Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Tko osvaja Veliki kristalni globus 16/17 - MUŠKARCI

Goksim

Recommended Posts

Ovde je sve moguće, neprikosnoveni Hiršer jeste favorit ali Norvežani će sigruno jako vrebati svoju šansu. Ipak pitanje je kako će Jansrud izaći iz nešto slabije sezone, kako se Svindal oporavio od povrede, Kristofersen će biti odličan u slalomu, mladi Kilde u spustu... Francuz Pinturo će teško parirati svima njima, imo. Po ovim kvotama ja bih preporučio najveću (A.A. Kilde) jer je samo pitanje sezone kada će početi vladati svetskim skijanjem, možda čak i od ove...

Ovde je sve moguće, neprikosnoveni Hiršer jeste favorit ali Norvežani će sigruno jako vrebati svoju šansu. Ipak pitanje je kako će Jansrud izaći iz nešto slabije sezone, kako se Svindal oporavio od povrede, Kristofersen će biti odličan u slalomu, mladi Kilde u spustu... Francuz Pinturo će teško parirati svima njima, imo. Po ovim kvotama ja bih preporučio najveću (A.A. Kilde) jer je samo pitanje sezone kada će početi vladati svetskim skijanjem, možda čak i od ove...

Treba pratiti razvoj situacije i najbolje uplatiti tjedan dana prije početka prvenstva da se netko nebi slučajno ozljedio a već se na njega uplatilo. Osobno teško mogu zamisliti da Hirscher uzima VKG još jedne sezone, mislim da pomalo gubi motivaciju i mislim da će netko drugi iznenaditi. Svindal i Pinturault možda...

Treba pratiti razvoj situacije i najbolje uplatiti tjedan dana prije početka prvenstva da se netko nebi slučajno ozljedio a već se na njega uplatilo. Osobno teško mogu zamisliti da Hirscher uzima VKG još jedne sezone, mislim da pomalo gubi motivaciju i mislim da će netko drugi iznenaditi. Svindal i Pinturault možda...

Nema on pravo skijaško srce, baš sam se iznenadio kad sam ga video medju glavnim favoritima... Iako se ne kladim i ne pratim detaljno statistiku, čini mi se da bi smeo da potpišem da Pinturo neće uzeti Globus. Svindalu je ovo možda i poslednji voz, a i ima jake kolege iz reprezentacije koji ga mogu "pogurati" tokom sezone (deli skije sa Jansrudom s'tim da ko je trenutno bolje plasirani - prvi bira par skija). 

I ja cenim da Hiršer neće opet biti pobednik na kraju i postati najtrofejniji, ali moj problem sa kladjenjem u ovom sportu je što neuporedivo više gledam brze discipline (spust, super g) i više poštujem te takmičare, ali zato oni imaju 300% šansi više da dožive povredu u odnosu na slalomaše. Tako da ispada da ovaj sport nije racionalan i prigodan za kladjenje (bar ne za veće svote).

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use