Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ždrijeb 2016/17

Celt

Recommended Posts

Monaco će teško zadržati ovakvu formu, ali ako uspiju mogli bi zapapriti Cityu. Ipak, City vjerojatno prolazi. Real i Dortmund ne bi trebali imati problema, osim ako se Benfica dodatno digne, tko zna..

Arsenal definitvno može izbaciti Bayern, pitanje je forme i ozlijeda. Blaga prednost Bayernu, ali bit će tu svašta.

Juve, Atletico i Barca bi trebali rutinski. PSG se mora drastično dići u formi da bi doveo dvoboj u neki egal.

Sevilla po meni ide dalje, ali mogao bi Leicester tu proći, bit će zanimljvio.

Ne smem ići toliko daleko, ali čini mi se da je Sevilja potcenjena momčad. Osvojena su tri LE trofeja u nizu, što znači da imaju kvalitet i iskustvo, Sampaoli je odličan strateg... kvota 51. Kad gledam sa neutralne strane, uvek sam više za autsajdere, a u ovoj rundi bi najviše vole da Napoli izbaci Reala. 

UnkZlhR.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use