Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.7.2016.

Goksim

Portugal - Wales  

19 glasova

1. 1. Portugal - Wales

Recommended Posts

Prva utakmica polufinala EURA2016

KyVlr7P.png

RVeL3BZ.png

RTNwbZW.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair" rel="external nofollow">Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair" rel="external nofollow">Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Querrey-Raonic set handicap +2.5 1 @ 1.41

Čilić - Federer set handicap + 2.5 1 @ 1.48

Uk.kof=2.09

Susret Querreya i Raonića je susret koji ima sve predispozicije za velik broj gemova i par tiebreakova. Za amerikanca nema smisla govoriti kao je došao do ovdje, svi znamo kako je izbacio djokovica u 3.kolu. U ranijim kolima Belluci i Rosol, te u prošlome Mahut. Izgubio je ukupno 3 seta do sada (Rosol 2 i Nole 1), Raonić je u prva tri meča lagano riješavao Carreno-Bustu. Sepia i Socka bez izgubljenog seta ali su 4/9 tih setova išla u tiebreak. U prošlome kolu Raonić je okrenuo 2:0 protiv Goffina (bez tiebreaka). Sutra teško da ćemo vidjeti pobjedu u 3 seta, jer tu neće biti previše prilike za break i gledati ćemo sigurno više od jednog tiebreaka. Raonić je favorit u ovome meču, ali ako je Goffin uzeo 2 seta, siguran sam da može i Querrey na krilim ove fantasitčne igre koju pruža u wimbledonu. Prema tome moj pick je Querrey uzima set

31KAgDu.png

Meč koji ćemo za posebnom pažnjom pratiti je onaj između Federera i Čilića. Federer je do sada izbacio Pellu, Willisa, Evansa i Johnsona u po 3 seta, ali to nisu igrači koji mogu pružiti veliki otpor federeru na travi. S druge strane Čilić je do sada prošao Baker, Stakhovsky, Lacko i NIshikori koji je predao u prošlome kolu. Izgubio je marin 1 set i to u tiebraku protiv sakhovskog. Moje mišljenje je da može federeru oduzeti barem set, jer uvijek je pružao dobre partije na travi, a ispadanjem đokovića sigurno da mu će mu i psihološkom smislu biit lakše, jer zna da ako pobjedi neće ga čekat nesavladivi nole. Federer više nije onako moćan kao nekada, makar i dalje je veliki favorit u ovome meču i motiviran je da vrati marinu za polufinale US OPENA 2014, ali ja smatram da nečemo tu vidjeti laganu federerovu pobjedu nego da marin može barem do seta.

QdLnRGP.png

Znam da je na querrey-raonić bolja opcija over gemova ili nešto tako, ali ja sam napravio neki dan novi unibet acc radi promjene valute, pa imam pravo na bonus ako izgubi prva oklada. Međutim kof mora biti veći od 1.4 i na prvoj okladi pa sam se odličio za ove pickove.

Sretno

Pred nama je prvo polufinale Europskog prvenstva u kojem se sastaju Portugal i Wales. Za Portugal bi finale bilo ponavljanje najvećeg uspjeha, dok Wales svakom novom pobjedom gradi svoj najveći uspjeh. Svaka reprezentacija ima nekoliko izostanaka i to bi moglo presuditi. Uz to Ronaldo i Bale mogli  bi odlučiti susret individualnim potezom,ali ovo je ujedno i borba za zlatnu loptu, pa će biti zanimljivo vidjeti ovaj dvojac na suprotnim stranama. 

http://goo.gl/gzI9Ni

Klaasen/Ram - Bryan/Brayan over 41.5 games @ 1.72

Jednostavno mec koji vristi tiebreak i over gemova. Brayani jucer u 5 setova sa zimonjic/stepanek, a klaasen/ram prije 2 dana srusili dodiga i mela. Vec neko vrijeme pratim klaasen/ram i pruzaju dobre igre zajedno. Danas cemo vidjeti mec sa malo brejkova, barem 1-2 tiebreaka te ocekujem set sa svake strane, jer su oba para jaka na servisu, gdje bi onda ovo trebalo biti prolazno. O tome ko su i sto su brajani nema smisla pricati, iako nisu vise ono sta su nekad bili ali i dalje su jaki. Klaasen/Ram dolaze sa osvojenim halleom ovdje, jos nisu set izgubili na wilbledonu i mislim da imaju i svoju sansu za prolaz, pa ja uzimam i,

Klaasen/Ram @ 2.5

Klaasen/Ram - Bryan/Brayan over 41.5 games @ 1.72

Jednostavno mec koji vristi tiebreak i over gemova. Brayani jucer u 5 setova sa zimonjic/stepanek, a klaasen/ram prije 2 dana srusili dodiga i mela. Vec neko vrijeme pratim klaasen/ram i pruzaju dobre igre zajedno. Danas cemo vidjeti mec sa malo brejkova, barem 1-2 tiebreaka te ocekujem set sa svake strane, jer su oba para jaka na servisu, gdje bi onda ovo trebalo biti prolazno. O tome ko su i sto su brajani nema smisla pricati, iako nisu vise ono sta su nekad bili ali i dalje su jaki. Klaasen/Ram dolaze sa osvojenim halleom ovdje, jos nisu set izgubili na wilbledonu i mislim da imaju i svoju sansu za prolaz, pa ja uzimam i,

Klaasen/Ram @ 2.5

potpisujen duplo jos bi dodao da su ih dvaput tukli over 3.5 seta mi je isto za odigrat ,došao bih kontinen/peers -herbert/mahut over 3.5 over 40.5 gemova ,vrhunski parovi k i p izbacili boppanu i mergeu u 5 setova jučer, groth i lindstedt su otkinili set h i m jučer a realno su klasu slabiji od kontinena i peers koji me nebi iznenadili da i pobjede ,a opet bez nekog pametovanja moram igrat i murray soares - rogger vasselin benneteau opet over gemova i setova jer su jednostavno meč koji je 50:50 po meni iako su murray soares favoriti neće to bit tako lako jučer su imali problema sa pavicem i venusom i jedva u petom setu nakon 30ak gemova prošli ,ni r.v. i benneteau nisu imali lakši posao također 5 setova protiv pospa i socka tako da po meni sigurno idu u over 40.5 41.5 ko ima nek igra po meni dosta pametno za igrat ,po meni su to male granice Jer to na 4 seta prolazi skoro pa 100% jer ti ima dosta tiebrejkova i dugačkih setova itd gl

Konta/Sanchez-Babos/Shvedova 2 1.25

Medina/Parra-Garcia/Mladenović 2 1.22

Benneteau/Vasselin-Murray/Soares over 3,5 setova 1.40

Favbet 2.13

Marathon 2.03

- Konta i Sanchez zajedno imaju 16/5 ali 13 tih pobjeda došlo je sa ITF turnira gdje inače i igraju. Ovdje su dobile Flipkens i Petković 6:4 3:6 6:3, pa iznenadile Jurak i Rodionovu 6:4 6:1. Babos i Shvedova došle su kao jedne od prvih favorita za osvajanje. Shvedova jučer ispala u singleu pa se može posvetiti doubleu. Prije Wimba odigrali turnir u Eastbourneu gdje su lagano dogurale do polufinala koje su izgubile od Chan/Chan u tri seta. Ovdje su se lagano prošetale prva dva kola: Keys/Stephens 6:2 6:4, Aoyama/Ninomiya 6:1 6:3. Konta i Sanchez ne igraju loše, ali mislim da će teško iznenaditi Babos i Shvedovu koji su puno bolji double.

- Medina i Parra zajedno imaju 53/35, a na travi 5/8. Nakon osvajanja zemljanog turnira u Strasbourgu, pale su u formi. Na RG-u ispale u prvom kolu, u Marollci i Eastbourneu također. Ovdje su malo popravile tu statistiku na travi, dobile su Krejcikovu i Siniakovu 4:6 6:4 6:3, Dabrowski i Martinez Sanchez 4:6 7:6 6:3. Garcia i Mladenović drugi favoriti za osvjanje. Ovo im je prvi zajednički turnir na travi, u prvom kolu dobile Schuurs i Voracovu 6:2 6:2, a u drugom su se nenadano mučili sa Peng i Zhang 0:6 6:3 6:4. Garcia i Mladenović dobile su ih neki dan na zemlji a znamo da je to najjača podloga Medini i Parri. Mislim da ih i danas dobijaju, kvalitetniji su par i pored onih manjih oscilacija prošli meč. Španjolke ni same ne znaju kako su se provukle prošli meč, Martinez i Davrowski su imale 1:0 i 5:1 u drugom ali nisu uspjele izvuć, ali danas će se teško izvući protiv ovakvog doublea.

- Znači nešto kao i jučer. Čeka nas zanimljiv dvoboj, Murray i Soares jesu blagi favoriti, došli su kao jedni od favorita ali su pokazali da itekako nisu nepobjedivi nakon što su jedva u pet setova dobili Pavića i Venusa (16:14 peti). Benneteau i Vasselin jučer dobili Pospu i Socka i potvrdili moju tezu. Slično očekujem danas, čeka nas velika borba i po meni ovo ide u 4 ili 5 setova.

Konta/Sanchez-Babos/Shvedova 2 1.25
Medina/Parra-Garcia/Mladenović 2 1.22
Benneteau/Vasselin-Murray/Soares over 3,5 setova 1.40

Favbet 2.13
Marathon 2.03

- Konta i Sanchez zajedno imaju 16/5 ali 13 tih pobjeda došlo je sa ITF turnira gdje inače i igraju. Ovdje su dobile Flipkens i Petković 6:4 3:6 6:3, pa iznenadile Jurak i Rodionovu 6:4 6:1. Babos i Shvedova došle su kao jedne od prvih favorita za osvajanje. Shvedova jučer ispala u singleu pa se može posvetiti doubleu. Prije Wimba odigrali turnir u Eastbourneu gdje su lagano dogurale do polufinala koje su izgubile od Chan/Chan u tri seta. Ovdje su se lagano prošetale prva dva kola: Keys/Stephens 6:2 6:4, Aoyama/Ninomiya 6:1 6:3. Konta i Sanchez ne igraju loše, ali mislim da će teško iznenaditi Babos i Shvedovu koji su puno bolji double.

- Medina i Parra zajedno imaju 53/35, a na travi 5/8. Nakon osvajanja zemljanog turnira u Strasbourgu, pale su u formi. Na RG-u ispale u prvom kolu, u Marollci i Eastbourneu također. Ovdje su malo popravile tu statistiku na travi, dobile su Krejcikovu i Siniakovu 4:6 6:4 6:3, Dabrowski i Martinez Sanchez 4:6 7:6 6:3. Garcia i Mladenović drugi favoriti za osvjanje. Ovo im je prvi zajednički turnir na travi, u prvom kolu dobile Schuurs i Voracovu 6:2 6:2, a u drugom su se nenadano mučili sa Peng i Zhang 0:6 6:3 6:4. Garcia i Mladenović dobile su ih neki dan na zemlji a znamo da je to najjača podloga Medini i Parri. Mislim da ih i danas dobijaju, kvalitetniji su par i pored onih manjih oscilacija prošli meč. Španjolke ni same ne znaju kako su se provukle prošli meč, Martinez i Davrowski su imale 1:0 i 5:1 u drugom ali nisu uspjele izvuć, ali danas će se teško izvući protiv ovakvog doublea.

- Znači nešto kao i jučer. Čeka nas zanimljiv dvoboj, Murray i Soares jesu blagi favoriti, došli su kao jedni od favorita ali su pokazali da itekako nisu nepobjedivi nakon što su jedva u pet setova dobili Pavića i Venusa (16:14 peti). Benneteau i Vasselin jučer dobili Pospu i Socka i potvrdili moju tezu. Slično očekujem danas, čeka nas velika borba i po meni ovo ide u 4 ili 5 setova.

Moze li mi neko reci zasto PSK nema jos razradu? Tj. ovih parova nema ni u ponudi uopce.. Mislio sam ovo gore nesto uzeti + dodati Infonet - Hearts X2 @1,30.. Kvota nije velika ali je po meni 100% sigurna (malo za podici kvotu ako neko igra ''duplanje'' kao ja) Skoti su debelu klasu iznad Estonaca.. Istina da su u prvoj tekmi pobjedili 'samo' 2-1 ali danas nece izgubiti.. 

Klaasen/Ram-Braća B over 3,5 setova 1.44

Filipini-Novi Zeland (ki) 1.33

Tsonga-Murray 2 1.12

Marathon 2.14

- Klaasenu i Ramu trava je uvijek odgovarala i na njoj imaju 16/3, a ove sezone 7/0. Osvojili su Halle, a zatim su sa dominacijom nastavili i na Wimbledonu gdje su još bez izgubljenog seta: Muller/Nielsen 7:6 6:3, Kravchuk/Molchanov 7:6 6:2, Dodig/Melo 7:6 7:6 6:3. Braća B više nikako nisu nedodirljivi i sada su jedan "obični" double. Prije Wimbledona odigrali su dva travnata turnira, i u Stuttgartu i u Halleu su ispali u polufinalu. Ovdje su se u prvom kolu nenadano mučili protiv Cervantesa i Lorenzija 4:6 6:3 6:4, zatim dobijaju Jaziria i Rosola 6:3 6:4, te jučer Štepaneka i Zimonjića 7:5 6:7 6:4 3:6 6:3. H2H 2:0 za Klaasena i Rama, oba meča su iz ove sezone, Australian Open 3:6 6:3 6:4 i Halle neki dan 6:4 7:6. Čeka nas zanimljiv dvoboj koji bi vrlo vjerojatno mogao mogao otići u pet setova. Mislim da Klaasen i Ram ovo mogu i dobiti.

- Kvalifikacije za OI. Ovo će bit i izravni dvoboj za polufinale kvalifikacija jer je Francuska jučer dobila Filipine, a vjerojatno će dobit i Novog Zelanda sutra. Filipini su jučer odigrali fin meč protiv Francuske, borili su se do samoga kraja ali se pokazala klasa Francuza koji su na kraju odnijeli pobjedu. Blatche je očekivano bio najbolji strijelac Filipina sa 21 poenom, a dodao je još 8 skokova, 3 asistencije i blokadu. Za njega znamo iz NBA-a, igrao u Washu i Netsima i teško će ga tko iz Zelanda zaustaviti. Novi Zeland na ovaj turnir dolazi u jako lošoj formi. Izgubili su od Litvinog B sastava (umalo i C) 15 razlike, pa od malo jačeg 30, izgubili od Latvije 29, a dobili su jedino Bjelorusiju i Japana. Dosta zavise o šuteru Websteru koji se ozljedio na pripremama ali čini se da nije toliko teško. Mislim da dobijaju Filipini ovo, jučer su odigrali dobro, Blatche igra odlično, igraju na domaćem terenu pred 20 000 svojih ljudi. Novi Zeland došao oslabljen, ne igram im jedan od boljih igrača Kenny, teško da mogu zaustaviti Blatchea i mislim da dobijaju ovo.

- Kao treći par ovdje sam mislio dodati Raonić-Querrey over 35,5 1.35 (unibet), ali tamo nije bilo overa setova klaasen/ram-braća b što mi je glavni par pa sam dodao Murraya. Jest da kvota nije neka ali mislim da Andy dobija ovo. Igra stvarno odlično, dodatni motiv dobio je ispadanjem Noleta i ima priliku još jednom osvojiti Wimbledon. Tsonga nije za podcijeniti ali Murray je puno više pokazao i vidim ga u polufinalu.

Moze li mi neko reci zasto PSK nema jos razradu? Tj. ovih parova nema ni u ponudi uopce.. Mislio sam ovo gore nesto uzeti + dodati Infonet - Hearts X2 @1,30.. Kvota nije velika ali je po meni 100% sigurna (malo za podici kvotu ako neko igra ''duplanje'' kao ja) Skoti su debelu klasu iznad Estonaca.. Istina da su u prvoj tekmi pobjedili 'samo' 2-1 ali danas nece izgubiti.. 

a nema nitko u nas ove overe setova kod parova, samo strane, točnije favbet i Marathon, ne znam daje li još tko

15:00 Andray Blatche over 17,5 (1,85) premier kladionica

filipinci su jucer odigrali jako dobru utakmicu protiv francuza i bili su dostojan protivnik najvecem favoritu turnira, vodili su prvo poluvrijeme po 10-ak razlike ali francuski stroj je ipak sve to okrenuo jer pojedinacna kvaliteta parkera, de coloa i ostalih je morala kad tad isplivati, za filipince je danasnja utakmica daleko bitnija jer pobjede li su u polufinalu protiv vjerovatno kanade a tu nisu definitivno bez sansi mogli bi se opet sresti s francuzima al ovaj put u finalu a za tako nesto danas je pobjeda imperativ protiv novog zelanda koji je solidna ekipa ali domacin turnira je definitivno favorit, ja danas uzimam njihovog najboljeg igraca blatchea koji je dugo bio u nba ligi, 7 sezona u washingtonu i jos 2 u brooklynu a trenutno igra u kineskoj ligi koja nije nimalo bezazlena jer kao i nogometna trenutno privlaci puno stranaca velikim novcima kojima je tesko reci ne, jucer je zabio francuzima 21 poen a neto slicno moralo bi se ponoviti i danas

Mnogo mi je krivo što će Ramsey (srce ekipe) propustiti današnje polufinale, otpao je i Davis pa je Vels faktički hendikepiran u ovom duelu. Sa druge strane, Pepe nije potpuno fit, ali kao glavni branič stisnut će zube i verovatno odigrati ceo meč. Ostrvljani su najveće pozitivno iznenadjenje turnira (uz Island), dok je Portugal dogurao do završnice sa svih pet remija. Obe strane predvode dvojica asova Reala i sigurno je da nas čeka zanimljiv meč. Do sada je Vels ostavio mnogo bolji utisak na mene i da je kompletan sigurno bih igrao na njihovu pobedu. Razmišljao sam o DNB opciji, ali odlučio se čekati live...

Btw, u 19h u Ljubljani igraju Olimpija v Celtic "zeleno beli" prijateljski meč, i to će biti debi "našeg" novog napadača (Dembele) koga je juče Zidan nahvalio i rekao da će biti nositelj Francuske u budućnosti (a bio je i na radaru Bajerna i Juventusa). Do sada je Celtic odigrao dve prijateljske (2:2 Celje, 1:0 Sturm) i u obe su igrala dva različita tima po poluvremenima. Olimpija nam je potencijalni protivnik u 3. kolu LP kvala, pa će igrači i Rodgers ozbiljno shvatiti ovaj duel. Čekam postavu pa igram na Celtic kada na terenu bude Dembele, a valjalo bi ako neko ima info o slovenačkoj ekipi da podeli?

a nema nitko u nas ove overe setova kod parova, samo strane, točnije favbet i Marathon, ne znam daje li još tko

Stvar u tome da je PSK djelio 25kn koje je trebalo podici do 01.07. a posto imam tamo racun jos od ranije, pa sam naravno uzeo, zasto ne.. I s tih 25kn se jos ''igram'', naraslo na par stotina pa eto, zato pitam :D

Hvala..

15:00 Andray Blatche over 17,5 (1,85) premier kladionica

filipinci su jucer odigrali jako dobru utakmicu protiv francuza i bili su dostojan protivnik najvecem favoritu turnira, vodili su prvo poluvrijeme po 10-ak razlike ali francuski stroj je ipak sve to okrenuo jer pojedinacna kvaliteta parkera, de coloa i ostalih je morala kad tad isplivati, za filipince je danasnja utakmica daleko bitnija jer pobjede li su u polufinalu protiv vjerovatno kanade a tu nisu definitivno bez sansi mogli bi se opet sresti s francuzima al ovaj put u finalu a za tako nesto danas je pobjeda imperativ protiv novog zelanda koji je solidna ekipa ali domacin turnira je definitivno favorit, ja danas uzimam njihovog najboljeg igraca blatchea koji je dugo bio u nba ligi, 7 sezona u washingtonu i jos 2 u brooklynu a trenutno igra u kineskoj ligi koja nije nimalo bezazlena jer kao i nogometna trenutno privlaci puno stranaca velikim novcima kojima je tesko reci ne, jucer je zabio francuzima 21 poen a neto slicno moralo bi se ponoviti i danas

fin par, i gore sam spominjao da je jučer silovao francuze a šta bi tek trebao novom zelandu raditi, bivši nba igrač, ima iskustva, nema ga tko čuvati tamo...

U favbetu je 21,5 pa tko voli makazice igrati može fino uhvatiti jer ipak velika je razlika 4 poena

Poštovanje svima,

za danas jedan tiket (klaja WWin)   kv.   2,07

HRVATSKA - TUNIS  Hezonja više od 9,5 poena   1,85

Nakon sinoćnjeg poraza od Italije, danas Hrvatsku očekuje utakmica u kojoj treba ispuniti prvotna očekivanja a ona su prolazak grupe, pa se potući sa Grcima u polufinalu. Večeras protiv Tunisa, Aco bi mogao dati malo odmora Bojanu, jer sinoć je pokazao da je u odličnoj formi i naš daleko najbolji igrač, tako da nekakvo dodatno uštimavanje nišanskih sprava nije potrebno, dok bi mu odmor nakon sinoćnjih 35 teških minuta igre, mogao dobro doći. Također mislim da bi malo manju minutažu mogli dobiti i Simon i Ukić, čija će svježina trebati u polufinalu. Tako se otvara prilika za mlađe igrače i one koji sinoć nisu previše igrali, te vjerujem da smo i takvi prejaki za Tunis. Mislim da je to izvrsna prilika za Hezonju da pokaže svoj potencijal, te bi on danas vrlo lako mogao biti dvocifren. Sinoć je iz igre gađao 3/4 (trice 2/2) i bacanja 1/2, što je bilo dovoljno za 7 poena. Danas očekujem također 2-3 trice, ali moguće i 2-3 lake kontre što bi uz pokoje moguće bacanje (jer voli Hez napasti koš prodorom) moglo biti i više nego dovoljno za prolaz ove granice.

MURRAY - TSONGA  1    1,12

Nakon ispadanja Noleta, Murrayu se otvara velika prilika da nakon 2013. osvoji svoj drugi Wimbledon i tako razveseli domaći puk na tribinama. Ipak ne treba otpisati i legendu FedExa, koji iako ima 34 godine, ovogodišnji turnir igra odlično i po dosad prikazanome ovogodišnje finale bi trebalo biti duel između Andya i FedExa. Danas Andya u 1/4 finala očekuje sudar sa Tsongom. Za sada Murray igra odlično i bez izgubljenog seta je stigao do ove faze. Redom su sa 3:0 padali Broady, Lu, Millman i Kyrgios (očekivao se možda malo teži zadatak, ali je Murray to bez problema riješio). Tsonga s druge strane prva dva kola odrađuje sa 3:0 (Cervantes i Monaco), nakon toga igra maratonski meč sa Isnerom (okreće 2:0 u setovima, spašava prvo 2 bp koje bi vjerojatno značile i kraj meča, zatim i meč loptu) kojeg pobjeđuje sa 19:17 u petome setu, te mu u posljednjem kolu prije ovoga Gaske predaje zbog problema s leđima već u prvome setu. Do ovoga susreta Murray i Tsonga su odigrali 15 mečeva i Andy vodi 12:3. Na travi su igrana 4 meča i Murray je dobio sva 4. Moje mišljenje je da će Murray i danas slaviti te kasnije preko Berdycha/Pouillea tražiti put u finale.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use