Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.6.2016.

Goksim

Recommended Posts

Otvaram ranije topic kako bi mogli detaljnije proanalizirati parove Wimbledona, kojih će biti jako puno u ponudi pogotovo u prvim kolima...

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Pouille-Copil over 3,5 setova 1.50

Almagro-Istomin over 3,5 setova 1.50

Bet365 2.25

- Copil igra prvi put u glavnom ždrijebu Wimbledona. Gura solidno na travi za sada, u Surbitonu prošao kvale pa redom dobijao: Miltona, Evansa, Kamkea, Fratangela, a finale gubi od Lua 7:5 7:6. U Ilkleyu ga zapao Lu u prvom kolu i izgubio u tri seta. Ovdje je prošao kvalifikacije bez izgubljenog seta, padali su Wu, De Schepper, Fabbiano. Pouille ima 3/11 (uračunate i egzibicije) na travi u karijeri, 0/9, ali... u većini tih izgubljenih mečeva, Pouille nije padao tako lako. Npr. ako gledamo ovu sezonu, u Stuttgartu je Millmanu uzeo prvi set u tb-u i onda gubi 6:3 6:4 ; u Halleu ista stvar, ovaj put protiv puno jačeg protivnika-Nishikoria. Prošle godine je na Wimbledonu uzeo Andersonu set. Copil jeste favorit ali možda je i vrijeme da Pouille prekine tu crnu seriju. Vjerujem da može barem do seta jer ga je uzimao puno jačim tenisačima, a Copil nije neki teniski materijal koji će tek tako razvaliti protivnika.

- Almagro u karijeri na travi ima 16/20, nikada nije prolazio treće kolo Wimbledona. Ove sezone prije Wimba odigrao je egzibiciju gdje je poražen od Tipsarevića, a nakon toga je dobio Haasea. Ovdje je u prvom kolu imao puno više posla nego što se nadao. Dobio je prva dva seta protiv Dutre 7:6 6:3, zatim Dutra uzvraća 5:7 3:6, ali Almagro nije pao do kraja i uzima peti set sa 6:3. Istomin dobar tenisač na travi, ali ove sezone je loš. U Stuttgartu ispao od Štepaneka, u Halleu od Beckera, u Nottinghamu (gdje je branio titulu) od Džumhura, sve u tri seta. On je ovdje u prvom kolu imao totalno obrnutu situaciju od Almagra. Gubio je 0:2 u setovima od Andersona, ali je uspio nekako okrenuti. H2H je jako zanimljiv, odigrali su pet mečeva i svih pet je dobio Istomin. Istomin jeste favorit ali on nikada nije bio od razbijanja protivnika, uz Seppia mi je jedan od jačih likova za overe setova i gemova. Mislim da nas čeka zanimljiv meč, ne bi isključio ni pet setova.

Federer - Willis under 28.5 @ 1.72

Federer - Willis under 27 @ 2.62

Tko god prati winbledon zna tko je ovaj covjek koji igra protiv rogera danas i kakvu filmsku pricu ima. Evo ukratko: osvojio je 292$ nagrade u karijeri, 772. je igrac na touru, zadnji profesionalni mec je odigrao 3.9.2015( uz futures u tunisu ove godine). Htio je odustati od tenisa, vec je dobio trenerski posao u americi. Upoznao je onda danasnju mu curu/zenu koja mu je rekla da ne odustaje. Decko je kao prvi izbad crte usao u predkvale, dobio 3 meca pa usao u kvale. I tu je dobio 3 meca te napokon u prvome kolu keirao jednu od najvecih senzacija u tenisu, pobjedivsi brenakisa(52.) 3:0 u setovima. Danas ipak igra protiv federera. Ako uzme set ja mislim da ce to bit cudo. Ako roger ne napravi vise od jednog breaka po setu to ce isto biti izbenadjenje. Cak i da zavrse svi setovi 6:3 under 28.5 prolazi, ali ja mislim da ce i vise, jer svaka cast willisu i stvarno mi je drago da se nesto ovako jos moze dogoditi ali s druge strane ce ipak biti federer, za mene najbolji igrac ba travi u povijesti, sto i dokazuje 7 wimbledona

Sretno!

Evo za vezanje s necim

M.Nicolescu - A.Krunić 2 @ 1.61

Rumunjska bez meca na travi ove sezone. Krunic na omjeru 7/3. Istina je da su vecina tih pobjeda bila u kvalama raznih turnira, ali na podlogu se privikla, kvale za wimbledon je odradila sa 1 izgubljenim setom ( protiv mertens, ali on je bila u strasnoj formi pa to i ne cudi). Sve u svemu, krunic je u solidnoj formi, pitanje je privikavanja na podlogu za rumunjku i mislim da taj nedostatak meca ce imat utjecaj i da ce krunic tu vidjeti 2.kolo

Sretno

pozdrav. moze li misljenje za ova dva para po vama, posto vidim da bas pratite detaljno ovaj tenis. fognini del bonis over 3.5 sets , i dimitrov simon over 3.5 sets.

ja sam ovo igro polovicno zbog statistike polovicno zbog nekog mog mislnjenja,  del bonis i fognini ni jednog ni drugog nikad nisam gledo nit sam ih pratio al bar po medjusobnom omjeru  - okrsaju vidim da je svaki zavrsio 2 - 1 ili 1 - 2 pa mislim onda da su po tome i dobre sanse da i ovdje gubitnik meca uzme bar set. a dimitrov simone njih sam vec gledo iako tu statistika nije na mojoj strani svaki medjusobni je zavrsio sa 2 - 0, mislim da ni jedan ni drugi nisu stanju pobjediti mec sa nulom..

hvala unaprijed

pozdrav. moze li misljenje za ova dva para po vama, posto vidim da bas pratite detaljno ovaj tenis. fognini del bonis over 3.5 sets , i dimitrov simon over 3.5 sets.

ja sam ovo igro polovicno zbog statistike polovicno zbog nekog mog mislnjenja, del bonis i fognini ni jednog ni drugog nikad nisam gledo nit sam ih pratio al bar po medjusobnom omjeru - okrsaju vidim da je svaki zavrsio 2 - 1 ili 1 - 2 pa mislim onda da su po tome i dobre sanse da i ovdje gubitnik meca uzme bar set. a dimitrov simone njih sam vec gledo iako tu statistika nije na mojoj strani svaki medjusobni je zavrsio sa 2 - 0, mislim da ni jedan ni drugi nisu stanju pobjediti mec sa nulom..

hvala unaprijed

to su sve igrači koji nemaju kontinuitet i bomba su u glavi mogu dobit svakog o izgubit od svakog slažem se i čisto sumnjam da će neko to glatko 3:0 riješit

Lacko Lukas : Karlovic Ivo

Lacko je trenutno 123 igrac sveta,a zbog rajting morao da igra tu kvalifikacije.Njegova igra se bazira na servis,te ima vrlo dobar servis.Ove godine ima skor 22/16 dok na travi solidan 6/1.U karijeri na travi ima skor 34/24.Do sada je pre ove godine 3 puta igrao u glavni zrijeb svaki put bez kvalifikacije I svaki put je ispadao u prvo kolo,a ovo je prvi put da stigne do drugo kolo.U kvalifikacije prva dva kola vrlo lagano sa 2:0 prvo protiv Nedovesov,a onda protiv Sidorenko,dok u zadnje kolo isto bez puno problema sa 3:1 dobio Kamke,a u prvo kolo isto sa 3:1 dobio Lorenzi.Protiv Lorenzi otservirao 10 asova,imao je 1 duplu pogresku,na prvi servis uzeo 75% uzeo je 55 od 73 poena dok kada su u pitanje brejk lopte iskoristi 7 od 11,dok protivnik Lorenzi od 7 brejk sanse iskoristio 3,tako da bilo je puno brejkova a Lacko je tek 3 puta izgubio servis.Ivo ima najbojli servis na turu.Kada je u pitanje travi svaki put pruza odlicne partije u karijeri na travi ima skor 93/47 dok ove godine 4/2.Ove godine propustio par meseca zbog povreda ali sada je fit igra sve bojle I bojle.Pre Wibledon igrao 2 turnira ½ Hertongenbosch,I R16 Halle.U prvo kolo sa 3:0 dobio Corica te otservirao 26 asova,na prvi servis uzeo 82%poene (53 od 65).Prosle godine Karlovic je igrao R16 4kolo kada je izgubio u 4 tesnih seta od Mareja.Do sada su 2 puta igrali oba meca dobio Ivo

2009 Wimbledon 1R Karlovic Lacko 3:0 6:3 7:6 6:3 GRASS

2015 Memphis 1R Karlovic Lacko 2:0 7:6 6:3 INDOORS

Ivov servis retko tko moze da vrati,Lacko je challenger igrac.Ivo u svaki segment je puno bojli igrac ocekujem 3:0 opet kao I u 2009.

Ide jedan ulog na Karlovica, nadam se da će proći. Pošto je Filipo lijepo fino objasnio, inače ne igram tenis, ali evo idemo ispratiti!

Kgt8PVV.png

Mahut N. - Ferrer D. 1 @ 2.44 marathonbet

Meč je najavljen oko pola tri , ali nije još počeo i 'ko zna kad će pa ću napisati par riječi zašto mi je ovaj tip na Mahuta value. Francuz je napokon dočekao travnatu sezonu gdje godinama unazad bilježi svoje najbolje rezultate. Sa 34 na leđima se teško kretati jednako dobro kao prije , a ova podloga to najmanje zahtjeva jer se gotovo svaki poen rješava u 3-4 udarca. U karijeri ima 106/51 , u zadnje dvije sezone 15/2 sa dvije uzastopne titule u Hertongenboschu i porazima od Murraya odnosno Berdycha koji su realno kvalitetniji igrači. Ferreru s druge strane dolaskom na ovu podlogu forma opada jer nema ni servis ni igru za nju. Njegova glavna snaga leži u fizičkoj spremi što na travi igra mnogo manju ulogu od recimo šljake gdje se najbolje snalazi. Ne igra bogzna kakvu sezonu , dva polufinala i dva četvrtfinala na startu sezone su najbolje što je uspio napraviti do Ženeve prije mjesec dana kad je u polufinalu izgubio od Čilića. U četiri ovosezonska meča na travi je na omjeru 2/2 pobjedivši dva puta Selu dok je gubio od Seppia i Mullera gdje je uzeo tek set što se igraču njegovog kalibra ne bi smjelo dešavati. Mahut je kvalitetniji igrač od obojice , štoviše pobijedio je Mullera u finalu Hertogenboscha u dva seta , iskustvo nije ni na čijoj strani jer su vršnjaci i itekako znaju igrati ovakve mečeve , pogotovo Francuz koji je sjetimo se odigrao i onaj najduži u povijesti prije šest godina protiv Isnera. Španac ove godine nije onaj stari  i mislim da će ponoviti prošlogodišnji (ne)uspjeh ovdje kada je ispao od Kuznetsova jer su podloga i forma debelo na strani rivala.

čini se da su svi muški doublovi stavljeni da se igraju na dva dobijena seta umjesto na tri, radi kiše..ali samo prvo kolo..pa ako netko ima gdje igrati gemove..

btw pripremaju terene za nastavak

da nemas link za ovu vest? pokusavam osigurati da mi opklada ne bude gubitna posto se igra za set manje, ovi iz marathonbeta traze link kao potvrdu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use