Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Davis Cup: Czech Republic - France, France @1.37 marathonbet

Preko vikenda imamo Davis Cup - takmicenje na kojem se moze zaraditi, pogotovo na ovakvim tekmama. 

Francuzima je prosle godine promakla sansa u Davis Cupu gde su ispali od Velike Britanije u onom petom mecu dublova. Tu su bili blagi favoriti, ali su ipak braca Murray izborila Britaniji prolazak dalje. Verovatno se neki sa foruma secaju i one dugorocne opklade da V. Britanija osvaja Davis Cup koju je Canca predlozio po kvoti 7.50 - 8.50. Ove godine Francuzi su u sledecem sastavu: Tsonga, Pouille, Mahut i Herbert dok ce Cesi imati na raspolaganju: Veselog, Rosola, Pavlaseka i Stepaneka. Igra se u Trinecu u Ceskoj na hardu.

Francuzi su u prethodnom kolu savladali Kanadu sa 5:0. Tu su svakako bili veliki favoriti ali ipak impresivno da nisu ispustili ni jednu pobedu. Cesi su igrali protiv Nemaca, takodje bili favoriti bookmakera i prosli dalje rezultatom 3:2. Mislim da su Francuzi puno blizi pobedi ovde iz vise razloga. Prvo, kao sto mozete videti Cesi ce igrati bez Berdycha koji nece biti tu da pomogne svom timu protiv Francuza. Tsonga, Mahut i Herbert su svakako igraci za hard podlogu, ali i Pouille koji vazi za "teskog" sljakasa uspeo demantirati sve i sjajnim partijama na Wimbledonu pokazao da nije nimalo los i na brzim podlogama od sljake. Tsonga sigurno moze uzeti 2 pobede ovde jer je realno bolji od svih ucesnika Ceske, a tu su naravno i Mahut/Herbert - dobro uigrani dubl koji je trenutno broj 1 u svetu. Da ne govorim da bi i jedan i drugi u singlu mogli takodje pobediti (ukoliko budu igrali obojica, raspored jos nije poznat). 

Sve u svemu, Francuzi veliki favoriti po meni i ova kvota nije nimalo losa za spojiti uz jos koji "sigurniji" tip na neko duplanje.

Djokovic ne igra protiv Britanije..pa bi i Britanija, pored Francuske, trebala da pobedi.

E sad ,igra se u Beogradu..imace podrsku srpski igraci,ali Murray je u odlicnoj formi..morao bi uzetu dve pobede. Sto se tice dublova, Zimonjic nije vise onaj stari..dok je Murray J. dobar dubl igrac pa ni tu nema siguran bod Srbija.

Sta ti mislis Jack, vredi li po @1,44

Djokovic ne igra protiv Britanije..pa bi i Britanija, pored Francuske, trebala da pobedi.

E sad ,igra se u Beogradu..imace podrsku srpski igraci,ali Murray je u odlicnoj formi..morao bi uzetu dve pobede. Sto se tice dublova, Zimonjic nije vise onaj stari..dok je Murray J. dobar dubl igrac pa ni tu nema siguran bod Srbija.

koliko vidim andy neće igrat.. tako da je to 50 50 isplati se tu srbiju odigrat bet365 2,37

Mari odustao od Beograda zbog podloge

Najbolji britanski teniser Endi Mari neće igrati Dejvis kup meč u Beogradu zbog podloge.

To je otkrio selektor DK tima Velike Britanije Lion Smit, ouči meča sa Srbijom na Tašmajdanu (petak-nedelja).

Mari je tek nakon Vimbldona, koji je osvojio drugi put u poslednje četiri godine, odlučio da ne igra u četvrtfinalu Dejvis kupa u Beogradu.

"Termin ovog dvoboja predstavlja noćnu moru za sve igrače, jer nije lako ponovno menjati podlogu. Prošle sedmice je još postojala nada da će Endi igrati, ali onda je osvojio Vimbldon. Pred njim su Olimpijske igre i US Open, gde će, nadam se, ostvariti dobre rezultate. Kao tim smo oduševljeni onime što je postigao. Nadam se da će Endy doći da navija za nas", rekao je Smit

Britanije ne može da računa ni na Dena Evansa koji se povukao zbog ličnih razloga i povrede ramena, pa će u pojedinačnim mečevima igrati Kajl Edmund i Džejms Vord, a u dublu Džejmi Mari i Dominik Ingolt. 

S druge strane, ni Srbija ne može da računa na svog najboljeg igrača Novaka Đokovića, kao ni na drugog Viktora Troickog, pa će selektor Bogdan Obradović polufinale tražiti sa Dušanom Lajovićem, Filipom Krajinovićem, Jankom Tipsarevićem i Nenadom Zimonjićem. 

Mečevi su na programu na renoviranom stadionu Tašmajdan od petka do nedelje.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=14&nav_id=1154977

Baja888 je objavio ovu vest koja menja sve, kasno sam ovo video, value je izgubljen. Sa Murrayem bi Britanci bili u prednosti a ovako trenutno samo imaju bolje dublove, a i tu se nikad ne zna, Zimonjic je iskusan dubl igrac i bilo da igra sa Lajovicem, Tipsarevicem ili Krajinovicem mogu parirati paru Murray/Inglot. I sto je najvaznije, igra se na sljaci a tu su svi Britanci osim Murraya jako losi...

Mozda bi jos probao na Argentinu protiv Italije @2.08. Isto igraju na sljaci, Italiju predstavljaju: Fognini, Lorenzi, Seppi i Cecchinato a Argentinu: Delbonis, Pella, Monaco i Del Potro. Svakako ce biti gusto a siguran sam da ce Fognini zajebati jedan od meceva a svi Argentinci su dobri na sljaci. tako da dajem blagu prednost gostima...

HLcA4dP.png

Hrvatska nada Borna Ćorić uoči okršaja protiv SAD-a: U dobroj sam formi!

Početak četvrtfinalnog susreta Svjetske skupine Davis Cupa između SAD-a i Hrvatske u Portlandu sve je bliži. U četvrtak navečer (22 sata) po srednjoeuropskom vremenu održat će se izvlačenje parova, a prvi pojedinačni meč u petak počet će u 12 sati po lokalnom, odnosno 21 sat po srednjoeuropskom vremenu

Nepoznanica, čini se, nema ni s jedne ni s druge strane kad su u pitanju tenisači koji će zaigrati u pojedinačnim mečevima, što znači da će prvog dana igrati John Isner i Borna Ćorić te Jack Sock i Marin Čilić. U Portlandu, odnosno Beavertonu, gdje se nalazi kompleks u kojem će se za vikend moći okupiti 6000 gledatelja, napokon je zasjalo sunce, a takva je prognoza i za cijeli vikend. Koliko će to utjecati na uvjete igranja i tko će od toga profitirati, odgovorio je Ćorić:

'Danas je bilo dosta sunčano, za razliku od prva dva dana, kad su uvjeti bili dosta 'sporiji' i tada se nisam dobro osjećao na terenu; lopta nije išla naročito brzo. Meni više odgovara da to bude brže i ako se ostvari prognoza za vikend da će biti sunčano, to mi može dosta pomoći.'

Prvog dana Ćorićev suparnik će biti John Isner, trenutno 16. tenisač svijeta, s kojim se još nije sastao. 'Sigurno je Isner velik favorit. Isto tako, mislim da imam dobre šanse. Igram dobro iako se rezultatski to ne može reći. Igram dobar tenis posljednjih mjeseci, u dobroj sam formi i zadovoljan sam svojim napretkom. Mislim da sam imao malo nesreće i u ždrijebu i s nekim rezultatima i sada je vrijeme da se neke stvari počnu poklapati.'

Svaka informacija o suparnikovom načinu igre, a posebno slabostima, bit će dobrodošla. Tko će biti glavni informator? 'Marin Čilić igrao je protiv njega pet puta. Mislim da ga jako dobro poznaje, a čuo sam da je svaki put dobro igrao protiv njega. Već mi je rekao nekoliko jako bitnih stvari na kojima sam radio, recimo na reternu, ali ću u četvrtak još popričati s Marinom.'

Dakako, može se dogoditi da pobjednika susreta odlučuje peti meč, odnosno drugi okršaj nedjeljnog programa, pri ukupnom rezultatu 2:2. Na pitanje koliko bi u takvoj situaciji moglo biti važno to što već ima iskustvo igranja u takvom meču, Ćorić je odgovorio:

'Sigurno je da iskustvo iz Belgije može biti jako korisno. Stvarno nije lagano igrati meč kod rezultata 2:2 - jako se puno očekuje, velik je pritisak… Da sam u situaciji da protiv Jacka Socka, koji je jako kvalitetan, prvi put igram kod rezultata 2:2, ne bi mi bilo lako. To će mi iskustvo sigurno pomoći ako dođe do toga iako ćemo se potruditi da u nedjelju budem slobodan', rekao je Ćorić.

Izvor: http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/436405/Hrvatska-nada-Borna-Coric-uoci-okrsaja-protiv-SAD-a-U-dobroj-sam-formi.html

DAVIS CUP/ Krajan: Ako se domaćini nekoga boje, to je Čilić

Teniska reprezentacija Hrvatske u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa u Beavertonu kod Portlanda igra s domaćinom SAD-om, a očekuje se da će to biti jedan od najuzbudljivijih susreta predstojećeg vikenda.

– Ni za jedan od pet mečeva ne možemo sa sigurnošću tvrditi da ćemo pobijediti mi ili oni. Svi su otvoreni, svašta je moguće. Opet kažem, moramo se pouzdati u našu kvalitetu i izboriti ta tri boda u našu korist. Vjerujem da je kvaliteta na našoj strani, kaže izbornik Hrvatske Željko Krajan koji smatra da je glavna snage američke reprezentacije ta što igra domaćem terenu.

– Izabrali su podlogu i da se igra u Portlandu, a to je za nas najdalji mogući put. Imamo samo četiri-pet dana za prilagodbu na devet sati vremenske razlike, što nije lako u tako kratkom periodu. Mi moramo sve karte staviti na našu kvalitetu. Marin Čilić je u dobroj formi i dobro se osjeća, on je vođa na kojeg se drugi mogu osloniti. Njegovi mečevi će biti važni, kaže Krajan.

Hrvatska u međusobnim Davis Cup susretima ima 3:0 protiv SAD-a.

– Znaju da su 2005. izgubili od nas kao domaćini, igrajući s Andreom Agassijem i Andyjem Roddickom. Naravno da nas respektiraju, koga god mi imamo u timu, i sjećaju se još uvijek svježe Marinove pobjeda na US Openu. Ako se nekoga boje, to je on. Imaju dobar tim i dobre igrače, ali su svjesni naše kvalitete i koliko smo opasni, zaključio je Željko Krajan.

Izvor: http://dnevni-list.ba/web1/davis-cup-krajan-ako-se-domacini-nekoga-boje-to-je-cilic/

USA-Croatia 2 @ 2.85

Evo da ja dam svoje misljenje o ovome paru. Ja uzimam hrvatsku po 2.85 jer je to po meni value. Zato sto ih vodimo 3:0 u H2H, i zato sto brayani nisu ono sta su nekada bili. U prvome danu igraju cilic-sock i coric-isner. Nekako je realno da se prvi dan zavrsi sa 1-1, a u subotnjim parovima je sve moguce. Dvoboj ce se po meni odlucivati u mecu coric-sock. Cilic isnera vodi 5-0 u medjusobnim pa nebi cilic trebao imati problema u oba svoja meca jer odigrao je dobar wimbledon, ali iako ovo je promjena podloge on je uvijek bio solidan na hardu tako da nebi trebao imati problema u Prilagodbi.

Nadopunim jos kasnije ali za sada ovako

Sretno

Seppi-Delbonis over 3,5 setova 1.53
Fognini-Monaco over 3,5 setova 1.57

Bet365 2.40 

Dvoboj Italije i Argentine igra se na otvorenoj zemlji u Italiji i mislim da bi ovo mogao biti jedan od zanimljivijih dvoboja ovaj vikend. Četvrtfinale otvaraju Seppi i Delbonis. Seppi se trenutno nalazi na 52. mjestu. Ne može se baš pohvaliti sezonom, imao je treće kolo Australian Opena na početku sezone a nakon toga je ispadao sve po prvim ili drugim kolima do svibnja odnosno Nice, kada je dogurao do četvrtfinala. Prelaskom na travu digao je malo i igru, u Halleu dobio Ferrera, došao do četvrtfinala, a u Nottinghamu do polufinala. Na zemlji ima 4/4 ove sezone, a zadnje dvije sezone to mu je najgora podloga. Delbonis se trenutno nalazi na 40. mjestu. Imao je dobrih rezultata ove sezone, osvojio je Marrakech (zemlja), igrao polufinala Istanbula i Bukurešta, četvrtfinala Ženeve, Sao Paula, Rio de Janeira, osminu finala Indian Wellsa itd. Fini rezultati, svi osim IW-a bili su sa zemlje što mu je sjajna uvertira za danas. Seppi i Delbonis sastali su se jednom, prije dvije godine na hardu i tada je slavio Seppi sa 2:1 u setovima. Seppi mi je uvijek bio jedan od jačih tenisača za ovakve oklade. Digao je malo formu u posljednje vrijeme, zna biti zajeban, posebno pred svojom publikom, sa druge strane Delbonis ulazi u meč u malo boljoj formi i mislim da nas čeka zanimljiv meč u minimalno 4 seta.

Fognini je trenutno 36. tenisač na ATP listi i izgleda da sve više nazaduje i nazaduje. Najbolji rezultati ove sezone su mu četvrtfinala Aucklanda i Barcelone i polufinale Munchena. Pored toga ima još samo tri pobjede i ni na jednom više turniru nije uspio vezati pobjede. Što se zemlje tiče, u nizu je od četiri poraza: Nishikori, Garcia Lopez, Young, Granollers. Juan Monaco trenutno je 94. tenisač. Nekada deseti tenisač kojemu su ozljede dosta upravljale karijerom, ali čini se da se vraća pomalo. Odigrao je dobar turnir u Houstonu na zemlji koji je i osvojio, padali su: Melzer, Paire, Querrey, Lopez i Sock. U Rimu je također bio odličan, dobio Johnsona i Andersona, zatim napravio veliko iznenađenje protiv Wawrinke, a četvrtfinale je predao prije početka. Na RG-u dobio Istomina pa pružio dobar otpor Ferreru, izgubio u četiri seta. H2H 3:1 za Monaca. Slično kao i gore, mislim da nas čeka zanimljiv i malo duži meč. Fognini nije u formi ali slično kao Seppi, uvijek je neugodan na zemlji posebno pred svojom publikom i zato je i favorit ovdje. Monaco igra dobro na zemlji ove sezone i siguran sam da može namučiti Fabia koji je i ovako lud u glavi.

Rosol-Tsonga 2 1.22

Lajović-Ward 1 1.30

Isner-Ćorić 1 1.30

Wwin 2.06

- Rosol zna bit zajeban tenisač, ali mislim da će teško iznenaditi. Tsonga igra fino ove sezone, dobija redovno ovakve protivnike, a njegove pobjede su jako važne ovaj vikend. H2H 3:1 za Tsongu, Rosol dobio zadnji međusobni u dvorani prošle godine, a Tsonga prije toga nije izgubio ni seta. Igrali su i 2014. u Davis Cupu i Jo lagano dobio 3:0.

- Nema Đokovića i Troickog, tako da dosta toga pada na Lajovića. Igra se na zemlji koja mu je najjača podloga. Ward igra jako loše ove sezone, a općenito je tenisač za brže podloge. Mislim da bi Dušan trebao opravdati ulogu favorita, igra sa na svojoj podlozi, pred svojom publikom i ako on ne uzme ovaj bod, bit će jako gutavo za Srbiju.

- Koliko god bi ja volio da Borna dobije ipak mislim da je jako teško. Znamo da uvijek ima problema sa serverima kao što su npr. Karlović, Berdych, Isner, Anderson itd. Isner obožava igrati na američkom hardu i tu je uvijek imao dobrih rezultata i mislim da dobija ovo.

Evo ogromna greška Unibet kladionice. Napominjem kako je samo tamo ovo moguće uplatiti i kako treba požuriti jer će kombinacija sigurno biti blokirana.

0z0snwt.png

Dakle četvrtfinale Davis Cupa igraju USA i Hrvatska. USA je domaćin, igra se u Portlandu, koji je devet sati vremenske razlike od Hrvatske. Namjerno su Amerikanci smjestili turnir tamo kako bi što više, zbog vremenske razlike, otežali Hrvatskoj.  Igrači su izjavili " Sve je suprotno nego kod nas; ovdje idemo na spavanje kad bismo kod kuće ustajali."

"Čilić se nametnuo već  prije i dobro znamo da, ako želimo proći, on mora pobijediti u svojim mečevima. U petak će igrati prvi i naravno da će biti pritiska"

Evo i rasporeda...

Petak, 15. srpnja (početak u 21 sat po hrvatskom vremenu)

Jack Sock – Marin Čilić

John Isner – Borna Ćorić

Subota, 16. srpnja (početak u 23 sata)

Bob Bryan / Mike Bryan – Ivan Dodig / Marin Draganja

Nedjelja, 17. srpnja (početak u 21 sat)

John Isner – Marin Čilić

Jack Sock – Borna Ćorić

Ovdje se radi o ogromnoj grešci kladionice budući da daju kombinirati pojedinačne mečeve sa time tko prolazi. Ako Sock pobijedi Čilića te Isner Ćorića, USA bi vodio sa 2:0 nakon prvog dana, i ovih 1,40 na prolaz USA-a je jednostavno poklon u ovoj kombinaciji, jer ako se navedeno dogodi, koeficijent na istu okladu bio bi 1,01. Amerikanci su sigurno favoriti u meču parova, a trebali bi uzeti minimalno jednu pobjedu i posljednjeg dana.

Dakle nema nikakve logike da se prolaz USA-a može kombinirati sa ijednim od pojedinačnih susreta i to je greška što potvrđuju i sve druge kladionice koje ne dozvoljavaju ovu kombinaciju. unibet istu kombinaciju ne dozvoljava za susret Francuske i Češke ili Srbije i Velike Britanije a greška im se potkala budući da su naknadno u ponudu dodani susreti koji se igraju kasno (u 21 i 23h) po Hrvatskom vremenu, te je netko zaboravio staviti zabranu kombiniranja sa navedenim parom, no nećemo se buditi ;)

Vjerujem da će Isner lagano slaviti protiv Ćorića, i tehnički ova kombinacija ovisi o susretu Socka i Čilića. Ako Sock ovdje slavi imamo gotovo sigurno pogođen koefiicjent 4,08! 

lwPytWI.png

DIREKTNI LINK ZA UPLATU

Evo ogromna greška Unibet kladionice. Napominjem kako je samo tamo ovo moguće uplatiti i kako treba požuriti jer će kombinacija sigurno biti blokirana.

0z0snwt.png

Dakle četvrtfinale Davis Cupa igraju USA i Hrvatska. USA je domaćin, igra se u Portlandu, koji je devet sati vremenske razlike od Hrvatske. Namjerno su Amerikanci smjestili turnir tamo kako bi što više, zbog vremenske razlike, otežali Hrvatskoj. Igrači su izjavili " Sve je suprotno nego kod nas; ovdje idemo na spavanje kad bismo kod kuće ustajali."

"Čilić se nametnuo već prije i dobro znamo da, ako želimo proći, on mora pobijediti u svojim mečevima. U petak će igrati prvi i naravno da će biti pritiska"

Evo i rasporeda...

Petak, 15. srpnja (početak u 21 sat po hrvatskom vremenu)

Jack Sock – Marin Čilić

John Isner – Borna Ćorić

Subota, 16. srpnja (početak u 23 sata)

Bob Bryan / Mike Bryan – Ivan Dodig / Marin Draganja

Nedjelja, 17. srpnja (početak u 21 sat)

John Isner – Marin Čilić

Jack Sock – Borna Ćorić

Ovdje se radi o ogromnoj grešci kladionice budući da daju kombinirati pojedinačne mečeve sa time tko prolazi. Ako Sock pobijedi Čilića te Isner Ćorića, USA bi vodio sa 2:0 nakon prvog dana, i ovih 1,40 na prolaz USA-a je jednostavno poklon u ovoj kombinaciji, jer ako se navedeno dogodi, koeficijent na istu okladu bio bi 1,01. Amerikanci su sigurno favoriti u meču parova, a trebali bi uzeti minimalno jednu pobjedu i posljednjeg dana.

Dakle nema nikakve logike da se prolaz USA-a može kombinirati sa ijednim od pojedinačnih susreta i to je greška što potvrđuju i sve druge kladionice koje ne dozvoljavaju ovu kombinaciju. unibet istu kombinaciju ne dozvoljava za susret Francuske i Češke ili Srbije i Velike Britanije a greška im se potkala budući da su naknadno u ponudu dodani susreti koji se igraju kasno (u 21 i 23h) po Hrvatskom vremenu, te je netko zaboravio staviti zabranu kombiniranja sa navedenim parom, no nećemo se buditi ;)

Vjerujem da će Isner lagano slaviti protiv Ćorića, i tehnički ova kombinacija ovisi o susretu Socka i Čilića. Ako Sock ovdje slavi imamo gotovo sigurno pogođen koefiicjent 4,08!

lwPytWI.png

DIREKTNI LINK ZA UPLATU

opa al ja nekako sumnjam da će sock dobit marina osobno sam nelose uplatio na cileta

I ako prodje oklada bude void..

Ako prođe, vjeruj mi, oklada neće biti void. Nemaju elemente to napraviti, jer ne radi se o tome da je krivo napisan koeficijent, već o tome da su dali kombinirati nešto što ne mogu stornirati. Jer što stornirat će okladu na Socka po 2,35? Na temelju čega? Ili na Isnera po 1,25? Ne mogu to napraviti. Ovo je situacije gdje tko ulovi ulovi.

I nije prvi put da imaju ovakve greške, tako da znam iz iskustva da isplate listić bez problema, naravno ako prođe. O Socku će puno odlučivati ;)

Ako prođe, vjeruj mi, oklada neće biti void. Nemaju elemente to napraviti, jer ne radi se o tome da je krivo napisan koeficijent, već o tome da su dali kombinirati nešto što ne mogu stornirati. Jer što stornirat će okladu na Socka po 2,35? Na temelju čega? Ili na Isnera po 1,25? Ne mogu to napraviti. Ovo je situacije gdje tko ulovi ulovi.

I nije prvi put da imaju ovakve greške, tako da znam iz iskustva da isplate listić bez problema, naravno ako prođe. O Socku će puno odlučivati ;)

Slazem se, unibet cesto radi ove greske gde dozvole kombinaciju tipova koje sa da tako kazem prozimaju. Dobro primeceno, ispratio sam ovo. Bice tesko Socku protiv Cilica ali u slucaju da Sock prvi osvoji set opklada se moze braniti i igrati na Cilica a kvota ce sigurno biti 2.30 i vise...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use