Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.6.2016.

Goksim

EURO2016 - Prvi dan osmine finala  

26 glasova

1. 1. Švicarska - Poljska

2. 2. Wales - Sjeverna Irska

3. 3. HRVATSKA - Portugal

Recommended Posts

Evo moj tiket za EURO. kod betfiar-a

Wales to qualify @ 1.44

Switzerland over 4.5 corners @ 1.60

Croatia over 4.5 corners @ 1.60

Germany - Slovakia 1 @ 1.44

Uk.kof: 5.34

betfair ACCA EDGE: 3.24 (ako se fula 1 par vraca se ulog)

wales je prikazao odlican nogomet do sada na euru, što su i potvrdili osvajanjem skupine i omogucili si laganu strani zdrijeba i veliku sansu za ulazak u 1/4 finala. Sve to je bilo naravno u reziji njihovog najboljeg igraca garetha balea, uz potporu premierligaskog dvojca ramsey-allen. Sjeverni irci igraju dosta defanzivan nogomet i mislim da ce tesko naci rijesenje protiv balea. Njihova sansa je da odu do porduzetaka pa kasnije mozda i penela. Ali ja vjerujem da wales ovo moze rijesiti u 90min.

Sto se kornera tiče, svicarska i hrvatska imaju vezne linije koje mogu preuzeti i kontrolirati zbivanja na terenu. Iako svicarci nisu prokazali nikakvu preveliku zelju za postizanjem vise od 1 gola (ko odigra 1:0 sa albanijom koja ima crven karton, cak nije rezultat problem nego uopce nije bilo zelje da se postigne i 2. Pogodak i odvede utakmica u mirne vode). Po meni svicarska moze zahvaliti prolaz u drugi krug samo yannu sommeru na golu, koji je po meni najbolji igrac svicarske trenutno. Ali do 5 kornera bi mogli docii, pogotov ako poljska povede pa moraju napasti.

O igri hrvatake necu previse, kada imate u vezi modrica, rakitica i raspolozenog perisica na krilu jednostavno morate imati loptu i napadati tako da 5 kornera u tom slucaju nije puno.

I za kraj. Svabe ko svabe. Lagano udju u turnir i onda u drugom krugu krece dizanje. Uopce me ne zanima kako su igrali u prvome krugu, za njih sad krece ono pravo. Prema tome mislim da osim pobjede njemacke u 90min, sve ostalo je iznenadjenje.

Sretno.

Za sad 2/2. Jos jedan i ulog je siguran

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use