Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 4.7.2016.

crnamamba

Recommended Posts

Dan predaha na Europskom prvenstvu, te je u prvom planu tenis.

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair" rel="external nofollow">Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair" rel="external nofollow">Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Jedno solidno triplanje za sutra. Kvota 3.22 @ unibet a ulog 3/10

Gwahge5.png?1

Ukratko redom, Raonic i dalje bez izgubljenog seta na Wimbledonu sto je za svaku pohvalu, ali je za protivnike imao sledece: Sock, Seppi, Carreno-Busta. Slozicete se da su sva trojica za klasu slabiji od Goffina koji zna odigrati dobro na travi. Raonicev servis ocekivano dolazi do izrazaja i u prvom je planu, ali nece ni Goffin ostati "duzan", Goffin je ispustio samo jedan set u zadnjem mecu protiv Istomina, radilo se o malom padu koncentracije, inace je dominirao u tom mecu. Pre toga su pali Roger Vasslin i Ward sa po 3:0 u setovima. 31.5 je jako izgledna granica na ovakav mec sto znaci da tacno budu samo 3 seta uz jedan tie break mozemo proci. Nesto tipa 7:6 6:4 6:3 bi bilo dovoljno, mada ja ocekujem tu 4 seta najmanje.

Sledeci par nam je Querrey i Mahut, dva igraca koja su se susrela nedavno u polufinalu u Hertengenboshu i igrali tri seta. Na kraju je Mahut slavio posle 7:6 4:6 4:6. Mahut je ovde na Wimbledonu dosta siguran za sad, jedan set ispusten ostalo rutinski odradnjeno. Querrey malo komplikacija u prvom kolu i 5 setova a onda lagan posao u drugom kolu i naravno ogroman uspeh i pobeda nad Djokovicem u trecem. Bas ta pobeda bi mu trebala dati jos vise samopouzdanja. Kao i sa prvim parom, ima sanse da ovo prodje i u 3 seta uz dva tie breaka, mada i ovde bi bilo pravo cudo da jedan od njih dobije sa 3:0

Murray i Kyrgios, verovatno duel dana. Licno nisam veliki fan Kyrgiosa ali ne osporavam talenat i potencijal koji decko ima. Servis i dalje pravi razliku na terenu, sigurno ce i Murray imati problema sa tim bez obzira na veoma dobar return. Murray jos nije ispustio set, vreme je i za to. Ako bi morao pogadjati, rekao bih 3:1 za Murraya i oko 40 gemova.

Na kraju Radwanskai Cibulkova, obe u veoma dobroj formi i ocekujem jedan egal mec. Ove sezone su igrali cak 3 puta: Indian Wells, Madrid i Eastbourne i svaki put igrale 3 seta. Cibulkova je osvajac turnira u Eastbourneu a i sada na Wimbledonu pruza izvanredne partije. Sumnjam da nas ceka lagan mec, Radwanska je gubila poslednja 2 duela od Cibulkove i siguran sam da ce hteti osvetu za ta 2 poraza. Cibulkova sa druge strane vise nego solidna na svom servisu (za standarde zenske kategorije). Trebamo 19 gema a to bi bilo moguce i nekim rezultatom 6:4 6:3.

Sretno!

Evo za sve koji ocekuju over 3.5 seta na murray-kyrgios

Murray to win over 20.5 games @ 2.00 Betfair

Dakle svi danas ocekuju pobjedu murraya, medjutim ipak nesto tezu nego do sada. Kyrgios je igrac kojega ce andy teze brejknuti nego ostale, tako da povecava se sansa za tiebreak a samim time set kyrgiosa te prolazak ove oklade. Ova oklada moze i u 3 seta proci, ako bude 7:6,7:6,7:6 andy. Ali nekako mislim da je to tesko izvedivo. Kyrgios ako dobije set mora biti 6:3 ili na gore, ali vjerujem da on svoj set uzima kroz tiebreak.

Sretno!

Querrey-Mahut over 3,5 setova 1.44
Čilić-Nishikori over 3,5 setova 1.40
Gasquet-Tsonga over 3,5 setova 1.40

Bet365 2.83 

- Sam Querrey trenutno je 41. tenisač ali će napredovati nakon Wimbledona. Momak o kojemu se dosta priča zadnja dva dana. U prvom kolu vodio je veliku bitku sa Rosolom kojega je dobio u pet setova: 6:7 6:7 6:4 6:2 12:10. U drugom kolu lagani posao protiv Bellucija 6:4 6:3 6:2, a u trećem kolu slijedi senzacija i pobjeda nad prvim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem 7:6 6:1 3:6 7:6. Noletu se ne može ni previše prigovoriti, Querrey je igrao stvarno brutalno, posebno prva dva seta. Od ranijih rezultata ove sezone treba izdvojiti osvajanje Delray Beacha, polufinala Memphisa, Acapulca i Hertogenboscha. Nicolas Mahut točno je 10 mjesta slabije plasiran od Querreya i trenutno zauzima 51. mjesto. Prije travnatog dijela sezone, valja izdvojiti četvrtfinale Sydneya i polufinale Rotterdama. Prelaskom na travu osvojio je i prvi turnir ove sezone, svoj najdraži, Hertogenbosch. Nakon toga ispao je u 1. kolu Queen'sa ali od Murraya u dva tb-a. Ovdje je dobio: Kleina 7:6 6:4 6:4, Ferrera 6:1 6:4 6:3, Herberta 7:6 6:4 3:6 6.3. H2H 2:0 za Mahuta, prošle godine na US Openu 3:0, zadnji put upravo u Hertogenboschu neki dan 6:7 6:4 6:4. Po meni nas čeka zanimljiv dvoboj, i jednom i drugom odgovara trava, dobri servisi i igra na mreži. Mahut u formi, Querrey napaljen nakon Noleta. Realno za očekivati barem 4 seta.

- Marin Čilić trenutno je 13. tenisač na ATP listi. Marin standardno, dosta oscilira, najbolji rezultati do travnatog dijela sezone bili su mu finala Ženeve i Marseillea, četvrtfinala Brisbanea, Indian Wellsa i Rotterdama. Nakon što je razočarao na RG-u porazom od Trungellitia u prvom kolu, prvi meč na travi ove sezone također nije dobro prošao jer je bolji od njega bio Štepanek. U Queen'su je odigrao pristojan turnir, dobio Lopeza, Tipsarevića, Johnsona, a polufinale gubi od Murraya u tri seta. Ovdje je dobio: Bakera 6:3 7:5 6:3, Stakhovskog 6:2 6:7 6:4 6:4 i Lacka 6:3 6:3 6:4. Kei Nishikori trenutno je 6. tenisač. Najbolji rezultati sezone su mu osvajanje Memphisa, finala Miamija i Barcelone, polufinale Rima, četvrtfinale Australian Opena itd. Travnati dio sezone započeo je u Halleu gdje dobija Pouillea 6:7 6:1 6:4, a zatim predaje Florianu Mayeru prije početka meča. Ovdje je dobio Grotha 6:4 6:3 7:5, Benneteaua 4:6 6:4 6:4 6:2 i Kuznetsova 7:5 6:3 7:5. H2H 7:3 za Nishikoria, ali Čilić je dobio onaj najvažniji meč...finale US Opena. Prošle godine igrali su dva puta, oba puta na hardu i oba puta je kamikaza dobio 2:1. Čiliću odgovaraju ovakvi uvjeti, a i igra dobro za sada ovaj turnir, protiv Lacka je zadnji meč odigrao jako dobro, iako znamo da kod njega to i ne mora previše značiti jer danas može odigrati kao zadnja taraba. Sa druge strane, Nishikori se pomalo mučio, protiv Benneteaua se mučio sve do kraja drugog seta, protiv Kuznetsova je bio brejk zaostatka i u prvom i u trećem setu itd. Mislim da nas čeka zanimljiv meč, Marin sigurno nije bez šansi i mislim da ćemo vidjeti barem 4 seta.

- Richard Gasquet nalazi se na 10. ATP mjestu. Najbolji rezultat dolazi mu sa početka sezone kada je osvojio Montpelliere, a igrao je još četvrtfinala Marseillea i RG-a, osmine finala Rima, Madrida, IW-a, Miamija. Travnati dio sezone započeo je u Queen'su gdje je poražen u prvom kolu od Johnsona 7:6 6:2. Ovdje je u prvom kolu dobio Bedenea 6:3 6:4 6:3, Granollersa 4:6 7:5 6:3 6:1, Ramosa 2:6 7:6 6:2 6:3. Jo Wilfried trenutno je 12. tenisač. Najbolji rezultati sezone su mu polufinala Monte Carla i Aucklanda, četvrtfinala Buenos Airesa i Indian Wellsa, osmine finala Australian Opena i Madrida. Nakon što je predao Gulbisu u trećem kolu Roland Garrosa, nije igrao sve do Wimbledona. U prvom kolu dobija Cervantesa 6:4 7:6 6:4, zatim Monaca 6:1 6:4 6:3, a u posljednjem kolu gledali smo maraton protiv Isnera 6:7 3:6 7:6 6:2 19:17. H2H 4:4 ali nisu igrali od 2013. Po meni meč gdje ćemo vidjeti barem 4 seta, Tsonga mi je blagi favorit ali to se ne usudim igrati. Francuski dvoboj, u sličnim su formama kroz čitavu sezonu i mislim da nas čeka velika borba.

18:00 Kaspars Berzins over 11,5 (1,85) SS

danas pocinju kvalifikacije za olimpijske igre u kosarci i igraju se 3 turnira, jedan u srbiji, drugi u italiji i treci na filipinima te ce samo pobjednici tih turnira otici na olimpijadu dok ce za ostale to ostati nedosanjan san. Danas za pocetak uzimam centra latvije kasparsa berzinsa koji je fizicki izrazito mocan a isto tako ima meku ruku i moze bez problema pogoditi i za 3 poena, visi je 7 centimetara od oba japanska centra i trebalo bi jako puno lopti ici dolje gdje nebi smio imati prevelike probleme u rjesavanju tih situacija, zamjena mu je mladi pasecniks koji igra u gran canariji i ove sezone bio je vecinom treca opcija iza omica i savanea, opasnosti za ovu opciju mogu biti sto zna napraviti glupe faule na brzinu i unistiti si minutazu sto si nebi smio dopustiti protiv ovako inferiornih protivnika i druga stvar je da se japanci rano raspadnu i da bude brzi BO pa da prosjedi puno medutim po meni ima puno vise argumenata za ovo odigrati tako da cu to i napraviti

U žurbi sam pa ću kratko, koga zanimaju duže analize ima u onim mojim najavama. Duplanje parova:

Štepanek/Zimonjić-Lajović/Troicki 1 1.30

Pospisil-Sock-Hewitt/Thompson 1 1.22
Hingis/Mirza-McHale/Ostapenko 1 1.12

Hingis/Paes-Siegemund/Sitak 1 1.14

Wwin 2.06 

- Lajović i Troicki ostvarili prvu zajedničku pobjedu pobjedivši Dolgia i Stakhovskog. Danas ih sa druge strane čeka puno jači par koji je jučer rutinski dobio Johnsona i Querreya i po meni teško da ćemo vidjeti iznenađenje.

- Pospisil i Sock teže od očekivanog dobili su Lamasinea i Halysa u tri seta, ali ne može im se previše zamjeriti jer su spomenuta dvojica odigrala puno iznad svojih mogućnosti. Hewitt i Thompson odigrali su maratonski meč protiv Almagra i Marrera 6:7 6:4 19:17. Svaka čast obojici, posebno Hewittu koji skoro i ne igra više aktivno, ali teško da mogu iznenaditi Pospu i Socka.

- Hingis i Mirza najbolji WTA double. Lagano su pošamarale u prva dva kola Friedsam/Siegemund i Hozumi/Kato. McHale i Ostapenko u prvom kolu dobile Lepchenko i Kichenok, a jučer iznenadile King i Kudryavtsevu. Teško da mogu do novog iznenađenja, posebno kada sa druge strane mreže stoje Hingis i Mirza.

- Hingis i Paes najbolji su mix double. Prošle godine su osvojili Wimbledon, a ovdje su došli nakon osvajanja Roland Garrosa. Siegemund i Sitak igraju prvi zajednički turnir, u prvom kolu dobili Mergeu i Paszek.

Sam Querrey - Nicolas Mahut -1st set over 9,5(1.40) Mozzart

Bice to vrlo zanimliv mec.Na jednu stranu imamo Sam trenutno 41 igrac sveta koj najdobre partije pruza na brze podloge.Ima vrlo dobar servis,te pokazao protiv Nole da i nije tako los na razmeni.Sam ove godine ima skor 23/14 dok na travi u karijeri ima 49/32(ove godine 7/3).Ove godine ima jedna titula na tvrdu podlogu u Delray Beach kada je u finale dobio Ram-a sa 2:0.Pre Wimbledon na travi je odigrao 3 tunira Hertogenbosch kada je stigao do 1/2 dobivao je Becker,Ito,Kozlov sve po 2:0 a onda u 1/2 gubi od Mahut sa 2:1 6:7 6:4 6:4.Onda je igrao Queen's kada je izgubio vec u prvo kolo sa 2:1 3 taj brejka od Bautista-Agut,onda igra Nottingham kada je u prvo kolo dobio Escobedo a onda u 3 seta gubi od Baghdatis.U londonu pre ove godine igrao je 3 puta 2013 1 kolo,2014 i 2015 ispadao u 2 kolo a ove godine ostvario najbojli rezultat u Londonu t.j R16 4 kolo.U prvo kolo se jedva spasio subio sa 0:2 protiv Rosol ali onda se spasio i dobio sledecih 3 seta.Na taj mec otservirao 33 asa,imao je 5 duplih pogreska,na prvi servis uzeo 86% 89 od 103,dok na drugi servis isto vrlo solidan 63% 39 od 62,dok kada je u pitanje brejk lopte iskoristio 32% 7 od 22 a to za server je vrlo dobar procenat.Onda u 2kolo lagano je dobio sa 3:0 Belluci i na taj mec otservirao 10 aseva a na prvi servis uzeo 83% 39 od 47,dok iskoristio 5 od 12 brejk lopte.Onda i najveca senzacija i pobeda protiv Nole.Na taj mec Sam otservirao 31 as,imao je 5 duplih pogreska,na prvi servis uzeo 79% 79 od 100 poena,dok iskoristio 4 od 15 brejk lopte.Do sada Sam odigrao vrlo dobro.Ocekujem od njega i danas nekih 34-40 aseva nekih 85% na prvi servis i mislim da ima sansu protiv Mahuta.Na drugu stranu imamo Mahut trenuno 51 igrac sveta koj odlicno igra na travi.Ove godine na travi je osvojio Hertohenbosch.Pre ove godine u Londonu je 3 puta igrao i isto kao Sam nesto slabi rezultati 2013 2 kolo,2014 1kolo dok prosle godine ispao u drugo kolo.Ove godine ima skor 21/13.U karijeri na travi ima odlicnih 108/51 ove godine 8/1.Tu je u prva 3 kolo nije imao muke ali i protivnici nisu naj naj osim Ferrer al on cela sezona igra vrlo lose.Ima solidan servis svaki put otservira nekih 10 aseva.% na prvi servis nekih 75-70.Do sada su 2 puta igrali:

2015 US Open 1R Mahut Querrey 3:0 7:5 7:6 7:5 HARD

2016 Hertohenbosch SF Mahut Querrey 2:1 6:7 6:4 6:4 GRASS

Do sada 2 puta igrali,oba puta prvi set otisao over gemova.Zadnja tekma je bila pre nekih mesec dana na travi i tada se u prvi set igrao taj brejk.Mahut isto igra i parova zajedno sa Herbert ali taj mec se igra danas kasnije,ali igrao je parova tako da nije svez kao Sam.Po meni mec je 50:50,na jednu stranu Sam koj odlicno servira,dok na drugu Mahut koj ima vrlo dobar servis,te je vrlo dobar na razmeni.Ocekujem da oba igraca u prvih 8 gemova lagano uzimaju svoje servise.

Prvo sam mislio da igram 10,5+ po kvoti 1.70 ali ipak se odlucio za svakako sigurnija opcija ali svakako uzeo bih i 10,5 i to mislim da lagano dolazi.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use