Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Osvetnicka tripla Napoli vs Verona, Serie A, jedinica, kvota 1,27 (nedelja, 12.01) Panathinaikos vs Partizan, Euroleague, jedinica, jos uvek nema kvota (cetvrtak) Arsenal vs Dinamo, Liga Prvaka, jedinica (22.01) Ukupna kvota oko 2,00 Prava je steta sto niko od mojih kolega sa ovog smesnog Foruma, nije dosao kod mene da vidi kakvu  imam kladionicarsku evidenciju. Mogao bih da napisem post na sto stranica teksta o tome kakva je moja evidencija, opet niko sa Foruma ne bi imao predstavu o tome, niti bi razumeo o cemu pricam.  Javna biblioteka New Yorka ima neverovatnih 86 ispostava u celom gradu, i ima najvise posetioca godisnje u odnosu na bilo koju drugu na svetu. Biblioteka u Washingtonu ima preko 5000 zaposlenih i preko 900 kilometara polica sa knjigama. A zamislite sta tek ima u Apostolskoj biblioteci u Vatikanu, pa u biblioteci u Moskvi ili St. Petersburgu. Ovde pricamo o znanju koje je zapisano na papiru, a zamislite koliko je tek  znanja zapisano digitalno. Best of je sto ovde nije uracunato znanje koje ima Google pretrazivac, vec samo ono po tri/cetiri najvece biblioteke na svetu. Svo ovo znanje koje imaju biblioteke u New Yorku, Washingtonu, Vatikanu i Moskvi, ja imam u glavi, dok sa onim ostatkom znanja koje imam na papiru, vise ne znam sta da radim. Jedino resenje koje vidim jeste da zaposlim neku sekretaricu da sve to sredi. Prvi izbor je uvek, jedna i jedina Georgina Rodriguez, samo nju hocu, ona ili niko Ako se Georgini ne svidja da bude sekretarica, ili zeli nesto vise, vi kao moje kolege sa Foruma, bi mogli da kazete sta mislite o plucima Denise Milani. Ovo su Top dude koje su proglasene najlepsim na svetu, ali putem web-a. Glasanje je obavljeno na nacin gde je pobednica izabrana "klikanjem" internet fanatika po web-u. Pravila glasanja su bila jednostavna i zato je rezultat reprezentativan. Nije se glasalo za velicinu, vec iskljucivo za oblik, lepotu, a svi znamo da je lepota u ocima onoga ko gleda. Na zvanicnoj web-stranici su ubacene fotografije stotina miliona duda, bez obzira na godine, i bez lica devojki, da bi sve bilo regularno, a u obzir nisu dolazile nikakve hirurske intervencije, vec je iskljucivo merilo bio dar prirode. Pobednicke dude nisu bile one za koje su najvise glasali internet fanatici, vec one dude koje su najvise kliknute na web-u. Ako imate malo mozga, to znaci da su pobednicke dude one kojima su se fanatici vracali vise puta, da ih jos jednom, deset, sto ili vise puta ponovo pogledaju. E to je prava sampionka, i zove se sveta Denise Milani, uzivajte u potencijalno mom drugom izboru za sekretaricu da mi sredi kladionicarsku evidenciju Napoli vs Verona, Serie A, jedinica (nedelja) Dok se sveta Georgina i Denise ne dogovore ko ce mi srediti znanje koje imam u papirima, da vam potpuno besplatno napisem sta sve imam u svojoj kladionicarskoj evidenciji.  18.08.2024 je u prvoj zvanicnoj utakmici italijanskog prvenstva, doktor Antonio Conte isao sa svojim novim Napolijem u goste Veroni, a bolje bi bilo da je ostao u Napulju. U prvom poluvremenu te utakmice protiv Verone je bilo nista-nista, gde je doktor Antonio Conte izasao u formaciji 5-4-1 sa Simeoneom u spicu (tada jos nije dosao Lukaku). Bila je to igra Napolija za koju se kaze, ako je neko dete gledalo utakmicu, a da trenira fudbal, sigurno je vec napustilo sport. Ne treba ni da pitam Georginu ili Denise da mi provere u evidenciji, svega se secam. Nakon greske igraca Napolija, Verona je povela vec u 50-om minutu, pa je onda opet bilo nista-nista od igre, pa taman kad se Napoli malo otvorio, u 75-om minutu je pao i drugi gol Verone, a kada je Napoli konasno presao na protivnicku polovinu, sudija je vec imao pistaljku u ustima, pa je treci gol pao u nadoknadi vremena. Ne bih mogao da se setim neke losije igre gotovo oba tima, ali se odlicno secam da je Napoli stvarno izgledao kao seoska ekipa, malo je reci da su igrali lose. Mozda je preciznije reci da je rezultat bio 3 prema nista, jer kada se kaze 3 prema nula, deluje da je nula broj. Pet meseci nakon tog meca, ja kod kuce i dalje imam kladionicarsku evidenciju, a vi imate privilegiju da imate mene kao kolegu sa Foruma. A u mojoj evidenciji sam tog 18.08. sebi zapisao "... crni Leonardo, ako se ovog poraza Napolija ne setis kada se bude igrao uzvratni susret, onda si stvarno seljak ..." Osim toga, za ovih pet meseci, mnogo toga se promenilo, u medjuvremenu Verona je propala kao @josip123 u prvoj ligi Poslednje Sanse, trenutno su dva boda iznad zone ispadanja, dok Napoli yebe i ne vadi, izgledaju kao prava sampionska ekipa, sa sampionskom odbranom. Nakon te utakmice, a do danas, Verona je izgubila dvanaest puta, a Napoli je pobedio petnaest puta, i samo dva puta izgubio. Verona osim sto je krs od tima, ima totalno neizbalansiranu ekipu, i ubedljivo najgoru odbranu u Serie A. Ne bih rekao da imaju najgoru odbranu, mozda je preciznije reci da imaju skandaloznu odbranu. Ove sezone su primili neverovatna 42 gola, samo tri puta nisu primili gol, a najsmesnije je da je jedna od tri ekipe koja im nije dala gol bas Napoli. A pogledajte tek kakve potope su imali. Protiv Atalante 1:6, protiv Intera 0:5, protiv Empolija 1:4 u sred Verone, ejjjjjj Empolija, protiv Monze, takodje kod kuce 0:3, a kome Juventus ugura tri gola u gostima, stvarno mora biti seoska ekipa. (Verona vs Juventus 0:3) Verona ima gol razliku u minusu -18 a da mi je nekada palo na pamet da njih cekam sa X-om, neresenim ishodom uz postepeno povecavanje novcanog uloga, danas bi vam ovu analizu pisao ispod nekog mosta, zajedno sa beskucnicima, jer Verona u ovoj sezoni ima tek jedan, jedini X, nereseni ishod, i to pre dva dana, sa Udineseom. 19 utastopnih utakmica bez X-a .... cccccccccc od 18.08 2024 do 04.01.2025 Kada su pre pet dana izasle kvote za ovaj mec, jedinica je bila kvotirana sa 1,27, sto sada drzi samo William Hill dok su sve ostale kladionice vec oborile kvote na 1,20-1,22 a do nedelje, ako predje 1,18 gledajte na tu kvotu kao dar sa neba. Osim sto cu na ovoj utakmici predloziti sve handicape, sve overe, sve kornere, sve golove, pocev od prvog pa do poslednjeg, sve posede i sve udarce, ukljucujuci i pobedu iz poluvremena, moram da kazem da bi stvarno bilo seljacki da mi neko uzme ovu jedinicu kao kuca kao predlog u 35-om kolu svete Poslednje Sanse, kada sam se ovoliko trudio da vam najavim ovu jedinicu kao kuca. Tu pre svega mislim na tebe kolega @Fitoz jer si ti preuzeo stafetu najveceg prevaranta na Forumu od kolege @unkdy. Panathinaikos vs Partizan, Euroleague, jedinica jos uvek bez kvote Dok se sveta Georgina i Denise ne dogovore ko ce biti moja nova sekretarica, da vam napisem sta jos imam u svojoj kladionicarskoj evidenciji, koju bi svako morao da ima.  Pre samo mesec dana, 05.12. 2024 sam napisao istorijsku analizu za mec Euroleague Partizan vs Panathinaikos, i tamo se nalupetao kao otvoren prozor. Poslusajte samo ovoga cirkusanta Leonarda: "... ja cu umreti  ako danas ne najavim ovu utakmicu, pa me pustite jos samo danas da napisem post na sto stranica teksta. ... Pozivam svih preko 14.000 registrovanih kolega da se klade na danasnji mec, jednostavno mora danas da se kladi ... Samo se kladite na danasnji mec, molim vas ... Danas sam ponovo procitao taj istorijski post od 05.12. i iako sam se tamo nalupetao, ipak je to bila dobra, a pre svega odgovorna analiza. Predstavio sam obe ekipe, oba trenera, nekoliko puta napisao neka svako odluci za sebe sta ce odigragti, predlozio da se odigraju oba ekstremna handicapa, sa pokusajem da se uhvate oba, i pao, dok je best of to sto sam pozvao poznavaoc .... neeeeeeee ljubitelje kosarke sa Foruma da doprinesu temi i budu korisni po Forum. Pa poslusajte sta su imali da doprinesu Forumu pacijenti i neznalice sa kojima igram svetu Poslednju Sansu: @noja57 : "... Kad ne bih igrao hendikepe, igrao bih ovako (dvojka na Panathinaikos), ali po ulogu se vidi koliko verujem u to (1,5 eura) @Fitoz : Odmah da kazem da je ova utakmica za mene NoBet iz vise razloga. Kada bi morao da igram po zivot, onda bih birao okladu na Pao. Ti kolega, osim sto si vec sto puta promenio predlog u poslednji cas, i tako spasao zivu glavu, mogao bi da slavis kao svoj drugi rodjendan datum 05.12. jer da si se kladio po zivot, danas bi prvu ligu igrala nas osmorica (ovo sam ja dodao) @Joker93 : ... Moje osobno misljenje je da je ovde Panathinaikos favorit i da ce dobiti ovu utakmicu ... pratim Euroleague ... jednostavno Panathinaikos je tri puta kvalitetniji doslovno na svakoj poziciji @josip123 : "... Po meni je ova utakmica NoBet, a vjerojatno bi radije birao i da umrem nego nesto ovde odigrati ..." Kolega se ovde nije izjasnio, ali ako gledamo kako se kladi proslogodisnji pobednik drugoligaskog blata, i na kojoj je poziciji, verovatno bi i on predlozio dvojku na Panathinaikos, pa mu tako i racunamo, a usput se i pitamo kakvi su zapravo ovi ostali iz druge, amaterske, kada je ovaj bio pobednik. @fic: "... Za mene je Partizan - Pao NoBet i necu nista tu igrati. kad bih bas morao, uzeo bih Pao.  @zmajo " ... lopta je okrugla, a sreca zajebana stvar ..." Znaci i njemu pisemo da je predlozio dvojku na Panathinaikos. Znaci ovako. Imali smo sestoricu kolega koji su nam mudro predlozili da igramo dvojku na Prvaka Evrope, a dosla je jedinica iz poluvremena. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim kolegama sto su bili korisni i doprineli temi, hvala vam puno, ali vas ipak nikada vise necemo nista pitati. Arsenal vs Dinamo, Liga Prvaka, jedinica (22.01) Do utakmice je ostalo jos - 15 dana, a za analizu ovoga meca imam samo dve stvari. Dinamo je svoju poslednju utakmicu odigrao 22.12 sa Varazdinom, pa je otisao na zasluzeni odmor. Do utakmice sa Arsenalom u Londonu je predvidjeno da odigra prijateljske utakmice sa Shaktarom, Pakhtakorom, Lechom i Jagiellonijom. Na tim utakmicama je predvidjeno da Cannavaro otkloni sve nedostatke, i sa svezom i pripremljenom ekipom napadne Arsenala. Za to vreme, Arsenal se nije odmarao cak ni 01.01. jer se u engleskom poimanju fudbala zimi odmaraju samo babe,  pa je Arsenal odigrao 5:1 sa Crystal Palacom, 1:0 sa Ipswichom, yebem li im majku, 3:1 sa Brentfordom i 1:1 sa Brightonom, yebem li im majku jos jednom. Do utakmice sa Dinamom ce odigrati jos cetiri utakmice, i to sa Newcastle, ManUtd, Tottenhamom i Aston Villom, sve kod kuce. Celnicima engleskog Saveza treba dati medalju za to kako su sastavili kalendar. Verovatno su rekli ovima iz Arsenala, izdrzite jos malo, nece biti odmora od 22.12. pa narednih mesec dana, jer se odmaraju samo babe, ali eto imacete odmor u sredu 22.01. necete morati ni da trcite, a ni da dajete golove. Predlog za igranje protiv Dinama u svim opcijama bih mogao da pojacam jos jednom povratku prici o bibliotekama. Uvek se setim severa Evrope, gde nema sunca. Zemlja sa najvise upisanih clanova biblioteke, u odnosu na broj stanovnika je Finska, oni su prvi u svetu. Vise od polovine stanovnika, ne samo sto su aktivni korisnici i citaoci, vec su njihove biblioteke napravljene po najvisim svetskim standardima, i pri tome jos poklanjaju knjige, donose vam na kucu. Ostaje da nam celnici Dinama objasne u kojim knjigama i iz kojih biblioteka su uzeli knjige u kojima su procitali da ce od Cannavara biti trener, a ovi sa tribina bi mogli da nam objasne u kojim knjigama za fight su procitali da se na tucu u Grcku ide automobilima. Predlog za kladjenje. Zahvaljujuci meni i mojoj evidenciji, imate priliku da vas podsetim sta se desilo u Veroni, i kako su bili korisni poznavaoc .... ljubitelji kosarke sa Foruma. Ne verujem da je bilo ko sa Foruma odigrao X2, a kamoli cistu dvojku na Napoli u prvom kolu italijanskog prvenstva, ali sam siguran da je pobeda Partizana iz poluvremena nad prvakom Evrope napravila pravi masakr. Evidencija, koju bi svaki odgovoran kockar trebao da vodi, bas tome i sluzi, da nikada ne zaboravimo kako smo izgubili novac. Prva utakmica iz ovog predloga za kladjenje se igra u cetvrtak, druga u nedelju, a trecu jedinicu racunajte kao da je vec dobitna. Ostavio sam vam sasvim dovoljno vremena, da pronadjete sve gubitne tikete koje ste imali na Partizanu, da lepo izracunate koliko ste novca izgubili na ta crna govna, a imate i sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu i podignete kredite. U trenutku dok pustam ovaj post, nijedna kladionica jos nije izbacila kvote za Euroleague, ali kada se probudite tamo negde oko rucka, i toga ce biti. Ovo je osvetnicko ili impulsivno kladjenje, koje podrazumeva strpljenje i disciplinu da sacekamo da vidimo da li je moguce da neko dva puta u sezoni pobedi doktora Antonia Contea, i da li su crna beogradska govna u stanju dva puta da dobiju prvaka Evrope, i to van Beograda uz rotaciju sest ili sedam igraca. Osvetnicko ili impulsivno kladjenje je i vise od jednog gola Celtica, yebem li im majku, i to u singlu, za sve pare, po kvoti od 1,18-1,20. Celtic igra u sredu, a da uopste ne znam protiv koga, ali znam kako su oborili dva najbolja kockara na Forumu u svetoj Poslednjoj Sansi. Ako na ovom prethodnom predlogu, treba da vidimo da li Verona i crna beogradska govna mogu dva puta u sezoni pobediti tri puta bolju ekipu, ovde treba da vidimo da li je Celtic u stanju da ne postigne dva gola na utakmici cak ni kod kuce. I ne zaboravite, ako se ukljucite u glasanje za najlepse dude na svetu preko web-a, ne glasa se za velicinu, vec za lepotu. Za ovu babu na ovoj slici niko nije glasao.        
    • ANGERS - BREST btts  kvota 1, 95  bet365 Angers je u zadnjih pet domačih utakmica zabio 8 golova ( samou jednoj nije zabio gol ) i prosjek mu iznosi 1,6 po utakmici. U tih pet utakmica je primio 13 golova i prosjek mu iznosi 2,6 Brest je u zadnjih pet gostujučih utakmica zabio 6 golova ( u jednoj nije zabio i prosjek mu iznosi 1,2 po utakmici. u tih pet utakmica je primio je 13 golova i prosjek mu iznosi 2,6 Od početka prvenstva Angers doma ima AVG 3,86 po utakmici dok Brestu u gostima AVG iznosi 3,57
    • Liverpool - Man United 1 i Salah daje gol (2.25) bet365 Liverpool je ove sezone u izvanrednoj formi, s šest bodova prednosti na vrhu ljestvice i utakmicom manje od ostatka konkurencije. Momčad Arnea Slota završila je 2024. godinu impresivnom pobjedom od 5-0 protiv West Hama na London Stadionu, a Mohamed Salah ponovno je bio ključna figura s golom i dvije asistencije. Egipatska zvijezda već ima nevjerojatnih 30 doprinosa golovima u Premier ligi ove sezone, s 17 postignutih golova i 13 asistencija. Salah i suigrači imaju izvrsnu priliku nastaviti pobjednički niz protiv Manchester Uniteda koji prolazi kroz tešku fazu. Gosti su pali na 14. mjesto ljestvice nakon trećeg uzastopnog poraza u Premier ligi, uključujući nedavni poraz od Newcastlea rezultatom 0-2 na Old Traffordu. Liverpool je u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima postigao čak 14 golova, uključujući impresivnu pobjedu od 6-3 protiv Tottenhama. S druge strane, Manchester United primio je barem dva gola u posljednje četiri utakmice i nije uspio postići pogodak u tri uzastopna susreta Premier lige. Očekuje se da će ovo biti jednosmjerna utakmica, s obzirom na formu obje momčadi. Liverpool je veliki favorit i svi pogledi bit će usmjereni na Mohameda Salaha, koji ima priliku dodatno povećati svoj nevjerojatan učinak ove sezone. Liverpool bi trebao slaviti , a Salah ima velike šanse upisati svoje ime među strijelce sa ukupnom kvotom od 2.25 na ovu kombinaciju u bet365 kladionici. Sretno svima. (Koeficijenti 5.1. u 13:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Lecce - Genoa  ukupna zaleđa više od 2,5 i Lecce dobiva više od 1,5 kartona  ukupna kvota 2,53  Boabet Što se tice zaleđa Lecce u zadnjih 5 domačih utakmica ima prosjek 1,8 ( 1 , 4 , 1 , 1 , 2 ) i Genoa isto toliko ( 1 , 2 , 4 , 2 , 0 ) tako da vjerujem da ce biti barem tri zaleđa na utakmici. Što se tice kartona u zadnjih pet domačih utakmica im je 1,6 ( 5 , 1 , 1 , 0 ,1 ) Sudac je Livio Marinelli i solidan je što se tice kartona
    • po ozbiljnosti je definitivno br. 1 pinnacle. Možeš dizat 20 000 mjesecno boli ih kifla
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use