Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 10.7.2016.


Goksim

Portugal - Francuska  

17 glasova

  1. 1. Portugal - Francuska

  2. 2. Tko osvaja VN Britanije?



Recommended Posts

FIZZ9Qt.png

 

ZADNJA PRILIKA ZA ISKORISTITI MNOGE BONUSE ZA EURO2016


1. Betfair" rel="external nofollow">Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair" rel="external nofollow">Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

 

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Link to comment
Share on other sites

Izašle su granice kartona za finale!

 

Sudac: Mark Clattenburg (ENG) 
Pomoćnici: Simon Beck (ENG), Jake Collin (ENG) 
Četvrti sudac: Viktor Kassai (HUN) 
Dodatni pomoćnici: Anthony Taylor (ENG), Andre Marriner (ENG) 
Rezervni pomoćni sudac: György Ring (HUN)
 
On je prvi Englez koji će suditi finale Europskog prvenstva od 1960. (Arthur Ellis) i 1964. (Arthur Holland).
 
Clattenburg je sudio tri utakmice na ovogodišnjem Euru 2016 u Francuskoj, gdje je pokazao ukupno 13 žutih kartona (prosjek 4.33 po utakmici) i svirao jedan penal. Utakmice koje je sudio su Belgija - Italija i Češka Republika - Hrvatska u grupnoj fazi, dok je u osmini finala dijelio pravdu na utakmici Švicarska - Poljska. U kvalifikacijama za Euro 2016 je sudio sedam utakmica, gdje je u prosjeku davao 4.71 po utakmici. Podijelio je dva crvena i dosudio dva penala u tih sedam utakmica.
 
8z9DtgS.png
Link to comment
Share on other sites

Portugal - France, France to lift the trophy @1.44 bet365/marathonbet/unibet       Ulog: 5.5/10

 

Doslo smo i do poslednje utakmice na EURU. Necu ce previse osvrtati na generalni utisak i nesto manje atraktivno prvenstvo ali sad je vreme za finale i najvazniji mec dosad za obe ekipe. Ako govorimo o zaslugama, svakako su Francuzi vise zasluzili jer su ne samo pobedjivali sve (osim Svajcarske) nego su i pokazali kvalitet koji svakako odudara od ostalih protivnika ove godine. Napadacki tandem Giroud-Griezmann-Payet funkcionise besprekorno i redovno zatrese mrezu protivnika, siguran sam da nece ostati duzni ni Portugalu koji je po meni precenjen tim koji nije zasluzio da se ovde nadje. Portugal je imao jednu od laksih grupa, ali to nije bilo dovoljno da zabeleze barem jednu pobedu. Proslu su dalje sa 3 neresena meca, da bi i kasnije na puku srecu prosli dalje protiv Hrvatske onom kontrom u 117-om minutu koja je ujedno bila jedina ozbiljna sansa na celom mecu. Onda kasnije jos jedan sretan prolaz na penale protiv Poljaka, pa napokon prva pobeda protiv Walesa sa 2:0. 

Portugal itekako ranjih u odbrani, primali smi golove od puno slabijih napada, Madjarska zabila cak 3 puta. Francuzi su samo protiv Svajcaraca ostali bez golova (iako je bilo sansi za najmanje 2 gola, 2 precke Pogbe, precka Payeta...) dok su u svim ostalim zabijali barem po 2. U savrsenoj su formi, posle Islanda i 5 golova pali su i Nemci u utakmici koja je bila finale pre finala. Citam da je atmosfera u svlacionici fenomenalna i siguran sam da ce se deo toga prebaciti i na teren tj. kvalitet igre u finalu. 

Francuzi pred svojim navijacima ubedljivi favoriti. Mislim da ovo resavaju i u 90 minuta ali posto planiram malo jace uplatiti na ovo idem sigurnije tj. da Francuska osvaja prvenstvo. Ovo mozete povezati sa prethodnim parom koji zajedno sa ovim cini jako fin double. Ja sam oba uplatio u singlu, a takodje spojio na manji ulog: 

20ntxCV.png?1

 

Link to comment
Share on other sites

Ove nedjelje je pred nama bogat sportski program, pa krenimo redom...

 

 

Formula 1: Britain GP (14:00)

 

6gyUvtB.png

 

Evo najava utrke i jedan krug...

 

 

Bet365 daje 1,36 za to da će utrku završiti 18 ili manje vozača

 

Utrku bi trebalo startati 22 vozača što znači da su već 4 odustajanja sasvim dovoljna, a uz mogućnost nekakvog sudara na startu, tehničkih kvarova i sl. vjerujem da je taj broj sasvim realan za očekivati.

 

Također pitanje za F1 znalce... Dali ovo znaći da Ericsson neće imati pravo nastupa na utrci ili će startati sa zadnje pozicije? (Pretpostavljam ovo drugo) "Q1 107% Time: 1:37.074 Note - Sauber's Marcus Ericsson did not participate following crash in FP3, thus races at stewards' discretion, having failed to set a time within the Q1 107% requirement."

 

xgV8E5r.png

 

 

 

Finale Wimbledona: Murray - Raonic 1 (1,25) (15:00)

 

 

 

Svaka čast Raonicu na senzacionalnoj pobjedi protiv Federera, međutim sumnjam da može oteti titulu Andyju Murrayju usred Wimbledona. Jednostavno Murray je IMO ipak kvalitetniji igrač a imati će i ogromnu podršku publike. 

 

 

Finale EURA2016: Portugal - Francuska (21:00)

Teško mi je zamislivo da ekipa koje je na cijelom euru ostvarila prvu pobjedu u regularnom vremenu u polufinalu osvoji i euro. Ostaje žal jer vjerujem da je na mjestu Portugala sasvim realno i lako mogla biti Hrvatska. Ždrijeb je bio baš otvoren i šteta da nije bilo više hrabrosti i sreće... Prema do sad prikazanom Francuska je znanto bolja ekipa, na puno pozicija i najveća snaga Portugala je Ronaldo. Ipak, Francuska igra pred svojim navijačima i sigurno će imati vjetar u leđa. Uz to Portugal je imao i dva produžetka i itekako se namućio da uopće prođe grupnu fazu sa tri remija, dok je Francuska u grupnoj fazi igrala komotno i nije se pretjerano umorila protiv Islanda kojeg su vodili već na poluvremenu sa 4:0. Prvi pravi test bila je polufinalna utakmica protiv Njemačke koju su IMO odigrali jako dobro.

 

Vjerujem da Francuska ovo uzima i 2,10 na pobjedu u regularnom vremenu mi je IMO valuebet a kao sigurnija opcija uzimam da osvajaju euro2016, pa u slučaju eveutalnih produžetaka ili jedanaesteraca isto smo u igri ;)

 

Također mislim da bi se mogao razmotiriti i over kartona i kornera...

 

TIP: Francuska osvaja EURO2016

 

 

Imo jako realan listić sa ukupnim tečajem 2,46

 

v8VCtj5.png

Link to comment
Share on other sites

Evo i jedne specijalne oklade kod Bet at home kladionice

 

Dakle Pogba je na euru do sad imao prosjek točnih dodavanja od 87%. Ukupno je u šest utakmica pokušao dodati 321 put, odnosno točno dodao čak 284 puta, te pogriješio u 37 slučajeva. 

 

7lNJvgM.png

 

Moutinho je pak imao prosjek točnih dodavanja od 88%. Ukupno je u šest utakmica pokušao dodati 203 puta, odnosno točno dodao čak 184 puta, te pogriješio u slučajeva 20. 

 

njhL0Kx.png

 

Prosjek pokušaja dodavanja Pogbe po utakmici, na euru2016, je 53 puta a Moutinha 34 puta što znači da, ako naprave taj broj dodvanja u finalu, oklada na manji postotak točnih dodavanja svakog od njih prolazi već ako Pogba napravi sedam, odnosno Moutinho pet pogrešnih dodavanja.

 

Bookmakeri su prosjek uzeli na temelju svih dosadašnjih utakmica, međutim nije isto dali je Francuska sa jedne strane ima Albaniju ili Island, ili pak Portugal. Isto tako tu je i težina finalne utakmice, gdje bi moglo biti nervoze a i vezni red obje ekipe je znatno bolji nego su to do sad imali prijašnji protivnici, pa vjerujem da će biti i više pogrešaka odnosno krivih dodavanja na obje strane. Mislim da je granica temeljena isključivo na dosadašnjem prosjeku igrača na euru promašena.

 

Xbx2w5i.png

Link to comment
Share on other sites

15:00 Tristan Thompson over 11,5 (1,85) SS

 

jucer smo dobili prva dva putnika za olimpijadu u riju dok cemo danas dobiti i posljednjeg kojeg ce dati ogled francuske i kanade, francuska je sigurno favorit iako im fali dosta igraca medutim ista situacija je i kod kanade tako da se moraju krpati s ovime sto imaju, kod francuza je vjerovatno najveci problem nedostatak prave dominantne petice poput ajince ili goberta jer lauvergne, pietrus, diaw, tillie i moerman se svi osjecaju ugodnije na poziciji cetiri nego pet tako da je logicno uzeti nekoga pod kosem iz ekipe kanade a ja cu uzeti igraca clevelanda thompsona koji ima finu minutazu na ovom turniru medutim malo se mucio s realizacijom, u brojkama to izgleda ovako - protiv turske 29 minuta i 10 poena uz slabih 3/11 iz igre + 4/6 s penala, senegal 30 minuta uz 3/8 iz igre i 1/4 penali za 7 poena i jucer sa novim zelandom sasvim solidna predstava, 4/5 za 2 + 5/7 penali za 13 poena i uz to je skupio i 10 skokova, jucer su turski centri napravili dar mar u reketu francuza i zabili kombinirano 30 poena sto ce sigurno biti i put kojim ce ici jay triano jer ako se budu oslanjali samo na ono sto ce joseph izmisliti nece sigurno biti dobro za njih

Link to comment
Share on other sites

.

Također pitanje za F1 znalce... Dali ovo znaći da Ericsson neće imati pravo nastupa na utrci ili će startati sa zadnje pozicije? (Pretpostavljam ovo drugo) "Q1 107% Time: 1:37.074 Note - Sauber's Marcus Ericsson did not participate following crash in FP3, thus races at stewards' discretion, having failed to set a time within the Q1 107% requirement."

Ako nije u 107% značilo bi da nema pravo nastupa u trci,ali kako je tehnički kvar,tj.nisu složiLi bolid, 99% da ce mu dozvoliti nastup

Link to comment
Share on other sites

Portugal - Francuska | Finale Eura 2016

 

Finalna utakmica ovogodišnjeg Eura! Mislim da će Francuska osvojiti, pa čak da će to uraditi i u regularnom vremenu. Superiornija su i mnogo bolja ekipa, što su i pokazali tokom svih ovih utakmica na Euru. Što se tiče prvog strijelca siguran sam da će to biti Griezmann, jer sa šest pogodaka trenutno ga nitko ne može stići, jedino ako Ronaldo dadne tri Francuskoj večeras, ali čisto sumnjam da će se to desiti, tako da ću igrati Winner/Top Goalscorer - France/Griezmann. Koeficijent je 1.44 na bet365. Sretno svima večeras!

 

xu8oInD.png

Link to comment
Share on other sites

Portugal - Francuska | Finale Eura 2016

 

Finalna utakmica ovogodišnjeg Eura! Mislim da će Francuska osvojiti, pa čak da će to uraditi i u regularnom vremenu. Superiornija su i mnogo bolja ekipa, što su i pokazali tokom svih ovih utakmica na Euru. Što se tiče prvog strijelca siguran sam da će to biti Griezmann, jer sa šest pogodaka trenutno ga nitko ne može stići, jedino ako Ronaldo dadne tri Francuskoj večeras, ali čisto sumnjam da će se to desiti, tako da ću igrati Winner/Top Goalscorer - France/Griezmann. Koeficijent je 1.44 na bet365. Sretno svima večeras!

 

xu8oInD.png

Pa francuska osvaja ti je isto 1.44. Sta ces bezveze uzimat rizik da ti ronaldo da 3 gola. Je skoro nemoguce ali ako itko moze to je ronaldo

Link to comment
Share on other sites

France over 4.5 corners @ 1.5 unibet

Francuska do sada 39 kornera u 6 utakmica (6.5 po tekmi). Jedino protiv islanda nisu ispunili ovu marginu ( ostali na 4 kornera). Danas ocekujem vec posjed i vise napda od francuske tako da ovih 5 kornera stvarno nebi smio bit problem.

Milos Raonic set handicap +2.5 @ 1.45 unibet

Danas na finalu wimbledona ne ocekujem pobjedu 3:0 andy murraya. Mislim da ce mu biti jako tesko i morati ce se dobro potrudit da uzme titulu. Ruku na srce do sada nije imao pretjerano tezak posao. Jedino je tsonga pruzio solidan otpor ali i on se raspao u 5.setu. Raonic je izbacio federera, a prije toga okrenuo 2:0 protiv goffina i zasigurno nije bez sansi za titulu ako nastavi onako kvalitetno servirati. Po meni set sa svake strane je realan jer nije andy favorit kakvim ga kladionice prikazuju. Ovo je ipak finale najveceg teniskog turnira i sanse raonicu za titulu su puno vece nego se to prikazuje, a set bio trebao uzet jer i uz servis decko igra stvarno fenomenalno

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Ove nedjelje je pred nama bogat sportski program, pa krenimo redom...

 

 

Formula 1: Britain GP (14:00)

 

6gyUvtB.png

 

Evo najava utrke i jedan krug...

 

 

Bet365 daje 1,36 za to da će utrku završiti 18 ili manje vozača

 

Utrku bi trebalo startati 22 vozača što znači da su već 4 odustajanja sasvim dovoljna, a uz mogućnost nekakvog sudara na startu, tehničkih kvarova i sl. vjerujem da je taj broj sasvim realan za očekivati.

 

Također pitanje za F1 znalce... Dali ovo znaći da Ericsson neće imati pravo nastupa na utrci ili će startati sa zadnje pozicije? (Pretpostavljam ovo drugo) "Q1 107% Time: 1:37.074 Note - Sauber's Marcus Ericsson did not participate following crash in FP3, thus races at stewards' discretion, having failed to set a time within the Q1 107% requirement."

 

xgV8E5r.png

 

 

 

Finale Wimbledona: Murray - Raonic 1 (1,25) (15:00)

 

 

 

Svaka čast Raonicu na senzacionalnoj pobjedi protiv Federera, međutim sumnjam da može oteti titulu Andyju Murrayju usred Wimbledona. Jednostavno Murray je IMO ipak kvalitetniji igrač a imati će i ogromnu podršku publike. 

 

 

Finale EURA2016: Portugal - Francuska (21:00)

Teško mi je zamislivo da ekipa koje je na cijelom euru ostvarila prvu pobjedu u regularnom vremenu u polufinalu osvoji i euro. Ostaje žal jer vjerujem da je na mjestu Portugala sasvim realno i lako mogla biti Hrvatska. Ždrijeb je bio baš otvoren i šteta da nije bilo više hrabrosti i sreće... Prema do sad prikazanom Francuska je znanto bolja ekipa, na puno pozicija i najveća snaga Portugala je Ronaldo. Ipak, Francuska igra pred svojim navijačima i sigurno će imati vjetar u leđa. Uz to Portugal je imao i dva produžetka i itekako se namućio da uopće prođe grupnu fazu sa tri remija, dok je Francuska u grupnoj fazi igrala komotno i nije se pretjerano umorila protiv Islanda kojeg su vodili već na poluvremenu sa 4:0. Prvi pravi test bila je polufinalna utakmica protiv Njemačke koju su IMO odigrali jako dobro.

 

Vjerujem da Francuska ovo uzima i 2,10 na pobjedu u regularnom vremenu mi je IMO valuebet a kao sigurnija opcija uzimam da osvajaju euro2016, pa u slučaju eveutalnih produžetaka ili jedanaesteraca isto smo u igri ;)

 

Također mislim da bi se mogao razmotiriti i over kartona i kornera...

 

TIP: Francuska osvaja EURO2016

 

 

Imo jako realan listić sa ukupnim tečajem 2,46

 

v8VCtj5.png

Utrka počinje u 14:00 i trenutno pada kiša, tako da je izlazak SC gotovo siguran, vjerojatno će se se i startati iza SC. Ja ću odigrati da će izaći SC, a i manje vozača u cilju je vrlo izgledna opcija... Tako da pratim...

 

PWs4rvI.png?1

Link to comment
Share on other sites

France over 4.5 corners @ 1.5 unibet

Francuska do sada 39 kornera u 6 utakmica (6.5 po tekmi). Jedino protiv islanda nisu ispunili ovu marginu ( ostali na 4 kornera). Danas ocekujem vec posjed i vise napda od francuske tako da ovih 5 kornera stvarno nebi smio bit problem.

Milos Raonic set handicap +2.5 @ 1.45 unibet

Danas na finalu wimbledona ne ocekujem pobjedu 3:0 andy murraya. Mislim da ce mu biti jako tesko i morati ce se dobro potrudit da uzme titulu. Ruku na srce do sada nije imao pretjerano tezak posao. Jedino je tsonga pruzio solidan otpor ali i on se raspao u 5.setu. Raonic je izbacio federera, a prije toga okrenuo 2:0 protiv goffina i zasigurno nije bez sansi za titulu ako nastavi onako kvalitetno servirati. Po meni set sa svake strane je realan jer nije andy favorit kakvim ga kladionice prikazuju. Ovo je ipak finale najveceg teniskog turnira i sanse raonicu za titulu su puno vece nego se to prikazuje, a set bio trebao uzet jer i uz servis decko igra stvarno fenomenalno

Sretno

dobar pick kornera ali u betu je 5.5 pa necu jer idem jace uplatiti nego ja bi predložio over 9 ili 10 kornera jer francuzi će vjv imat bar 5 A portugal je ekipa koja ima najviše suteva ja mislim na prvenstvu znaci da puno pucaju pa mora se koja odbit u korner
Link to comment
Share on other sites

Niko nespominje kartone ali 4.5 za finale u kojem je portugal nije velika granica pogotovo kad clatt sudi mislim da će ovdje bit barem 6 kArtona ,u inat ovom sta je protiv cu kasnije zaljepit listic i da ako nekog zanima idemo sa 100€u kombi okladi kartoni + murray i kartoni + france diže trofej

Kartoni svakako. Uzeo sam ih jos kad su izasli. Sad vec padaju kofovi. A i sudi naravno clatt tako da over 4.5 stvarno nebintrebao bit problem.

Bravo za SC inace.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use