Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 17.7.2016.


Goksim

Recommended Posts

Dinamo - Lokomotiva odmah na otvaranju prvenstva. Klubovi zbog kojih je regularnost HNL-a pod velikim upitnikom sastaju se u Maksimiru. Dinamo je super uvjerljiv protiv svoje B momčadi u posljednjim sezonama, ali Lokomotiva je gotovo redovito postizala golove modrima. Ovo utakmica redovito je pod povećalom, a znala je pružati neke zanimljive (sumnjive) susrete u posljednjim sezonama. Evo i analize:

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/hnl-dinamo-lokomotiva/

Link to comment
Share on other sites

Dinamo - Lokomotiva 1 @ 1.22

Vesely - Tsonga 2 @ 1.22

Fognini - Delbonis over 3.5 sets @ 1.61

uk kof = 2.4

Pa da krenemo redom,

O dinamo-lokomotiva necu puno, svi znamo odnos ova dva kluba. Cak i uz zanemaren taj odnos dinamo je kvalitetniji u svim segmentima. Ima dinamo uzvrat kvala za Lp slj tjedan ali sve osim pobjede dinama u ovoj utakmici bi bilo iznenadjenje.

Tsonga pobjedom nad veselyem rijesava dvoboj francuske i ceske te svojoj reprezentaciji osigurava 3. bod i nastup u polufinalu. Puno je kompletniji igrac od ceha, a iako je izgubio prvi mec u 5 setova sumnjam da mu se ista stvar moze dogoditi 2 puta u 3 dana. Prema tome ja uzimam tsongu

I ovaj treci par je po meni zicer dana. Igrali u 6 puta do sada ( 5 na zemlji), u H2H vodi fognini 4:2, ali svi mecevi su isli u over setova neovisno o tome bili na 3 ili na 5 setova. Posto se i ovaj igra na zemlji, a tu nikada nike lako dobiti 3:0, te s obzirom na ulog ne vidim da ovo itko uzme 3:0, te ocekujem set na svakoj strani. Sve u svemu jedan od ljepsih parova za sutra.

Ostali prijedlozi

Cibalija - Hajduk 1x @ 1.66

Ovo napisem analizu sutra

Link to comment
Share on other sites

Dinamo - Lokomotiva 1 @ 1.22

Vesely - Tsonga 2 @ 1.22

Fognini - Delbonis over 3.5 sets @ 1.61

uk kof = 2.4

Pa da krenemo redom,

O dinamo-lokomotiva necu puno, svi znamo odnos ova dva kluba. Cak i uz zanemaren taj odnos dinamo je kvalitetniji u svim segmentima. Ima dinamo uzvrat kvala za Lp slj tjedan ali sve osim pobjede dinama u ovoj utakmici bi bilo iznenadjenje.

Tsonga pobjedom nad veselyem rijesava dvoboj francuske i ceske te svojoj reprezentaciji osigurava 3. bod i nastup u polufinalu. Puno je kompletniji igrac od ceha, a iako je izgubio prvi mec u 5 setova sumnjam da mu se ista stvar moze dogoditi 2 puta u 3 dana. Prema tome ja uzimam tsongu

I ovaj treci par je po meni zicer dana. Igrali u 6 puta do sada ( 5 na zemlji), u H2H vodi fognini 4:2, ali svi mecevi su isli u over setova neovisno

O tome bili na 3 ili na 5 setova. Posto se i ovaj igra na zemlji, a tu nikada nike lako dobiti 3:0, te s obzirom na ulog ne vidim da ovo itko uzme 3:0, te ocekujem set na svakoj strani. Sve u svemu jedan od ljepsih parova za sutra.

Ostali prijedlozi

Cibalija - Hajduk 1x @ 1.66

Ovo napisem analizu sutra

pred uhitrio si me po meni maxbet na taj over setova neki dan wimbledon 5 setova tako da.ja napadam jace iako tenis obično neuplacujem pretjerano to moraam
Link to comment
Share on other sites

Fognini-Delbonis over 3,5 setova 1.47
Vesely-Tsonga 2 1.28
Isner-Čilić over 3,5 setova 1.40

Marathon 2.64
Favbet 2.54

 

- Italija-Argentina 1:2 nakon prva dva dana. Današnji dan otvaraju Fognini i Delbonis. Fognini je trenutno 36. tenisač na ATP listi i izgleda da sve više nazaduje i nazaduje. Najbolji rezultati ove sezone su mu četvrtfinala Aucklanda i Barcelone i polufinale Munchena. Pored toga ima još samo tri pobjede i ni na jednom više turniru nije uspio vezati pobjede. Što se zemlje tiče, do Davis Cupa bio je u nizu od  od četiri poraza: Nishikori, Garcia Lopez, Young, Granollers. Jučer je puno lakše od očekivanog dobio Monaca 6:1 6:1 7:5, a Monaco je imao svoje šanse tek u trećem setu. Jedno dva sata nakon toga, Fabio je igrao i parove. On i Lorenzi izgubili su od Delpe i Pelle u pet setova. Delbonis se trenutno nalazi na 40. mjestu. Imao je dobrih rezultata ove sezone, osvojio je Marrakech (zemlja), igrao polufinala Istanbula i Bukurešta, četvrtfinala Ženeve, Sao Paula, Rio de Janeira, osminu finala Indian Wellsa itd. Prvi dan dobio je Seppia 7:6 3:6 6:3 7:6. H2H 3:2 za Fogninija, igrali su neki  dan na Wimbledonu i Fabio je slavio u pet setova, a i svaki prijašnji meč bio je gust sa dosta gemova, i svaki put su obojica uzimala po set. Mislim da nas slično očekuje i danas, Fabio jeste blagi favorit, ali vjerujem da ima i umora kod njega, jučer je igrao i single i double. Delbonis igra dobro, sigurno nije bez šansi i mislim da nas čeka duži meč. U betu je na ovo kvota 1.60 što je jako fina kvota, ali tamo za sada nema uopće meča Isner-Čilić gdje sam planirao igrati isto over setova.

 

- Češka-Francuska 1:2 nakon prva dva dana. Današnji dan otvaraju Tsonga i Vesely. Tsonga se trenutno drži na 10. ATP mjestu. Najbolji rezultati sezone su mu: polufinala Aucklanda i Monte Carla, četvrtfinala Wimbledona i Indian Wellsa, osmina finala Australian Opena. Izgubio je prvi meč ovaj vikend protiv Rosola. Malo tko se tome nadao, ali Rosol je igrao odlično. Tsonga je isto bio solidan, propustio je svoje šanse (2 ili 3 meč lopte u tb-u u četvrtom setu i još brejk lopti prije toga), i Čeh je to iskoristio. Jiri Vesely trenutno se nalazi na 50. mjestu. Imao je nekoliko dobrih turnira ove sezone: polufinale Marrakecha, četvrtfinale Istanbula, osmine finala Wimbledona, Monte Carla i Queen'sa. On je u prvom dvoboju u petak puno lakše od očekivanog poražen od Pouillea 7:6 6:4 7:5.  Mislim da Tsonga dobija ovo. Od njega su se očekivale dvije pobjede, a kiksao je već prvi dan. Vesely zna biti neugodan protivnik ali nije on ova razina što smo mogli vidjeti i neki dan protiv Pouillea. Vjerujem da Tsonga neće dopustiti da ovo ode u peti meč jer ako ode...može biti svašta. 

 

- Malo tko je mislio da ćemo doći do ovoga meča, ali evo nas. SAD-Hrvatska 2:1. Nakon lošeg prvog dana, Čilić i Dodig odigrali su brutalan meč i skoro pa pomeli braću Bryan. Danas će biti vatre, a prvi meč igraju Čilić i Isner. Marin je trenutno 12. tenisač. Imao je problema sa ozljedama ove sezone, a rezultati koje treba izdvojit iz nje su: finala Marseillea i Ženeve, polufinale Queen'sa, četvrtfinala Wimbledona, Indian Wellsa, Rotterdama i Brisbanea. Prije petka bilo je upitno u kakvom je Marin stanju nakon onakvog poraza od Federera. Odlično je ušao u meč protiv Socka brzo dobio prva dva seta, ali je onda uslijedio preokret. Jučer je bio jako dobar na terenu, odlično je izgledao sa Dodigom i nadam se da je dobio samopouzdanja za danas. Isner trenutno drži 16. ATP mjesto. Njegovi najbolji rezultati ove sezone su: polufinale Houstona, osmine finala Australian Opena, Indian Wellsa i Roland Garrosa, četvrtfinale Brisbanea itd. U prvom meču je lagano pomeo Bornu 6:4 6:4 6:3. H2H je debelo na strani Čilića, 6:0. Zadnji put su igrali na Wimbledonu prošle godine i Marin je slavio u pet setova. Mislim da Čilkan može do pobjede ovdje ali ipak uzimam over setova. Isner je dobar uvijek pred svojom publikom (iako ga je ruku na srce Marin dva puta dobio pred njom), u solidnoj je formi, sa druge strane Marin ima odličan h2h, dobio je malo samopouzdanja nakon jučer i mislim da nas čeka dobar meč. 

Link to comment
Share on other sites

Čorić - Sock over 3.5 sets @ 1.75

Cim sam vidio ovoliku kvotu morao sam ovo uzeti. Ako cilic dobije isnera ( a vodi 5-0), bit ce kao sto sam predvidio a to je da ce se u ovome mecu rijesavati dvoboj. Sock je veliki favorit u ovome mecu ali sumnjam da moze tako lako do pobjede. Gledao sam corica protiv isnera i uopce nije lose odigrao. Po meni coric ima tu sanse za pobjedu pogtovo sto ima iskustvo igranja 5.meca u davis cupu (belgija proslo kolo). Coric je solidan na hardu i kao takav sam siguran da moze do seta, jer sumnjam da sock moze 3:0 ovo uzeti.

Uz to uzet cu i coric pobjedu po 3.40 na manji ulog.

Link to comment
Share on other sites

Džumhir-Ilhan 1 1.30 sve klade

Nešto za ubaciti na neki tiket. Upravo su im završili parovi i BiH je preko Brkića i Bašića povela 2:1. Džumhur ima priliku završiti posao, igra protiv Ilhana koji je u petak odigrao pet setova a sada je igrao i parove i odmah ga čeka i single. Džumi je svakako kvalitetniji tenisač.


Muller +1,5 prvi set 1.55 Bet live

Muller dobio neki dan 7:6 7:6. Igraju na travi, očekuje se meč sa dosta gemova. Bit će vjerojatno tb u prvom setu a ako itko napravi brejk, mislim da će to biti Muller.

 

Link to comment
Share on other sites

Vesely - Tsonga 2 1.25 
Halep - Sevastova 1 1.15
Dinamo - Lokomotiva 1 1.25
Steaua - Concordia 1  1.30 

UK: 2,33


1. par Tsonga pobjedom zavrsava duel,francuzi vode 2:1 i samo cekaju potvrdu Tsonge,10-i  igraca svijeta protiv 50-og,mislim da ovdje nebi trebalo biti problema za Tsongu
2.Halep igra doma finale,jucer poprilicno dobar mec vs King,uspjela je izvuci drugi set i napraviti preokret,tesko da ce dns opet dat sansu Sevastovoj pred domacom publikom,peta igracica protiv 66-e
3.svima dobro poznati par,bilo je par kompliciranih tekmi,ona 3:4 i slicno,al zna se tko je tu gazda
4.kvaliteta i medjusobni omjeri su na strani Steaue plus domaci teren,radi se o kupu,Concordia zadnji put slavila prije 10 tekmi,samo 2 remija izmedju 
 

Link to comment
Share on other sites

17:30  VIFK - Narpes Kraft 

over 3,5@2,10  bwin / Titanbet / Wwin

over 2,5@1,45  Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

 

 

 

Zapela mi za oko ova utakmice finske 3. lige, susret 6. i 9. ekipe na tablici. No, nije bitna pozicija na tablici koliko njihove utakmice u dosadasnjem tijeku prvenstva, VIFK je 10/11 utakmica isao preko 2,5 gola, dok je Kraft 9/11 puta prebacio ovu marginu.

jaxrvd.jpg

Kao sto se moze vidjeti na gornjoj slici, njihov medjusobni susret je zavrsio samo sa jednim golom u mrezi, ali danas se nadam da ce odigrati u skladu sa ostalim utakmicama i da ce biti postena golijada u tih 90 minuta.

 

 
Link to comment
Share on other sites

Čorić - Sock over 3.5 sets @ 1.75

Cim sam vidio ovoliku kvotu morao sam ovo uzeti. Ako cilic dobije isnera ( a vodi 5-0), bit ce kao sto sam predvidio a to je da ce se u ovome mecu rijesavati dvoboj. Sock je veliki favorit u ovome mecu ali sumnjam da moze tako lako do pobjede. Gledao sam corica protiv isnera i uopce nije lose odigrao. Po meni coric ima tu sanse za pobjedu pogtovo sto ima iskustvo igranja 5.meca u davis cupu (belgija proslo kolo). Coric je solidan na hardu i kao takav sam siguran da moze do seta, jer sumnjam da sock moze 3:0 ovo uzeti. Uz to uzet cu i coric pobjedu po 3.40 na manji ulog

Slazem se i vise sanse dajem Coricu samo da onaj glupan dobije prvo

Link to comment
Share on other sites

Cibalija - Hajduk 1x @ 1.55

Kao sto sam i obecao mali osvrt na ovu utakmicu. Na HNL se inace jako malo kladim ali ovo me bas vuce. Cibalija se eto opet vratila u 1.hnl, i siguran sam da ce u povratickom nastupu dati sve od sebe pred domacom publikom. Hajduk s druge strane ima mladu i talentiranu ekipu (koja ipak nije jos na razini da ovakve utakmice dobije rutinirano)c ali i trenera za kojeg sam dobio dojam da nije bas najcisci u glavi i da je vec bilo trzavica izmedju trenera i nekih igraca. Uz sve to hajduku predstoji uzvrat kvalifikacija EL te sam siguran da ce se malo i cuvati za to jer ovo je tek prvo kolo a prvenstvo je dugo, pa ce biti vremena za popravak ako nesto Krene po zlu. u vinkovcima je hajduk dosta dobro prolazio ali znalo se dogadjati dosta puta da cibalija otkine bod. Uzevsi u obzir da je hajduku ipak vazniji dvoboj u EL, pun stadion u vinkovcima (barem je tako najavljeno) i nesumnjivu zelju igraca cibalije da krenu u novu sezonu pozitivnim rezultatom, ja vjerujem kako vinkovcani ovdje mogu do barem boda

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Rog ne daje gol 2,05 (PSK)
Fina greska kladionice, za igraca koji igra veznog i koji je prosle sezone u HNL-u zabio svega 3 gola. SS recimo nudi 1,5. Postoji mogucnost da ga cak odmori i stavi na klupu a sansu od pocetka dobije Coric, a on dobi nekih 20ak minuta i u tom slucaju sigurniji tip nisam u zivotu odigrao. Pobjeda Dinama i Rog ne daje je 2,3 sto vjerojatno i bude, ali ja se s time ne igram, premala je razlika. Sretno tko prati.

Link to comment
Share on other sites

ROG JE NA KLUPI!!! Osim njega i Fernandez je na klupi, 1,8 ne daje, SS i PSK!

 

Rog ne daje gol 2,05 (PSK)
Fina greska kladionice, za igraca koji igra veznog i koji je prosle sezone u HNL-u zabio svega 3 gola. SS recimo nudi 1,5. Postoji mogucnost da ga cak odmori i stavi na klupu a sansu od pocetka dobije Coric, a on dobi nekih 20ak minuta i u tom slucaju sigurniji tip nisam u zivotu odigrao. Pobjeda Dinama i Rog ne daje je 2,3 sto vjerojatno i bude, ali ja se s time ne igram, premala je razlika. Sretno tko prati.

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima,

eo na brzinu jedan tiket (klaja Marathon) kv.   2,04

 

DINAMO - LOKOMOTIVA   1    1,18

 

Ovdje se nema što puno pričati, i svakom tko prati donekle našu ligu, jasno je kako stvari funkcioniraju. Lokosi druga ekipa Dinama, koja sigurno neće praviti probleme Dinamu. Do sada su tek jednom odigrali neodlučeno, no u trenutku kada Dinamu stvarno nije ama baš ništa značilo. Karakteristika su i čudni prijelazi u ovim utakmicama, pa ako se nekome svidi može probati možda sa 2/1. Gledano ovako sa realnije strane, jedinica je ovdje zicer, Lokosi neće htjeti narušiti atmosferu u Dinamu pred uzvrat protiv Vardara i pokvariti debi Cice pred zagrebačkom publikom (vjerojatno malobrojnom, ali što je tu je).

 

 

STEAUA - CONCORDIA  1   1,31

 

Steaua najpoznatiji klub u Rumunjskoj definitivno. Ipak prošla sezona je za njih bila turbulentna, došlo je do oduzimanja raznoraznih trofeja, promjene klupskoga grba i sve to je ostavilo traga na njima, te je Astra osvojila titulu. No ove sezone Steaua će pokušati vratiti primat u Rumunjskoj i to mogu započeti već danas osvajanjem liga kupa protiv Concordie. To je prosječna ekipa, koja je prošle sezone igrala ligu za ostanak. Odradili su dobar posao i sačuvali prvoligaški status i eto dogurali do finala kupa. Ipak mislim da dalje neće moći, jer i tradicija je na strani Steaue ali i snaga, tako da je najrealnije ovdje očekivati novi trofej slavnog rumunjskog kluba.

 

HRVATSKA u20 - BIH u20    1x    1,32

 

Za nas treća utakmica na eurobasketu divizije B, za BiH druga. Ovo je po mome mišljenju ujedno i utakmica koja će odlučiti o prvome mjestu, jer Bugari, Slovaci i Rumunji se ne mogu nadati prolasku u play-off iz ove grupe. Prvo mjesto je svakako bitno jer bi se vjerujem izbjegla Grčka, koja je i domaćin eurobasketa u 1/4 finala. Ne znam puno o BiH ekipi, no naša predvođena Mazalinom, Božićem, Kapustom i Badžimom mi izgleda kao prvi favorit grupe D i vjerujem da ovdje mogu slaviti.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use