Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.7.2016.


Goksim

Recommended Posts

Moram priznati da mi je drago da je euro iza nas.

Nekako sa tim reprezentativnim natjecanjima imam puno manje uspjeha nego sa klupskim nogometom, a i ovaj euro je stvarno bio gotovo negledljiv, sa malo golova i zanimljivosti. Uz sve reprezentacija koja pobjedi samo jednu utakmicu u regularnom natjecanju osvoji euro. Naravno, mislim da nisam jedini koji se je i kladio na tu reprezentaciju u grupnoj fazi kada su igrali samo X-eve... 

 

Onu utakmicu protiv Austrije, 30+ udaraca prema golu i Ronaldov promašeni penal im ne oprostim, pa nakon toga izbacivanje Hrvatske, i to kako... Naravno uspio je Island pobjediti Englesku, a i Portugal domaćine francuze u finalu. Za moj ukus previše nerealnih rezultata a u puno navrata i puno nesreće ali zato su pred nama Olimpijske igre, te kvaliikacije za Ligu Prvaka i Europsku ligu, a već sljedeći tjedan neka prvenstva, i HNL, počinju pa se nadam da će se neke stvari vratiti...

 

qXge0es.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vardar - Dinamo Zagreb - kvalifikacije za Ligu prvaka

 

Za sve one koji se sjećaju ex-Yu prvenstva ovo će biti utakmica koja budi nostalgiju. Dinamo gostuje u Skopju na vrlo neugodnom stadionu, gdje Vardar rijetko gubi. Na klupi Vardara je legenda Makedonskog nogometa, ali i Dinama Goce Sedloski. Analizu pročitajte dolje:

 

HZE2pBG.png?1

Link to comment
Share on other sites

Zrinjski-Legia 1x 2.05 Wwin

E dočekao sam i ovu utakmicu. Zrinjski u sklopu drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka dočekuje Legiju iz Varšave. Prošle sezone Zrinjski je dominirao domaćom ligom, Sloboda je pravila nešto problema ali je i ona pala na kraju. Prvo pojačanje za novu sezonu bio je Mario Barić, branič iz Viteza koji je ranije igrao za Sarajevo, Gent, Slaven Belupo itd... bit će dobar za ulaženje s klupe kada trebalo zatvarati utakmice. Kao drugo pojačanje stigao je golman Dalibor Kozić iz Rudara, a nakon njega i Slobodan Jakovljević, stoper koji je prešao iz Radnika. Kao posljednje pojačanje stigao je napadač iz Radnika, Momčilo Mrkaić. Klub su napustili prvi golman Goran Karačić, zatim: Zvonimir Blaić, Krešimir Kordić, Vučina Šćepanović, Dejan Vukomanović, Stevo Nikolić, Aleksandar Radulović. Zrinjski je po meni više dobio nego izgubio, ostao je glavni kostur ekipe.. da, otišao je prvi golman ali iako je Karačić imao dobrih utakmica, puno više zasluga ide sjajnoj obrani koja je ispred njega radila brutalan posao. Zrinjski je odradio nekoliko pripreminih utakmica, dobili su Neuma 5:1, Splita 4:2, Cibaliju 1:0, Olimpica 3:0 a igrali su i protiv Čapljine neki dan, mislim da su dobili 4:0. O Legiji iskreno ne znam previše. Znam da su zajebana ekipa, imali su nekoliko reprezentativaca na Euru. Ono što je (po meni) dobro, je to da im se nije priključio Michal Pazdan koji nije ni dolazio u Mostar. Bio je jedan od boljih igrača Poljske na Euru i sigurno će faliti gostima danas. Imali su lošu uvertiru za Zrinjski, u superkupu su izgubili od Lecha sa 4:1. Sudac će biti iskusni Carlos Gomez. Iskreno mislim da Zrinjski može nešto napraviti ovdje, makar odigrati neriješeno. Prije dvije godine dobro su namučili i Maribor, u Mostaru odigrali x pa se odlično držali i u Sloveniji ali nisu izdržali do kraja... a tada je Maribor prošao u grupnu fazu, igrao i neriješeno sa Chelseaom. Čeka nas tvrda i teška utakmica, jučer je u Mostaru u vrijeme utakmice (18:30) bilo 37 stupnjeva, a danas se očekuje još više. Teški uvjeti, Zrinjski ima dobru ekipu i igraju dobro na domaćem terenu i iako je dijelom navijački tip, mislim da se isplati odigrati i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat.

Edit: Svaka čast Zrinji, a sucu želim sve najgore, posebno za onaj nesuđeni penal na kraju

Link to comment
Share on other sites

Verdasco-Laaksonen 1 1.22

Berrer-Carbelles 2 1.35

GGL-de Schepper 1 1.30

Wwin 2.14

- Fernando Verdasco trenutno zauzima 59. ATP mjesto. Igra solidnu sezonu, a najbolji rezultat mu dolazi upravo sa zemlje. U Bukureštu je preko: Šektića, Albota, Haasea, GGL-a i Pouillea osvojio naslov, igrao je osminu finala Houstona, Nottinghama i Queen'sa, treća kola: Indian Wellsa, Miamija, Roland Garrosa. Na RG-u je ispao u trećem kolu ali je igrao protiv Nishikoria i izgubio je u pet setova, na travi je odradio solidan posao u Qeen'su dobio Wawrinku pa izgubio od Tomića u tri seta, u Nottinghamu dobio Estrellu pa izgubio od Andersona, a na Wimbledonu ispao od Tomića u pet setova. Na ovom turniru ima jedno finale, dva polufinala, dva četvrtfinala, dvije osmine finala a prošle sezone je ispao u prvom kolu, ždrijeb ga nije mazio pa je već tada naletio na Almagra. Henri Laaksonene trenutno je 166. tenisač. Challenger tenisač koji je ove sezone loš na ATP razini. Treba izdvojiti jedino Memphis gdje je prošao kvalifikacije , Ebden mu predao u prvom kolu pa ispao od Querreya. Na ostalim ATP turnirima ili GS-ovima ispadao je po kvalifikacijama, a ni na challengerima nije bio nešto bolje sreće, treba izdvojiti četvrtfinala Lyona, Sarasote i Bastada. Znači ovdje je igrao challenger prošli tjedan, dobio Erikssona i Donskoya pa ispao od Carbellesa, a ostao je u istom gradu i odigrao kvalifikacije preko kojih je i izborio glavni ždrijeb, dobio je Erikssona 6:4 4:6 6:4 i Greikspoora 6:4 6:2. Ovo je najmanja kvota u tripleu ali je i najnesigurniji tip. Ipak, Verdasco je klasa za Laaksonena, igra dobro, odgovara mu turnir, ispao samo jednom u prvom kolu i to prošle sezone kada je naletio na Almagra.

- Ovaj par mi se čini kao jedan od tipova dana u tenisu, ali ovakvi turniri su čudni pa me ne bi ništa čudilo. Michael Berrer trenutno je 119. na ATP ljestvici. Ne može se pohvaliti drugim dijelom sezone, nekakve rezultate ima samo iz prvog dijela a to su: osvajanje challengera u Leonu, drugo kolo Indian Wellsa, četvrtfinale Montpellierea i četvrtfinale challengera u Bergami. U drugom dijelu sezone nije uspio vezati pobjede. Zemlja mu je inače najlošija podloga, a ove sezone na njoj nema pobjede.. 0/5. Gubio je od Gaia, Beckera, Garcie Lopeza, Nedovyesova i Pavića neki dan, a u jednom meču je uzeo set. Roberto Carbelles Baena nalazi se na 106. mjestu, što mu je ujedno ranking karijere i brzo bi trebao u top 100. Za razliku od protivnika, njemu je zemlja ubjedljivo najbolja podloga i skoro samo na njoj igra. Rezultati iz ove sezone koje treba izdvojiti: četvrtfinale Sao Paula (dobio i Bellucija, ispao od Buste), osmina finala Quita (ispao od Tomića u tri seta), osmina finala Istanbula (Vesely u tri seta), igrao je finale challengera u Bastadu prošli tjedan, ima i polufinale challengera u Mendozi, četvrtfinala Perugie i Napolia... na RG-u prošao kvale i ispao od Pavlaseka u pet setova, u Madridu također prošao kvale pa odigrao neloš meč protiv Gasqueta, posebno u drugom setu. Mislim da je ovdje sve jasno, Carbellesu je najbolja podloga, igra na njoj čitavu sezonu, prošli tjedan je ovdje igrao i challenger i došao do finala pa ispao od Zeballosa. Sa druge strane dolazi Berrer koji je loš ove sezone, u pet mečeva na zemlji je uzeo jedan set, a gubio je i od lošijih tenisača.

- Guillermo Garcia Lopez trenutno se nalazi na 56. mjestu. Ima nekoliko solidnih rezultata koje treba izdvojit iz ove sezone: polufinale Bukurešta (Verdasco u tri seta), četvrtfinala: Chennaia (Wawrinka), Marrakecha (Vesely), Estorila (Paire), Ženeve (Ferrer), treće kolo Australian Opena (Nishi u 4 seta)..Ovdje ima dosta nastupa a najbolji rezultati su mu dvije osmine finala. Kenny de Schepper trenutno je na 159. mjestu. Od njega se očekivalo puno više, bio je i u top 70 ali sada samo pada i pada. Najbolji rezultati ove sezone su mu osmina finala Montpellierea i polufinale challengera u Cherbourgu. Na RG-u je prošao kvalifikacije ali ispao u prvom kolu od Bagnisa u tri seta. Imao je i krizu rezultata, niz od 7 poraza. Najbolje igra na domaćem terenu i to u dvorani, a na zemlji ove sezone ima 5/8. Prošli tjedan je izgubio od Gabashvillia na zemljanom challengeru u Braunschweigu. H2H 1:0 za Kennya, 2013. Paris, dvorana, što sam i spomenuo da je njemu najbolja podloga. Mislim da GGL dobija ovo, kvalitetniji je tenisač, posebno na ovoj podlozi gdje ima nekoliko dobrih rezultata iz ove sezone. De Schepperu je ovo najgora podloga, igru zasniva na servisu a to ne dolazi do izražaja ovdje. Nije u formi i mislim da bi GGL ovo sve trebao iskoristiti.

Link to comment
Share on other sites

Evo i od mene nesto tenis

Berrer - C. Baenna T.R. 0:2 @ 1.90 unibet

O ovome necu puno. Sad vidim da je canca napisao analizu. Slazem se sa svim. Samo cu rec da je berrer osvojio 1 set u cijeloj sezoni na zemlji pa ja uzimam da baenna ovo uzima u 2 seta, jer ne vidim nacin da berrer radi probleme spanjolcu u ovakvoj formi

Nakon teniskog singla evo jedan tiket tenis i nogomet

Vardar - Dinamo Zagreb x2 1.28

Valletta - C. Zvezda 2 @ 1.25

Basso - De Greef 2 @ 1.25

Kof: 2.01 bet365

Znam da vardar doma tesko gubi i svoju nadu u ovome srazu za hrvatskim prvakom vide u domacoj utakmici. Medutim dinamo je klub koji ipak ima velike ambicije tj. ulazak u grupnu fazu lige prvaka. Hoce li se to ostvariti ili ne, ne znam ali bilo bi lijepo :). Na papiru je dinamo daleko kvalitetnije momacad, ali kako vardar tesko doma gubi a nemam muda za igrat cisti x sto je po meni najrealniji rezultat uzeo sam ovo. Jer smartam da dinamo nece izgubiti ali ako i pobjedi to ce biti na 1 gol. Ali u krajnjoj liniji to je dinamo i nikad se nezna. Zato idem na manji ulog na ovaj tiket.

Nakon hrvarskog slijedi i sprski prvak, koji isto ima ambicije za ulazak u LP. Danasnji domacin Valletta izbacio je u proslom kolu predstavnika farskih otoka (Torshavn). Svaka im cast na tome ali zvezda je ipak razina vise i nemaju maltezani tu sta traziti. Siguran sam dw ce zvezda pokusati rijesiti sve u prvome dvoboju te ds ce u beogradu biti samo odradjivanje posla. Ne mogu rec da pratim ove klubove nesto specijalno. Zvezdu vise ovako kroz sprsko prvenstvo kad pogledam rezultate cisto radi informiranja jer je susjedska liga. Sve u svemu 1.25 fin kof na pobjedu Zvezde.

I zadnji par je susret prvog kola challangera u san benedettu. De greef veliki favorit. Basso nebi ni bio tu da nije talija jer je dobio pozivnicu. Talijan je trenutno 810. Igrac svijeta, i futures igrac je. Ima 2 meca na zemlji ove sezone (izgubio oba), a odigrao je ukupno 4 meca u karijeri na challanger razini i sva 4 je izgubio. De greef je 189. igrac svijeta, tu je postavljen za 5. nositelja i sve osim pobjede de greefa u 2 seta je po meni iznadjenje.

Ostali:

Dinamo Zagreb @ 1.90

Uzima za mali ulog cisto jer je kvota od jucer skocila sa 1.50 na 1.90

EDIT: izasla je vijest da je pjacs potpiso za juventus i da nece vjerojatno igrat. Cekat cu do pocetka tekme ako se to potvrdi jos se skocit kvote pa uplatit. Ali pjacu ce zamjenit rog ako ne igra tako da nece to biti veliki udarac. A i tu je fernandes koji moze pokriti pozijiu ljevog krila koja mu je izmedju ostalog i prirodna

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima

na brzinu jedan tiket i još poneki prijedlog za danas :)

 

tiket (klaja Marathon)   kv.   2,428

 

RBS - LIEPAJA   RBS daje gol u oba pol     1,49

 

Prva utakmica drugog pretkola kvala za LP. RBS konačno želi proći sve prepreke u kvalama i plasirati se u grupnu fazu LP. Prva prepreka na tome putu im je latvijski prvak Liepaja. Oni ne bi smjeli predstavljati preveliki problem domaćinima, i sve osim uvjerljivog prolaska bilo bi iznenađenje. Od bitnijih igrača iz prošle sezone otišao je samo veznajk Keita, dok su dovedeni napadači Wanderson (nema pravo nastupa) i Dabbur, te branič Stangl. Očekujem totalnu ofanzivu RBS-a predvođenu legendom kluba Sorianom i vjerujem da mogu poentirati u oba poluvremena i već sada riješiti pitanje prolaska. 

 

LINCOLN - CELTIC   Celtic daje u oba pol   1,63

 

Ovo igram prvenstveno radi kvote, koja mi je odlična i mislim malo prevelika za ovaj tip. Celtic je ovog ljeta preuzeo Rodgers i sigurno da će se odmah od početka željeti dokazivati. Ovo je idealna utakmica za otvaranje službenih tekmi u novome klubu. Temperature bi mogle predstavljati mali problem gostima, no kako definitivno očekujem njihov pogodak u prvome poluvremenu, kada domaćini padnu snagom u drugom, vjerujem da će Celtic i tada poentirati.

 

 

P.S. još neki prijedlozi za danas su Dinamo Zagreb x2, Crvena Zvedza 2 i Qarabag 1

Link to comment
Share on other sites

Verdasco-Laaksonen 1 1.22

Berrer-Carbelles 2 1.35

GGL-de Schepper 1 1.30

Wwin 2.14

- Fernando Verdasco trenutno zauzima 59. ATP mjesto. Igra solidnu sezonu, a najbolji rezultat mu dolazi upravo sa zemlje. U Bukureštu je preko: Šektića, Albota, Haasea, GGL-a i Pouillea osvojio naslov, igrao je osminu finala Houstona, Nottinghama i Queen'sa, treća kola: Indian Wellsa, Miamija, Roland Garrosa. Na RG-u je ispao u trećem kolu ali je igrao protiv Nishikoria i izgubio je u pet setova, na travi je odradio solidan posao u Qeen'su dobio Wawrinku pa izgubio od Tomića u tri seta, u Nottinghamu dobio Estrellu pa izgubio od Andersona, a na Wimbledonu ispao od Tomića u pet setova. Na ovom turniru ima jedno finale, dva polufinala, dva četvrtfinala, dvije osmine finala a prošle sezone je ispao u prvom kolu, ždrijeb ga nije mazio pa je već tada naletio na Almagra. Henri Laaksonene trenutno je 166. tenisač. Challenger tenisač koji je ove sezone loš na ATP razini. Treba izdvojiti jedino Memphis gdje je prošao kvalifikacije , Ebden mu predao u prvom kolu pa ispao od Querreya. Na ostalim ATP turnirima ili GS-ovima ispadao je po kvalifikacijama, a ni na challengerima nije bio nešto bolje sreće, treba izdvojiti četvrtfinala Lyona, Sarasote i Bastada. Znači ovdje je igrao challenger prošli tjedan, dobio Erikssona i Donskoya pa ispao od Carbellesa, a ostao je u istom gradu i odigrao kvalifikacije preko kojih je i izborio glavni ždrijeb, dobio je Erikssona 6:4 4:6 6:4 i Greikspoora 6:4 6:2. Ovo je najmanja kvota u tripleu ali je i najnesigurniji tip. Ipak, Verdasco je klasa za Laaksonena, igra dobro, odgovara mu turnir, ispao samo jednom u prvom kolu i to prošle sezone kada je naletio na Almagra.

- Ovaj par mi se čini kao jedan od tipova dana u tenisu, ali ovakvi turniri su čudni pa me ne bi ništa čudilo. Michael Berrer trenutno je 119. na ATP ljestvici. Ne može se pohvaliti drugim dijelom sezone, nekakve rezultate ima samo iz prvog dijela a to su: osvajanje challengera u Leonu, drugo kolo Indian Wellsa, četvrtfinale Montpellierea i četvrtfinale challengera u Bergami. U drugom dijelu sezone nije uspio vezati pobjede. Zemlja mu je inače najlošija podloga, a ove sezone na njoj nema pobjede.. 0/5. Gubio je od Gaia, Beckera, Garcie Lopeza, Nedovyesova i Pavića neki dan, a u jednom meču je uzeo set. Roberto Carbelles Baena nalazi se na 106. mjestu, što mu je ujedno ranking karijere i brzo bi trebao u top 100. Za razliku od protivnika, njemu je zemlja ubjedljivo najbolja podloga i skoro samo na njoj igra. Rezultati iz ove sezone koje treba izdvojiti: četvrtfinale Sao Paula (dobio i Bellucija, ispao od Buste), osmina finala Quita (ispao od Tomića u tri seta), osmina finala Istanbula (Vesely u tri seta), igrao je finale challengera u Bastadu prošli tjedan, ima i polufinale challengera u Mendozi, četvrtfinala Perugie i Napolia... na RG-u prošao kvale i ispao od Pavlaseka u pet setova, u Madridu također prošao kvale pa odigrao neloš meč protiv Gasqueta, posebno u drugom setu. Mislim da je ovdje sve jasno, Carbellesu je najbolja podloga, igra na njoj čitavu sezonu, prošli tjedan je ovdje igrao i challenger i došao do finala pa ispao od Zeballosa. Sa druge strane dolazi Berrer koji je loš ove sezone, u pet mečeva na zemlji je uzeo jedan set, a gubio je i od lošijih tenisača.

- Guillermo Garcia Lopez trenutno se nalazi na 56. mjestu. Ima nekoliko solidnih rezultata koje treba izdvojit iz ove sezone: polufinale Bukurešta (Verdasco u tri seta), četvrtfinala: Chennaia (Wawrinka), Marrakecha (Vesely), Estorila (Paire), Ženeve (Ferrer), treće kolo Australian Opena (Nishi u 4 seta)..Ovdje ima dosta nastupa a najbolji rezultati su mu dvije osmine finala. Kenny de Schepper trenutno je na 159. mjestu. Od njega se očekivalo puno više, bio je i u top 70 ali sada samo pada i pada. Najbolji rezultati ove sezone su mu osmina finala Montpellierea i polufinale challengera u Cherbourgu. Na RG-u je prošao kvalifikacije ali ispao u prvom kolu od Bagnisa u tri seta. Imao je i krizu rezultata, niz od 7 poraza. Najbolje igra na domaćem terenu i to u dvorani, a na zemlji ove sezone ima 5/8. Prošli tjedan je izgubio od Gabashvillia na zemljanom challengeru u Braunschweigu. H2H 1:0 za Kennya, 2013. Paris, dvorana, što sam i spomenuo da je njemu najbolja podloga. Mislim da GGL dobija ovo, kvalitetniji je tenisač, posebno na ovoj podlozi gdje ima nekoliko dobrih rezultata iz ove sezone. De Schepperu je ovo najgora podloga, igru zasniva na servisu a to ne dolazi do izražaja ovdje. Nije u formi i mislim da bi GGL ovo sve trebao iskoristiti.

 

Bravo kolega.....Lopez se čekao,na jedvite jade,ali prošo....Ihaaaaaa

Link to comment
Share on other sites

Smth-Thompson over 22,5 1.80 Wwin 


 


Newport 1. kolo, dvoboj dva tenisača koja se dobro znaju. Obojica dolaze iz Australije, odigrali su i tri međusobna duela. Thompson vodi 3:0, prva dva meča igrana su 2013. i 2014. godine u kvalifikacijama za WC za Australian Open. Prvi meč Thompson je dobio u četiri seta, a drugi u pet (9:7 zadnji set). Zadnji meč igrali su neki dan na travi u Surbitonu. Smith je dobio prvi set 6:2, ali je izgubio sljedeća dva 7:6 6:3. Dvoboj dvojice tenisača kojima trava odgovara, u sličnim su formama, do sada u sva tri meča išli over pa to očekujem i danas.


Link to comment
Share on other sites

zrinjski - legija  1 poluvrijeme x - 2.00

 

trenutno 39 stepeni u mostaru

sastavi 

 

Zrinjski: Kozić, Peko, Tomić, Barić, Stojkić ©, Todorović, Mešanović, Petrak, Jakovljević, Katanec, Bilbija.

Legia: Malarz, Jodlowiec, Lewczuk, Guilherme, Duda, Nikolić, Hloušek, Kucharczyk, Rzezniczak, Broz, Moulin.

 

mislim da svi malo , precjenuju zrinjski, kao sto je to vec dosad bio slucaj par sa ekipama iz bosne kao npr i sa sirokim nedavno,  po meni su ovo dva razlicita svijeta i zrinjski nema apsolutno nikakve sanse , najbolji rezultat koji mozda mogu izvuci je x, s obzirom na vrucinu i vjerovatno malo opezniju igru s obzirom da je prvi krug, mislim da je najbolji izbor 1 poluvijeme x

Link to comment
Share on other sites

Mali oprez nije na odmet jer je ovo prvi zvanični meč u sezoni za većinu klubova. Toplo vreme takodje može usporiti igru na nekim utakmicama...

 

 

Ono što vam ja mogu reći to je stanje u Seltiku (koga vidim svi skoro svi igrate). Oko kluba vlada euforija što zbog dolaska novog trenera (Brendan Rodgers) što zbog povratka večitog rivala u SPL. Još jedna titula se podrazumeva, ali prioritet je ulazak u grupnu faz elitnog natjecanja. Tokom priprema su odigrane četiri tekme (dve pobede: Šturm i Olimpija, dva remija: Celje i Maribor) i ono što najavljuju iz stručnog štaba to je zadovoljavajuća stabilnost defanzivne linije. Mada po imenima igrača, upravo tamo najviše škripi: Šimunović i Boyata su povredjeni, Mulgrew još uvek nije produžio ugovor. Odbrana ostaje na dva prirodna štobera: solidni Danac ukrajinskog porekla Sviatchenko i nigerijska "rupa" Ambrose. Jedina alternativa je mladi novajlija Ajer koji može da igra i u veznom redu. Po bokovima svoje mesto imaju talentovani Janko i Tierney koji vole da se ubacuju napred. U sistemu 4-3-3 vezni red će sigurno držati kapiten Brown i traženi Bitton, dok za trećeg člana ima nekoliko opcija sličnih mogućnosti. U napadu će igrati Griffiths i Dembele, a treći je pod znakom pitanja. U svakom slučaju, ofanzivna formacija koja se može transformisati u 4-4-2 i 4-2-3-1. 

 

Što se tiče protivnika, bitno je reći da će ugostiti Kelte na veštačkoj podlozi i da će biti vrućina u toku tekme. Oni jesu najbolji predstavnik Gibraltara i izbacili su estonsku Floru u prvoj rundi, ali su i dalje daleko ispod našeg kluba što dokazuje sledeći prikaz.

VRjRGwp.jpg

 

Nemam pouzdani kladioničarski savet uoči ove tekme, posebno što će Ambrose gotovo sigurno igrati i što kvote teško da mogu predstavljati neki value. Sa druge strane nadam se ubedljivoj pobedi Seltika, 4:1.

Link to comment
Share on other sites

Mali oprez nije na odmet jer je ovo prvi zvanični meč u sezoni za većinu klubova. Toplo vreme takodje može usporiti igru na nekim utakmicama...

Ono što vam ja mogu reći to je stanje u Seltiku (koga vidim svi skoro svi igrate). Oko kluba vlada euforija što zbog dolaska novog trenera (Brendan Rodgers) što zbog povratka večitog rivala u SPL. Još jedna titula se podrazumeva, ali prioritet je ulazak u grupnu faz elitnog natjecanja. Tokom priprema su odigrane četiri tekme (dve pobede: Šturm i Olimpija, dva remija: Celje i Maribor) i ono što najavljuju iz stručnog štaba to je zadovoljavajuća stabilnost defanzivne linije. Mada po imenima igrača, upravo tamo najviše škripi: Šimunović i Boyata su povredjeni, Mulgrew još uvek nije produžio ugovor. Odbrana ostaje na dva prirodna štobera: solidni Danac ukrajinskog porekla Sviatchenko i nigerijska "rupa" Ambrose. Jedina alternativa je mladi novajlija Ajer koji može da igra i u veznom redu. Po bokovima svoje mesto imaju talentovani Janko i Tierney koji vole da se ubacuju napred. U sistemu 4-3-3 vezni red će sigurno držati kapiten Brown i traženi Bitton, dok za trećeg člana ima nekoliko opcija sličnih mogućnosti. U napadu će igrati Griffiths i Dembele, a treći je pod znakom pitanja. U svakom slučaju, ofanzivna formacija koja se može transformisati u 4-4-2 i 4-2-3-1.

Što se tiče protivnika, bitno je reći da će ugostiti Kelte na veštačkoj podlozi i da će biti vrućina u toku tekme. Oni jesu najbolji predstavnik Gibraltara i izbacili su estonsku Floru u prvoj rundi, ali su i dalje daleko ispod našeg kluba što dokazuje sledeći prikaz.

VRjRGwp.jpg

Nemam pouzdani kladioničarski savet uoči ove tekme, posebno što će Ambrose gotovo sigurno igrati i što kvote teško da mogu predstavljati neki value. Sa druge strane nadam se ubedljivoj pobedi Seltika, 4:1.

Bože dragi,evo mine

Link to comment
Share on other sites

Mali oprez nije na odmet jer je ovo prvi zvanični meč u sezoni za većinu klubova. Toplo vreme takodje može usporiti igru na nekim utakmicama...

 

 

Ono što vam ja mogu reći to je stanje u Seltiku (koga vidim svi skoro svi igrate). Oko kluba vlada euforija što zbog dolaska novog trenera (Brendan Rodgers) što zbog povratka večitog rivala u SPL. Još jedna titula se podrazumeva, ali prioritet je ulazak u grupnu faz elitnog natjecanja. Tokom priprema su odigrane četiri tekme (dve pobede: Šturm i Olimpija, dva remija: Celje i Maribor) i ono što najavljuju iz stručnog štaba to je zadovoljavajuća stabilnost defanzivne linije. Mada po imenima igrača, upravo tamo najviše škripi: Šimunović i Boyata su povredjeni, Mulgrew još uvek nije produžio ugovor. Odbrana ostaje na dva prirodna štobera: solidni Danac ukrajinskog porekla Sviatchenko i nigerijska "rupa" Ambrose. Jedina alternativa je mladi novajlija Ajer koji može da igra i u veznom redu. Po bokovima svoje mesto imaju talentovani Janko i Tierney koji vole da se ubacuju napred. U sistemu 4-3-3 vezni red će sigurno držati kapiten Brown i traženi Bitton, dok za trećeg člana ima nekoliko opcija sličnih mogućnosti. U napadu će igrati Griffiths i Dembele, a treći je pod znakom pitanja. U svakom slučaju, ofanzivna formacija koja se može transformisati u 4-4-2 i 4-2-3-1. 

 

Što se tiče protivnika, bitno je reći da će ugostiti Kelte na veštačkoj podlozi i da će biti vrućina u toku tekme. Oni jesu najbolji predstavnik Gibraltara i izbacili su estonsku Floru u prvoj rundi, ali su i dalje daleko ispod našeg kluba što dokazuje sledeći prikaz.

VRjRGwp.jpg

 

Nemam pouzdani kladioničarski savet uoči ove tekme, posebno što će Ambrose gotovo sigurno igrati i što kvote teško da mogu predstavljati neki value. Sa druge strane nadam se ubedljivoj pobedi Seltika, 4:1.

Ne da ne uzimam Seltik, nego ni ne gledam njihove tekme kad ova kretenčina igra. Duga je istorija njegovih grešaka, ali sinoć ga je čak i neki pandur "slomio". Totalno izgubljen čovek koji ne znam ni ja kako uspeva da ostane u klubu, iako su navijači apelovali na klub da raskinu ugovor sa onim što Afrika najgore može dati. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use