Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 20.6.2016.

Lolek222

Ponedjeljak 20.6.   

20 glasova

1. 1. Slovačka-Engleska

2. 2. Rusija-Wales

Recommended Posts

Evo jos malo tenisa. 1.kolo eastbourna

C.Wandeweghe - B.Strycova 1 @ 1.83

Uzimam ovo sad jer mislim da ce kvota pasti.
U prvom kolu eastbourna imamo reprizu subotnjeg polufinala birminghama. Taj mec dobila je strycova nakon izgubljeng prvoga seta. Gledao sam taj mec u drugi set ide na dusu amerikanki koja je pokusala brzo zavrsavati poene misleci da je ovo vec dobiven meč što je rezultiralo sa cak 34 neforsirane pogreške. Nakon poravnanja u drugome setu mec je postao jednosmjena ulica, coco se raspala i samo cudo je moglo strycovu sprijeciti da ne udje u finale. Danas cemo gledati po mene drugu pricu. Coco je na omjeru 9/1 ove sezone, strycova 4/0 (ovo pisem dok igra finale singla) i mislim da nemoze amerikanka izgubiti dva meca od iste protivnice u tako kratkom roku. Pogotovo jer je imala nedelju za odmor, a strycova igra 2 meca u nedjelju ( spomenuto finale singla i finale parova). Prema tome strycova ima 4 meca u 48 sati i sumnjam da ce uspjeti zadrzati svjezinu. Prema tome mislim da amerikanka ovoga puta nece raditi iste greske i da ce ici dalje.

Sretno

nufYP6Y.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home

Sportingbet – 200€ BONUSA
 http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet

Bet365 – najbolja svjetska kladionica
➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet

Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016

➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/unibet

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Raja/Sharan - Brown/Struff, Raja/Sharan @1.83 bet365

Ovo je svakako kvota za uzeti, pratio sam par Raja/Sharan poslednje 2 nedelje na turnirima u Manchesteru i Surbitonu gde su odneli 2 titule i 2 puta pobedili u finallu bracu Skupski koji su oba puta bili favoriti na papiru. Inace ove sezone imaju na travi 10 odigrana meca od toga samo jedan poraz na zadnjem turniru u Ilkleyu. Ovaj skor od 9-1 na travi ne samo da je impresivan (tu su i 2 titule) nego je sigurno pomogao paru da se dobro privikne na podlogu a i dodatno doprinese koheziji izmedju igraca i dovede njihovu uigranost na jedan visi nivo. Brown/Struff su ove sezone nastupali samo 2 puta i to na turniru u Svedskoj u Jonkoppingu gde su prosli prvo kolo i onda izgubili od para Eriksson/Sekulic u 3 seta. Na travi jos nemaju mec ove sezone, prosle godine su na travi igrali 2 puta i isto dobili prvi mec pa izgubili drugi od para Rojer/Tecau u  Halleu. Inace, nikad u dublu nisu pruzali neke zapazene rezultate, obojica imaju za glavni fokus singl i verujem da ce tako biti i za vreme ovog Wimbledona. Raja/Sharan stvarno dobro uigran par i obojica nastupaju uglavnom u dublu i mislim da danas odnose pobedu.

Od sutra bi trebao imati više vremena za neke detaljnije analize, a do tada ću samo ukratko.

Tiket za parove od 12:00 sati (W kvale.)

Smyczek-Ivashka 1 1.20
Samper Montana-Borgue 2 1.35
Struvay- R.Vasselin 2 1.15
Lacko-Nedovyesov 1 1.55

Wwin 2,89 

-Smyczek u karijeri na travi 17/20. Nakon krize rezultata, dobio Savillea 6:4 6:4 prošli tjedan, pa izgubio od Halysa u tri seta. Ivashka je mladi futures tenisač. Igra prvi meč na travi u karijeri.

-Samper Montana zemljaš, dva meča na travi u karijeri. Oba su sa kvalifikacija za Wimbledon i oba je izgubio. Bourgue je također zemljaš ali ima predispozicije za brže podloge. Upoznali smo ga malo bolje na RG-u kada je odigrao odličan meč protiv Murraya, imao 2:1 u setovima ali nije izdržao. Na travi u karijeri ima 1/1, igrao prošle godine kvale ovdje, dobio Kudryavtseva pa izgubio od Mertensa u tri seta. H2H 2:1 za Sampera, Bourgue dobio zadnji meč, na RG-u neki dan 3:0. Bourgue ima solidan servis, pokazao je da zna igrati i na bržim podlogama.Po meni kvalitetniji tenisač, posebno za ovakve podloge.

- Struvay u karijeri 0/4 na travi, 0/3 ove sezone. Futures i challenger tenisač. Vasselin iako je pao na rankingu znamo tko je i što je. Na travi u karijeri 39/28. Travu je isprobao u Queen'su prošli tjedan.

- Lacko 30/24 u karijeri na travi. Ove sezone odigrao Hertogenbosch, dobio Weintrauba i Fallu pa izgubio od kasnijeg osvajača Mahuta. Nedovyesov dolazi sa zemlje iz Moskve, gdje je i predao meč prije 10 dana. Na travi u karijeri 4/4.

Struvay-Roger Vasselin under 21 @1.89 marathonbet

Da se nadovezem na tip koji je i Canca predlozio. Sada vidim da marathonbet daje visokih 21 gema na ovaj mec sto je po meni veliki valu. Struvay je igrac koji je ocajan na travi, gledao sam ga protiv Kudle i Fratangela ovog meseca, prosto ne moze parirati teniserima tog ranga. Vasselin je jako nezgodan protivnik na travi, zna itekkao dobro odigrati na ovoj podlozi i bez obzira na losu formu, po jedan brejk u svakom setu je dovoljan da ovo ostane ispod 21. 

Struvay-Roger Vasselin under 21 @1.89 marathonbet

Da se nadovezem na tip koji je i Canca predlozio. Sada vidim da marathonbet daje visokih 21 gema na ovaj mec sto je po meni veliki valu. Struvay je igrac koji je ocajan na zemlji, gledao sam ga protiv Kudle i Fratangela ovog meseca, prosto ne moze parirati teniserima tog ranga. Vasselin je jako nezgodan protivnik na travi, zna itekkao dobro odigrati na ovoj podlozi i bez obzira na losu formu, po jedan brejk u svakom setu je dovoljan da ovo ostane ispod 21.

očajan na travi * da ne izgleda zbunjujuće

13:30

Berrer-Stebe 1 1.30
Sijsling-Langer 1 1.22
Michon-Zopp 2 1.25
Žemlja-Vanni 1 1.40

Wwin 2,78

- Berrer u karijeri na travi 31/36. Ove sezone 2/3, dobio Jaziria i Lia, gubio od Warda, Floriana Mayera i Gulbisa. Stebeu ozljede uništile karijeru, u posljednje tri godine ima samo 25 mečeva, a neki dan je Kovaliku predao meč. Na travi u karijeri 9/6, nije igrao na njoj 3 godine.

- Sisjling na travi u karijeri 27/28, ove sezone 1/3. Dobio Cervantesa, a gubio od Zvereva, Karlovića i Kleina. Ovdje ima i treće kolo i 2013. kada je dobio i Raonića. Langer ima jedan odigrani meč na travi iz 2008. i izgubio ga je, dolazi sa zemlje.

- Michon loše igra ove sezone, ukupno 11/13. Na travi u karijeri 1/3, ove sezone 1/2. Dobio Moulseya, gubio od Mosera i Salisburya. Zemlja mu je najjača podloga. Zopp na travi 11/9, ove sezone 0/1. Izgubi od Medvedeva 7:6 6:3. H2H 1:0 za Zoppa , 2011. ga dobio na zemlji.

- Žemlja u karijeri na travi 28/21, ove sezone 1/3. Dobio Broadya, gubio od Duckwortha, Tiafoea i Kleina. 2013. je igrao i treće kolo Wimbledona, a tada je dobio i Dimitrova. Vanni ove sezone jako loš, 8/19. Na travi u karijeri 2/4, sve od prošle godine. H2H Vanni 1:0, prošle godine na hardu.

evo nešto tenisa i od mene,

A. Van Uytvanck -  M. Brengle 2 @ 1.61

Van uytvanck bez nekih zapaženih rezultata na travi u karijeri. najbolji rezultat je 1/16 finala ovoga turnira ali iz 2013. godine.  ove godina ima samo 4 pobjede, od čega su dvije u kvalifikacijama ovoga turnira, dok je u h-boshu i mallorci ispadala na prvoj prepreci. S druge strane amerikanka brengle je na omjeru 5/1 ove sezone na travi. igrala polufinale h-bosha, te je ovdje prošla kvalifikacije ( zadnje kolo joj je predala robson, ali u tom trenu je brengle vec imala set i break prednosti). Kako se belgijanka muči sa formom cijelu sezonu,a amerikanka je u dobrom ritmu otvorila sezonu na travi, vjerujem danas da će proči u sljedeće kolo.

ostali prijedlozi

T.Moore-E.Makarova over 20.5 @ 1.90, za hrabrije over 2.5 seta @ 2.75, za najhrabrije 1 @ 4.00 ( ja uzeo za min ulog)

L. Rosol - K. Edmund 2 @ 1.53

Podlipnik - Halys  0:2  1.28

Falla - Caruso 2:0  1.50

U tjednu prije velikog turnira osim standardnih usporedbi vrlo je važan i pristup igrača/ica, odnosno sa kakvim namjerama ulaze u mečeve. Kao najzdravija ideja pokazala se preskakanje prvog kola u kojem se dešavaju razna "čudesa", i čekanje da se iskritalizira koji igrači/ce su u lovu na bodove u takvoj situaciji, a koji su došli trenirati, i pokupiti neki ček za nastup. Izabrao sam dva para iz kvalifikacija za Wimbledon, koje su opet same po sebi vrlo zahtjevne za predviđanje jer je ček za nastup za ekipu koja igra futurese, vrlo interesantan, pa se igrači čudesno oporavljaju, ali i nastupaju radi čeka iako nisu spremni, a u toj konkurenciji informacije su rijetke i vrlo nepouzdane. Podlipnik je u 28-oj godini debelo izvan top 200, a nastupa praktično isključivo na zemlji. Na betonu u zadnje 3 godine ima 0:7, u dvorani ima 3 poraza i dvije pobjede protiv rekreativaca u Talijanskoj klupskoj ligi, a na travi ima dva meča, oba poraza u prvom kolu kvalifikacija. Sa druge je strane Halys, koji je uz Pouillea i Herberta predvodnik Francuskog novog vala, koji na travi nema previše iskustva, ali u prvim mečevima je dobio Bartona i Smyczeka, i izgubio od Przysieznya u tri seta. # Falla ima više od 50 pobjeda u karijeri na travi, pa iako je na zalasku karijere, na ovoj podlozi poeni nisu toliko zahtjevni kao na zemlji, pa njegov talent dolazi do izražaja. Igrač koji je dobijao ne tako davno Isnera, Kohlschreibera ili Mahuta, a ove je sezone već odigrao 5 mečeva, pa mislim da se prilagodio. Caruso je van top 200, a ovisi o rezultatima na zemlji. U karijeri loš na betonu, još lošiji u dvorani, a ovo mu je prvi meč na travi u karijeri. Ni na zemlji ove sezone nije napravio ništa, pa mi se čini da Falla ne bi smio imati problema. 

LUTRIJA

Doellman vise 8,5 (1,65)

Zeballos - Vesely 2 (1,2)

-Doelmann  je igrac koji ne lezi Realu i ne znam dal je ikad isao under ove granice. Proslu prije 2 dana je malo zakazao i isao 9 poena sto je opet over, a prije 5 dana je ubacio 17 poena. Ne znam na osnovu cega je ova granica u lutriji, sve ostale klade imaju granicu 11,5 i ako i ga nece ici sut opet ga vidim preko.
- Zeballos je tipicni zemljas i nema sta traziti protiv Vesely-a koji je u zadnjih godinu dana dosta napredovao. Zeballos ima ove godine samo jedan mec na travi i izgubio je od 228. igraca 6-3 6-1, dok ce Vesely-u ovo biti 5. mec, a zadnji mec je namucio Raonica i izgubio 7-6 7-5. Ovo bi trebalo biti i lagano 2-0.

NETBET PROMOCIJA ZA UTAKMICU ENGLESKA - SLOVAČKA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE

Kako bi testirali NetBet promocije za igrače iz Hrvatske prije dva dana otvorili smo račun, te sudjelovali u promociji da Ronaldo daje gol na utakmici protiv Austrije. Kao što znate Ronaldo nije postigao gol, te je NetBet uredno napravio povrat novaca na račun. Tu okladu smo postavili isključivo sa ciljem testiranja promocije, budući da je današnja oklada puno veća prilika, kao i oklade koje će biti sljedećih dana. 
Evo i slike povrata novaca. 

9Hz2y1D.png

Za danas NetBet ima fantastičnu promociju za sve igrače iz Hrvatske kojima daju koeficijent 10,00 na pobjedu Engleske, te povrat novaca ukoliko oklada ne prođe

Minimalni depozit koji je moguće napraviti jest 10eura, a ukoliko od tih 10eura uplatite 5eura na pobjedu Engleske protiv Slovačke dobitak bi trebao biti čak 50E što mi se čini suludo visok koeficijent.

BONUS CODE: ENG10

80gZ8Fx.png

Jučer je pao samo jedan gol na dvije tekme, ali nadam se da danas nećemo nešto slično doživjeti.

Ova skupina je ispoštovala BTS na svakoj tekmi, tako da tu možemo biti zadovoljni.

Na piku mi je granica od 2,5 gola na obje tekme, samo ne znam na koju da stavim.

S obzirom da je stanje u skupini komplicirano, teško da ćemo vidjeti kalkulacije na bilo kojoj tekmi.

Zbog činjenica da su obje momčadi igrali dobar nogomet

te da obje momčadi imaju više ofanzivnog "skilla" nego Velšani i Rusi,

ipak ću probati s Englezima i Slovacima over 2,5 gola - koef se kreću od 2,50-2,70.

Samo se nadam da sam dobro odabrao :)

Jučer je pao samo jedan gol na dvije tekme, ali nadam se da danas nećemo nešto slično doživjeti.

Ova skupina je ispoštovala BTS na svakoj tekmi, tako da tu možemo biti zadovoljni.

Na piku mi je granica od 2,5 gola na obje tekme, samo ne znam na koju da stavim.

S obzirom da je stanje u skupini komplicirano, teško da ćemo vidjeti kalkulacije na bilo kojoj tekmi.

Zbog činjenica da su obje momčadi igrali dobar nogomet

te da obje momčadi imaju više ofanzivnog "skilla" nego Velšani i Rusi,

ipak ću probati s Englezima i Slovacima over 2,5 gola - koef se kreću od 2,50-2,70.

Samo se nadam da sam dobro odabrao :)

Svidja mi se razmisljanje. Ja sam uzeo jutros u singlu obje over 2.5. Stvarno velika prilika za dosta golova danas. Malo vise na engleze jer ako wales povede mogli bi se zatvorit oni

Raja/Sharan - Brown/Struff, Raja/Sharan @1.83 bet365

Ovo je svakako kvota za uzeti, pratio sam par Raja/Sharan poslednje 2 nedelje na turnirima u Manchesteru i Surbitonu gde su odneli 2 titule i 2 puta pobedili u finallu bracu Skupski koji su oba puta bili favoriti na papiru. Inace ove sezone imaju na travi 10 odigrana meca od toga samo jedan poraz na zadnjem turniru u Ilkleyu. Ovaj skor od 9-1 na travi ne samo da je impresivan (tu su i 2 titule) nego je sigurno pomogao paru da se dobro privikne na podlogu a i dodatno doprinese koheziji izmedju igraca i dovede njihovu uigranost na jedan visi nivo. Brown/Struff su ove sezone nastupali samo 2 puta i to na turniru u Svedskoj u Jonkoppingu gde su prosli prvo kolo i onda izgubili od para Eriksson/Sekulic u 3 seta. Na travi jos nemaju mec ove sezone, prosle godine su na travi igrali 2 puta i isto dobili prvi mec pa izgubili drugi od para Rojer/Tecau u Halleu. Inace, nikad u dublu nisu pruzali neke zapazene rezultate, obojica imaju za glavni fokus singl i verujem da ce tako biti i za vreme ovog Wimbledona. Raja/Sharan stvarno dobro uigran par i obojica nastupaju uglavnom u dublu i mislim da danas odnose pobedu.

Molim te reci mi kako je zavrsilo, nigdje ne nađem. Hvala unaprijed ????

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use