Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.6.2016.

Goksim

Srijeda 22.6.2016.  

20 glasova

1. 1. Island-Austrija

2. 2. Mađarska-Portugal

3. 3. Švedska-Belgija

4. 4. Italija-Irska

Recommended Posts

hqs7U9y.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home

Sportingbet – 200€ BONUSA
 http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet

Bet365 – najbolja svjetska kladionica
➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet

Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016

➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/unibet

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Italija se polagano odmara za težak susret s Španjolskom, a Conte bi trebao izvesti na teren dosta izmijenjeni sastav:

http://www.svijetkladjenja.com/euro2016/kladjenje/italija-se-odmara-za-spanjolsku/

Ibrahimović igra možda i posljednju utakmicu za Švedsku, a ako želi izbjeći da bude posljednja, potrebna im je pobjeda. Belgija mora izbjeći poraz, ali teško da će igrati na remi, pa očekujem otvoren susret bez puno kalkulacija:

http://www.svijetkladjenja.com/euro2016/kladjenje/bez-kalkulacija/

Island-Austrija over 3,5 kartona 1.66 bet365

Danas je zadnji dan utakmica po grupama i ima dosta otvorenih pitanja tako da nas čeka zanimljiv dan. Malo je tko očekivao da će u grupi F nakon drugog kola Mađarska biti prva i da će osigurati prolaz a da će se sve ostale repke boriti za prolaz dalje. Island i Austrija igraju iztravno za prolaz. Islanđani su odigrali 1:1 i sa Portugalom i sa Mađarskom, dok su Austrijanci izgubili od Mađarske 0:2 i odigrali 0:0 sa Portugalom. Očekujem nervoznu utakmicu radi velikog uloga. Utakmicu sudi Poljak, Marciniak. Prosjek mu je preko 4 žuta po meču. Ovdje je sudio utakmicu između Španjolske i Češke i dodijelio jedan žuti. Island je protiv Portugala zaradio dva, a protiv Mađarske tri žuta, dok je Austrija protiv Mađarske zaradila dva žuta i crveni, a protiv Portugala četiri žuta. Mislim da se isplati probati ovo, primamljiva granica, sudac solidan, ekipe solidne, ulog velik. 

Mannarino-Seppi 1 1.79 pinnacle 

Igrali neki dan u Hertogenboschu, Mannarino dobio 6:4 6:4. Seppi je ove sezone imao i pauzu od 2 mjeseca radi ozljede. Nakon povratka valja izdvojiti četvrtfinala Nice i Hallea. Što se travnatog dijela tiče, u spomenutom Halleu dobio je Ferrera i Sugitu pa izgubio od Floriana Mayera, u Hertogenboschu izgubio od Mannarina 6:4 6:4, a ovdje je u prvom kolu dobio Jaziria 7:5 6:3. Mannarino je upao u finu formu. U Nici je odigrao polufinale, na RG-u nije mogao preko Raonića u drugom kolu, a zatim slijedi travnati dio sezone. U Hertogenboschu sa 2:0 dobija Medvedeva i Seppia, a četvrtfinale gubi od Karlovića 2:0. U Queen'su dobio De Scheppera, Grotha, GGL-a sve lagano, a gubi od Johnsona. Ovdje je u prva dva kola odradio dva lagana meča, dobio Fritza 6:3 6:2, Lorenzia 6:2 6:2. Po meni Mannarino ide po pobjedu danas, u boljoj je formi i dobio ga je neki dan 6:4 6:4. Bolje izgleda od Seppia na terenu kojemu treba izdvojiti jedino pobjedu protiv Ferrera a znamo da David dosta oscilira ove sezone.

Mađarska - Portugal 2 (1,44)

Nevjerojatan je podatak da je Portugal do sad, u dvije utakmice uputio čak 50 udaraca prema vratima, te su prema tom statističkom podatku prva ekipa eura! Dakle pucaju 25 udaraca po utakmici, a do sad su postigli svega jedan gol!

Mislim da im se danas mora otvoriti, jer stvarno nisu imali sreće, pa realno u obje utakmice. Kvalitetniji su i bolji i ovo im je izuzetno bitna utakmica. Također mislim da će i Ronaldo nakon katastrofalno izvedenog kaznenog udarca biti maksimalno motiviran.

Kao drugi bet mislim da bi mogli gledati nervoznu i grubu utakmicu, pa se over kartona nameće kao dobra oklada. Sudi Martin Atkinson.

Mađarska - Portugal  2  1.44

Pospisil - Johnson  2  1.53

Mađarska je trenutno na vrhu skupine, ali ja još uvijek ne vidim ekipu koja ima potrebnu kvalitetu za ovaj rang natjecanja. Disciplinirana obrana, i to je otprilike to. Protiv Austrije su preživljavali, protiv Islanda sretno izvukli, i zajednički je entuzijazam i borbenost, ali protiv Portugala mislim da neće biti dovoljno. Portugalu trebaju tri boda, a vjerujem da neće i treću utakmicu Ronaldo i društvo nastaviti promašivati moguće i nemoguće. Niti tehnički, niti organizacijski mislim da Mađari ne mogu parirati, pa mi to izgleda kao utakmica na jedan gol, i po koja lopta ipak i u mreži protivnika. # Dva igrača koji su loše krenuli u sezonu. Pospisil se mučio protiv Kozlova i Kamkea u kvalifikacijama Queensa, i relativno glatko izgubio od Younga, dok je Johnson na istom turniru dobio Gasqueta i Mannarina, i odigrao solidan meč protiv Čilića. Obojica očekuju napredak u travnatom dijelu sezone, ali Johnson u ovom trenutku izgleda čvršće, a vratio je i nešto samopouzdanja koje je naročito bitno u ovakvim uvjetima u kojima se mečevi često odlučuju u par poena. Osim toga u dva do sadašnja meča je slavio Johnson, pa mi se ovaj koeficijent čini solidnim, iako se radi o travi i mečevima u kojima presuđuju detalji.

Island - Austrija (18:00)

Islandski trenerski par Lars Lagerback i Heimir Hallgrimsson vjerovatno neće mnogo mijenjati momčad nakon dvije utakmice u kojima je njihova ekipa impresionirala, sa samo 88. minuta autogol Birkir Saevarssona uskraćujući im slavnu pobjedu nad Mađarskom. Nakon što su remizirali sa Cristianom Ronaldom i Portugalom u svojoj skupini F, Island će vjerovatno ostati pri istoj obrani.

Marcel Koller-ova ekipa može mnogo lakše igrati ako njihov najbolji strijelac iz kvalifikacija Marc Janko bude dostupan. Baselov napadač je presjedio na klupi protiv Portugala, gdje je Austrija uspjela opucati dva puta u okvir gola. Bayernov Alaba, ponajbolji igrač Austrije se bori sa ozljedom koju je zaradio protiv Portugala, ali očekuje se da bude dostupan. Možda bude povučen sa pozicije broj 10. koju je igrao na Parku Prinčeva, a to mjesto bi mogao zauzeti Zlatko Junuzović.

opAc58D.png

Mađarska - Portugal (18:00)

Mađarskoj je potreban samo remi da bi bili sigurni u prva dva mjesta i gotovo sigurno bi mogli nastaviti sa formacijom 4-5-1, koja im je donijela uspjeh u uvodne dvije utakmice. Još jednom najznačajnije pitanje za Bernd Stocka će biti tko će voditi ekipu. Tamas Priskin je bio prvobitna opcija protiv Islanda, ali nije uspio pronaći mrežu, što potencijalno otvara vrata za Adama Szalaija, koji je postigao gol u pobjedi protiv Austrije.

Za Portugal problem je kristalno jasan. Rješavanje istog može biti još značajniji problem. Niti jedna ekipa nije uspjela da uputi toliko udaraca (37) na otvaranju kao što je to ekipa Fernando Santo-a, ali zbroj golova je bio samo jedan i to Nanijev. Krilni napadač Fenera je formirao partnerstvo sa bivšim suigračem iz Manchester Uniteda Ronaldom. Ali Fernando Santos sada možda neće imati izbora nego da razmotri Edera, jedini prirodni broj devet u momčadi, ali uz rekord od samo 3 gola u 28 utakmica.

ZZTDJ3V.png

TRIPLE za danas

Portugal - Madjarska 1  1,44

Portugal - Madjarska race to 5 corners 1  1,18

Portugal - Madjarska over 3,5 kartona   1,80

UK. kvota: 3,05

Kao sto je i Goks rekao, jednostavno Portugal danas mora pobijediti zeli li ici dalje u playoff, i smatram kako imaju recepta za madjare.  50 udaraca prema golu je nevjerojatan podatak u 2 utakmice i vjerujem kako ce Portugal danas pobijediti. Uz silan taj presing ocekujem i da ce portugal izvesti i 5 kornera prije madjara. Neznam zasto i dalje forsiram kartone al jednostavno 4 kartona za Madjare koji su jedna od nekorektnijih momcadi na Euru ne bi trebao biti problem, jer uz silne napade Portugalaca biti ce i nekih zakasnjelih startova. A tu je i Pepe u momcadi Portugala :D :D. 

Nevjerojatan je podatak da je Portugal do sad, u dvije utakmice uputio čak 50 udaraca prema vratima, te su prema tom statističkom podatku prva ekipa eura! Dakle pucaju 25 udaraca po utakmici, a do sad su postigli svega jedan gol!

Mislim da im se danas mora otvoriti, jer stvarno nisu imali sreće, pa realno u obje utakmice. Kvalitetniji su i bolji i ovo im je izuzetno bitna utakmica. Također mislim da će i Ronaldo nakon katastrofalno izvedenog kaznenog udarca biti maksimalno motiviran.

Kao drugi bet mislim da bi mogli gledati nervoznu i grubu utakmicu, pa se over kartona nameće kao dobra oklada. Sudi Martin Atkinson.

ja  protiv austrije u poluvremenu igram roni daje goli pobjeda portugala,ostalo je povijest

od utakmice mađarska-portugal ne treba očekivati ništa,mađari su sigurno u slijedečem krugu,a portugalcima igra remi,s 3 boda idu u drugi krug jer albanija i turska čekaju poraz portugala, oni oba imaju gol razliku -2 portugal ako odigra x imat če 0 gol razliku i tako ide dalje jer u slučaju istog broja bodova računa se gol razlika zatim žuti ,pa crveni kartoni,portugalci su inače kraljevi remija,ja bi bio oprezan s njima

od utakmice mađarska-portugal ne treba očekivati ništa,mađari su sigurno u slijedečem krugu,a portugalcima igra remi,s 3 boda idu u drugi krug jer albanija i turska čekaju poraz portugala, oni oba imaju gol razliku -2 portugal ako odigra x imat če 0 gol razliku i tako ide dalje jer u slučaju istog broja bodova računa se gol razlika zatim žuti ,pa crveni kartoni,portugalci su inače kraljevi remija,ja bi bio oprezan s njima

Portugal kao treći ide na hrvatsku ili njemacku (vjerojatnije na njemacku, što sigurno da nisu bas ludi za tome idejom).

Kao 2. Ide na englesku

Kao 1. Ide na belgiju.

Tako da sumnjam da ce se portugal zadovoljiti sa x. Ici ce oni na pobjedu. Ja cu tu uzet na jace taj portugal. Nece oni kalkulirat a i nekgraju lose, samo nemaju srece s golovima

Portugal kao treći ide na hrvatsku ili njemacku (vjerojatnije na njemacku, što sigurno da nisu bas ludi za tome idejom).

Kao 2. Ide na englesku

Kao 1. Ide na belgiju.

Tako da sumnjam da ce se portugal zadovoljiti sa x. Ici ce oni na pobjedu. Ja cu tu uzet na jace taj portugal. Nece oni kalkulirat a i nekgraju lose, samo nemaju srece s golovima

ma ko ga god dobili bit če teško, englezi još nisu otkrili karte,igraju taman koliko im reba za prolaz,belgijanci po meni imaju jednu od najboljih ekipa,njemačka  uopče ne mora biti loš izbor,nisu pokazali baš ništa osim promašaja

Kao 2. Ide na englesku

Kao 1. Ide na belgiju.

još da dodam najprimamljiviji izbor za portugalce,kao 4. idu na godišnji odmor,

Potpisujem u cjelosti, inače sam pobornik baš ovakvih oklada kad jedna ekipa igra lijepo i stvara šanse a ne ide ih realizacija i u vecini slucajeva to se dogodi na kraju sa punjenjem mreže u sljedecoj utakmici. Takva je bas situacija danas, Portugal uopće ne igra loše i stvaraju čudo šansi i pravo bi bilo čudo kad danas nebi pobjedili, za neki manji ulog ću igrati i pobjedu sa hendijem ali za jači ulog ipak je dvojka sigurnija varijanta. S druge strane Mađarska je s dosta sreće se provukla u dvije utakmice i nadam se da im je danas kraj. Portugal će sigurno biti motiviran kao i Ronaldo koji je željan pobjeda i golova.

A.Krunić - E.Mertens 2 @ 1.61

Danas je na rasporedu drugo kolo kvala u wimbledonu. Sastaju se igracice koje su odigrale meč prije 2 tjedna u 1/8 finala h-boscha kojeg je mertens dobila u 2 seta. Ove sezone mertens je u odlicnoj formi na travi te ima omjer 9/2. Njena protivnica je na omjeru 5/3 što nije uopće loše. Ja tipujem na mertens jer, kao što sam rekao dobila je današnju protivnicu prije dva tjedna, ima finala mallorce i 1/4 finala h-bosca ove sezone i ukupno gledajuci ipak je u boljoj formi. Krunić unatoc svojoj dobroj formi mislim da ne moze danas proci, ona ce svoj put u wimbledonu graditi preko igre parova gdje takodjer pruza dobre igre ove sezone.

Ostali prijedlozi

M.Brengle - E.Vesnina 1 @ 2.50 za manji ulog

A.Krunić - E.Mertens 2 @ 1.61

Danas je na rasporedu drugo kolo kvala u wimbledonu. Sastaju se igracice koje su odigrale meč prije 2 tjedna u 1/8 finala h-boscha kojeg je mertens dobila u 2 seta. Ove sezone mertens je u odlicnoj formi na travi te ima omjer 9/2. Njena protivnica je na omjeru 5/3 što nije uopće loše. Ja tipujem na mertens jer, kao što sam rekao dobila je današnju protivnicu prije dva tjedna, ima finala mallorce i 1/4 finala h-bosca ove sezone i ukupno gledajuci ipak je u boljoj formi. Krunić unatoc svojoj dobroj formi mislim da ne moze danas proci, ona ce svoj put u wimbledonu graditi preko igre parova gdje takodjer pruza dobre igre ove sezone.

Ostali prijedlozi

M.Brengle - E.Vesnina 1 @ 2.50 za manji ulog

brengle dobro igra ovih dana,fino puig sredila šveđanku ,igrao sam ju kad je izgubila set

Evo i mog triple za prve 2 tekme EURA:

HBbz96F.png?1

Jednostavno je o Portugalu sve receno, ostalo je na njima. U prosloj sam imao pobedu Portugala ali to naravno nije proslo pa vodjen ranijim iskustvom idem sa pobedom u jednom pol sto i nije los pick uz kvotu 1.28. Uz to naravno, ocekuje se gruba igra jer je poslednje kolo, pogotovo Madjara koji su bili grubi jos u onom prvom kolu a inace gaje grub stil igre a Portugal svakako ima individualce koji znaju praviti problema po bokovima i u prodoru. Isto i sa Austrijom, moraju i oni all-in danas ukoliko zele nesto postici, Island je tvrda ekipa koja igra srcem i bez obzira na to sto nisu skloni prljavoj igri danas ce morati praviti tzv. tehnicke prekrsaje a i Austrija ima par igraca koji su kandidati za kartone. 3.5 je stvarno premala granica za ovakve utakmice, sveukupno cini kvotu 3.97. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use