Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.6.2016.

crnamamba

anketa  

26 glasova

1. 1. Belgija - Irska

• 1
      21
    • X
      4
    • 2
      1
  2. 2. Island - Mađarska

• 1
      2
    • X
      18
    • 2
      6
  3. 3. Portugal - Austrija

• 1
      20
    • X
      6
    • 2
      0

Recommended Posts

Meksiko - Čile 1x @ 1.40 Sportplus

Na brzinu jedan večernji double pošto nisam imao vremena analizirati preostale dvije utakmice Eura. Meksiko i Čile igraju večeras četiri sata iza ponoći četvrtfinale ovogodišnje Copa Americe. Meksikanci su dolaskom novog trenera dobili i jednu sasvim novu dimenziju , već su dugo u seriji bez poraza kojoj se ni večeras ne nazire kraj , barem ne nakon 90 regularnih minuta. Završili su prvi u grupi sa sedam bodova s tim da su protiv Venezuele u zadnjem kolu odigrali s kombinovanim sastavom kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće izazove. S druge strane , Čile je otvorio prvenstvo kako je i završio kvalifikacije , totalno van ritma te su tek u posljednjim minutama prvog susreta uspjeli ublažiti poraz od Argentine da bi u ostale dvije utakmice slavili , mada ne toliko uvjerljivo. Boliviju su slomili tek u desetoj minuti nadoknade dok je Panama držala rezultatsku neizvjesnost do 89. minute kada im je presudio Sanchez. Za razliku od protivnika , njima promjena trenera nije nikako godila pa su kroz kvalifikacije odnosno pripremne utakmice igrali dosta loše i gubili od Argentine , Urugvaja , Meksika pa čak i Jamajke koja im realno ne bi smjela predstavljati problem. Danas su po meni underdog iako kvote to baš i ne pokazuju , Meksiko ima dosta bolje posloženu momčad , momentum je na njihovoj strani i mislim da su mnogo bliži prolasku u polufinale od protivnika , ali ja ću se zadovoljiti s tim da ostanu neporaženi nakon 90 minuta.

Kartoni:

Još jedna odlična opcija za ovaj susret su žuti kartoni kojih vjerujem da će biti , a posebice na strani vrlo nervoznih i grubih Čileanaca. U grupnoj su fazi opomenuti ukupno šest puta , odnosno dva puta u prosjeku s tim da su najveću nervozu pokazali protiv Argentine koja je dominirala u većem dijelu susreta. Bolivija i Panama su ekipe protiv kojih se očekuje da imaju loptu u svom posjedu pa toliko posla za njihove grubijane i nije bilo što je spustilo prosjek javnih opomena na samo dva. Večeras bi trebali biti mnogo nervozniji jer je Meksiku teško parirati u ovakom raspoloženju , to su vidjeli i u pripremnim utakmicama kada su izgubili 1:0 i zaradili četiri kartona u samo petnaest minuta. Večeras očekujem nešto slično jer će iskri sigurno biti , a takvi pod palicom arbitra Heber Roberta Lopesa nisu dobro prolazili. Dijeli 4.07 žutih kartona u prosjeku , a treba napomenuti da je u četiri zadnje službene utakmice podijelio i po jedan crveni karton uz 23 žuta što je gotovo šest u prosjeku.

Čile over 2.5 cards @ 1.90 Sportplus

Odlučio sam se za tri opcije kada su u pitanju kartoni , prva je da će Čile dobiti barem tri što je po meni dosta izgledno. Očekuje se egal utakmica , a Čileanci takve igraju na nož što pa bi bilo pravo čudo da ostanu ispod ove granice. Podsjećam , igrali su prije dvadesetak dana protiv Meksika u PRIJATELJSKOJ utakmici gdje su zaradili čak četiri žuta kartona unutar petnaest minuta.

Meksiko - Čile over 5.5 cards @ 1.80 Wwin

Druga opcija je ukupan zbroj žutih kartona kojih bi moralo biti barem šest shodno svemu što sam naveo jer ni Meksikanci nisu cvjećke u ovakvim utakmicama. U zadnje su vrijeme nešto blaži zahvaljujući dobroj formi u kojoj se nalaze , ali im ova utakmica predstavlja i najteži ispit dosad pa će zasigurno i oni imati pokoji grublji prekršaj koji Lopes kako sam naveo dosta rigorozno sankcioniše.

Player sent off @ 3.25 / Away player sent off @ 5.25 Wwin

I treća opcija je nešto rizičnija , da će biti crveni karton koji je dosta realno za očekivati kad su ovakve utakmice u pitanju , a po ovoj kvoti ga vrijedi ispratiti. Za hrabrije možda i opciju da će biti na gostujućoj strani što sam i ispratio na niži ulog , za one koji ne žele toliko riskirati Wwin solidno plaća za isključenje na bilo čijoj strani. 

Evo i od mene danas, još jedan double na koji idem sa 6/10

Raonić-Tomić 1 @1,30

Raonić do sad u 4 meča nije izgubio ni set a kamoli meč od Bernarda, podloga zapravo odgovara obojici jer Tomić korektno zna odraditi travu ali ipak ne vidim način na koji ga Tomic sa ipak losijim servisom i vrelom glavom moze iznenaditi.

Portugal-Austrija Portugal preko 5.5 kornera @1.60

Portugalci u prvom kolu prikazali možda i najbolji nogomet, imali najviše udaraca na gol, čak 27, danas i jednima i drugima treba pobjeda, igrat će se na nož, sa gola na gol, očekujem barem 15 udaraca portugala a od toga bi barem 3/4 morao golman skrenuti u korner. Za ostalih par očekujem čišćenja u zadnjoj liniji Austrije jer strah od Ronalda i društva je sigurno velik.

Ukupna kvota @2,08

Sretno ko prati!

I portugal 6 kornera u 28.minuti, kakav lagani prolaz i danas, ako me ko ispratio lijepo je mogao zaraditi jucer i danas, 6/7 prolaznost, idemo dalje ????

21:00  Portugal - Austrija

1+C.Ronaldo daje gol@3,75  PSK

Obje ekipe su kiksale u prvoj utakmici, Portugalci su uspjeli osvojiti samo bod protiv Islanda dok su Austrijanci izgubili od Madjara.

Portugal ima dobru ekipu i danas im je pobjeda imperativ, sto ce im biti olaksano jer ce Austrijanci igrati bez dv ajko bitna igraca - stoper Dragovic je dobio crveni karton u prvoj utakmcii a veznjak Junuzovic je zaradio ozljedu.

Kod Portugalaca bi trebao u prvih 11 uletjeti Quaresma koji je sanirao ozljedu.

Znaci, Portugalci su favoriti i pobjeda im treba kako bi gotovo osigurali prolazak dalje , da ne ostavlaju to za zadnju utakmicu.

Svi znaju kakav ego manijak je CR, u prvoj utakmici je imao nekoliko sansi, sve je promasio i uz to jos silovao loptu onim slobodnim udarcima. Veceras ce izgarati od zelje da nahrani svoj ego i dokaze svima koliko je velik i dobar igrac. Fina kvota koja se mora ispratiti.

:huh::rolleyes::blush:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use