Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.6.2016.

Goksim

EURO2016 - Prvi dan osmine finala  

26 glasova

1. 1. Švicarska - Poljska

2. 2. Wales - Sjeverna Irska

3. 3. HRVATSKA - Portugal

Recommended Posts

ENp4Vks.png

Suci: 
Švicarska - Poljska
Mark Clattenburg

Wales - Sjeverna Irska
Martin Atkinson

HRVATSKA - Portugal
Carlos Velasco Carballo

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

1. Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
    (uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

2. Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
    (uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

3. Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€)

4. Sportingbet – 200€ BONUSA 

5. Bet365 – najbolja svjetska kladionica 

6. 10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
    (uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) 

7. Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016 

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Skrenuo bih paznju na koef kartona kod WilliamHilla. Naime, WH je izbacio puno vece kvote na vise kartona, sto se kod pojedinih meceva mora iskoristiti.

Recimo za primer, mec Svajcarska-Poljska u Unibetu na over 45 (tj. over 4.5 kartona) je 1.82 dok je isti pick kod WH-a 2.37. Ili mec Hrvatska-Porugal unibet nudi 1.82 na over 45 a WH 2.05. 

Moja jos jedna preporuka tj. must-take tip je Spanija - Italija over 45 @2.75. Izbor sudije za ovaj mec jos nije objavljen ali ko god bio imamo dve ekipe koje neretko znaju odigrati prljavo, pogotovo u ovoj fazi takmicenja tako da  samo 5 kartona je bukvalno nista. Kvota 2.75 je prevelika da bih ovo preskocio...

Skrenuo bih paznju na koef kartona kod WilliamHilla. Naime, WH je izbacio puno vece kvote na vise kartona, sto se kod pojedinih meceva mora iskoristiti.

Recimo za primer, mec Svajcarska-Poljska u Unibetu na over 45 (tj. over 4.5 kartona) je 1.82 dok je isti pick kod WH-a 2.37. Ili mec Hrvatska-Porugal unibet nudi 1.82 na over 45 a WH 2.05. 

Moja jos jedna preporuka tj. must-take tip je Spanija - Italija over 45 @2.75. Izbor sudije za ovaj mec jos nije objavljen ali ko god bio imamo dve ekipe koje neretko znaju odigrati prljavo, pogotovo u ovoj fazi takmicenja tako da  samo 5 kartona je bukvalno nista. Kvota 2.75 je prevelika da bih ovo preskocio...

Jack da se nisi zeznuo za Hrvatska-Portugal za over 45 ? da nije za over 55.. ili je mozda pala kvota. Jer ja tek sad ulazim da vidim ono 1,53 za over 45

Jack da se nisi zeznuo za Hrvatska-Portugal za over 45 ? da nije za over 55.. ili je mozda pala kvota. Jer ja tek sad ulazim da vidim ono 1,53 za over 45

Nisam, evo stavicu ovde printscreen koji sam danas u toku dana odigrao. Mrzi me da pravim nove printscreenove, imam sve ovo i u singlu a ovo sam povezao na mali ulog:

yT9Gf6b.png?1

P.S. Najludja kvota mi je kod meca Italija-Spanija, 2.75 na over 4.5, pa ko je tu lud? To mislim uzeti i over 55, sad se kajem sto nisam odmah danas jer vidim da su kvote pale ali i dalje jako dobre...

Nisam, evo stavicu ovde printscreen koji sam danas u toku dana odigrao. Mrzi me da pravim nove printscreenove, imam sve ovo i u singlu a ovo sam povezao na mali ulog:

yT9Gf6b.png?1

P.S. Najludja kvota mi je kod meca Italija-Spanija, 2.75 na over 4.5, pa ko je tu lud? To mislim uzeti i over 55, sad se kajem sto nisam odmah danas jer vidim da su kvote pale ali i dalje jako dobre...

Ja bi sa ita-spa na ocer 55 priceko do objave sudca. 45 sam uzeo ali ovo bezz. Jer carballo, clattenburg,rizolli, mazic... Tj ovi opaki kartonasi sude vec. Ako dodje neki skandinavac tu ko zna :/. Al to da ce bit vatreno sigurno da hoce.

pozdav, evo sta sam na kraju sastavio za danas pa ako moze misljenja.

wales da prolaze dalje - 1.40

wales da imaju vise kornera - 1,40

poljska - svicarska - 1x - 1.35

portugal - hrvatska - korner u prvih 10 minuta - 1.50

--------------------------------

Bet365 - 3.90 uplata - 100 eur.

da ne duzim puno, mislim da je wales u svakom slucaju bolja ekipa od sj. irske,  te iako nisam imo neka ocekivanja od njih, dokazali su mi se dobrom igrom u sve tri utakmice i pozitivno me iznenadili, takodjer uz to mislim da ide i da vise kornera imaju od sj. irske. 

svicarska nije nista pokazala i ima poprilicno tanku igru, dok poljska iako se mozda malo vise ocekivalo od njih, svjedno sasvim su solidno odigrali tri utakmice, i mislim u naigorem slucaju po njih zavrsit ce nerjeseno,

i portugal hrvatska , najzanimlvija utakmica, nemam tu puno sta reci, mislim da bi korner gotovo sigurno bar jedan trebo past u 10 minuta.. a inace puno su me vise ubjedili hrvatski i mislim da prolaze dalje, mada kod ovakvih utakmica nikad se nezna i nema pravila, zato sam se odlucio ovako na nesto neutralno

Evo moj tiket za EURO. kod betfiar-a

Wales to qualify @ 1.44

Switzerland over 4.5 corners @ 1.60

Croatia over 4.5 corners @ 1.60

Germany - Slovakia 1 @ 1.44

Uk.kof: 5.34

betfair ACCA EDGE: 3.24 (ako se fula 1 par vraca se ulog)

wales je prikazao odlican nogomet do sada na euru, što su i potvrdili osvajanjem skupine i omogucili si laganu strani zdrijeba i veliku sansu za ulazak u 1/4 finala. Sve to je bilo naravno u reziji njihovog najboljeg igraca garetha balea, uz potporu premierligaskog dvojca ramsey-allen. Sjeverni irci igraju dosta defanzivan nogomet i mislim da ce tesko naci rijesenje protiv balea. Njihova sansa je da odu do porduzetaka pa kasnije mozda i penela. Ali ja vjerujem da wales ovo moze rijesiti u 90min.

Sto se kornera tiče, svicarska i hrvatska imaju vezne linije koje mogu preuzeti i kontrolirati zbivanja na terenu. Iako svicarci nisu prokazali nikakvu preveliku zelju za postizanjem vise od 1 gola (ko odigra 1:0 sa albanijom koja ima crven karton, cak nije rezultat problem nego uopce nije bilo zelje da se postigne i 2. Pogodak i odvede utakmica u mirne vode). Po meni svicarska moze zahvaliti prolaz u drugi krug samo yannu sommeru na golu, koji je po meni najbolji igrac svicarske trenutno. Ali do 5 kornera bi mogli docii, pogotov ako poljska povede pa moraju napasti.

O igri hrvatake necu previse, kada imate u vezi modrica, rakitica i raspolozenog perisica na krilu jednostavno morate imati loptu i napadati tako da 5 kornera u tom slucaju nije puno.

I za kraj. Svabe ko svabe. Lagano udju u turnir i onda u drugom krugu krece dizanje. Uopce me ne zanima kako su igrali u prvome krugu, za njih sad krece ono pravo. Prema tome mislim da osim pobjede njemacke u 90min, sve ostalo je iznenadjenje.

Sretno.

Pozdrav,

Nesto mi je zapelo za oko pa bih molio one koji znaju pravila detaljnije da malo prokomentiraju.

Primjetio sam da je protiv spanjolske Srna prije utakmice biro stranu na kojoj ce zapocet utakmicu. Pa sam malo pogledo ostale nase utakmice i vidio da smo u sve tri utakmice birali stranu.

Isto tako portugal je u dvije utakmice imao pocetan udarac.

Zanima me koje je pravilo kada kapetan dobije bacanje novcica , dali pobjedniku lopta ide automatski ili moze birat hoce loptu ili stranu.

I gdje mogu pogledat tko je dobivao bacanje novcica.

Hvala

Pozdrav,

Nesto mi je zapelo za oko pa bih molio one koji znaju pravila detaljnije da malo prokomentiraju.

Primjetio sam da je protiv spanjolske Srna prije utakmice biro stranu na kojoj ce zapocet utakmicu. Pa sam malo pogledo ostale nase utakmice i vidio da smo u sve tri utakmice birali stranu.

Isto tako portugal je u dvije utakmice imao pocetan udarac.

Zanima me koje je pravilo kada kapetan dobije bacanje novcica , dali pobjedniku lopta ide automatski ili moze birat hoce loptu ili stranu.

I gdje mogu pogledat tko je dobivao bacanje novcica.

Hvala

Uglavnom su "gosti" kretali s centra. Ja sam

Odigrao dosta puta gosti imaju loptu prvi i sve proslo. Ima tek mozda par tekmi di je domacin kreto. Neznam sta je to al domacin uvijek gotovo dobiva novcic i onda bira stranu.

Uglavnom su "gosti" kretali s centra. Ja sam

Odigrao dosta puta gosti imaju loptu prvi i sve proslo. Ima tek mozda par tekmi di je domacin kreto. Neznam sta je to al domacin uvijek gotovo dobiva novcic i onda bira stranu.

nije bas istina,skoro 50% tekmi su gosti domacini dobivali,pratio sam ja jedno vrijeme statistiku ali sam presto...

Hrvatska-Portugal (prolaz) 1 1.85 Wwin 

Da rezimiramo odmah na početku, tip je navijački, a sada krenimo od realnih činjenica zašto bi ovo trebalo doći. Hrvatska igra stvarno odlično. Da mi je netko pričao prije prvenstva da će nakon grupne faze Hrvatska biti proglašena najboljom ekipom, Perišić najboljim igračem, a Čačić najboljim trenerom... Znamo svi kako je Čačić došao na ovo mjesto, kritizirao sam ga od prvog dana, ali mi je drago što sam se prevario i odlično je posložio ekipu. Modrića napokon gledamo u pravom svijetlu, izašao je prije prvenstva i preuzeo punu odgovornost na sebe šta god da se dogodi i napokon gledamo onog pravog Modrića, kakav je i u Realu. Perišić ništa neočekivano, zadnje 2 godine sigurno najbolji igrač repke. Da ne analiziram svakog igrača posebno, ekipa djeluje odlično, počevši od Subašića, Strinića, Roga do Kalinića itd. Hrvatska je dobila najtežeg protivnika od mogućih ali to je u neku ruku i dobro, nema trenutka opuštanja. Portugal je uvijek bio jak na imenima ali nikada nisu nešto vele napravili. Gledao sam sve tri njihove utakmice ovdje i nisu me sekunde impesionirali. Ekipa koja zavisi o jednom igraču, naravno Cristianu. On je bio loš prve dvije utakmice, fulao i penal i to se odmah odrazilo na čitavu ekipu. Koliko god ovaj tip bio navijački po meni ima i previše realnih činjenica. Obrana im pušta dosta, ako su Mađarska i Island probijali šta bi tek trebala Hrvatska s onakvom vezom.
Hrvatska igra odličan turnir, Portugal jako loš, vječito dobri na imenima a nikada ništa ne naprave i vjerujem da će Hrvatska svojim navijačima na dan državnosti pokloniti najbolji mogući poklon, a to je prolaz u četvrtfinale.

Švicarska-Poljska (duel kornera) 1 2.00 Wwin 

Nešto da se prati i prva utakmica jer nemam ideje tko bi mogao proći. Švicarci do sada korneri: 7,5,4, Poljaci: 8,2,2. Po meni Švicarci imaju bolju vezu, Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi.. fino prodiru i tu im je i glavna snaga i preko njih kreiraju najviše šansi i dobiju najviše kornera. Nisu loši ni Poljaci, ali Švicarska je jača po tom pitanju, primamljiva kvota pa ću probati da se nešto prati.

Wales-Sjeverna Irska (prolaz) 1 1.45
Wales-Sjeverna Irska (duel kornera) 1 1.45

Wwin 2,10 

Duel ekipa koje su iznenadile. Wales posebno, igraju jako fino, posebno Bale i Ramsey. Sjeverna Irska dobila Ukrajinu, a fino se držala i protiv Njemačke i Poljske. Bit će tvrda, teška utakmica, ali mislim da Wales prolazi, kvalitetnija su repka i više su pokazali.
Što se kornera tiče, isto kao kod Švice..bolja veza, bolji igrači, a i očekujem da Wales ima inicijativu kroz meč i da više napada.

Europsko Prvenstvo
21:00 Hrvatska - Portugal
tip: over 4,5 kartona @ 1,8
kladionica: Betfair

Hrvatska nije obrambena ekipa i tako će se postaviti. U odnosu na utakmice Portugala koji se mučio sa obrambenim ekipama (Austriju su oni natjerali da se brani) te nisu mogli iskorisiti puni potencijal Nanija i Ronalda. I Portugalci i Hrvati imaju jako brze napadače koji vole ići 1v1 u odnosu na protivničku obranu. S jedne strane Perišić, Rakitić i Broz (Pjaca), dok s druge imamo Ronalda, Nanija i Quaresmu. S jedne strane obrane imamo Carvalha (koji ima 105 godina) i Pepa koji zna iznuditi a bome i zaraditi kartone, dok s druge strane imamo tromog Čarlija i Vidu u sredini te Strinića i Srnu na bokovima koji će imati velike probleme protiv puno boljih i iskusnijih Nanija, Quaresme i Ronalda. Uz to Hrvatska u vezi ima Modriča koji će kod iznošenja lopte pretrpiti barem 2,3 prekršaja, Brozovića koji nema puno pameti i nije baš najoprezniji kod duela. Uz to imamo Srnu koji je pravi kapetan i kapetanski zna zaštiti momčad kod suca. Rezultat toga su uglavnom kartoni na Srnino ime. Imamo i Mandžu koji će ležati ako treba i cijelo poluvrijeme dok protivnik ne dobije karton (biti će zanimljiv duel njega i Pepea). Naravno, niti Perišić nije flegma te smo vidjeli kako je Moratu primio za lice. Bit će zanimljiv dvoboj s Pepeom.

Portugal je na ovom EURU dobio samo 2 kartona uz dosta malo prekršaja ali nisu igrali protiv reprezentacije koja zna i može iznjeti loptu te koja će ih pokušati napadati kompletnu utakmicu. Pogotovo ne protiv odličnih Perišića s jedne i Broza s druge strane. U kvalifikacijama su imali prosjek od 2.5 kartona po susretu. 

Hrvatska je u posljednjih 7/9 utakmica dobivala 3 ili više kartona.

Očekujem puno brzih napada s jedne i druge strane te puno duela 1v1 (i tu je statistika na našoj strani jer su i Hrvatska i Portugal jedne od repki sa najviše šuteva prema golu), ulog je jako velik, naši idu maximalno iz utakmice u utakmicu a uz Velasca i španjolski 'način suđenja' ne vidim način da ovo ostane na manje od 5 kartona!

U bet365 su spustili marginu na 4,5 @ 1,72 , ja sam odigrao još jučer u betfairu po @ 1,8..

Wales-Sjeverna Irska (prolaz) 1 1.45

Wales-Sjeverna Irska (duel kornera) 1 1.45

Wwin 2,10

Duel ekipa koje su iznenadile. Wales posebno, igraju jako fino, posebno Bale i Ramsey. Sjeverna Irska dobila Ukrajinu, a fino se držala i protiv Njemačke i Poljske. Bit će tvrda, teška utakmica, ali mislim da Wales prolazi, kvalitetnija su repka i više su pokazali.

Što se kornera tiče, isto kao kod Švice..bolja veza, bolji igrači, a i očekujem da Wales ima inicijativu kroz meč i da više napada.

Slažem se za tip,al da su se Sj.Irci dobro držali protiv Švaba,teško....

Moj tip je ishod bez nerješenog na Wales,ne volim penale.....

Stvarno pokušavam ali i dalje nemogu shvatit to silovanje na kartone. Tolko toga za klađenje a forum se pretvara u raspravu samo o kartonima. Strašno

Ja mislim da ćemo večeras gledati pravu kartonijadu na Hrvatska-Portugal. 

Generalno do sad je bilo malo kartona, ali tek sad počinje pravo i sada će sigurno biti veći broj kartona nego u grupnoj fazi. 

http://www.svijetkladjenja.com/euro2016/kladjenje/cilj-zaustaviti-ronalda-na-bilo-koji-nacin/

Btw. bet365 je stavio granicu 4,5 ;)

Uz to mislim da je Hrvatska puno više pokazala do sad i vjerujem da će slaviti. Nadam se samo da se neće Portugalu vratiti sve ono što nisu imali sreće do sad...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use