Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.6.2016.

Goksim

Četvrtak 16.6.2016.   

28 glasova

1. 1. Engleska-Wales

2. 2. Ukrajina-Sjev.Irska

3. 3. Njemačka-Poljska

Recommended Posts

UIlaT54.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home

Sportingbet – 200€ BONUSA
 http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet

Bet365 – najbolja svjetska kladionica
➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet

Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016

➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/unibet

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Sutra u toku dana nesto sa EURA, sada nekoliko predloga iz tenisa jer ce kvote verovatno pasti do sutra:

Isner-Muller over 12.5 first set @1.79 marathonbet

Verovatno prva asocijacija kad procitate imena ovog duela je vise gemova, a bas cu to i predloziti. Isner i Muller tipicni serveri koji bi trebali ponovo imati pregrst asova sa obe strane. Isner je danas iznenadio protiv Del Potra i slavio u 2 seta sa 7:6 6:4. Muller nesto laksi duel gde je dobio Warda sa 6:4 6:4, po jedan brejk po setu je bio dovoljan. Isnera ne preskacem protiv ovakvih igraca na travi. Prosle sezone mi je doneo dobre novce upravo na ovakve tipove. Inace protiv levorukih servera se ne snalazi najbolji tj. tesko dolazi do brejka. Secam se meca protiv Lopeza bas ovde u Londonu prosle godine gde su igrali 3 seta i sva 3 isla u tie break. Muller je imao vise nego dobar turnir u Holandiji gde je prosle nedelje igrao finale i izgubio od Mahuta u 2 seta. Tu je dobio Karlovica u 2 seta, 2 TBa. Isner je takodje podjednako dobar server i sumnjam da ce dozvoliti break a to isto vazi i za Mullera. 

Murray-Bedene, Murray under 12.5 @1.80 marathonbet

Ukratko, mislim da Murray ovo dobija u 2 seta bez prevelikih komplikacija. Ovde brani titulu od prosle godiine i verujem da ce se to odraziti na stabilnost u igri. Bedene jeste prosao, ali igrao protiv Pairea, to je vec dovoljno reci. Paire je po starom odradio sa puno oscilacija, no ono sto sam primetio je broj brejkova dozvoljenih od strane Bedenea. Paire nije to znao kazniti, Murray ce sigurno biti efikasniji u konvertiranju brejk sansi u brejkove. Murray je u prvom kolu isao na Mahuta gde je igrano dva tie breaka, no Mahut je puno bolji igrac trenutno od BEdenea. Dosao je na ovaj turnir posle titule u Holandiji i igrao sa puno samopouzdanja. Po jedan brejk u oba seta su dovoljno da ovo prodje, a mislim da hoce

Evo od mene jedan par iz tenisa.

R.Federer - M.Jaziri under 19.5 @ 1.72

Složit čemo se svi da ovo nije više onaj stari federer koji je osvojio wimbledon 7 puta. Ali i dalje je to federer i i dalje je na travi opasan za svakoga i protiv ovakvog igraca, kojem trava ipak nije najbolja podloga, bi trebao dobiti bez neke prevelike muke. Federer ove sezone na omjeru 3/1. Poraz je usljedio od thiema koji ipak igra tenis zivota i svakoga je u stanju dobiti. Jaziri na omjeru 1/1, ali njemu trava ipak nikada nije bila draga. Pošto ova granica ne pokriva 6:4 6:4 mozda pricekam do pocetka meca da bet365 u live da federer under 12.5. Ali mislik da ce proci sa ovom granicom jer federer zna biti dosta agresivan na travi, a nisam siguran da ce se jaziri snaci u tome.

Jedini što nisam ove godine vidio federera kako igra na travi pa neznam s te strane sta mogu ocekivati, ali i bez obzira na godine to je i dalie federer

Betfair
England-wales specials

Vardy score, gets booked & england wins @ 15.00

Nakon onog razocaravajuceg starta protiv rusije , te osvojenog samo boda nakon po mom misljenju "lucky puncha" berezutskog, engleska danas mora svim silama na gol walesa. Engleske novine vriste od te subote, da zasto vardy nije igrao. Po meni kane nije pokazao nista u toj utakmici i ako danas vardy ne starta onda neznam sta hodgson radi. Vardy je uvijek napast po gol protivnika. Sto se kartona tice, vidjeli smo ove sezone u premier ligi da je on dosta temperamenta igrac i sigurno ce biti napetosti na terenu pa mozda pobere i zuti. E sad pobjeda, ovaj koef na engl ke totalno ne realan po meni ( uzeo sam u singl Inace wales 2 @ 7.00 jer mislim da imaju sanse). Jesu englezi favoriti i sve i kvaliteniji na papiru, ali nekako mi de cini da je pritisak veliki na njima. Wales ima pobjedu i njima nije kraj svijeta ako izgube. Ali kako je pobjeda tu u okladi eto, valjda ce i englezi odigrati konacno pravu utakmicu kad treba.

Napokon sam uhvatio malo vremena, od ispita i fakulteta :D..

Jedan tiketic od mene danas:

Bet-at-home: Kvota 2,88 3/10

Ukrajina - Sjeverna Irska 1 1,61
Ukrajina i Sjeverna Irska ce danas odmjeriti snage u Grupi C. Ukrajina je ostavila jako dobar dojam protiv svjetskih prvaka Njemaca u proslom kolu, gdje su imali par izglednih ako ne i stopostotnih prilika za postici pogodak, no Neuer je bio nesavladiv. Igraju jako ofenzivno u formaciji 4-3-3 na krilima dva izuzetna brzanca Konoplyanke i Iarmolenka koji su zadavali mnogo problema Njemackoj obrani. Dojma sam kako obrana Sj. Irske nece imati lijeka za dva superstara ukrajinske reprezentacije. Sj. Irska je ostavila jako los dojam u 1. utakmici. Imali su tek 2 udarca na gol te niti jedan u okvir, igrali su vrlo defenzivno te sa dugim loptama trazili prvog strijelca Laffertya ali neuspjesno. Ukrajinci su izuzetni favoriti u ovoj utakmici (kvota je u konstantnom padu), te mislim kako nece razocarati danas. Sudac utakmice je Čeh Pavel Kralovec, te cu hvatati LIVE over kartone da vidim tempo utakmice, no siguran sam da ce biti vatreno, iako je Ukrajina odigrala vrlo korektnu utakmicu protiv Njemaca. Over 2,5 gola mi se cini primamljivom okladom po kvoti 2.35 jer jednostavno Sj. Irska koliko god defanzivno bili nastrojeni, moraju se otvoriti ako zele napraviti rezultat.

Njemacka - Poljska 1 1,51
Njemacka ce danas odmjeriti snage sa Poljacima, starim znancima iz kvalifikacija. Poljaci su u kvalifikacijama pobijedili Njemacku kod kuce 2-0, sto su ovi uzvratili sa 3-1 pobjedom u Njemackoj. Poljska se najvise uzda naravno u svog kapetana Lewandowskog, kojeg Njemci vrlo dobro poznaju i znaju kako razmislja i igra. Njemci ce sigurni dominirati posjedom te ce Low opet pokusati igrati sa falsom devetkom sa Gotzeom kao ''najisturenijeg napadaca''. Njemci su protiv Ukrajinaca odigrali onoliko koliko su trebali, te su slavili uz malo poteskoca sa 2-0, te danasnjom pobjedom bi osigurali prolazak u daljne natjecanje. Tipujem na Njemce

Engleska - Wales over 2,5 kartona 1,17
Puno sam se dvoumio oko ove utakmice, sto da tipujem, jer Englezi me nisu zadovoljili protiv Rusa. Da, igraju vrlo poletno sa puno mladih igraca, no po mom misljenju je premali tecaj na pobjedu Engleske koja po meni nije veliki favorit u ovom susretu. Wales je odlicno odigrao protiv Slovacke na krilima Balea i Ramseya te su ostvarili povijesni uspjeh osvojivsi 3 boda. Ocekujem barem 3 kartona na ovoj utakmici, ako ne i vise. Sudi Nijemac Felix Brych, koji je solidan za kartone.

SINGLE:
Engleska - Wales BTS @2,25 bet365 4/10
Moram pokusati ovo radi kvote. Engleska ce napadati svim silama kako bi dosli do pogotka, i ne sumnjam da ce ga zabiti. A Wales ce pokusati sigurno kontranapadima uposljavati brzonog Balea, koji ce svojom brzinom biti velika prijetnja Engleskoj obrani, i ocekujem barem jedan gol s njihove strane.

Nadam se da ce danas suci ispostovati, a i da ce se momcadi malo raspucati za over kartone i golove :P
SRETNO!!!

TRENUTNO STANJE:
15 utakmica:
29 golova (1,93 gola po utakmici)
48 zutih kartona (3,2 zutih kartona po utakmici)

POTREBNO NAM JE:
36 utakmica:
97 golova (2,69 po utakmici)
153 zuta kartona (4,25 zutih kartona)

MOZEMO LI ZABORAVITI NA OVO DANAS, NIJE SE DOGODILO..... BOZE me sacuvaj

USA v Ecuador over 5.5 cards @ 2 bet365

Na Copi kreću eliminacijske utakmice. Prvi svoj četvrtfinalni susret igraju domaćin SAD i Ekvador. Amerikanci su već imali jednu eliminacijsku utakmicu kad us u 3. kolu protiv paragvaja igrali za prolazak u iduću fazu natjecanja i u toj utakmici su samo oni skupili  7 kartona a paragvajci još 3. Zanimljivo današnju utkamicu sudi sudac Rodoin iz Kolumvije, on je već sudio jedanput ekvadoru na ovom prvenstvu u remiju s peruom 2-2 i tad je podijelio 5 kartona. Danas je ipak eliminacijska utakmica,ekipe više nemaju pravo na grešku,bit će sigurno jako nabrijane. Južnoamerički sudci su inače poznati kao laki na okidaču i mislim da bi trebalo bit dosta kartona

NBA – Golden State W. – over 99,5 koševa (uklj. produžetke)   1,60

Za ovaj tip sam „zaronio“ duboko u statistiku i to sve na početak sezone.

Dakle, GSW su ove sezone samo jednom izgubili dvije tekme zaredom (OKCT).

Izuzev te anomalije, nakon svakog poraza GSW je sljedeću tekmu pobjedio.
I ne samo to. Svaku tu tekmu su debelo išli preko 100 koševa.

Ukupno u 13 od 14 tekmi su išli preko 99,5 (prosjek iznad 110 koševa u tih 14 tekmi)

Samo primjeri pobjeda nakon poraza u playoffu:

Houston – GSW 94:121
Portland – GSW 111:111 (132*)

GSW – Oklahoma 120:111

Cleveland – GSW 97:108

Curry i društvo su u zadnjoj tekmi posramljeni nakon povijesne predstave 2-ke i 23-ke.

Ne vjerujem da je moguće da će to ponoviti s obzirom na povratak Greena.

U povijesti finala NBA-a, nijedna momčad nije preokrenula 3:1, a samo su dvije izborile game 7 i to zadnja još u 60-ima.

Ne kažem da će GSW pobijediti, ali statistika je toliko u korist ovog tipa da sam morao odigrati.
To sam još jučer upario sa smiješnim Francuzima za dosta jako.
Ako sam ono sinoć preživio valjda ću i ovo  ;) 

20:00 Grenland - Gvatemala 57.5 OVER @ 1.87 bwin 45-23 KRAJ.

Grenland je jucer iznenadio Argentinu i slavio na vrucem terenu 25:23,no da bi se nadali polufinalu treba im poraz Argentine od Cilea sto ce biti jako tesko.Grenland ima zaista odlican igracki kadar,dosta igraca iz Danske je tu a protiv Argentine se prikljucio i golman GOG-a Frank Mikkelsen.Grenland danas sigurno pobjeduje jer igraju protiv amatera iz Gvatemale,ekipa koja spada u red najlosiji ekipa ovog prvenstva.Grenland ce ovo sigurno rijesiti u poluvremenu a onda mozemo da ocekujemo mirniju utakmicu sa dosta lagani golova.Ovo ce takoder Gvatemali biti peta utakmica u 6 dana,oni su protiv Argentine recimo primili 37,od Cilea 41.Istina da je Gvatemala do sada postizala mizeran broj golova (Aregentina i Cile) koje imaju bolje odbrane od Grenlanda,Grenland je recimo od Meksika i Kanade primio po 24 gola,te vjerujem da mogu postici danas barem dvadesetak jer ocekuje se ako Grenland bude pravi pogotovo u prvom poluvremenu blizu 40 golova Grenlanda,u toj soluciji over meca mi je izgledan.Zaboravio sam napomenuti da su igrali vec jednom,prije dvije godine u Urugvaju,Grenland je slavio 44-22.

21:00 Portoriko - Kolumbija 56.5 OVER @ 1.87 bwin 34-26 KRAJ.

Portoriko se mogao nadati polufinalu,ali sinoc je izgubio svaku sansu kada je izgubio od reprezentacije Urugvaja 22-27.Dosta su ocekivali od te utakmice,probali igrati sa nesto brzim tempom ali nisu uspjeli to,prvo poluvrijeme 13-13,odbrana nije postojala kod Portorka ali napad je bio sasvim ok.U drugom poluvremenu su pali,pogotovo u zadnjih nekoliko minuta kad su lopte gubili kao najveci amateri a isto tako su pravili i jako cudne tehnicke greske.Sa druge strane Kolumbija je imala pravo na radost,jer su upisali prve bodove odnosno pobjedili su reprezentaciju Paragvaja rezultatom 32-31.Ta utakmica je bila jako cudna,svako malo se mijenjalo,malo je vodio Paragvaj malo Kolumbija.Paragvaj je gotovo minut prije kraja imao +2 no Kolumbija je uspjela okrenuti i postigla 3 gola,zadnji je bio u 60:00 i tada su se mogli radovati.Kolumbiju u svakoj utakmici neko predvodi sa listom strijelaca,do sada nijedan igrac nije bio isti ono sto treba ocekivati je to da Kolumbija moze iskoristi nesto sto se zove pad kod Portorika iako oni ulaze kao veliki favoriti ovdje no pitanje je kakav je moral i kako ce pristupiti utakmici.Kolumbija je svoje uradila,uzeli su jedan bod,oni su ovdje dobili pozivnicu i ocekivanja organizatora su se vjerovatno ispunila.Portoriko izumemo li samo ovu zadnju utakmicu protiv Urugvaja 22-27,sve ostale je isao over preko ove granice.Ima istine da je Kolumbija samo ovu zadnju isla over preko ove granice,ali jednostavno protiv Brazila i Urugvaja nisu se mogli snaci u napadu zabili 10 i 11 golova a primali 42 i 33.Danas vjerovatno ce naci priliku i zabiti 20+ golova a mozda cak i vise,pa tome po meni je ovo mec za nekih 60 golova kao onaj protiv Paragvaja.

England over 1.5 golas @ 1.9 bet365

Iako mi se ne sviđa početna postava Engleza,ista ko i u 1. utakmici mislim da će danas dobit Wales. Kvota na pobjedu je dosta niska pa sam se odličio na ovu okladu. Wales ima dosta lošu obranu. Protiv Šveda u prijateljskoj su lagano popili 3 komada i hamšik ih je par puta dobro izvrtio al su imali sreće al danas mislim da će se englezima otvorit i da će zabit bar 2 gola

Poljska zabija gol 1,60 pa na više. 

Njihovu prvu tekmu protiv Sj. Irske sam gledao na tv-u u robnoj kući pa se nisam nagledao, ali sam vidio da su dominirali.
Prva tekma i pritisak pobjede + bunker protivnika, vjrj razlog zbog čega nisu bili efikasniji.

Danas neće imati bunker protiv sebe, već obranu protiv koje su Ukrajinci imali 3-4 odlične šanse.
Da ne spominjem da su im u kvalifikacijama zabili 3 gola u 2 tekme.

Vjerujem da će Poljaci imati svoje šanse za gol i nadam se da će jedan utrpati
(nimalo ne vjerujem Nijemcima pa ne idem na BTS)

Lewandowski zabija 3,20-3,30

Sitno da se proba, čisto na onu "tko će kome nego svoj svome" ili u tom smislu nešto :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use