Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 13.7.2016.

Goksim

Recommended Posts

Olivo-Gonzalez 2 1.60 Wwin 

Nismo baš očekivali da ćemo vidjeti ovakav dvoboj u osmini finala Hamburga. Obojica su napravila iznenađenja u prvome kolu. Olivo je dobio Youzhnog 7:6 2:6 6:1, a Gonzalez Chardya 6:2 2:6 7:6. Po meni je veće iznenađenje što je Gonzalez dobio Chardya, jer znamo da više nije neki problem dobiti Youzhnog, Rankingom su blizu, Olivo (153.), Gonzalez (142.), ali Gonzalez ima bolju sezonu iza sebe. Na ATP razini najbolji rezultat mu je osmina finala Marrakecha, a na challenger razini polufinala Bordeauxa i Furtha a ona su se dogodila u zadnja dva mjeseca. Imao je dobrih pobjeda kao npr protiv Monteira, Geralda Melzera, Carbellasa... Olivu je najbolji rezultat četvrtfinale Quita, a dobio je i Verdasca. U drugom dijelu sezone igrao je loše, treba izdvojiti polufinale challengera u Aix en Provanceu. Imao je i manju krizu rezultata, bio je mjesec dana bez pobjede, na zemlji je izgubio tri meča gdje je bio veliki favorit: Lindell, Kozlov, Souza. H2H 1:0 za Gonzaleza, prošle godine na zemlji 7:5 6:2. Mislim da i danas, dobija, kvalitetniji je tenisač. Nismo očekivali baš ovakav dvoboj na turniru 500 kategorije, ali šta je tu je, srećom prvi je par pa se ima vremena vaditi kasnije  :D

Jedno moguce iznenadjenje za manji ulog.

Ramos - C.Baenna 2 @ 4.20 unibet

Ramosu prvi mec na zenlji nakon RG. baenna nije niti prelazio na travu. Dolazi ovdje nakon finala challangera u bastadu, pa je eto u istome gradu i na atp-u. Svladao bertera 2:0 u prvome kolu. U medjusobnim ramos vodi 2:1, ali kako mu je ovo prvi mec na zemlji nakon RG, a baenna je u solidnoj formi, po meni je 4.2 na baennu itekako value jer smatram da ima svoje sanse u ovome mecu.

Sretno

Ludogorets - Mladost 1/1 (1,61)

Razlika u kvaliteti je imo jednostavno prevelika i očekujem pobjedu domaćina sa hendikepom. Domaćini su kvalitetniji, iskusniji, igraju pred svojim navijačima a i ove sezone su se dodatno pojačali. U momčadi imaju 8 brazilaca a evo i nekih imena koji su mislim za ovaj rang itekako poznata Keseru,Prepelita, Cicinho, Marcelinho, Cafu, Natanael, Wanderson, Lucas Sasha, Junior Quixada i Gustavo.

Zna li iko zasto je kvota na ljubljanu skocila sa 2,40 na 3,90 ?

pozz,

kod nas kvota još ista 2,55...a  treba znat, da Olimpija igra bez Mitrovica koji je vrlo važan u obrambi ( a to se zna več nekoliko vremena- ozljeda), Olimpija igra bez prvog golmana Vidmarja umjesto njega brani Šeliga koji baš nije siguran na vratima i to je veliki hendikep za Olimpiju, neče igrat ni Kapun, a vrlo je bitan izostanak najboljeg igrača prošle sezone Kronavetra, postoji pitanje dali če igrat Kirm koji je tek dobro došao u klub i nije spreman. Pratio sam utakmicu u živo protiv Celtica, Olimpija je u cjeloj utakmici uspjela napravit 2 dobre šanse i to je sve, a mogli su primit puno više nego 2 pogotka. Igra nikakva svak trči gore dole bez ideje ( a to je jasno na klupi imajU Italijana),  u napadu Eleke koji je došao sa puno pompa a od njega ništa, pitanje je kako če igrat novi napadač Velikonja koji ima izza sebe vrlo dobru sezonu u 2. belgijskoj ligi. Ako uzmem u obzir, da je jučer Celtic koji je pravijo Olimpiji puno problema izgubio od amatera onda neznam kako če Olimpija danas proč. Desna strana jim je loša, da lošija nemože bit, Zarifovića bi proša i moj dida:) jedina prednost Olimpije je Zajc koji je po meni odličan igrač sa puno kvalitete i tu če imat Trenčin problema,  Trenčin kolko sam uspijo pratit igra dobro, agresivno a i ekipa jim je zajedno više godina. Kad sve zbrojim ne vidim kako bi mogla Olimpija nešto napravati, a svi znamo prve su to utakmice pa je svašta moguče ( primjer jučer), al bliže sam pobjedi Trenčina.  Tolko od mene iz Ljubljane:)

prvi golman nejc vidmar nece igrati :/

priča se da neče a i trener Vanoli je reka jučer  navečer, da brani Šeliga, koji je branio i posldenje utakmice Vidmara nije bilo ni u kadru...da dodam još info da je prodano manje nego 5000 karata tako, da neče bit neke podpore i pritiska sa tribuna

Dundalk vs FH

Kao za sinoćnu tekmu Kelta, ni za ovu nemam konkretan predlog. Ali jednostavno moram da naglasim da su domaće kvote izuzetno slabe, pa da se ljudi ne navuku kao na Seltik. Ovde se susreću dva najbolja tima iz Irske i Islanda u poslednje vreme, tako da se verovatno radi o ekipama približnog kvaliteta. Pritom svi znamo kako je nacionalna selekcija "Ribara" prošla na Euru što može biti dodatna doza optimizma i entuzijazma njihovim klubovima. Oba kluba su trenutni lideri u svojim ligama koje su već uveliko u toku. Dundalk igra na veštačkoj podlozi, ali to neće biti nepoznanica za goste koji na Islandu imaju priliku igrati na takvim terenima. Znači, ekipe bi trebale biti egal a kladionice prilično favorizuju irski tim kvotama oko 1,70. 

Zalgiris-Astana

Dvojim cijeli dan dal odigrati da Žalgiris ne daje gol po kvoti 2,30 ili ne. Mašio sam danas već Cancin tenis,jučer Celtic pa ni sam ne znam šta dalje.Astana vani igra dosta zatvoreno,dojma sam da je ipak puno bolja momčad od Žalgirisa te da Žalgirisu definitivno nije pametno imalo krenut prema naprijed,napast,jer će već u prvom srazu ispasti,bez mogućnosti u uzvratu.

Ne znam ni sam...Mišljenja,savijeti dobrodošli

Zalgiris-Astana

Dvojim cijeli dan dal odigrati da Žalgiris ne daje gol po kvoti 2,30 ili ne. Mašio sam danas već Cancin tenis,jučer Celtic pa ni sam ne znam šta dalje.Astana vani igra dosta zatvoreno,dojma sam da je ipak puno bolja momčad od Žalgirisa te da Žalgirisu definitivno nije pametno imalo krenut prema naprijed,napast,jer će već u prvom srazu ispasti,bez mogućnosti u uzvratu.

Ne znam ni sam...Mišljenja,savijeti dobrodošli

Odigraj Kopehagen 2\2.. Oni su danas najsigueniji od svih ovih na ponudi.. Kvota je 2.. Pratio sam ih nisu losi i jako disciplinirana ekipa.. Jaka u skoku a imat ce puno prekida jer oni ce napadat a domacini vrebat kontre.. Po meni sve varijante na goste ovdje polazem i jedini par koji sam danas odigro u svim kombinacijama uz tenis Cuevas... Pozz

Odigraj Kopehagen 2\2.. Oni su danas najsigueniji od svih ovih na ponudi.. Kvota je 2.. Pratio sam ih nisu losi i jako disciplinirana ekipa.. Jaka u skoku a imat ce puno prekida jer oni ce napadat a domacini vrebat kontre.. Po meni sve varijante na goste ovdje polazem i jedini par koji sam danas odigro u svim kombinacijama uz tenis Cuevas... Pozz

Nisam igrao ništa,sutra je novi dan

Dobro da nisam igrao,nedaj Boze da vratim jutarnji pusing

Dundalk vs FH

Kao za sinoćnu tekmu Kelta, ni za ovu nemam konkretan predlog. Ali jednostavno moram da naglasim da su domaće kvote izuzetno slabe, pa da se ljudi ne navuku kao na Seltik. Ovde se susreću dva najbolja tima iz Irske i Islanda u poslednje vreme, tako da se verovatno radi o ekipama približnog kvaliteta. Pritom svi znamo kako je nacionalna selekcija "Ribara" prošla na Euru što može biti dodatna doza optimizma i entuzijazma njihovim klubovima. Oba kluba su trenutni lideri u svojim ligama koje su već uveliko u toku. Dundalk igra na veštačkoj podlozi, ali to neće biti nepoznanica za goste koji na Islandu imaju priliku igrati na takvim terenima. Znači, ekipe bi trebale biti egal a kladionice prilično favorizuju irski tim kvotama oko 1,70.

1:1 propali pokusaj kladionica da navuku u ovoj tekmi., mada priznajem da nisam uzeo dvoznak

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use