Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

SK sugestije

Celt

Recommended Posts

Neki dijelovi foruma su zatvoreni a neki ne, razmišljao sam također o sličnim stvarima radi onih mojih rukometnih informacija, ali problem je po meni što se na kraju opet na isto svede, forum je popularan i ima baš dosta članova, npr u proteklih tjedan dana na forum se prijavilo 28 novih članova, tako da i sa zatvorenim tipom foruma to može lako izaći

Neki dijelovi foruma su zatvoreni a neki ne, razmišljao sam također o sličnim stvarima radi onih mojih rukometnih informacija, ali problem je po meni što se na kraju opet na isto svede, forum je popularan i ima baš dosta članova, npr u proteklih tjedan dana na forum se prijavilo 28 novih članova, tako da i sa zatvorenim tipom foruma to može lako izaći

forum je free i može se prijaviti ko ce za dvi minute tako da ti je svejedno ako ima nešto sta želiš podijeliti samo sa odredenim brojem ljudi napravi grupnu poruku i tjt

Ekipa ovako, imam problem jedan.

Ovaj forum je otvorenog tipa i to mi baš i ne paše jer je većina mojih postova na temelju kakvom je.

Dali je ikako moguće da se to promijeni ili da se otvori neki topic da ga vide samo useri foruma/članovi.

Malo mi je glupo ovakve infoe pustat u javnost eto tek tako, a moglo bi bit sranja jer je usko vezano uz same igrače.

Tip dinamo dva i Rudeš nisam mislio postavit al sam na kraju ipak to napravio jer eto neznam ni sam.

Rekao da i vi uberete nešto ako bude prijelaz ili šest plus.

Kao prvo svaka cast na svemu prenesenom na forumu prosli vikend.

Moj je prijedlog ako vec imas ovakve neke dobre informacije i ako mislis da ih nije pametno prenositi na nacin na koji si ih prenio da samo napises "dobru" analizu a svatko tko prati forum znat ce o cemu se radi i mislim da si se s tim ti dobro pokrio a opet pomogao si ostalim forumasima!

Osobno kaj se tice otvaranja  teme 7 dana unaprijed nisam za to osim ako je netko uvidio netku dobru kvotu ili gresku kladionice jel po meni malo postaje nepregledno.

S vremenom i AKO se desi da netko uvidi koju gresku kladionice npr za cetvrtak dosta forumasa ju nece niti procitati jel misli da je samo otvorena tema.

To je moje misljenje..ne znaci da je ispravno!

Osobno kaj se tice otvaranja  teme 7 dana unaprijed nisam za to osim ako je netko uvidio netku dobru kvotu ili gresku kladionice jel po meni malo postaje nepregledno.

S vremenom i AKO se desi da netko uvidi koju gresku kladionice npr za cetvrtak dosta forumasa ju nece niti procitati jel misli da je samo otvorena tema.

To je moje misljenje..ne znaci da je ispravno!

Slažem se definitivno. Možda baš za takve slučajeve, ako netko nekoliko dana / tjedan prije uoči neku dobru kvotu ili grešku, da se otvori poseban topic baš za takve stvari ?  U tom bi slučaju bašupalo u oči kad bi se primjetilo da je tamo postano nešto novo.

Ekipa ovako, imam problem jedan.

Ovaj forum je otvorenog tipa i to mi baš i ne paše jer je većina mojih postova na temelju kakvom je.

Dali je ikako moguće da se to promijeni ili da se otvori neki topic da ga vide samo useri foruma/članovi.

Malo mi je glupo ovakve infoe pustat u javnost eto tek tako, a moglo bi bit sranja jer je usko vezano uz same igrače.

Tip dinamo dva i Rudeš nisam mislio postavit al sam na kraju ipak to napravio jer eto neznam ni sam.

Rekao da i vi uberete nešto ako bude prijelaz ili šest plus.

Možda da stavljaš samo tko igra i prijelaz(dinamo2 - 2/1), bez ikakve analize(znam da je to protiv pravila).

Tako bi se izbjegli tvoji izvori, a oni koji prate forum bi znali o čemu se radi( jer ga je postavio stig).

Šteta je izgubiti takav dobar izvor ( ja sam te ispratio na dinamu). Hvala na lovi.

Malo mi je to kriticno jer sve za 2hnl i 1hnl + neki klubovi po EU di igraju moji frendovi 

cu objavit ali OPEN verzija me zakopa. Imam velik ulog pa moram prvo uplatit 

i onda pisat sat dva prije utakmice da me nebi limitirali em ulog em koef da mi 

se srusi naglo, tako da moram sve uskladit i to me dosta optereti. 

U biti, ja cu se potrudit i nije mi u biti da sam uzimam novce kad ide, 

ljepo mi je bit dio nekog foruma pa citat druge, primit neki info ili popratit vas 

kako god. 

Aktivan forum je bit svega, neka se pise, neka se radi jer jedino tako mozemo 

skupa nesto napravit. 

Inace da imamo 3 i 4 hnl ja bi ferarija vozio a i vi bi se popravili 

Otvorene su danas teme i za skoro čitav sljedeći tjedan i opet su nastale pomutnje, postavljaju se parovi u topic za sljedeću srijedu umjesto za prekosutra...

S ciljem bolje preglednosti stavio sam sve topice za ovaj tjedan kao pinned, nadam se da će to barem malo olakšati preglednost a ubuduće ćemo otvarati topice maksimalno tjedan dana unaprijed, ne više.

UwNJgQk.png

Po pitanju zaključavanja foruma kako bi se neke informacije mogle dijeliti, mislim da nebi znatno pomoglo, jer svatko tko želi može otvoriti račun u par minuta.

Ono o ćemu razmišljam i što bi se moglo napraviti eventualno kroz par tjedana/mjeseci jest da otvorimo podforum kojem bi pristup imali samo članovi koji imaju npr. 100+ postova, dakle članovi koji svojim pisanjem i sami doprinose kvaliteti foruma i podižu aktivnost istoga. Na taj način bi motivirali vjerujem i manje aktivne članove da češće pišu a sve bi naravno bilo besplatno kao i do sad i pristup tom dijelu foruma bi se zaradio aktivnošću na istom.

Radimo i na nekim nadogradnjama foruma kako bi isti bio još funkcionalniji pa zato trenutno neke velike zahvate nebi niti radili.

Daj to nije fer ja sam tek poceo tek slusam savjete itd.. a ovo sto bi se tamo bisalo bi mi jako dobro doslo  :(

Kažem da je samo prijedlog, i da bi to eventualno mogli primjeniti u budućnosti, ne od danas.

Forum je besplatan i cilj je da jedni drugima pomognemo a ono što bi ja a vjerujem i drugi aktivni forumaši voljeli jest da se i drugi posjetitelji i manje aktivni članovi nekad više aktiviraju i podijele infomacije ili mišljenja.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use