Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Krenuo je HNL, a danas je pred nama prva zanimljivija utakmica u kojoj se susreću Split i Rijeka. Split je u pripremnim susretima igrao jako loše, čak i katastrofalno, dok Rijeka nije briljirala, ali ipak sezonu dočekuje čini se dosta spremnija. Obje momčadi imale su dosta promjena u sastavu u odnosu na prošlu sezonu. 

fiVa7l8.jpg?1

Češka-Francuska 2 1.20

Mađarska-Slovačka 2 1.45

Srbija-Velika Britanija 2 1.44

Marathon 2.50

BetX 2.39

PSK 2.36

Češka-Francuska 1:1 nakon prvog dana. Rosol odigrao brutalan meč i iznenadio Tsongu, sa druge strane puno lakše od očekivanog Pouille dobio Veselog. Danas će biti jako važni parovi u kojima je Francuska favorit. Herbert i Mahut došli su samo radi parova. Trenutno su prvi par na svijetu, dolaze nakon osvojenog Wimbledona puni samopouzdanja. Prije toga su osvojili Queen's a imaju još titule iz Indian Wellsa, Miamija i Monte Carla. Sa druge strane najavljeni su Pavlasek i Štepanek. Štepanek bi trebao sigurno igrati, on im je najbolji igrač parova ali je problem što nema dobrog partnera. Rosol i Vesely su kao neki prosjek ali mislim da bi se oni mogli čuvati za sutra. Pavlasek 711. igrač parova, 1/5 omjer ove sezone i većinom igra po challengerima. Tko god od njih bude igrao, mislim da im se ne može suprostaviti. Ipak se radi o prvom paru svijeta koji je u odličnoj formi, rezultat je otvoren i ovo moraju dobiti.

Slovačka vodi Mađare 2:0 nakon prvog dana i danas ima priliku završiti posao. Kod Slovačke su najavljeni Martin i Zelenay što mi je i očekivano jer su najbolji igrači parova. Martin je 69. a Zelenay 80. Zajedno imaju 12/7, u Davis Cupu 1/1. Zadnji meč u DC-u su izgubili od Kubota i Matkowskog a prije toga su napravili senzaciju kada su lagano počistili Mergeu i Tecaua. Mađarska nema nekog igrača parova. Fucsovics 626. na rankingu, Nagy 646., Valkusz bez rankinga i Godry 1196. Najavljeni su Godry i Fucsovics. Zajedno imaju 3/5, u DC-u 3/3. Dobili su zadnji meč Erlicha i Selu što je bilo iznenađenje, a prije toga gubili su od gorih kombinacija tipa: Grozdanov/Lazov, Delić/Bašić, Muller/Scheidweller.. Mislim da Slovaci završavaju posao danas, kvalitetniji su par. Sa druge strane Mađari nemaju neke igrače parova, zadnji put su iznenadili a ne vjerujem da će im to uspjeti dva puta.

Srbija-Velika Britanija 0:1 nakon prvoga dana. Kiša je poremetila planove, pa se u 12 sati prvo igra single između Lajovića i Warda pa će nakon toga parovi. Lajović bi trebao dobiti tako da će parovi odlučiti mnogo toga. Kod Srbije su najavljeni Zimonjić i Tipsarević i vjerujem da će tako i igrati. Tipsa 172. igrač parova, 1/3 ove sezone. Za Zimonjića svi znamo tko je i šta je i od njega će dosta ovisiti danas. Ipak, ne igra toliko dobro ove sezone, na omjeru je 9/12. Pamtimo i onaj poraz njega i Đokovića u Davis Cupu sa početka sezone od Golubeva i Nedovyesova i to 3:0. On i Tipsa zajedno imaju 7/6, nisu igrali od 2012. Kod Britanaca najavljeni su Inglot i Jamie Murray. Tako će vjerojatno i igrati jer nema Andya pa se vraća Inglot u par s Jamieom. Obojica su dobri igrači parova, Inglot je 29. a Murray 5. Zajedno imaju 0/2. Oba meča su iz prošle sezone, jedan je iz Nottinghama kada su izgubili od Kubota i Mirniya, a drugi je u Davis Cupu kada su poraženi od Braće B u bruka teškom meču 6:3 6:2 3:6 6:7 9:7. Srbija sigurno nije bez šansi, tj kako će i biti kad u ekipi imam Zimonjića ali mislim da Britanci dobijaju ovo. I Inglot i Murray dobro igraju, gledao sam ih i prošle godine protiv braće B. Sa druge strane Zimonjić nije u formi, vjerojatno igra sa Tipsom koji također loše igra, mogli smo vidjeti i jučer protiv Edmunda.

moja predviđanja za danas:

fc kopenhagen-lyngby 1 1.50

m. boleslav- puskas academy 1 1.45

roda- aachen dg3+ 1 1.95

1860 munchen -dortmund 2 1.40

celtic- wolfsburg odg 1 1.52

twent- paok dg3+ 1 1.80

michalovce- trenčin broj golova tima 2 2+ 1.67 ili za hrabrije 3+ oko 3.00

ADMIN: 

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu

USA - Hrvatska parovi Davis Cup 1 (1,30)

Nakon što su jučer poveli sa 2:0 vjerujem da će amerikanci danas rutinski sve riješiti. Nakon debakla Čilića koji je prokockao 2:0 u setovima, te poraza Ćorića šanse Hrvatske za prolazak su nikakve. Trebali bi pobijediti sva tri sljedeća meča što je izuzetno teško očekivati. 

Motivacija sigurno neće biti na nivou kao i atmosfera nakon jučerašnjeg debakla a braća Bryan, jedni od najboljih parova, trebali bi pred domaćom publikom slaviti protiv Dodiga i Draganje.

Btw. čini se da će i jučerašnja kombinacija proći :D Nadam se da ste pratili. Nebi to igrao da se nije moglo kombinirati, ali kada su već dali trebalo se riskirati jer je matematika bila na našoj strani ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use