Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 19.6.2016.

Goksim

Nedjelja 19.6.2016.  

23 glasova

1. 1. Rumunjska - Albanija

2. 2. Švicarska - Francuska

Recommended Posts

hfEjAD0.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home

Sportingbet – 200€ BONUSA
 http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet

Bet365 – najbolja svjetska kladionica
➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet

Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016

➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/unibet

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Murray-Raonic, Raonic @3.38 (trenutno 4.05) marathonbet

Ovo postavljam sad zbog pada kvote, ovde se igra finale turnira u Londonu gde titulu brani bas Andy Murray koji je prosle godine igrao finale protiv Andersona i slavio u 2 seta. Ove godine za protivnika ima puno tezeg rivala - Raonica, pogotovo sad kad je Raonic ozbiljno podigao formu i nivo igre. Pratio sam oba igraca na turniru, Raonic ostavio puno bolji utisak i nemam nikakve zamerke na njegovu igru na ovom turniru zaista. Jedino je u prvom kolu izgubio set od Kyrgiosa a posle toga slede Vesely, Bautista i Tomic i sva trojica u po 2 seta. Vesely je zadnji igrac na ovom turniru koga je brejknuo samo jednom, Bautista je pao posle 17 gema dok je danas Tomic izgubio sa 6:4 6:4, u oba seta po brejk. Kod Murraya je situacija suprotna, krenuo puno bolje i dobio raspolozenog Mahuta i Bedenea u po 2 seta a onda prolaz protiv Edmunda uz izgubljen set. Tu su bile jasno vidljive oscilacije Murraya, prosto protiv igraca kao sto je Edmund to mora puno lakse resavati, danas je isto ispustio set protiv Cilica, dobro to mu ne mogu zameriti, ipak je Cilic puno kompletniji igrac od Edmunda ali je cinjenica da nije na 100% fokusa tokom celog meca. 

Raoniceve bombe od servisa dolaze do izrazaja ovde na travi. Murray je uz Djokovica najbolji returner, ali mozda na sljaci bi to bio validan argument. Na travi to puno manje znaci kad protiv sebe imate Raonica koji ne samo jako servira, nego je ocigledno kompletirao ostale segmente igre i sada redovno zna brejknuti jake protivnike, sto ranije skoro nikad nije bio slucaj.

Po kvoti od 3.38 bez razmisljanja uzimam ovo, Raonic i odmorniji, i raspolozeniji i verujem motivisaniji da po prvi put osviji London.

European Grand Prix  (Number of Classified Drivers) under 16.5 @ 2.oo bet365

velika nagrade europe se po prvi put vozi u

Bakuu. Utrka se vozi po ulicama tog grada i

to je gradska utrka. znači nema zona za

izlijetanje nego se zovi između ograda i svaka

greška se skupo plaća(ko i u monacu). na treningu

je i hamilton imao bliski kontakt s ogradom pa starta tek 10. mislim

da će bit zanimljiva utska s dosta odustajanja

19:30 Grenland - Portoriko 57.5 OVER @ 1.75 bwin 31-27 KRAJ.

Greska bwin kladionice,61.5 je cak granica u betu..Posljednji dan na panamerickim igrama,duel za 5 mjesto igrat ce reprezentacije Greenlanda i Portorika.Obje ekipe krasi brzi rukomet,imaju par kvalitetnih igraca obje reprezentacije.Jucer su obje reprezetancije usle lose u mec,ali kad je bilo najpotrebnije objasnili su da su bolje reprezentacije od Amerike odnosno Meksika.Greenland je u drugom poluvremenu razbio Ameriku,dao im 23 gola ukupno 37,sa druge strane Portoriko je imao problema sa Meksikom ali na kraju samom su slomolili otpor i pobjedili 30-29.Da se igra za mjesto broj 3 ili za prvo mjesto Greenland bi bio favorit,pitanje je kako ce uci obje reprezentacije,jake su napadacki obje te cemo sigurno vidjeti dosta golova.Hoegh je jucer dominirao kod Greenlanda sa 16 golova,ovamo je bio standar najbolji Hilardo.Medusobni nemaju,ovo mjesto ne znaci puno,vise su ocekivale obje reprezentacije te u tim okolnostima po meni je ovo mec sa preko 60 golova.

17:30 SAD - Meksiko 55.5 OVER @ 1.85 bwin 44-22 KRAJ.

Dugo sam razmisljao da li da uzmem i ovdje over ali uzet cu jer pada fin broj golova na panamerickim igrama.Amerika je jucer odigrala dobro prvo poluvrijeme protiv Greenlanda ali vidilo se da oni ne mogu spojiti dva dobra poluvremena u nastavku primili su cak 23 gola za 30 minuta i izgubili 37-30.Tezak put je bio Amerikanaca,nije bilo lahko putovati autobusom i naci pare ali eto oni su sa ovim studentima dosli do finog mjesta odnosno borbe za 7 mjesto.Ne donosi sedmo mjesto nista,pitanje je u kakvom su stanju obje reprezentacije pogotovo to mislim na Meksiko koji je parirao Portoriko cijeli mec ali pao na kraju radi manjka iskustva.Izgubili su rezultatom 30-29.Meksiko voli malo brzi rukomet,Amerika je takoder imala jucer lijepih poteza pa u tim okolonstima i svemu sto se desilo jucer ne vjerujem u neke odbrane ako se moze reci odbrane,jer na ovome prvenstvu samo 2-3 reprezentacije imaju 'odbranu' sve ovo ostalo je 'odbrani se nekako'.Vjerujem da su dosta istroseni igraci te da nece bitih vecih prekida i da je ovo mec za 56+ golova,sve su kladionice vec digle na 56.5 dok je u bwinu jos na 55.5.

escobedo-milton     2      3,12  pinnacle

iznenađujuće visok koef. na igrača koji se praktički rodio na travi, u karijeri ima 86 mečeva na travi od toga 47 pobjeda. s druge strane escobedu je glavna podloga hard a ove sezone ima 5/2 na travi. uglavnom za mali ulog treba probat na miltona jer ipak ima više mečeva i iskustva na travi od dvadesetogodišnjeg escobeda...

rodina-sramkova    1       1,80 pinnacle

i jedna i druga ove sezone odlične na travi ali dajem prednost rodini ipak jer je puno iskusnija i može se reći da su njene pobjede puno vrijednije i zapaženije od pobjeda mlade sramkove koja je u biti imala na ovom turniru samo jedan pravi meč protiv portugalke de brito koja jedina ima iskustva na travi..

19:30 Grenland - Portoriko 57.5 OVER @ 1.75 bwin

Greska bwin kladionice,61.5 je cak granica u betu..Posljednji dan na panamerickim igrama,duel za 5 mjesto igrat ce reprezentacije Greenlanda i Portorika.Obje ekipe krasi brzi rukomet,imaju par kvalitetnih igraca obje reprezentacije.Jucer su obje reprezetancije usle lose u mec,ali kad je bilo najpotrebnije objasnili su da su bolje reprezentacije od Amerike odnosno Meksika.Greenland je u drugom poluvremenu razbio Ameriku,dao im 23 gola ukupno 37,sa druge strane Portoriko je imao problema sa Meksikom ali na kraju samom su slomolili otpor i pobjedili 30-29.Da se igra za mjesto broj 3 ili za prvo mjesto Greenland bi bio favorit,pitanje je kako ce uci obje reprezentacije,jake su napadacki obje te cemo sigurno vidjeti dosta golova.Hoegh je jucer dominirao kod Greenlanda sa 16 golova,ovamo je bio standar najbolji Hilardo.Medusobni nemaju,ovo mjesto ne znaci puno,vise su ocekivale obje reprezentacije te u tim okolnostima po meni je ovo mec sa preko 60 golova.

17:30 SAD - Meksiko 55.5 OVER @ 1.85 bwin

Dugo sam razmisljao da li da uzmem i ovdje over ali uzet cu jer pada fin broj golova na panamerickim igrama.Amerika je jucer odigrala dobro prvo poluvrijeme protiv Greenlanda ali vidilo se da oni ne mogu spojiti dva dobra poluvremena u nastavku primili su cak 23 gola za 30 minuta i izgubili 37-30.Tezak put je bio Amerikanaca,nije bilo lahko putovati autobusom i naci pare ali eto oni su sa ovim studentima dosli do finog mjesta odnosno borbe za 7 mjesto.Ne donosi sedmo mjesto nista,pitanje je u kakvom su stanju obje reprezentacije pogotovo to mislim na Meksiko koji je parirao Portoriko cijeli mec ali pao na kraju radi manjka iskustva.Izgubili su rezultatom 30-29.Meksiko voli malo brzi rukomet,Amerika je takoder imala jucer lijepih poteza pa u tim okolonstima i svemu sto se desilo jucer ne vjerujem u neke odbrane ako se moze reci odbrane,jer na ovome prvenstvu samo 2-3 reprezentacije imaju 'odbranu' sve ovo ostalo je 'odbrani se nekako'.Vjerujem da su dosta istroseni igraci te da nece bitih vecih prekida i da je ovo mec za 56+ golova,sve su kladionice vec digle na 56.5 dok je u bwinu jos na 55.5.

Bet ima meksiko na cak 57.5 po kvoti 1.85

Pozdrav,

Jucer sam na bet365 uz jos dva para igrao na portugal oba daju gol. Bet 365 ima onu akciju da ukoliko zavrsi 0:0 vracaju ulog.

Ako sam dobro shvatio u pravilima tak par bi mi se trebao racunat kao koef. 1 . ali jos mi nije nista sjelo na racun. Dali je netko imao iskustva s tim i dali sam dobro shvatio pravila.?? Hvala unaprijed

Pozdrav,

Jucer sam na bet365 uz jos dva para igrao na portugal oba daju gol. Bet 365 ima onu akciju da ukoliko zavrsi 0:0 vracaju ulog.

Ako sam dobro shvatio u pravilima tak par bi mi se trebao racunat kao koef. 1 . ali jos mi nije nista sjelo na racun. Dali je netko imao iskustva s tim i dali sam dobro shvatio pravila.?? Hvala unaprijed

E ne vrijedi ti na full time. I ja sma imao istu situaciju iso na live chat. Na euro ti vrijedi na halftime/fulltime ( prijelaz znaci), 1st goalscorer, goalscorer i jos 2-3 stvari ne sjecam se sad tocno. Ali samo na full time ne vrijedi. Tj vrate ti dio uloga -.-.

King/Kudryavtseva - Pliskova/Strycova 1 @ 2.20 bet365

Svugdje pao kof na 2.00 samo bet na 2.20

Finale parova WTA birmingham. Dakle pliskova i strycova su tu u finalu, vise srecom nego nekom klasom. Imale su te srece da su svi nositelji poispadali pa su imale protivnice svoga ranga cijelo vrijeme. King/kudryavtseva su izbacile 4.nositeljice klepac/srebotnik u 1/4finalu i 1.nositeljice chan/chan u polufinalu. Iznenadio me ovoliki tecaj na njih, jer strycova je jucer igrala 3.seta u polufinalu i danas joj sljedi finale singla pa neznam da li ce biti na istoj razini jer 3 meca u 24h je puno. Mislim da ce king/kudryvatseva ovo uzeti jer su uigranije i imaju puno vise mečeva zajedno. Pliskova/strycova imaju tek 5 meceva zajedno na svim podlogama. Mozda cak bude i walkover ko zna hoce li strycova moci igrati

Sretno

B. Stancu zabija gol 2,87 - 4,00

Danas mi se ne sviđa ponuda na EP, a pošto je za očekivati grubu tekmu Rumunja i Albanaca granice su otišle u nebo.

Probat ću ovo odigrati za sitno čisto zbog iskustva iz prošlosti.

Na ovakvim natjecanjima uvijek netko neočekivan iskoči na listi strijelaca, a moguće da je ovo njegov turnir.

Protiv Francuza je imao brojne šanse, vidimo da izvodi penale, a Rumunji danas moraju pod "must" pobijediti...

Dovoljno razloga da se ovo proba.

Evo od mene jedan par sa iste utakmice

Romania - Albania romania over 4.5 corners @ 1.60

Rumunjska je u prva dva dvoboja sa francuskom i svicarskom imala po 4 kornera, ali tu je bila u podredjenim ulogama. Moram reci da mi se svidja rumunjska. Znali su da ce biti podredjeni svicarskoj i francuskoj i igrali su na kontre te da su imali malo srece imali bi i vise od ovog 1 boda. Danas nemaju sta cekati, moraju napast ako zele imati sansu za drugi krug. Ocekujem da ce imat vise posjeda nego u prve dve tekme pa prema tome 1 korner vise nebi smio biti problem.

Bet365 daje granicu over 5.5 po 1.80 ali ja sam se odlucio na ovu sigurniju varijatnu kod betfaira. Mozda uzmem i kod beta over 5.5

Sretno

Pozdrav,

uz to, to vrjedi samo za single betove

pozdrav.  evo tek sad vidjeh i uplatih odma 100 eur, po meni jedna dobra poklon kvota ima, bas sam se iznenadio i iskreno neznam koji je razlog tolike kvote , a to je

na bet at home - tri cast grupa a - francuska - svicarska - rumunija - kv. 2.50  , mislim da je i vise nego realno da  francuska nece izgubit od svicarske i rumunija od albanije..

pozdrav. evo tek sad vidjeh i uplatih odma 100 eur, po meni jedna dobra poklon kvota ima, bas sam se iznenadio i iskreno neznam koji je razlog tolike kvote , a to je

na bet at home - tri cast grupa a - francuska - svicarska - rumunija - kv. 2.50 , mislim da je i vise nego realno da francuska nece izgubit od svicarske i rumunija od albanije..

Nebi ja bio tolko siguran u to. Ako francuska i rumunjska dobe istom razlikom ili rumunska vise nego franuska, rumunjska druga na gol razliku

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use