danas puno puno blizi pobedi nego sto to kvote pokazuju. Celik/Peterson imaju zajedno samo jedan poraz iz  Fed Cupa prosle godine i to je to. Celik je cak na 599-om mestu dublova sto valjda dovoljno govori o njenoj igri. Sve u svemu, ocekujem prolaz K/K i ovo se mora uzeti po ovakvoj kvoti...

U potpunosti se slazem. K/K imaju jednu solidnu stabilnost u igri (naravno za standarde zenskog tenisa, a svi znamo danse tu gube servisi na sve strane) te svakao mislim da su kvote malo previsoke

Astana - Zalgiris 1 @ 1.36 unibet

Fernecvaros - Partizani 1 @ 1.33 unibet

Dinamo Zagreb - Vardar over 1.5 @ 1.24 unibet

Uk.kof = 2.24

O prva dva para necu puno. Kao sto je goks rekao to su klubovi koji nisu uspjeli naplatiti dominaciju u prvome kolu i sada pred svojim navijacima vjerujem da ce ipak doci do pobjede i da ce stvari sjesti na svoje mjesto. Oba kluba imaju vece aspiracije od 2.pretkola (posebice astana), pa bi ipak sve se osim pobjede oba kluba bila senzacija. Ferencvaros igra protiv kluba koji nije niti trebao biti tu ali je zbog izbacivanja skendebeua (namjestanje utakmica ako se ne varam) ipak tu partizani kaonpredstavnik albanije.

Sto se dinama tice, mamba je to na portalu odlicno opisao. Vardar mora traziti gol tj cak 2 da bi isli dalje, a dinamo jednostavno se ne zna braniti i uvijek pokusava uspostavit svoj posjed. Vjerujem ja tu i u prolaz overa 2.5 ali iz sigurnosnih razloga uzeto 1.5

Sretno

Dinamo Zagreb - Vardar (0.5) 2 @ 2.00 favbet

Dinamo iz Zagreba i makedonski Vardar će večeras odmjeriti snage uslijed uzvratne utakmice drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka nakon što su u Makedoniji prije sedam dana Zagrebaši donijeli prednost od 2:1. Odradili su iznimno efektno prvo poluvrijeme s tek jednim , a kako se ispostavilo i jedinim udarcem na gol na utakmici , i došli do prednosti od 2:0 uz pomoć autogola protivnika , ali isto tako maksimalno podbacili u drugom dijelu gdje je Vardar mogao lako do izjednačenja , a možda i pobjede. Domaćin je u čak tri navrata gađao okvir modroga gola , zabio rekli bi na vrijeme što se ispostavilo kao jedino što je uspio. No bez obzira na to , dojam je da su mogli mnogo više pa opravdano dolaze u Zagreb puni optimizma. Sedloski danas ne može računati na bivšeg Premierligaša Popova koji se ozlijedio netom prije ove utakmice dok bi mu ostatak momčadi trebao biti na raspolaganju. Kranjčar također ima slatkih muka oko sastavljanja momčadi , jedini van stroja je prvak Europe s Portugalom Eduardo , ali će vrlo brzo ostati bez Marka Pjace koji seli u Juventus. Očekujem sličnu utakmicu kao i prije sedam dana s tim da je po meni ovdje zagrebački klub debelo precijenjen. Nisu imali ovako atraktivnog protivnika ovako rano još od Ludogoreca kada su jedva prošli , Sedloski jako dobro poznaje njihov tim što je i pokazao u prvoj utakmici , a sada moraju dati sve karte u napad ne bi li ugrozili ovaj za njih vrlo nepovoljan rezultat. Svi smo godinama svjedoci obrane Modrih , Schildenfeld i Sigali su u srcu , novajlija Stojanović i Matel su na bekovima , oba desna po vokaciji , no teško je ovakvu utakmicu povjeriti mladom Sosi ili nedovoljno spremnom Pivariću što za mene ne predstavlja neku prijetnju gostujućim strijelcima bilo koje momčadi. Nerijetko primaju pogotke , to se desilo i u Makedoniji kao i na Maksimiru prošli tjedan kad je gostovala Lokomotiva , pa ću po ovoj kvoti svakako probati ovo.

Dinamo Zagreb - Vardar over 4.5 cards @ 1.75 favbet

Kako sam već napisao , Vardar se ovdje nikako ne bi trebao osramotiti jer se po meni itekako mogu nositi s Dinamom. Utakmica u Makedoniji je odisala iskrama sa svih strana što je donijelo dosta imena u bilježnicu Roberta Madleya , Engleza koji kao i većina njegovih sunarodnjaka dosta rijetko vadi kartone iz džepa. Bio je to susret isprekidan brojnim prekršajima , njih čak 33 od kojih su gotovo dvije trećine dobili gosti , ali zaradili samo karton više. Nešto slično očekujem i danas jer Dinamo teško da će razbiti danas , a to unosi određenu nervozu u njihove redove što smo mogli vidjeti recimo u onoj utakmici protiv Moldea od prije par godina kada su gotovo prokockali siguran prolaz. Sudija ove utakmice je 32-godišnji Rus Sergej Ivanov koji je na prosjeku od četiri žuta kartona po utakmici , prvenstveno zbog loše valorizacije u europskim natjecanjima gdje je samo jednom prešao ovu granicu i to uz pomoć crvenog kartona na meču Astane i Hapoel Tel Aviva. No treba naglasiti da nikada nije sudio utakmicu u kojoj su protivnici bili u egalu , najmanja razlika među njima bila je dva gola u meču Oddsa i Elfsborga , dakle Skandinavaca koji se znamo ne udaraju mnogo. Ovdje će biti sasvim druga priča , balkanski timovi koje očekujem u nekom egalu bi morali biti dobitna kombinacija za barem pet kartona.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use