Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 3.7.2016.

Goksim

Francuska - Island  

20 glasova

1. 1. Francuska - Island

Recommended Posts

LeHkyC1.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Luda promocija NetBet kladionice u kojoj daju koeficijent 8,00 na Francusku za sve nove korisnike! Inaće je koeficijent oko 1,40 tako da je ovo "Must take" pogotovo ako već nemate račun!

xHxjwfA.jpg

Francuska – Island

Još jedan iskusni sudija (43. godine) koji je na FIFA-inoj listi sudija od 2006. godine i u UEFA-inoj elitnoj grupi od 2009. Sudio je nekoliko prestižnih finala kao što je UEFA Super kup 2011, finale Europa lige 2013, finale Konfederacijskog kupa 2013 i finale Lige prvaka 2014. godine. Do sada na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj je sudio dva meča. Onaj između Njemačke i Poljske koji je završio bez golova, gdje je Bjorn pokazao čak šest žutih kartona, po tri na obje strane. I još jednu utakmicu koja je bila od velikog značaja za skupinu u kojoj se nalazila Hrvatska, a to je njihova utakmica protiv Španije, gdje je pokazao četiri žuta kartona i svirao jedan penal. Dijelio je pravdu na čak pet utakmica u kvalifikacijama za ovogdišnji Euro, dok je i jednu u baražu između Irske i Bosne i Hercegovine. Ukupno je u tih šest utakmica pokazao 27 žutih kartona i svirao četiri penala. Očigledno je ovo sudac koji voli dijeliti kartone. U polufinalu Europa lige u susretu između Seville i Shakhtara je pokazao čak devet žutih kartona, sedam za Shakhtar. Njegovi pomoćnici za ovu utakmicu su Sander van Roekel, Erwin Zeinstra, Paulus van Boekel, Richard Liesveld, zatim četvrti sudac iz Srbije, Milorad Mažić i rezervni Dalbor Đurđević također iz Srbije.

sd99ykf.png

Island ima priliku napraviti još jednu senzaciju (uz Vels) na EP, i oni nemaju šta da izgube za razliku od domaćina koji na papiru ima najlakši posao od svih 1/4 finalista, ali i koji imaju najveći pritisak. Zato očekujem nešto oprezniju igru sa obe strane na startu meča, dok će u drugom poluvremenu igra da doće do usijanja što bi trebalo da znači golove (na obe strane). "Galski petlovi" imaju gol razliku 6:2 do sada, ali gledajući samo prvo poluvreme njihov skor je 0:1, što znači da se potpuno otvaraju u drugom delu meča. Kod "Ribara" je situacija malo drugačija 6:4 ukupno, a 4:2 u prvih 45 minuta. Ipak oni su kroz kvalifikacije imali 17:6, a u prvim poluvremenima 8:1. Malo statistički, ali malo i sa procenom taktičkog razvoja igre očekujem da će drugo poluvreme biti sadržajnije i sa više golova. 

Highest Scoring Half - 2nd  @2.10 bet365

nf5LScr.png

Pred nama je susret u kojem sve osim pobjede Francuske bi bila velika senzacija. Iako je izbacivanje Engleske bilo veliko iznenađenje, to je ipak reprezentacija koja godinama niže razočaravajuće nastupe na Europskim prvenstvima, dok su Francuzi domaćini i još nikada nisu izgubili od Islanda. Island nema što izgubiti, ali ipak vjerujem da su oni završili svoj nastup na EURU u Francuskoj. Više (dolje)

http://goo.gl/GkOIvS

Evo za sada ovo a verovatno sutra cu dodati jos nes

Jiri Vesely - Joao Sousa -1(1.44) bet365

Jiri je trenutno 64 igrac sveta koj ove godine igra toplo-hladno.Ima vrlo dobar servis,na razmenu je sasvim solidan i svakako puno kompletni igrac od portugalca Souse.On na travi ima odigrano svega 18 tekme i ima skor 10/8 dok ove godine 5/3.Pre Wimbledon na travi je odigrao 2 turnira:Queen's kada je igrao kvalifikacije gde je u drugo kolo ispao od Anderson ali kao laki luzer usao u glavni zrijeb,u prvo kolo dobio Chardy te onda u 2 tesnih seta gubi od Raonic,ona igra Nottingham prvo kolo lagano dobio Zeballos sa 2:0 a onda u 2 seta gubi od Muller.Tu u prva dva kola nije imao puno muke.U prvo kolo je dobio Sijsling sa 3:0 koj uglavno igra vrlo dobro na travi i na taj mec otservirao 21 as te na prvi servis uzeo 76% poena 53 od 70 dok na drugi 56%,kada je u pitanje brejk lopte iskoristio 38% 3 od 8 dok protivnik na taj mec imao 7 brejk sanse i to Jiri glatko spasavao.Onda u drugo kolo dolazi trenutno top10 igrac mladi Thiem koj ove godine igra odlicno i tu je Jiri dobio sa 3:0 3 taj brejka,na taj mec otservirao 14 aseva,te na prvi servis uzeo 78% poena 66 od 85 dok na drugi servis nesto vise od 50%,iskoristio 1 od 4 brejk sanse a protivnik iskoristio 1 od 6.Ima vrlo dobar servis pogotovo na travi,ocekujem opet od njega nekih 15-20 aseva.Do sada pre ove godine tu je 3 puta igrao 2013 kvalifikacije,2014 3 kolo dok prosle godine igrao je 2 kolo tako da ne brani poene i po meni morao bih da prodje ovo 3 kolo a ako dobije ovaj mec ide na bojli od para Zverev-Berdych i mislim da Jiri moze i tu pruziti veliki otpor naravno prvo ako sutra dobije mec.Sousa je trenutno 31 igrac sveta koj svakako slabije igra na brze podloge.Na travi ima skor 13/12 dok ove godine 2/2.Tu je 3 puta igrao 2013 kvalifikacije,dok 2014 i 2015 ispadao vec u prvo kolo,tako da je ovo veliki rezultat za njega ali svakako imao je puno lakse protivnice nego Jiri.Pre Wimbledon igrao 2 turnira na travi Halle i Nottingham i oba puta ispadao u prvo kolo,po meni bitan faktor za ovaj tip je to sto Sousa u Halle ispao od Thiem,dok Jiri je tu u Londonu dobio Thiem sa 3:0.Tu u prvo kolo bas se namucio protiv Tursunov igralo se 5 seta a Tursunov je svakako van forme ove godine odigrao svega 10 tekme,onda u 2 kolo opet muke ovaj put 4 seta protiv Novikov koj igra challengera.Do sada nisu odigrali medjusebni mec ali svakako je Jiri puno bojli igrac a i kvota sasvim ok za neki triple.

Pozdrav ljudovi... :D

VESNINA - BOSERUP

htio bih vam skrenuti pozornost na ovaj par tenisa... Vesnina slovi kao veliki favorit u ovom mecu, no nemojmo zaboraviti da je Boserup pobijedila Vesninu nedavno u Indian Wellsu sa rezultatom 2:0, te ono najbitnije a to je da je Boserup do ovog meca dosla jer je Benčićka predala... zato bih predložio:

Kontra hendikep/više gemova/boserup osvaja set...

SRETNO...!!!!

Klassen/Ram - Kravchuk/Molchanov 1 @ 1.16

Wandeweghe - Vinci 1 @ 1.28

Hlavackova/Hradecka - Cornet/Knoll 1 @ 1.16

J.Vesely - J.Sousa 1 @ 1.44

Uk.kof= 2.50

Klaasen/ram puno iskusniji par. Ovaj mec je klasican susret challanger i atp razine parova. Klassen/ram na travi 5/0 ove sezone (osvojen halle, izbaceni brayani u 1/2finalu te kubot/peya u finalu). Dakle klasen/ram su sposobni dobiti jako kvalitetne parove pa mislim da im danasnji protivnici nece predstavljati prevelik problem.protivnici im uglavnom igraju challanger turnire na hardu po bliskom istoku, i mislim da danas odlaze kuci

Coco u fantasticnoj formi. Skor 10/1 ( finale birminghama i osvojen h-bosch). Vinci najbolje na travi pruza u wimbledonu ali dalje od 1/8 finala u pravilu ne odlazi. Danas ce imati cini mi se prevelik zalogaj za ulaz u 1/8 finala, te mislim da coco ovo uzima u 2 seta.

Evo nakon onog mucenja za hlavackovom i hradeckom, uzeo sam ja njih opet. U pravilu puno uigranije i kvalitetnije od suparnica kojima je ovo drugi zajednicki mec. Da ce biti lako, mozda i nece jer knoll nije losa igracica parova, malo sam ju pratio na ovim turnirima prije wimbledona i stvarno nije za bacit u parovima. Ali unatoc svim problemima u prvome kolu za hlavackovu/hradecku (mec kroz 3 dana, u 3 seta),

puno su ipak kvalitetnije, 6. su nositelj ne bi trebala pobjeda doc u pitanje (ko ne zeli imat opet posla sa njima, moze zamjernit sa shvedov/babos, jackie je jucer objasnio taj par)

Vidim da veselog svi uzimaju pa necu nista tu pisat, filipo je objasnio u gornjem postu taj par, kao i jackie neki dan.

Sretno

Goerges/Pliskova-Ribarykova/Putintseva 1 1.20
Hlavackova/Hradecka-Cornet/Knoll 1 1.22
Keys/Stephens-Shvedova/Babos 2 1.25
Delbonis/Schwartzman-Murray/Soares 2 1.25

Rae/Smith-Makarova/Vesnina 2 1.18

Wwin 2.70 

Goerges (15.) i Pliskova (19.) zajedno imaju 15/8, na travi 1/0. Tih 1:0 je iz prvog kola kada su lagano prošle Allertovu i Schmiedlovu. Putintseva (755.) i Rybarikova (215.) igraju prvi zajednički turnir. Putintseva u karijeri 2/8, igra drugi meč na travi ; Rybarikova u karijeri 51/50, na travi 8/5. U prvom kolu iznenadile su Irigoyen i Mariu, ali sada im dolazi puno jači par i teško da će to uspjeti opet.

Hlavackova (11.) i Hradecka (10.) jedan su od dugovječnijih parova, zajedno imaju 182/83, na travi 18/9. U prvom kolu su teže od očekivanog dobile Liang/Wang 7:6 3:6 9:7. Knoll (65.) i Cornet (116.) igraju prvi zajednički turnir. Knoll ove sezone sa Krunić igrala finale Hertogenboscha. Cornet u karijeri 65/92, na travi 3/9. U prvom kolu dobile Bondarenko/Savchuk 4:6 6:4 6:3.

- Keys (230.) i Stephens (1084.) zajedno imaju 0/3, igraju prvi zajednički meč na travi. One igraju zajedno kada isprobavaju podlogu pa je tako i ovo slučaj, 2014. su igrale Fed Cup, ove godine odigrali jedan meč u Miamiju na hardu i jedan u Charlestonu na zemlji. Keys u karijeri 13/23, na travi 1/3 ; Stephens u karijeri 13/28, na travi 0/1. Babos (13.) i Shvedova (8.) zajedno imaju 17/6, na travi 2/1. Prošli tjedan u Eastbournu dogurale do polufinala, izgubile od Chan/Chan u tri seta.

- Delbonis (157.) i Schwartzman (186.) zajedno imaju 3/4 a ovo im je prvi zajednički turnir na travi. Delbonis u karijeri 72/78, na travi 1/1 ; Schwartzman u karijeri 71/69, na travi 1/2. U prvom kolu dobili Edmunda i Warda 6:7 6:3 6:4. Murray (1.) i Soares (9.) zajedno igraju od ove sezone, na omjeru su 23/9. Na travi su odigrali Queen's, dobili Johnsona i Monroea, a izgubili od Guccionea i Sa. U prvom kolu bili su bolji od Erlicha i Fleminga 6:2 6:7 6:3.

- Rae (97.) i Smith (97.) zajedno imaju 86/53, na travi 16/12. Ove sezone su u lošoj formi, a što se tiče trave.. u Nottinghamu nenadano ispale u prvom kolu od Kudryavtseve i Zhu, na ITF-u u Ilkleyu dobile Melichar i Zhu pa opet nenadano ispale, ovaj put od Mestach i Sanders. Makarova (12.) i Vesnina (7.) zajedno imaju 119/42, na travi 16/7. Brane finale od prošle godine.

moje licno misljenje za utakmicu vezano za francuska island...  licno sam sam pao za dobitak od 1600 eur na utakmici engleska protiv islanda, i to sam imo prolaz engelske kvota od 1.16 ...  ni razmisljo nisam bio da se gradim jer je za mene ko i za vecinu bilo nemoguce da island prodje, englesku sam precjenio island podcjenio. citajuci forume vidim da ljudi rade opet istu stvar , licno francuska mi je bila jedna od favorita  za ovo evropsko prvenstvo a i draga mi je reprezentacija ta uvijek bila, medutim po mojoj procjeni ovo ep igraju katastrofalno, sa jako velikom dozom srece su dosli do do cetvrt fianala, a protivnici su im bili prosjecni - rumunija, albanija, svicarska , irska ... precjenuju francusku a podcjenuju island, jer cinjenica je evo da nemoze biti samo sreca sto svi potenciraju da su izvukle povoljne rezultate u zadnjim utakmicama, igraju grubo tvrdo, defanzivno i pozrtvovano i taman kad ih protivnici statisticki ubiju ovi zabiju go hehe..  naravno ne mislim sad da se odma treba kladit da ce proci dalje, ali po meni je jako dobra kvota i dobre sanse za prolaz na azijski hendikep +1.5  kv 1.60 

moj prjedlog za ovu utakmicu je

francuska - iskand asian hendicap + 1.5 - 2 - 1.60

0.5 kornera u prvih 10 minuta - 1.57

island prvi zuti karton - 1.44

ukupn.  kv. 3.61 

ili nesto sigurnija varijanta za duplanje

francuska - island  asian hendicap + 2.5 - 2 - 1.22

race to corners 3 - francuska -  1.14 

island prvi zuti karton - 1.44

ukupn,  kv. 2.00

Zverev - Berdych, Zverev @3.26 marathonbet

Ovo moram probati danas pa sta bude. Kad vec igram ovakve tipove volim igrati igrace koji imaju motivaciju, snagu da to iznesu i kvalitet koji moze parirati protivniku a mladi Zverev sve to ima. Uz Thiema je zasigurno najveci mladi talenat u muskoj konkurenciji (po meni Zverev i vise obecava kao potencijal, no da ne idemo u detalje) i ove godine belezi impresivne rezultate. Ovde na Wimbledonu je dobio prvo Mathieua u 3 seta pa onda Youzhnija u 5 no to je bio mec pun prekida pa je i kontinuitet bio nemoguc za odrzati. Siguran sam da Zvereva za godinu dana najdalje ceka mesto u top 10 ako ovako nastavi, a da se to desi mora poceti pobedjivate trenutne top 10, a danas ima jednu takvu sansu.

Berdych mi ove sezone niti mirise niti smrdi, dobije prva nekoliko kola i onda kad treba da se zapne tu obicno padne. Jeste, cinjenica je da je na RG-u i Miamiu isao na Djokovica i ako je neko opravdanje nije mogao dalje jer je Djokovic bio fenomenalan ali gubio je on i od slabijih igraca od sebe. Nedavno je u Halleu na travi izgubio od Baghdatisa u 2 seta. Ovde na Wimbledonu imao Dodiga u prvom kolu i dobio u 4 seta pa onda Becker u 3. Zverev je duplo tezi protivnik od obojice protiv kojih je igrao, tako da ce ovo biti jedan potpuno novi izazov sa Berdycha. 

Igrali su 2 puta ove sezone, jednom na Davis Cupu a jednom u Marseillu i BErdych je oba puta slavio, jednom 3:2 a jednom 2:1. Zverev je bio dosta blizu pobede na Davis Cupu gde je imao 2:1 u setovima i cetvrti set izgubio u tie brejku, a posle i peti. To su mecevi iz kojih mladi igraci dosta nauce i koriste za sledece susrete sa istim protivnicima, ovo ispadanje Djokovica je dalo "vise snage" igracima koji su u pozicija underdoga i mislim da Zverev danas moze do trijumfa i do jos jednog iznenadjenja na ovogodisnjem ludom i kisnjem Wimbledonu.

Zverev - Berdych, Zverev @3.26 marathonbet

Ovo moram probati danas pa sta bude. Kad vec igram ovakve tipove volim igrati igrace koji imaju motivaciju, snagu da to iznesu i kvalitet koji moze parirati protivniku a mladi Zverev sve to ima. Uz Thiema je zasigurno najveci mladi talenat u muskoj konkurenciji (po meni Zverev i vise obecava kao potencijal, no da ne idemo u detalje) i ove godine belezi impresivne rezultate. Ovde na Wimbledonu je dobio prvo Mathieua u 3 seta pa onda Youzhnija u 5 no to je bio mec pun prekida pa je i kontinuitet bio nemoguc za odrzati. Siguran sam da Zvereva za godinu dana najdalje ceka mesto u top 10 ako ovako nastavi, a da se to desi mora poceti pobedjivate trenutne top 10, a danas ima jednu takvu sansu.

Berdych mi ove sezone niti mirise niti smrdi, dobije prva nekoliko kola i onda kad treba da se zapne tu obicno padne. Jeste, cinjenica je da je na RG-u i Miamiu isao na Djokovica i ako je neko opravdanje nije mogao dalje jer je Djokovic bio fenomenalan ali gubio je on i od slabijih igraca od sebe. Nedavno je u Halleu na travi izgubio od Baghdatisa u 2 seta. Ovde na Wimbledonu imao Dodiga u prvom kolu i dobio u 4 seta pa onda Becker u 3. Zverev je duplo tezi protivnik od obojice protiv kojih je igrao, tako da ce ovo biti jedan potpuno novi izazov sa Berdycha.

Igrali su 2 puta ove sezone, jednom na Davis Cupu a jednom u Marseillu i BErdych je oba puta slavio, jednom 3:2 a jednom 2:1. Zverev je bio dosta blizu pobede na Davis Cupu gde je imao 2:1 u setovima i cetvrti set izgubio u tie brejku, a posle i peti. To su mecevi iz kojih mladi igraci dosta nauce i koriste za sledece susrete sa istim protivnicima, ovo ispadanje Djokovica je dalo "vise snage" igracima koji su u pozicija underdoga i mislim da Zverev danas moze do trijumfa i do jos jednog iznenadjenja na ovogodisnjem ludom i kisnjem Wimbledonu.

O 3.5 sets po meni ziheraski

17:00 Svedska (20) vs Cile (20) - Cile (20) under 19,5 (1,86) Marathon

ljeto standardno donosi natjecanja mladih kategorija u dosta sportova a nakon zavrsetka sp-a u kosarci za uzraste do 17 godina u spanjolskoj sad je na redu rukometno sp za zene do 20 godina, za pocetak uzimam da cileanke nece zabiti vise od 19 golova svedankama sto se tice kao poprilicno dobra oklada, svedanke ne spadaju u top favorite poput domacina rusije, norveske, ili francuske medutim sigurno su tu u prikrajku sa dankinjama, madaricama i rumunjkama, cile je totalni autsajder i sigurno ce ispasti nakon 1. kruga natjecanja, dovoljno je da svedanke stisnu jedno poluvrijeme i ostave ih na 6-7 golova sto je realnost a onda opusteno odrade ono drugo poluvrijeme i privedu ovu okladu uspjesno kraju

21:00 | Francuska - Island

Večeras igram na Francuze. Mislim da će ipak večeras domaćini proći dalje i da će ostvariti pobjedu. Možda će se malo namučiti u prvom poluvremenu, ali trebalo bi to pročepiti i biti golova u drugom. Betfair daje solidnu kvotu na Francusku pa ću tu okušati svoju sreću. Ide nešto veći ulog na Francuze.

mM31OXO.png

Još jedna oklada na ovu utakmicu, mislim da će biti Over 2.5 gola. Koeficijent je 2.0 što je po meni vrlo dobro, jer bi moglo biti golova u večerašnjoj utakmici.

4iNUXwJ.png

21:00 Francuska - Island, X-1 @ 4.00

Francuska je veliki favorit u ovom susretu, ali Island nije nimalo naivna ekipa. Činjenica je da Francuzi još uvijek nisu postigli gol u 1. poluvremenu na ovom prvenstvu. Uvijek su golove zabijali pred sam kraj utakmice. Očekujem malo čvršću i oprezniju igru u 1. poluvremenu, a da će u 2. Francuzi baciti sve karte u napad da osiguraju prolazak u polufinale. Mislim ipak da je ulog preveliki da bi se obje ekipe otvorile na samom početku...

Pozdrav ljudovi... :D

VESNINA - BOSERUP

htio bih vam skrenuti pozornost na ovaj par tenisa... Vesnina slovi kao veliki favorit u ovom mecu, no nemojmo zaboraviti da je Boserup pobijedila Vesninu nedavno u Indian Wellsu sa rezultatom 2:0, te ono najbitnije a to je da je Boserup do ovog meca dosla jer je Benčićka predala... zato bih predložio:

Kontra hendikep/više gemova/boserup osvaja set...

SRETNO...!!!!

eto, nije imala sreće da ulovi tie break pa bi možda i treći prijedlog prošao,,, 7-5 7-5 ....  

Goerges/Pliskova-Ribarykova/Putintseva 1 1.20

Hlavackova/Hradecka-Cornet/Knoll 1 1.22

Keys/Stephens-Shvedova/Babos 2 1.25

Delbonis/Schwartzman-Murray/Soares 2 1.25

Rae/Smith-Makarova/Vesnina 2 1.18

Wwin 2.70 

Goerges (15.) i Pliskova (19.) zajedno imaju 15/8, na travi 1/0. Tih 1:0 je iz prvog kola kada su lagano prošle Allertovu i Schmiedlovu. Putintseva (755.) i Rybarikova (215.) igraju prvi zajednički turnir. Putintseva u karijeri 2/8, igra drugi meč na travi ; Rybarikova u karijeri 51/50, na travi 8/5. U prvom kolu iznenadile su Irigoyen i Mariu, ali sada im dolazi puno jači par i teško da će to uspjeti opet.

Hlavackova (11.) i Hradecka (10.) jedan su od dugovječnijih parova, zajedno imaju 182/83, na travi 18/9. U prvom kolu su teže od očekivanog dobile Liang/Wang 7:6 3:6 9:7. Knoll (65.) i Cornet (116.) igraju prvi zajednički turnir. Knoll ove sezone sa Krunić igrala finale Hertogenboscha. Cornet u karijeri 65/92, na travi 3/9. U prvom kolu dobile Bondarenko/Savchuk 4:6 6:4 6:3.

- Keys (230.) i Stephens (1084.) zajedno imaju 0/3, igraju prvi zajednički meč na travi. One igraju zajedno kada isprobavaju podlogu pa je tako i ovo slučaj, 2014. su igrale Fed Cup, ove godine odigrali jedan meč u Miamiju na hardu i jedan u Charlestonu na zemlji. Keys u karijeri 13/23, na travi 1/3 ; Stephens u karijeri 13/28, na travi 0/1. Babos (13.) i Shvedova (8.) zajedno imaju 17/6, na travi 2/1. Prošli tjedan u Eastbournu dogurale do polufinala, izgubile od Chan/Chan u tri seta.

- Delbonis (157.) i Schwartzman (186.) zajedno imaju 3/4 a ovo im je prvi zajednički turnir na travi. Delbonis u karijeri 72/78, na travi 1/1 ; Schwartzman u karijeri 71/69, na travi 1/2. U prvom kolu dobili Edmunda i Warda 6:7 6:3 6:4. Murray (1.) i Soares (9.) zajedno igraju od ove sezone, na omjeru su 23/9. Na travi su odigrali Queen's, dobili Johnsona i Monroea, a izgubili od Guccionea i Sa. U prvom kolu bili su bolji od Erlicha i Fleminga 6:2 6:7 6:3.

- Rae (97.) i Smith (97.) zajedno imaju 86/53, na travi 16/12. Ove sezone su u lošoj formi, a što se tiče trave.. u Nottinghamu nenadano ispale u prvom kolu od Kudryavtseve i Zhu, na ITF-u u Ilkleyu dobile Melichar i Zhu pa opet nenadano ispale, ovaj put od Mestach i Sanders. Makarova (12.) i Vesnina (7.) zajedno imaju 119/42, na travi 16/7. Brane finale od prošle godine.

sve si zazelenio danas....  :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use