Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.7.2016.

Goksim

Njemačka - Italija  

17 glasova

1. 1. Njemačka - Italija

Recommended Posts

ZCMwds0.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Evo ja ovo uzimma odmah

Italy to qualify @ 2.5

Jesu to njemci i sve, ali susrele su se ove dvije momcadi 8 puta na velikim natjecanjim i njemacka nikada nija pobjedila. Da i to je moguce, da postoji netko koga njemacka nikad nije dobila. A sada kad italija napokon nesto zapravo i igra , sanse italiji za prolaz su vece nego ikad. A nakon sto su izbacili spanjolce ko im moze uzeti pravo da se nadaju ne samo prolazu nego i naslovu.

Evo izašle su granice kartona i za Njemačka - Italija..

Iskusni Viktor Kassai će suditi četvrtfinalni susret između Njemačke i Italije. Međutim mađarski sudac i nije baš ‘sretna amajlija’ za njemačku momčad. Sudio je polufinale koje su Nijemci izgubili od eventualnog šampiona Španjolske 2010. godine. Pored toga, sudio je njihovu kvalifikacionu utakmicu u 2008. godini za Svjetsko prvenstvo 2010., gdje su protiv Finske odigrali rezultatom 3-3. Vrlo iskusan sudija na internacionalnom i klupskom nivou. Do sada je sudio dvije utakmice na Euru 2016 u grupnoj fazi natjecanja, a jedna od njih je bila utakmica otvorenja ovogodišnjeg prvenstva između Francuske i Rumunjske, gdje je pokazao četiri žuta kartona i svirao jedan penal. Zatim je dijelio pravdu na utakmici između Italije i Švedske, gdje je pokazao tri žuta kartona. U kvalifikacijama za Euro 2016 je sudio na tri utakmice u kojima je ukupno pokazao 10 žutih kartona, što je po prosjeku 3.3, ali na jednoj od tih utakmica nije pokazao niti jedan karton. Dok je u utakmicama Lige prvaka, od šest njih koliko ih je sudio pokazao ukupno 19 žutih kartona i svirao dva penala. Dijelio je pravdu i na polufinalu EUropa lige između Liverpoola i Villarreala, gdje je pokazao četiri žuta i jedan crveni. Njegove kolege u četvrtfinalu će biti sunarodnjak Gyorgy Ring, Vencel Toth, Tamas Bognar i Adam Farkas, dok će tu biti i Pole Szymon Marciniak.

PJL8oc0.png

Nadam se da neće zameriti onaj koji ima komplekse od kartona, i znam da je rano ali ja ovu opkladu imam u kombu, tako da...  Italija je tokom kvalifikacija zaradila pet kartona više od Nemačke, a u Francuskoj Italijani su skupili 13 kartona što je prilično u odnosu na nemačkih 5. Jednostavno, "Panceri" su tehnički potkovanija ekipa i u proseku tri godine mladja od "Azura" koji su najgrublji tim po broju faulova na turniru do sada. Zaključak je očigledan... Italija će imati više kartona na ovoj tekmi.

d5kfIEq.png

Njemačka - Italija

Na jednom listiću ću igrati Under 2.5, mislim da će utakmica biti tvrda i da neće pasti mnogo golova. Čak bi moglo ići na produžetke i penale. Pa možda i tačan rezultat na 0-0, ali za sada samo ide veći ulog na Under 2.5.

v3Hd3pb.png

Što se tiče prolaska u polufinale, igrat ću prolaz na Italiju. Osam puta do sada Nijemci nisu mogli pobijediti Talijane. Uz to mislim da bi Conte sa ovom Italijom mogao ići do kraja i osvojiti ovo prvenstvo, ali tu ćemo okladu ostaviti ukoliko prođu dalje. Ovdje ide neki manji ulog, jer nisu ni Nijemci baš za baciti. Sretno!

eWGaAVg.png

Pozdrav. Za sve one koji vjeruju u italiju, misle da ce to tvrda utakmica biti 1-0 ili 0-0 pa na penale da bi italija mogla uzet, a klade se na bet365, preporucujem vam ovu kombinaciju da igrate iza vi ove promocije za ovu utakmicu (ako uplatite single na match 25 eur i onda 25 eur uzivo u slucaju da ta opklada uzivo padne vrati vam se 25 eur) da odigrate sad single tacan rezultat italija njemacka 1-0 kv.8 na 25 eur dobitak 200, a odma kad pocme utakmica da odigrate pobjeda italije na penale kv.10 na 25 eur dobitak 250. Na taj nacin ako zavrsi 0-0 dobijate nazad ulog iza vi bore draw pravila, a ako italija ne prodze na penale dobijate nazad i taj ulog iza vi promocije.

Mozes probati ovo:

Babos/Shvedova @1.22

Makarova/Vesnina @1.14

Del Potro @1.16

Isner-Tsonga over 3.5 sets @1.40

Kvota: 2.28

Prva dva zenska para veliki favoriti koji i igraju zajedno dosta dugo i imaju zapazene rezultate. Del Potro sigurno puca od samopouzdanja posle one pobede juce nad Wawrinkom. Vreme je da Pouille ispadne, nije on nesto na zemlji, dogurao je do ovog meca zahvaljujuci zrebu i laksim protivnicima. I na kraju Isner i Tsonga i vise setova, ni jedan ni drugi jos nisu izgubili set, bice dosta gust mec, Tsonga je igrao slican prosle sezone protiv Karlovica gde je i ispao, bice dosta tie breakova, moze i over 44.5 games

Sretno!

15:15 Tsonga vs Isner set 1 over 12,5 (1,74) Marathon

Novi sam ovdje pa zelim za pocetak svih pozdraviti a onda da se bacimo na posao.. kad igraju ljudi koji ovako fino serviraju nema se covjek sta puno razmisljati, isner od 6 odigranih setova na turniru je 5 rijesio u tie breaku dok je tsonga samo jednom igrao tie break medutim cervanes i monaco nisu relevantni primjeri za ovu okladu, ono sto je zanimljivo je da nijedan njihov prvi set u medusobnim omjerima nije otisao u tie break iako su cak 3/4 ogleda bila na betonu medutim valja napomenuti da zadnji medusobni mec datira iz vec polako davne 2012. godine tako da i to treba uzeti s dozom rezerve tako da vjerujem da na travi to nece biti slucaj i da cemo gledat tie break u 1. setu

evo od mene danas nesto, sa malo kraćim analizama. sve ove parove imam ja po raznim listicima, ali tu sam odigrao jedan tiket gdje sam ih skupio pa za min ulog odigro. 

wR7revD.png

uk.kof: 20.79

Krenimo redom:

kyrgios-lopez, susret dva neugodna igrača. mogućnost jednog ako ne i više tiebreakova. Lopez jučer fantastičan povratak protiv fogninia u 5 setova. Kyrgios dobio browna 3:2, te stepaneka u prvome kolu 3:1. Iznenadila me čak 1.50 kvota na over setova, jer nije nick još ta razina da ovakve igrače kao lopez dobiva po 3:0. Dakle vrlo neizvjestam meč, te obojica po set u ovome meču po meni jedan od sigurniji parova danas, jer vrlo lako možemo vidit 5 setova

Bautista-agut i tomić. Tomić je popravio malo igru ali u 3 seta teško da može otići ovaj meč. Bautista je najodmorniji igrač na turniru (kukuskhin mu je predao 2.kolo), brani 4.kolo i po meni je pobjeda bautiste po 1.8 dobar pick. ali on se ipak bolje snalazi na zemlji, i sumnjam da može riješiti tomića u 3 seta, pogotov jer tomić ima dobar servis i opet bi mogli vidjeti pokoji tiebreak.

Cibulkova-Bouchard. Susret igračica u fantastičnoj formi. Cibulkova 7/0 ove sezone, a bouchard 5/3 ali sa 4/1 u zadnjih 5 mečeva dva puta su se susrele ove tenisačice do sada (doduše ne na travi) i oba puta je meč išao u 3 seta, pa vjerujem da i danas možemo očekivati neizvjesta meč. Vrlo moguće i u 3 seta, ali ja sam uzeo ovu oprezniju varijatnu over 21.5

Ovo je onaj najrizičniji par na tiketu (radi fenomenalne forme johnsona). Meč koji vrlo lako može u 5 setova, a ako do toga dođe mišljenja sam da će prije dimitrov brejknut johnsona nego obratno. Igrali su prošle sezone u 2 .kolu wimbledona i dimitrov je slavio 3:0 u setovima.

Tsonga-Isner. Netko je gore ovo fino objasnio pa neču dužit. Meč dva igrača koji su pokazali finu igru u na ovome turniru. Sumnjam da netko od njih može u 3 seta ovo dobiti, a i viditi ćemo sigurno više od 1 tiebreaka tako da po set bi obojici trebao po meni pripasti. 

Bertens-Halep. Igra se trenutno, tako da ko zna kakve su sad granice, ali po meni neizvjestan meč. Halep općeinito solidna na travi, Bertens odlična cijele sezone. Bez prevelikih muka su obje došle do ovdje tako da, odmorne su i mogući meč u 3.seta

sretno!

evo od mene danas nesto, sa malo kraćim analizama. sve ove parove imam ja po raznim listicima, ali tu sam odigrao jedan tiket gdje sam ih skupio pa za min ulog odigro.

wR7revD.png

uk.kof: 20.79

Krenimo redom:

kyrgios-lopez, susret dva neugodna igrača. mogućnost jednog ako ne i više tiebreakova. Lopez jučer fantastičan povratak protiv fogninia u 5 setova. Kyrgios dobio browna 3:2, te stepaneka u prvome kolu 3:1. Iznenadila me čak 1.50 kvota na over setova, jer nije nick još ta razina da ovakve igrače kao lopez dobiva po 3:0. Dakle vrlo neizvjestam meč, te obojica po set u ovome meču po meni jedan od sigurniji parova danas, jer vrlo lako možemo vidit 5 setova

Bautista-agut i tomić. Tomić je popravio malo igru ali u 3 seta teško da može otići ovaj meč. Bautista je najodmorniji igrač na turniru (kukuskhin mu je predao 2.kolo), brani 4.kolo i po meni je pobjeda bautiste po 1.8 dobar pick. ali on se ipak bolje snalazi na zemlji, i sumnjam da može riješiti tomića u 3 seta, pogotov jer tomić ima dobar servis i opet bi mogli vidjeti pokoji tiebreak.

Cibulkova-Bouchard. Susret igračica u fantastičnoj formi. Cibulkova 7/0 ove sezone, a bouchard 5/3 ali sa 4/1 u zadnjih 5 mečeva dva puta su se susrele ove tenisačice do sada (doduše ne na travi) i oba puta je meč išao u 3 seta, pa vjerujem da i danas možemo očekivati neizvjesta meč. Vrlo moguće i u 3 seta, ali ja sam uzeo ovu oprezniju varijatnu over 21.5

Ovo je onaj najrizičniji par na tiketu (radi fenomenalne forme johnsona). Meč koji vrlo lako može u 5 setova, a ako do toga dođe mišljenja sam da će prije dimitrov brejknut johnsona nego obratno. Igrali su prošle sezone u 2 .kolu wimbledona i dimitrov je slavio 3:0 u setovima.

Tsonga-Isner. Netko je gore ovo fino objasnio pa neču dužit. Meč dva igrača koji su pokazali finu igru u na ovome turniru. Sumnjam da netko od njih može u 3 seta ovo dobiti, a i viditi ćemo sigurno više od 1 tiebreaka tako da po set bi obojici trebao po meni pripasti.

Bertens-Halep. Igra se trenutno, tako da ko zna kakve su sad granice, ali po meni neizvjestan meč. Halep općeinito solidna na travi, Bertens odlična cijele sezone. Bez prevelikih muka su obje došle do ovdje tako da, odmorne su i mogući meč u 3.seta

sretno!

spominje over tsonge a odigrana pobjeda da se nisi zeznuo?

T. Muller daje gol    2,75 - 3,40

Šokirao sam se kada sam čuo da Muller nikada nije zabio gola na nekoj tekmi EP, a koliko ih je samo utrpao na SP-ima.

Gledao sam Njemačku u zadnje dvije tekme i stvorili su 15-20 gol-šansi, a Muller je promašio sigurno četvrtinu.

Jasno da Italije nije SJ. Irska ili Slovačka, ali vjerujem da će Nijemci imati dobrih šansi, a time i Muller. Vrijeme mu je B)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use