Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.7.2016.

Goksim

Wales - Belgija  

19 glasova

1. 1. Wales - Belgija

2. 2. Kladiš se u Betfair kladionici?

Recommended Posts

eIejNIt.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Vels - Belgija

Sudac koji će suditi na drugom četvrtfinalnom dvoboju Velsa i Belgije je slovenski sudac Damir Skomina, koji je sudio utakmicu Engleske i Islanda u kojoj je Island prošao dalje sa rezultatom od 2-1. Slovenac je široko hvaljen za svoju izvedbu u Nici u ponedjeljak, gdje je pokazao tri žuta kartona i dosudio jedan penal. Sudio je još dva susreta na Euru 2016 u grupnoj fazi, dvoboje Rusije i Slovačke, zatim Švicarske i Francuske. U ove tri utakmice ukupno je pokazao šest žutih kartona, što znači prosjek dva po utakmici. Veći susreti koje je sudio u Ligi prvaka protekle sezone su bili Manchester City - Juventus, Real Madrid - Manchester City, četvrfinale i polufinale Europa lige, Sevilla - Athletic Bilbao i Villarreal - Liverpool. Najviše kartona je pokazao na utakmici četvrtfinala Europa lige, čak 12 žutih. Što se tiče kvalifikacija za Euru 2016 i svih ostalih utakmica na Euru koje je sudio, Skomina nije dao više od četiri žuta kartona ni na jednoj utakmici. Njegovi asistenti na utakmici Velsa i Belgije će biti Matej Jug i Slavnko Vinčić, zatim pomoćni suci su Jure Praprotnik i Robert Vukan. Četvrti sudac Nicola Rizzoli i rezervni službeni sudac je Elenito Di Liberatore.

vFZJKMH.png

36WAi2t.png

J. Isner - M. Barton over 34.5 @ 1.83

Isner je jucer zacudjujuce lagano dobio bagdattisa. S obzirom na probleme isnera koje je imao te odlicnu formu bagdatisa ocekivao sam barem 4 ako ne i 5 setova. Danas se isner sastaje se sa australcem bartonom koji je u prvome kolu pobjedio olivettia u 5 setova. U tom mecu barton je igrao 3 tiebreaka, a bila bi i 4 da se 5. set igra na tiebreak (14:12 5. set). Ja znam da je isner tu favorti i sve, ali barton sa svojih 192cm visine sigurno zna opaliti servis. Prema tome ocekujem da vidimo barem 1 ako ne i vise tiebreakova, pa ja zapravo racunam da barton moze uzeti set kroz tiebreak pa bi tako ovaj over bio prolazan. Naravno moze ovo proci u 3 seta ali to je malo nategnuto.ja sam jucer navecer ovo uzeo po 35.5 i sada mi bet365 spusti na 34.5 ali nema veze. Ja mislim da barton danas moze do seta te uciniti ovo prolaznim

Sretno

Nemam nešto sreće sa ovim overima setova zadnja dva dana, prvo Sijsling propusti 6:2 u tb-u, jučer Almagro servira za set, imao i set loptu.. ali valjda će danas biti bolje.

Pouille-Young over 3,5 setova 1.40

Del Potro-Wawrinka over 3,5 setova 1.50

Johnson-Dimitrov over 3,5 setova 1.44

Bet365 3.04

- O Pouilleu sam pisao neki dan. On je više za sporije podloge, ali nije ni na hardu loše odigrao ove sezone. Stigla je statistički njegova najlošija podloga, trava. Na njoj ima 4/11, ali kao što sam reako neki dan, pokazao je on puno više nego što rezultati govore. Ove sezone do Wimbledona izgubio tri meča, egzibiciju protiv Troickog na stranu, u Stuttgartu je protiv Millmana uzeo prvi set pa izgubio, a to mu se isto dogodilo protiv Nishikoria u Halleu. Prošle godine na Wimbledonu uzeo set Andersonu. Znači nije baš za ovakve podloge ali nije ni toliko loš, zna zaprijetiti. U prvom kolu dobio Copila 6:4 4:6 6:1. Young je odigrao Queen's solidno. Prošao kvalifikacije preko Warda i Tiafoea, pa iznenadio Pospisila u dva seta, ali u osmini finala nije mogao preko Bautiste. U prvom kolu je dobio Mayera 6:4 7:5 3:6 6:3. Ovdje očekujem isto kao i kod prvih mečeva njih dvojice. Tenisači u sličnim formama gdje je teško prognozirati pobjednika, obojica igraju prvi put drugo kolo Wimbledona i mislim da ni jedan od njih nije sposoban dobiti 3:0, te očekujem barem 4 seta.

- Jedan od mečeva koje željno iščekujem danas je ovaj između Del Potra i Wawrinke. Delpo nam se pomalo vraća i fino je vidjeti. Nije toliko žurio ove sezone, birao je turnire. Što se trave tiče, u Stuttgartu je dobio Dimitrova, Millmana, Simona, a polufinale gubi od Kohlschreibera. U Queen'su je izgubio od Isnera u prvom kolu 6:7 4:6, a na egzibiciji prije Wimbledona dobio je Ćorića 6:2 6:3. Ovdje je u prvom kolu dobio Roberta 6:1 7:5 6:0. Wawrinka je na travu došao pun samopouzdanja nakon polufinala RG-a, ali je odmah u prvom kolu Queen'sa doživio hladan tuš. Verdasco ga je pošamaro bez problema 6:2 7:6. I ovdje je u prvom kolu imao manjih neočekivanih problema protiv Fritza, 7:6 6:1 6:7 6:4. Zadnje dvije godine Waw je na Wimbledonu ostvarivao svoje najbolje rezultate, četvrtfinala. Mislim da Delpo ovdje može napraviti više nego što kvote govore. Naravno da to nije stari Delpo ali ga vidimo u nekim mečevima, kao npr protiv Dimitrova. Waw malo oscilira, neće mu biti lako, igraju na centralnom terenu, očekuje se sjajna atmosfera, vjerujem da će Delpo dobijati i dosta ovacija, sve u svemu po meni ovo ide barem u 4 seta.

- Još jedan od zanimljivih mečeva danas bi trebali odigrati Johnson i Dimitrov. Johnson igra jako dobro zadnjih dana, što ga je dovelo i do rankinga karijere (29.). Travnati dio sezone nije dobro započeo, u Hertogenboschu gubi od Kozloga u dva seta, zatim seli u Queen's gdje dobija Gasqueta i Mannarina, a četvrtfinale gubi od Čilića u tri seta. U Nottinghamu je odigrao jako dobar turnir koji je na kraju osvojio, a imao je problema jedino protiv Andersona..padali su: Millman, Pospisil, Anderson, Seppi i Cuevas. Ovdje je dobio Jaziria 7:5 7:6 6:4, Chardya 6:1 7:6 6:3. Dimitrov igra loše ove sezone, a ni travnati dio nije najbolje počeo. Prvo ga je Delpo satro u Stuttgartu, zatim gubi od Tipsarevića u Queen'su a malo samopouzdanja je dobio pobjedom nad Goffinom u egzibiciji. Ovdje je u prvom kolu dobio Fratangela 6:3 6:4 6:2, a u drugom Simona 6:3 7:6 4:6 6:4. Pisao sam o njemu protiv Fratangela i taj meč je rutinski odradio, a i jučer nije bio loš..pomalo se diže. H2H 2:0 za Dimitrova, oba prošle godine, na Wimbledonu 3:0, u Washingtonu 2:1. Vjerujem da nas danas čeka jako zanimljiv meč, Johnson je i prošle godine bio blizu uzimanja seta (dva tb-a) a ove puno bolje igra. Dimitrov napokon pokazuje nešto i mislim da nas čeka dobar i neizvjestan meč.

Evo jos nesto od mene, mada mi se danas ponuda ne svidja ko zadnjih par dana.

N. Đoković - S.Querrey over 30.5 @ 1.83 Betfair

Bet365 daje 1.72 na ovo, pa je ovo mali value. Dakle suvisno je pricati ista o igri ove dvojice. Nole prvi igrac svijeta, prvi favorit di god se pojavi, lalala svi sve o njemu znamo. Querrey ko i svi tenisaci americke skole, odlicni na servisu. Prosao je rosola u prvom kolu u 5 setova (odigrana 2 tiebreaka i dugi 5 set), te beluccia u 2.kolu u 3 kraca seta. Da li amer moze noletu uzet set? Vjerojatno ne. Ali radi svoga servisa ja se nadam barem jednom tiebreaku, pa onds neka dva kraca seta od 6:3 i ovo bi trebalo proc. Znamo svi da je dojkovic odlican na vracanju servisa tako da ce querrey imati velikih problema ako ga serva ne krene odmah. Ja ovo uzimam na nizi ulog, jer je to ipak djokovic a tu ovi serveri puno manje mogu uciniti nego protiv drugih.

Sretno

J. Isner - M. Barton over 34.5 @ 1.83

Isner je jucer zacudjujuce lagano dobio bagdattisa. S obzirom na probleme isnera koje je imao te odlicnu formu bagdatisa ocekivao sam barem 4 ako ne i 5 setova. Danas se isner sastaje se sa australcem bartonom koji je u prvome kolu pobjedio olivettia u 5 setova. U tom mecu barton je igrao 3 tiebreaka, a bila bi i 4 da se 5. set igra na tiebreak (14:12 5. set). Ja znam da je isner tu favorti i sve, ali barton sa svojih 192cm visine sigurno zna opaliti servis. Prema tome ocekujem da vidimo barem 1 ako ne i vise tiebreakova, pa ja zapravo racunam da barton moze uzeti set kroz tiebreak pa bi tako ovaj over bio prolazan. Naravno moze ovo proci u 3 seta ali to je malo nategnuto.ja sam jucer navecer ovo uzeo po 35.5 i sada mi bet365 spusti na 34.5 ali nema veze. Ja mislim da barton danas moze do seta te uciniti ovo prolaznim

Sretno

Lolek, moze li tvoja Moore do iznenadjenja danas ? :) 4,00 kv 

Kyrgios i Brown mislim da mogu jedan set da izguraju do taj-brejka @1,40 ..nece biti bas lagano Kyrgiosu.

Lolek, moze li tvoja Moore do iznenadjenja danas ? :) 4,00 kv

Kyrgios i Brown mislim da mogu jedan set da izguraju do taj-brejka @1,40 ..nece biti bas lagano Kyrgiosu.

Pa ja sam ju odigro za nesto sitno.Sad vidim da je kof skocio na 4.33. Pa s obzirom da kuznetsova nije u nekoj formi (izbacila wozniacki u prvom kolu ali nije to ona stara dankinja koja je bila broj 1 nekoc) sigurno da postoji mogucnost za iznenadjenje. Malo si je srusila formu sa 3 poraza pred wimbledon iako je dobro igrala. Eto ako ti pomaze, sansu sigurno ima ali trebat ce i malo srece.

Ja imam eto cisti pobjedu na manji ulog i tocan rezultat moore 2:1 @ 9.00

EDIT: po meni bi kyrgios i brown mogli u 4-5 setova lagano otic, i to u vise od 1 tiebreak. Ali opet brown je plutajuca mina, ali ako dodje ciste glave set po meni moze uzet

EDIT: kof na moore nije skocio na 4.33 nego pao. Ja sam sinoc uhvatio po 4.50

13578975_10154437135929236_1094198684_n.

Ovo sam odigrao rano jutros zbog pada kvota, nisam imao vreme da pisem analize. Ulog: 3/10 zbog losih rezultata, malo laganije dok se ovo ludilo ne stabilizuje. Ukratko:

• Matkowski/Paes o njima sam pisao pre neki dan gde sam ih tipovao, puno iskusniji dubl koji ne bi trebao imati problema protiv para Lu/Tipsarevic
  • Zverev je isto u boljoj formi i mislim da ide dalje. OVo jeste duel mladosti protiv iskustva, ali i kvalitet ima vaznu ulogu, mladi Zverev je u usponu forme i sudeci po ostalim mecevima u junu trebao bi ovo dobiti
  • Isner dobija sa 2 seta razlike. AKo je mogao dobiti Baghdatisa sa 3:0, ne vidim zasto bi Barton bio problem. Barton je pre svega challenger igrac i nista vise dok Isner godinama igra grand slam turnire, samo neka odservira ko sto je servirao juce i nece biti problema. Kvote ispod 1.15 ne uzimam iz principa, juce su Rojer/Tecau pali po kvoti 1.05.
  • Lopez kompletniji igrac od Fogninija u svakom segmentu. Fognini se jadan juce protiv Delbonisa mucio i morao igrati 5 seta, sta li ce danas uraditi da zaustavi Lopeza stvarno ne znam. Ono sto znam je da je Lopez na travi nezgodan po ovakve protivnike. Za hrabrije takodje moze Lopez dobija sa 2 ili vise seta razlike
  • Dimitrov i Johnson, Canca je nesto vise pisao o njima. Egal mec i sigurno 4 ili 5 setova 
  • I na kraju Vesely za sutra kao poslednji pik. Ovo mi je jedan od pickova koji idu na vise mesta, dosta sam ubedjen u prolaz Veselog iz prostog razloga sto je puno bolji igrac na travi. Gledao sam ga juce u 2 seta protiv Thiema i mogu reci da Thiem nimalo nije izgledao lose nego je Vesely ponovo bio konstantan i na servisu i na nivou igre. Visok je 1.98 sto je za 13 cm vise od Souse a ima duplo bolji servis. Sousa bi bio problem za njega na sljaci, ali nikako na travi. Ovo takodje uziamm u singlu Vesely (-1.5) sets @2.00 marathonbet

posto mi se svidaju ovakve oklade, evo jedan betbundle iz williamhilla. Za niski ulog naravno

Tsonga, Berdyc & Wawrinka to win @ 2.5 WH betbundle

Razmisljo sam izmedju ovoga ili serena, halep i kvitova ali to je tipa wta a tamo se svasta dogadja pa sam izabrao ovo.

Pa krenimo:

Tsonga je imao nekih problema sa ozljedom prepona ali i takav je dobio 3:0 cervantesa bez neke prevelike muke. Opet dolazi na zemljasa i mislim da nebi trebao u pitanje doci njegov prolaz u 3. Kolo

Berdyh se, iako se po rezultatu ne cini tako, dosta namucio protiv dodiga. Becker dolazi u ok formi, dobio je bagnisa 3:0 u prvome kolu. Do sada su igrali ova dvojica dva puta na travi i berdych je dobio oba meca bez izgubljenog seta , pa bi bilo malo cudo da sada becker uzme pobjedu

Wawrinka - delpotro, najneizvjesniji mec od ova tri. Canca je pisao o njima. Mogli bi u 4 seta, wawrinka je favorit i sigurno da i on ocekuje od sebe prolaz dalji. Ali na manji ulog ovo ide upravo radi ovoga neca jer del potro je sposoban za puno stvari u ovome mecu

Sretno!

Poštovanje svima

za danas jedan tiket (kvote iz Marathona)    2,067

WALES - BELGIJA   x2   1,19

Danas nas na EURU očekuje druga utakmica četvrtfinalne faze turnira. Puno toga je već prije napisano o ovim ekipama, i također se manje više sve zna tako da ne treba posebno duljiti o ovome. Ono što me nagnalo na igranje ovoga para je dizanje nivoa belgijske igre kako turnir odmiče. Nakon prve utakmice protiv Italije u kojoj su bili u potpunosti nadigrani, Thibo je čak kritizirao trenera zbog taktike, te je navodno došlo i do podjele na dva klana u ekipi. Ipak sve te navode demantirale su iduće 3 utakmice, gdje su uz dobru igru upisane 3 pobjede uz gol razliku 8:0. S obzirom da Wales nije nimalo naivna ekipa, ne mogu reći da očekujem novu pobjedu direktno u regularnom djelu, te ću se iz toga razloga osigurati sa dvoznakom, ali mislim da u polufinale ide Belgija. Za današnju utakmicu kod njih će nedostajati suspendirani Vermaelen, te ozljeđeni Vertonghen, kojemu su stradali ligamenti gležnja. Hazard je imao određenih problema sa bedrom, ali tri dana je iskoristio na saniranje toga problema pa bi prema riječima Wilmotsa morao biti spreman za ovaj dvoboj, što je jako bitno. Wales nema problema sa izostancima. Kao što sam rekao Belgija se diže, izgledaju mi kao kvalitetnija ekipa te su mi bliže pobjedi i ukupnom prolasku. Ipak zbog dobrih predstava Walesa idem sa malo sigurnijom opcijom, dvoznakom.

BOCHOLT - GENK   prvo poluvrijeme zbroj golova  2+    1,533

Ovo je jedna igra koju ja volim odigrati kada se radi o prijateljskim utakmicama (i kada ponuda nije nešto posebno), pogotovo u slučajevima kada se kao ovdje sastaju nižerazredni protivnik i prvoligaš. Bocholt je trećeligaš u Belgiji, te je ove godine igrao u play offu za drugu ligu, ali ju nije uspio dohvatiti. Pregledavajući njihove rezultate može se vidjeti da ne igraju pretjerano defenzivno i često njihove utakmice završavaju na 3+. Za njih je ovo prva pripremna utakmica, pa ostaje vidjeti koliko su spremni za nju. Genk poznati belgijski prvoligaš, odrađuje pripreme za novu sezonu i iščekuju drugo kolo kvala za EL. Ovo je za njih druga utakmica priprema, a prvu su odradili sa 7:1 protiv također jednog nižerazrednog kluba, a zanimljivo u prvom poluvremenu je bilo čak 5 golova. Danas također očekujem golijadu i s obzirom da su domaćini tek krenuli s treninzima, vjerujem da Genk može vrlo brzo postići 2-3 zgoditka.

FINSKA - PORTUGAL  1    1,133

Za kraj imamo susret Svjetske lige u odbojci gdje će vrlo dobra reprezentacija Finske na domaćem terenu dočekati ekipu Portugala. Finci za sada prikazuju odlične partije i u 6 odigranih susreta su upisali 4 pobjede i 2 poraza, koji su stigli od Japana i Turske, dok su dobili Egipat, Južnu Koreju, Japan i Kubu. Postoji realna šansa da dohvate jedno od prva tri mjesta, najrealnije je treće (odvodi ih u play-off za grupu 1) i zato moraju odraditi dobar posao na domaćem terenu. Prvi dan im nosi možda i najlakšeg protivnika (preostala dva su Kanada i Kuba), a to je Portugal, koji kao domaćin play-offa ima osigurano mjesto u istome, i za sada nema preveliki motiv. Oni do sada u 6 odigranih susreta imaju čak 5 poraza i samo 1 pobjedu. Dobili su Južnu Koreju, a poraze upisivali protiv Kine, Kanade, Turske, Nizozemske i Slovačke. Mišljenja sam da Finci mogu dobro startati na domaćem terenu, te upisati pobjedu protiv Portugala (prošle godine ih dobili također u Svjetskoj ligi, također na domaćem terenu 3:0 i 3:1) i produžiti nadu u plasman u play-off.

Ja mislim da će Belgija ovdje ipak ostvariti pobjedu. Imaju bolje igrače, pokazali su u posljednjoj utakmici. Imaju mnogo bolje individualce, npr. jednog Hazarda koji se vraća nakon vrlo loše sezone. Kevin De Bruyne također igra izvrsno. Igram na Belgijance! Sretno momci!

wcbawbP.png

Malo pričekat,Hazarda krpaju.Vjerojatno će ga zakrpat,ali pored Vertongena i Vermaleena,ako će i Hazard falit,moglo bi se to osjetiti. Wales će biti zatvoren,čekati kontru Balea,a s obzirom na rupu odozada moglo bi biti veselo.

16:30 Rusija - Portugal 55.5 OVER @ 1.85 bet365 34-24 KRAJ.

Polahko se blizi kraj ove Univerzijade za rukometase i rukometasice,jednu od danasnjih utakmica u razigravanju mjesta odigrat ce reprezentacije Rusije i Portugala.Reprezentacija Rusije je u grupi sa Japanom,Spanijom i Tajvanom imala ucinak od 1 pobjede i 2 poraza dok je reprezentacija Portugala podbacila,zauzela 4 mjesto u konkurenciji Rumunija,Koreja,Egipat i sve su meceve izgubili.Za one koje neznaju,Portugal je aktuelni prvak ovih igrara,jer su prosle godine osvojili zlato pobjedivsi reprezentaciju Srbije 21-25 u finalu u Gwangju.Rusija je na tim igrama bila 6,isto su igrali razigravanja,ali tada je bilo drugo pravilo,ne ovako razigravanje gdje ce pobjednik danasnjeg duela se boriti za 5 mjesto a izgubljena reprezentacija ce se boriti za 7 mjesto.Portugal je ovdje dosao kako sam vidio dosta podmladen u odnosu na tu proslu godinu i zlatnu medalju.Taj Portugal je krasio zajednistvo,nisu imali nekog boljeg individualca,te na svakom mecu se mogli vidjeti neki bolji strijelac u odnosu na prethodne meceve.Imali su i tri odlicna golmana,a po tekmi su se mijenjali (Magalhaes,Quintana i Dias).Ovaj Portugal se dosta oslanja na igraca sa brojem 11,Diogoa Branquinha,mlado 'lijevo krilo' koji ima 22 godine.Svakako spomena su jos i Miguel Martins kao i Leitao.Sa druge strane reprezentatvci Rusije ce kao i prosle godine,razigravanje,samo tada su bila druga pravila i odma su igrali samo za 5 mjesto gdje su izgubili od Izraela 33-34.I njihov sastav je skroz drugaciji u odnosu na prosle igre,sada se tu isticu par njih u vidu Igora Karlova,Denisa Vasileva i Dmitriia Kisleva.Kao sto sam rekao Rusija je na ovim igrama,pobjedila Tajvan rezultatom 25-35,dok su gubili od Spanaca 26-30 i od Japana 25-29.Vole igrati brzo,pokazali su to protiv Tajva,protiv Japana su ostali u underu ali to je bio prvi mec,otisli su sa Spanijom koja ima odlicnu odbranu u over te ocekujem i to danas.Portugal nema sta izgubiti,ova mjesta nisu priznata toliko,nista ne znaci i vjerujem da bi mogli vidjeti malo brzu igru.Portugal je ovdje izgubio sva tri meca,prvo od Egipta 24-26 zatim od Rumunije 30-26 i za kraj su izgubili od Koreje 33-34.Isto znaci 2 overa,te po svemu mislim da se vidi kada je rezultatski nebitan mec da igraju brze,dokaz tome je sigurno i zadnje utakmice u grupi i preko 60 golova na obje utakmice,Rusija je prosle godine dobro sa drugim sastavom pokazala da nije bila toliko zaintersovana za igru i pobjedu te su protiv Izraela otisli na 67 golova.Po svemu sudeci po meni je ovo mec barem za 56 golova iako vidimo ovdje mozda i mec sa 60 golova,jer obje ekipe kao sto sam pisao imaju odlicne napadacke opcije.

1.p/Wales - Belgija under 1.5 cards @ 1.60 Wwin 

Drugog učesnika polufinala europskog prvenstva odlučivat će večeras susret između Walesa i Belgije. Velšani su samim plasmanom ovdje napravili velik podvig dok je sve ostalo samo šlag na vrhu te torte koja evo ni poslije grupne faze i osmine finala nije završena. U grupi su završili prvi ispred Rusije , Slovačke i Engleske i tako za protivnika u prvoj rundi knockout faze dobili susjednu Sjevernu Irsku koju su prošli s minimalnim rezultatom. Dojam je da igraju dosta disciplinirano uglavnom oslanjajući se na kontre i polukontre preko svojih glavnih igrača Balea i Ramseya mada i ostatak kolektiva vrlo dobro odrađuje svoj posao. S druge strane , Belgijci nakon grupne faze završili kao drugoplasirani iza Italije , a ispred Irske i Švedske i kao takvi dobili za protivnika Mađarsku. Rezultat 4-0 u tom susretu po meni nikako nije realan pokazatelj stanja na terenu jer se Mađari igrom nimalo nisu osramotili. Primili su rani pogodak od Alderweirelda s kojim su živjeli gotovo sat vremena kada je pogodio rezervista Batshuayi što ih je natjeralo da bace sve karte u napad i tako ostave prostora Belgijcima koji su to objeručke iskoristili. Wales je igrački kvalitetniji od Mađara mada su na prvenstvu obje reprezentacije igrale gotovo podjednako dobro pa će momčad Marca Wilmotsa imati sve samo ne lak zadatak. Ono što se izdvaja kod obje ekipe je dosta korektna igra , Otočani su dobili dosad samo četiri , a Belgijci sedam žutih kartona s tim da su u zadnje dvije utakmice požutjeli čak pet puta i to zaista nerezonski. Arbitar ovog meča je Slovenac Damir Skomina o kome sam već par puta pisao , a srž je da se ne hvata prečesto za džep ako za to stvarno nema potrebe. Dosad je sudio tri utakmice i pokazao šest žutih kartona što je dakle dva u prosjeku , samo jednom u prvom poluvremenu i to Ramiu koji je nehotice udario igrača pokušavajući izvesti škarice u protivničkom šesnaestercu. Ekipa sa jednim , odnosno 1.75 žutih kartona u prosjeku su uz blagog suca idealan odabir za ovu okladu.

Wales - Belgija (h2:0) 1 @ 1.30 Wwin

Drugog učesnika polufinala europskog prvenstva odlučivat će večeras susret između Walesa i Belgije. Velšani su samim plasmanom ovdje napravili velik podvig dok je sve ostalo samo šlag na vrhu te torte koja evo ni poslije grupne faze i osmine finala nije završena. U grupi su završili prvi ispred Rusije , Slovačke i Engleske i tako za protivnika u prvoj rundi knockout faze dobili susjednu Sjevernu Irsku koju su prošli s minimalnim rezultatom. Dojam je da igraju dosta disciplinirano uglavnom oslanjajući se na kontre i polukontre preko svojih glavnih igrača Balea i Ramseya mada i ostatak kolektiva vrlo dobro odrađuje svoj posao. S druge strane , Belgijci nakon grupne faze završili kao drugoplasirani iza Italije , a ispred Irske i Švedske i kao takvi dobili za protivnika Mađarsku. Rezultat 4-0 u tom susretu po meni nikako nije realan pokazatelj stanja na terenu jer se Mađari igrom nimalo nisu osramotili. Primili su rani pogodak od Alderweirelda s kojim su živjeli gotovo sat vremena kada je pogodio rezervista Batshuayi što ih je natjeralo da bace sve karte u napad i tako ostave prostora Belgijcima koji su to objeručke iskoristili. Wales je igrački kvalitetniji od Mađara mada su na prvenstvu obje reprezentacije igrale gotovo podjednako dobro pa će momčad Marca Wilmotsa imati sve samo ne lak zadatak. Lako su mogli imati problema i u osmini finala da je protivnik iskoristio koju od brojnih prilika , a danas će im biti i teže s obzirom na najnovije izostanke Vermaelena i Verthongena u zadnjoj liniji te Dembelea u vezi koji je od ove trojice možda i najmanje bitan. Općenito je defanzivna linija najviše propatila u ovom izdanju Đavola pa bismo to vrlo lako mogli gledati i večeras , a bude li van stroja i Hazard koji tri dana nije trenirao , to je već i više nego ozbiljan problem u ofenzivi. Favoriti još uvijek jesu jer ova zadnja informacija nije potvrđena pa ću umjesto izostanka poraza Otočana odabrati sigurniju varijantu gdje mogu izgubiti i s jednim golom razlike. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use