Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.7.2016.

crnamamba

Recommended Posts

EURO je stigao do same završnice, a danas je dan predaha. Na rasporedu su prijateljski susreti, a tu su tenis i košarka.

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

port melbourne- heidelberg 2  1.50

melbourne u zadnjih 10 utakmica ima 7 poraza a heidelberg  u usponu forme sa dvije pobjede za redom.heidelberg dobio 4 od zadnjih 5 zajedničkih mečeva a jedan je bio 0:0

bohemians - d.bray 1 1.65(mislim da je sad već 1.8)

nakon lošeg otvaranja sezone bohemians u zadnjih 5 tekmi ima 3 pobjede a igra protiv najgoreg gosta lige koji je u 8 gostovanja do sad zabio samo jedan gol i uspio izvući dva x-a

možda bi još vrijedilo probati 

sjk-pk35 1  1.65

sjk u zadnjih 5 domaćih utakmica ima 4 pobjede i poraz od lidera dok pk35 ima samo jednu pobjedu i to od hifk koji je tik do njih na dnu ljestvice.jedino zašto ovo nije sigurno je što je taj pk35 sa liderom na gostovanju odigrao 0:0,možda bi dobra opcija tu bila i manje od 3 gola kvota 1.6

Uz Wimbledon svakako događaj dana, barem u Hrvatskoj...

Grčka-Hrvatska

Nakon poraza od Italije Hrvatska je očekivano pobjedila Tunis. U oči bode izuzetno mali broj poena na prve dvije utakmice ali možda je danas baš dan kada će malo više krenuti šut, a i bookmakeri su sigurno postavili granicu par poena niže zbog zadnje dvije utakmice.

Prije malo manje od godinu dana Grčka je slavila 72-70...

URdLhUN.png

Raonic - Federer over 38.5 @ 1.44 unibet

Mec Koji bi vrlo lako mogao u 5 setova sa pokojim tiebreakom. Daje unibet i vise granice (i nize od 34.5), ali ovo mi se nekako cini kao najbolja opcija s ohzirom na kof i granicu. Raonic je u proslome kolu querreyu u 3. Seta dopustio 1 brejk loptu (koju je ovaj doduse i iskoristio), ali ako nastavintako servirati danas moze ne samo do seta nego i cak pobjede. Svi znamo kako je federer dosao ovdje, okrenuvsi 2:0 protiv cilica. Taj mec je isao u 2 tiebreaka, a iako je cile dobar server, raonic je jos i bolji i teze ga je brejknuti pa ne vidim razlog da ovo ne ode u barem 4. seta gdje je ovaj tipa onda gotovo pa sigurno prolazan.

Berdych - Murray over 29.5 @ 1.24 unibet

Ovdje necu puno. Ova granica od 29.5 je stvarno niska i mislim da prolazi u cak 3 seta. Berdych u proslom kolu izbacio pouillea u 3 seta, a murray je nakon 2:0 protiv tsonge dopustio francuzu da se vrati i tako si malo produzio ostanak na terenu vise od planiranog. Ovdje takodjer ocekuje barem 1 tiebreak, a ako berdych uzme set ovo nemoze ne proci (mislim moze past i u 4 seta al to bi bilo ravno svjetskom cudu).

Cecchinato - Gianessi 1 @ 1.32 unibet

Cecchinato je 2. Nositelj todi challangera. Ovdje dolazi sa titulom iz milana, nije prelazio na travu ove sezone tako da dugo je vec na zemlji i forma je tu. Kolega mu je malo u zadnje vrijeme stabilizirao formu (1/2 finale challangera u caltanisseti). H2H vodi ceccinato 2:0 ( uz jedan prekinut mec u tiebreaku koji je gianessi predao pa je zapravo 3:0). Zanimljivo da su svi mecevi isli u over (iso bi ovaj prekinuti, prekinut je u tiebreaku 1. Seta) i setova i gemova. Tko uspije naci over gemova preporucam da odigra to, a posto ja to ne mogu naci igram pobjedu ceccinata koji je ipak u boljoj formi.

EDIT: izbacio bet granicu za cecchinato-gianessi. Over 20.5 @ 1.83. U svim mecevima prebacili su to. A kako su obojica talijani i igraju pred domacom publikom nece niti jedan tu popustiti i mislim da nas ceka neizvjestsn mec

Uz Wimbledon svakako događaj dana, barem u Hrvatskoj...

Grčka-Hrvatska

Nakon poraza od Italije Hrvatska je očekivano pobjedila Tunis. U oči bode izuzetno mali broj poena na prve dvije utakmice ali možda je danas baš dan kada će malo više krenuti šut, a i bookmakeri su sigurno postavili granicu par poena niže zbog zadnje dvije utakmice.

Prije malo manje od godinu dana Grčka je slavila 72-70...

URdLhUN.png

a nije taj under poena takvo veliko iznenadjenje jer je aco petrovic dosta defanzivan trener. A i danas ce biti pakleno od pocetka i nece tu biit neke ljepote. Po meni je bolja opcija neki under na ovim kladam sa kliznim granicama. Ili neki kontra hendi od tipa +9.5. Al eto to je samo moje misljenje

21:00 Milos Teodosic over 11,5 (1,85) SS

ne sjecam se dugo manje granice na njega, protiv portorika i angole nije bilo pretjerane potrebe da odigra nista spektakularno tako da je zabijao 9 i 8 poena medutim danas definitivno bi morao potegnuti jer cesi iako imaju dvije dosta slabe utakmice iza sebe su odlicna ekipa sa odlicnim igracima poput satoranskog, veselog i schilba i nece se sigurno predati bez borbe, igrale su ove ekipe prosle godine na europskom prvenstvu u cetvrtfinalu i dobila je srbija 89-75 ali na ulasku u posljednju cetvrtinu bilo je svega 4 razlike i svasta se moglo desiti, milos je u toj utakmici zabio 12 poena uz slabih 3/11 iz igre (0-6 za 3 poena) tako da ce se vjerujem danas ispraviti

Raonic 2.5+ standardni ulog

o Federeru ne treba trositi rijeci, svi sve znaju no on je vec lagano u godinama, prosao je Cilica zato sto je to bio Cilic. Dobiven mec, sve u svojim rukama i marin je nestao sa terena. No opet je Roger proveo 5 setova na terenu i to u ovoj fazi natjecanja mora ostaviti neke tragove. Raonic je odlican igrac, vrhunski servis, na mrezi odlican i ovo mu je velika sansa. Zadnji medjusobni susret su igrali pocetkom godine na hardu i Raonic je dobio 6:4, 6:4 relativno lagano.

Po ovim koeficijantima moram uzeti Milosa

GL ak netko slucajno prati

15:00 Hrvatska - Tunis 50.5 OVER @ 1.75 PSK 35-24 KRAJ.

Postoji par razloga zasto je ovako niska granica,prva i prva je ta sto Hrvatice imaju stvarno kvalitetnu odbranu,ponajbolju na ovom prvenstvu,dok sa druge strane stoji jedna od najlosijih reprezentacija na ovome prvenstvu.Hrvatska je uzela sve 3 pobjede za sada,gaze ka prvom mjestu i evo dosla je utakmica gdje bi mogle odmoriti svoje liderke,jer ovo ako rijese do prvog poluvremena a mislim da hoce u drugom ce biti samo odradivanje posla.Tunizanke su prvo primile 34 od Francuske zatim od Koreje 38 i posljednja utakmica protiv Brazila 37 golova.Hrvatska je kvalitetnija od sve tri reprzentacije,zele prvo mjesto i vjerovatno ce utakmica protiv Koreje biti za to mjesto.Hrvatska je istina postizala samo 24 Austriji,26 Brazilu i 22 Francuskoj ali to su sve jake utakmice bile,dosta jace protivnice od ove reprezentacije Tunisa.Tunis u odbrani ne postoji,u napad su nesto bolji a sto se tice golmanski pozicija tu su gotovo najtanje na prvenstvu,jer tesko sta brane njihove vratarke.Po svemu tome mislim da ce Hrvatska lagano ovo dobiti i da nece biti potrebe umarati igracice u odbrani,te 55+ golova za mene na ovom mecu ne bi bilo iznenadanje.

15:00 Mađarska - Norveška 51.5 OVER @ 1.75 PSK 24-35 KRAJ.

Jedan od derbija za svjetskom odigrat ce Madarke protiv Norvezanki.Madarska reprezentacija trenutno ne zna za poraz,dobile su sve tri utakmice moze se reci lagano.Prvo su razbili Uzbekistan 41-19,zatim Angolu 22-33 i onda Crnu Goru 26-21.Madarska voli da trci i preferiraju brzi rukomet,to su demonstrirale i u kvalifikacijama za ovo prvenstvo gdje su dobile Austriju 36-29,Island 21-39 i Bjelorusiju 37-23.Najveca prijetnja je svakako Toth iz Gyora,koja je strasan potencijal.Sa druge strane imamo reprezentaciju Norveske koja je u ova tri kola dozivjela 1 poraz uz 2 pobjede.Otvorile su odlicno prvenstvo protiv Crne Gore kada su ih dobile 23-35,ali zatim u derbiju protiv Danske su izgubile 28-30,ali su popravile dojam protiv Angole kada su slavile sa 23-29.Trener reprezentacije Norveske,Johannessen je rotirao protiv Angole dosta,cuvao je igracice za ovaj duel.Ako uzmemo u obzir da obje reprezentacije vole malo brzu igru,da imaju odlicne napadacke opcije dobijemo to da je ova margina malo preniska.Vidio sam da online raste u kladionicama,te ocekujem i ovdje na mecu nekih 55 golova.

Miro Bilan under 7.5 Wwin

Bilan je prvi centar hrvatske reprezentacije ali na ovom turniru je dosad bez ubaćaja iz igre a igrao je protiv talijana i tunisa koji imaju lošije centre od Grka. Grci imaju 2 odlična centra,bourusisa i Koufasa tako da bi Miro mogao imat i problema s faulovima.

Bourusis over 12.5

Bourusis je grčki kapetan u izostanku Spanuliza. Uz Giannisa je glavni njihov igrač i u 2 lagane pobjede grčke uz smanjenu minutažu je uzeo 11 i 12 šuteva. Danas igra protiv nas i očekuje se ipak izjednačena utakmica a ide na Bilana koji je dosta mekan u obrani i Planinića s kojim je igrao lani u klubu. Ja ga danas vidim u laganom overu

JJ Barea over 15.5

Barea je trenutno jednini portorikanac koji igra u NBA. Glavni im je igrač i on ovu marginu protiv latvijaca može lagano prebacit. trebao bi igrat preko 30 minuta i povuć ekipu u finale sa srbima. 

bohemians - d.bray 1 1.65(mislim da je sad već 1.8)

nakon lošeg otvaranja sezone bohemians u zadnjih 5 tekmi ima 3 pobjede a igra protiv najgoreg gosta lige koji je u 8 gostovanja do sad zabio samo jedan gol i uspio izvući dva x-a

Istina, samo malo da dopunim... Bray je tokom pauze imenovao novog trenera i doveo 4 nova igrača i od tada imaju remi bez golova u Slajgu (ekipa sličnog kvaliteta Bohsima) i pobedu kod kuće protiv Veksforda (3:0). Bohemians je favorit ali kvote nisu tako privlačne za mene, moji izgledi za golove su isti kao za pobedu domaćih, tako da je value na overu... 

over 2,5  @2.28  188bet

U drugom meču večeras domaći Fin Harps će biti znatno oslabljen zbog povreda, ali je poznato da su oni tvrd orah za svaku ekipu kada igraju pred svojim navijačima. Galvej je malo posustao u odnosu na start sezone, ali kroz istoriju uvek im je "ležao" večerašnji protivnik. Zbog izostanaka u domaćem taboru kvote na Galvej je pala sa 2,5 na 1,8 i sada apsolutno nema value. Oni su izgubili nekoliko igrača tokom pauze (napadač Ruairí Keating će verovatno zaigrati za Harps večeras i biće jako motivisan protiv dojučerašnjeg poslodavca) i to može biti problem za njih u nastavku sezone. Sva tri znaka su moguća, ali po ovim kvotama value je više na strani autsajdera...

Finn Harps or draw @2.08  188bet

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use