Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 17.6.2016.

Goksim

Petak 17.6.2016.   

30 glasova

1. 1. Italija - Švedska

2. 2. Češka - HRVATSKA

3. 3. Španjolska - Turska

Recommended Posts

5UD9T2o.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home

Sportingbet – 200€ BONUSA
 http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet

Bet365 – najbolja svjetska kladionica
➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet

Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016

➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/unibet

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Mario Mandžukić over 0.5 zaleđa na utakmici @ 1.85 unibet

Mario Mandžukić je jedini napadač Hrvatske i jedini igrač koji traži dubinu od Hrvatskih ofenzivaca. U prvom susretu Hrvatska je imala jedno zaleđe i to baš Mario Mandžukić. Očekujem vrlo sličnu utakmicu onoj protiv Turske, a Mario bi se mogao naći u zaleđu ako se Češka otvori, ali čak i na postavljenu obranu, jer će tražiti priliku da iznenadi obranu. Mogli smo u analizama utakmice Češka - Španjolska vidjeti da se Češka obrana sjajno kreće i igra dugo godina zajedno, a sada im se u obranu vraća i Suchy (standardni branič). Zbog te njihove uigranosti očekujem koje zaleđe, a naravno najveće šanse za to ima Mario Mandžukić. Za pokušati nije loše- koef 1.85.

U 18:00 sati Hrvatska igra svoju drugu utakmicu na Europskom prvenstvu. Pisati neke posebne savjete i analize mislim da nema smisla, jer većina će se usprkos svemu kladiti na Hrvatsku. Neki će to napraviti iz navijačkih razloga, a oni drugi zbog dojma koji je Hrvatska ostavila u prvoj utakmici. Iako je Hrvatska ostavila sjajan dojam povijest nas uči da lagano padamo u euforiju, a Češka nikako nije loša momčad. U biti nije ni nešto dobra, ali svakako to vjerojatno neće biti lagan posao, jer je vrlo kompaktna u obrani. 

No, ipak unatoč svemu mislim da barem 90% uplata na ovaj susret će biti pobjeda Hrvatske (kao među ostalim i moja; barem jedna od). Zbog toga evo prijedloga kako maksimizirati profit kada se već kladimo na Hrvatsku ===> http://goo.gl/FEQzyM

Svi oni koji su pratili ono što sam pisao znaju da sam stao sa analizama pri skoru 4/5, jer su mi digli živce pojedini balavci koji ulažu po 5 kn a misle da su pokupili svu pamet svijeta i samo čekaju pad nekoga da se naslađuju.

Pošto je forum ipak pun korektnih likova odlučio sam nastaviti sa analizama i ovdje jer mi je drago da osim mene bilo tko dobije.

Današnji listić iznosi kvotu 2.10 i ja ivdje idem sa 7/10 ulogom

Španjolska-Turska 1 @1.50

Turci obrambeno puni propusta i na našu ne pretjerano kombinatornu igru, tika taka će ih izluditi, u prilog tome danas ide i da sudi Mažić koji dosta štiti zvijezde kojih španjolska ima dosta a i ne libi se sankcionirati grubosti koje će turci sigurno činiti.

Čilić-Johnson 1 @1.40

Ukratko o ovome Johnson klasični "drvosječa", solidna serva i ništa više, slaba kretnja, prošlo kolo dobio Mannarina, samo jer je podloga brza a francuz udara kao curica. S druge strane Marin solidan na turniru a i nikad do sad nije izgubio od amerikanca.

Sretno ko prati!

Federer-goffin   (-5.5)    2       1.39 pinnacle

fedex izrazito loš, previše se muči protiv protivnika koje je prethodno deklasirao,malo malo se dovede u situaciju da igra tie break i na kraju dobiva na iskustvo. ta mu igra prolazi protiv slabijih igrača ali mislim da ovi bolji imaju veliku šansu protiv fedexa (primjer thiem). goffin u karijeri ima 4 poraza od federera ali tada je to bio pravi federer, ove sezone na travi 2 pobjede protiv čorića i stakhovskog(predaja) ima puno oscilacija u igri ali računajuči kako federer igra, goffin je predobar da ne pokrije ovu granicu

a.schaefer-j.grabhner   1       1.44   bet365

itf žene braunschweig, schaefer u međusobnom omjeru vodi 2:0, puno iskusnija i bolja igračica koja ove sezone ima skor 38/9 na zemlji. na zadnja dva turnira izgubila je samo od cepelove i jako ju je namučila drugi set je definitivno trebala dobit ali cepelova je pokazala veću mirnoću..s druge strane je manje poznata grabhner 96 godište ove godine 44/13 skor ali protiv puno slabijih protivnica nego schaefer. mlada je nada ali se još u jačim mečevima slabo snalazi ( porazi od e.ruse,šinikove,schaefer i badose gibert sve redom bolje i iskusnije)

m.hamou-a.muller      1   1.72  bet365

itf mont de marsan,hamou francuska mlada nada igra isključivo na šljaci ove sezone skor 25/18 ima par zapaženijih pobjeda na challangerima ali igra dosta futuresa na kojima ima puno više uspjeha. s druge strane muller 97 godište, da budem iskren prvi put čujem za njega i kad sam vidio koef jako sam se iznednadio jer dečko nije ništa posebno ove sezone na zemlji skor 9/4 i to su bili mečevi protiv anonimnih protivnika. hamou ima više iskustva i siguran sam u pobjedu u dva seta

Švedska under 0.5 golova @ 2.11 marathonbet

Švedska danas igra protiv Talijana. Italija ima sigurno najjaču obranu na čitavom euru. Zadnja linija Brazagli,bonucci,Chielini igra već godinama zajedno u juveu,šta s Buffonom na golu čini neprobojan štit za protivnike. Oni su u 1. kolu igrali protiv Belgije i tukli su ih s 2-0.Šveđani su u 1. kolu igrali 1-1 s ircima i odigrali su jako loše. Nisu imali neke poštenije šanse čitavu utakmicu a gol koji su zabili je u biti autogol iraca. cijela igra im se svodi oko Ibrahoimovića kojeg će talijani znat uštopat tako da mislim da će Švedi teško zabit u ovoj utakmici

Češka - Hrvatska; Scorecast (rezultat oklade/Više opcija) - 0:1,0:2 ili 0:3 @2.80 bet at home

Češka se u prvom susretu pokazala kao kompaktna, ali ne očekujem da će igrati puno otvorenije nego protiv Španjolske, jer njima čak ni bod nije loša opcija prije posljednjeg kola. Hrvatska također ne mora jurišati na sva tri boda, jer sa jednim bodom dolazi u dobru situaciju. Ipak prvo mjesto u skupini donosi puno toga, pa bi bilo idealno svladati Čehe, ako se razmišlja na duže staze. Ipak izbjeći poraz i jednima i drugima je presudno. Pošto se gotovo svi slažu (i Česi i naravno Hrvati) da je Hrvatska u ovom trenutku kvalitetnija i ja očekujem pobjedu Hrvatske. Pritom računam da je Češka puno bolja u obrani nego u napadu, pa bi Hrvatska mogla sačuvati mrežu, a onda sve ovisi o tome kako će probijati Češku odnosno koliko će dobro realizirati šanse. Sjetimo se da su i Španjolci imali prilike, ali nakon što ih nisu iskoristili našli su se u vrlo teškoj situaciji gotovo do posljednjih minuta. 

Stoga ja ću igrati da će Hrvatska slaviti sa 0:1,0:2 ili 0:3, jer više golova ne očekujem, a računam na limitiranost Čeha u napadu (osim neugodnih prekida). Ovo mi se ipak čini bolje od standardnog TIP-a 2. Tko isprati neka mu je sretno.

Ko planira na hrv. Skocio kof na betu na 2.00. Ja danas pauziram (pao zadnja dva dana dva put za 1 korner, za 1 kartona i 2 put za jedan gem u tenisu). Imam doduse listic singl pobjeda hrv uzet jos u ponedeljak pa eto sad razmisljam dal malo to podebljat radi kofa i igre uprvom kolu.

Pa evo malo moje misljenje o utakmici, kad vec pauziram danas. Dakle, češku sam gledao protiv spanjolske, i moram reci da su se cesi dobro drzali iako treba znat da je spanjolska znalaimati periode igre sa beskonacnim dodavanjima. Naravno na euru nema reprezentacije koja je tu slucajno (pr. Island, mađarska, albanija takoder prijazuje dobre igre ali nezalost nema bodova,...). Najvece zvjezde ceske svi dobro znamo (cech i rosicky) pa nema se tu sta reci, ali i ostatak ekipe je kvalitetan. Po meni blize su drugome krugu nego turci.

Što se tice hrvatske, nema smisla da sad tu pricam i toj utakmici, ipak sam iz hrvatske pa nemogu biti objektivan do kraja. Ali da je igra bila dobra je, jedna od boljih koje sam vidio. Ima li mjesta za napredak? Naravno da ima, uvijek ima. Znam da nitko ne zeli to govoriti, ali realno sa onakvom igrom hrvatska se moze nositi i ja jacim momcadima od ceske. Jednostavno ako ce luka modric opet biti glavni akter terena ko u prvoj utakmici, sanse i golovi bi trebali doci. Ako se jos rakitic pridoda luki kako zna onda, svaka cast cesima ali hrvatska bi u tom slucaju trebala uzeti tri boda i odigrat utakmicu sa spanjolskom bez pritiska da je utakmica za zivot i smrt.

Ali ceska ce svoju sansu dobiti, ipak nije moguce da ne upute udarac, ali ako nastavi hrvatska kako je igrala u prvoj utakmici, ipak je onda ona tu favorit

Evo mislim jedan jako zanimljiv i pametan prijedlog...

Prvo upozorenje, koeficijent na Hrvatsku je dosta narastao, u jednom trenutku je bio i 1,75 da bi sad bio gotovo 2,00...

Dakl kao što su vjerujem svi pročitali mediji najavljuju da će neki navijači pokušati prekinuti utakmicu, odnosno da će izazvati nerede.

http://www.index.hr/tema/euro-2016/policija-u-st-etienneu-na-nogama-hrvatski-navija%C4%8Di-naoru%C5%BEani-za-prekid-zaustavljeni-na-granici-stigla-torcida-900346

Ne znam dali će u tome uspjeti, iskreno se nadam da neće, međutim pokušaji prekida utakmice morali bi biti veliki neredi ili realnije bacanje baklji ili drugih predmeta u teren.

Ako će do toga doći, odnosno ako će se sa time pokušati, onda su sljedeće oklade izuzetno pametne:

Unibet je u ponudu stavio sudačku nadoknadu i koeficijenti su i više nego primamljivi.

Prvo poluvrijeme (2 i 3+ minute) bi odigrao sitno, očekujem ako će biti da će veća nadoknada biti u 2.poluvremenu. Isto tako uvjeren sam da Unibetovi bookmakeri ranije navede infomacije nemaju.

ro7UDUS.png

Sudi Clattenburg kojem nije strano pokazivanje većih sudačkih nadoknada. Zbog izmjena, golova u 2.pol., ukazivanja pomoći ozljeđenim igračim i sl., mislim da na cijelom euru2016 do sad nismo vidjeli sudačku nadoknadu koja je manja od 3 minute te je to standard. Sasvim je realno za očekivati da možemo imati 4 ili 5+ minuta sudačke nadoknade čak i zbog neke ozljede, procjene suca da toliko treba nadoknaditi zbog zadržavanja igre jedne ekipe, izmjena, golova i sl.

Dakle želim reći da ova oklada na 4 i 5+minuta može lagano proći i bez ikakvih vanjskih faktora, a ako tu dodamo ne tako malu vjerojatnost da će se možda, nažalost, na tribinama naći "navijači", ako ih uopće tako mogu nazvati, kojima će cilj biti prekinuti susret i koji će bacati baklje u teren onda je ova oklada ima dodatni "value" tj. premiju.

Dovoljne su 1-2 baklje da sudac prekine igru na duže vrijeme, a igrače nebi odmah poslao u tunel, tako da bi samim tim bilo dodatne sudačke nadoknade.

Nadam se da do prekida i velikih izgreda neće doći, međutim gledamo objektivno sa kladioničarskog aspekta ovo je trenutno možda i pametnija oklada od one na pobjedu Hrvatske ili nešto drugo jer ima mislim najveću premiju u koeficijentu.

Sretno :)

Prvo upozorenje, koeficijent na Hrvatsku je dosta narastao, u jednom trenutku je bio i 1,75 da bi sad bio gotovo 2,00...

Dakl kao što su vjerujem svi pročitali mediji najavljuju da će neki navijači pokušati prekinuti utakmicu, odnosno da će izazvati nerede.

http://www.index.hr/tema/euro-2016/policija-u-st-etienneu-na-nogama-hrvatski-navija%C4%8Di-naoru%C5%BEani-za-prekid-zaustavljeni-na-granici-stigla-torcida-900346

Ne znam dali će u tome uspjeti, iskreno se nadam da neće, međutim pokušaji prekida utakmice morali bi biti veliki neredi ili realnije bacanje baklji ili drugih predmeta u teren.

Ako će do toga doći, odnosno ako će se sa time pokušati, onda su sljedeće oklade izuzetno pametne:

Unibet je u ponudu stavio sudačku nadoknadu i koeficijenti su i više nego primamljivi.

Prvo poluvrijeme (2 i 3+ minute) bi odigrao sitno, očekujem ako će biti da će veća nadoknada biti u 2.poluvremenu. Isto tako uvjeren sam da Unibetovi bookmakeri ranije navede infomacije nemaju.

ro7UDUS.png

Sudi Clattenburg kojem nije strano pokazivanje većih sudačkih nadoknada. Zbog izmjena, golova u 2.pol., ukazivanja pomoći ozljeđenim igračim i sl., mislim da na cijelom euru2016 do sad nismo vidjeli sudačku nadoknadu koja je manja od 3 minute te je to standard. Sasvim je realno za očekivati da možemo imati 4 ili 5+ minuta sudačke nadoknade čak i zbog neke ozljede, procjene suca da toliko treba nadoknaditi zbog zadržavanja igre jedne ekipe, izmjena, golova i sl.

Dakle želim reći da ova oklada na 4 i 5+minuta može lagano proći i bez ikakvih vanjskih faktora, a ako tu dodamo ne tako malu vjerojatnost da će se možda, nažalost, na tribinama naći "navijači", ako ih uopće tako mogu nazvati, kojima će cilj biti prekinuti susret i koji će bacati baklje u teren onda je ova oklada ima dodatni "value" tj. premiju.

Dovoljne su 1-2 baklje da sudac prekine igru na duže vrijeme, a igrače nebi odmah poslao u tunel, tako da bi samim tim bilo dodatne sudačke nadoknade.

Nadam se da do prekida i velikih izgreda neće doći, međutim gledamo objektivno sa kladioničarskog aspekta ovo je trenutno možda i pametnija oklada od one na pobjedu Hrvatske ili nešto drugo jer ima mislim najveću premiju u koeficijentu.

Svakako se ovo moze probati, evo bet365 daje dosta bolje kvote na iste predloge:

o17ifQT.png?1

Ovde imamo 4 minuta produzenog vremena u drugom pol @4.00, a 5+ minuta @9.00

ro7UDUS.png

Kof na hrv je porastao da, ali je krenuo sa 2.05 u ponedeljak. Tako da realno gledano, pao je za 0.05

Španjolska - Turska: Španjolska zbroj kornera   over 6,5   1,70

Moram priznati da mi ove razrade idu poprilično dobro, iako ih igram za sitno, zadovoljan sam.

Da je jučer onaj mamlaz Milik zabio bila bi fantazija <_<

Imam samo dva kratka razloga za ovaj tip:

1) u prvoj tekmi Špa. je protiv Češke izvela čak 14 kornera, ali zapravo oni u tom segmentu u velikoj većini slučajeva dominiraju

2) i prije tekme s Hrv. pisalo se da Turci imaju velikih problema po bokovima. Hrv. je to odlično iskoristila, a ne sumnjam da će i Španjolci

50% manje kornera nego u prvoj tekmi potrebno je za prolazak ovog tipa, valjda će to ispoštovati.

Svi oni koji su pratili ono što sam pisao znaju da sam stao sa analizama pri skoru 4/5, jer su mi digli živce pojedini balavci koji ulažu po 5 kn a misle da su pokupili svu pamet svijeta i samo čekaju pad nekoga da se naslađuju.

Pošto je forum ipak pun korektnih likova odlučio sam nastaviti sa analizama i ovdje jer mi je drago da osim mene bilo tko dobije.

Današnji listić iznosi kvotu 2.10 i ja ivdje idem sa 7/10 ulogom

Španjolska-Turska 1 @1.50

Turci obrambeno puni propusta i na našu ne pretjerano kombinatornu igru, tika taka će ih izluditi, u prilog tome danas ide i da sudi Mažić koji dosta štiti zvijezde kojih španjolska ima dosta a i ne libi se sankcionirati grubosti koje će turci sigurno činiti.

Čilić-Johnson 1 @1.40

Ukratko o ovome Johnson klasični "drvosječa", solidna serva i ništa više, slaba kretnja, prošlo kolo dobio Mannarina, samo jer je podloga brza a francuz udara kao curica. S druge strane Marin solidan na turniru a i nikad do sad nije izgubio od amerikanca.

Sretno ko prati!

Prošlo, 5/6 idemo dalje ☺

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use