Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.6.2016.

Goksim

Drugi krug EURO 2016  

32 glasova

1. 1. Rusija-Slovačka

2. 2. Rumunjska-Švicarska

3. 3. Francuska-Albanija

Recommended Posts

Ef0clc1.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske
(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) ➡ http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije
(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) ➡ http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home

Sportingbet – 200€ BONUSA
 http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet

Bet365 – najbolja svjetska kladionica
➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)
(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) ➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet

Unibet - BESPLATNA OKLADA OD 25€ ZA EURO2016

➡ http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/unibet

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Bet at home ima zanimljivu ponudu sa dnevnim zbrojevima 

w36FfZf.png

Kaznenih udaraca nije bilo toliko dugo da bi se mogao početi igrati martingale na to, ili npr. martingale da će dnevno biti više do 0,5 kaznenih udaraca. Do kraja grupne faze bi se to, ako se ne krene sa ogromnim ulogom, trebalo moći ispratiti, a da ne bude kazneni udarac u sljedećih 24 utakmice mi zvuči jaaako malo vjerojatno, da ne kažem i gotovo nemoguće. Naravno, ovakve oklade se mogu igrati martingale i svaku utakmicu, ali onda već imamo veći broj utakmica i potencijalno će trebati puno veća banka, a ovim specijalnim razrada smo tome doskočili ;)

Baghdatis-Brown over 22,5 1.73 pinnacle 

Jedan od zanimljivijih mečeva u Halleu danas bi trebali odigrati Baghdatis i Brown. Bagdo je trenutno 42. tenisač. Najbolji rezultat sezone mu je finale Dubaia. Trava mu je uvijek odgovarala, ima finih rezultata tipa polufinale Wimbledona. Prošli tjedan u Stuttgartu neočekivano je ispao od Struffa 4:6 6:1 6:4, ali je dojam popravio jučer pobjedivši Berdycha 7:6 7:6. Brown je trenutno 87. tenisač i lagano se bliži svom rankingu karijere (78.). Na ATP razini najbolji rezultat sezone mu je polufinale Montpellierea, a na challenger razini osvojio je Manchester i igrao polufinale Wroclawa. Ovo je njegov dio sezone, uvijek ga je zanimljivo gledati na travi, sjetimo se samo kako je prošle godine Nadala dobio na Wimbledonu. Već je osvojio travnati turnir (Manchester) i igrao četvrtfinale (Surbiton). Ovdje je u prvom kolu dobio Ramosa 6:3 7:5. H2H 3:0 za Baghdatisa, Brown mu je u prva dva meča uzeo set a u posljednjem izgubio u dva tb-a. Pada dobro kvota na Bagdu, jeste favorit ali mislim da Brown neće tako lako pasti. Ima super igru za travu, domaći je tenisač i mislim da nas čeka zanimljiv meč.

Evo jedan teniski triple

]T.Pazsek - T.Moore 2 @ 1.57

M. Čilić - J. Tipsarević T.R. 2:0 @ 1.61

Guccione/Sa - Anderson/Bautista-Agut 1 @ 1.5

Uk.kof: 2.18

Kof je 2.18 jer je uzeto kod betfaira koji daje mogucnost da vam smanjen uk.koef ali ako fulamo 1 par vracaju ulog, tako da sam ja radi min rizika odlucio uzeti tu mogucnost, ali na malo jaci ulog

Ugl, jackie je rekao jucer sve o ovome mecu. Imam taru moore na par tiketa po raznim kvotama (3.00 , 2.75(ovo je cashout iso 84% na 2:0 drugi se) i 2,20). Ovo znam da nema value, ali moore vodi 2:1 u trecem, paszek serira, a moore ima dobar retern te je pritisak je na njenoj protivnici.

Tipsarevic je jucer izbacio dimitrova i mozda ovo nije najpametnije oklada. Ali uzeta iz razloga jer je cilic izbacio lopeza, sto mu je podiglo sigurno samopouzdanje, odlicno inace igra na travi, a ako i fulam jedan par dobim nazad ulog pa sam uzeo ovaj malo rizicniji par

Guccione/sa su kvaliteniji par od andersona i bautiste. Cekam taj par da krene vec 2 dana. Andersonu i bautisti je ovo prva suradnja, a bautista i anderson nisu izraziti igraci parova. Ovo uzimam radi uigranosti parova a i guccione/sa imaju vec 2 meca na travi u paru ove sezone i skor 1/1 te su sigurno kvalitetniji par

Sretno!

Drugi prijedlozi

S.Cristea - D.Hantuchova 1 @ 1.44

Herbert/Mahut - Inglot/Nestor 1 @ 1.40

w36FfZf.png

Kaznenih udaraca nije bilo toliko dugo da bi se mogao početi igrati martingale na to, ili npr. martingale da će dnevno biti više do 0,5 kaznenih udaraca. Do kraja grupne faze bi se to, ako se ne krene sa ogromnim ulogom, trebalo moći ispratiti, a da ne bude kazneni udarac u sljedećih 24 utakmice mi zvuči jaaako malo vjerojatno, da ne kažem i gotovo nemoguće. Naravno, ovakve oklade se mogu igrati martingale i svaku utakmicu, ali onda već imamo veći broj utakmica i potencijalno će trebati puno veća banka, a ovim specijalnim razrada smo tome doskočili ;)

Hehe kao da si mi procito misli tako sam i uradio vec... No mozda je cak dobro ispratit i ovo vise od 7.5 golova na tri tekme dnevno. Mora se jedan dan i to dogoditi u grupnoj fazi. Za one a nanjom bankon moze i Fibonacijev sistem. Ako nista duze se moze pratit s manjom bankom.

Ne znam da li je neko pokušao igrati te sisteme kada su u pitanju utrke pasa... Ja sam probao zapisivati pobjednike svake utrke i onda vrlo često se desi da neki od 6 pasa napravi veliki niz bez pobjede .. Kada primjetim da neki od brojeva ne pobjedjuje npr 7-8 utrka za redom velike su sanse da nece pobjediti ni u narednih 10-15 utrka (provjerite). Za to vrijeme igram na ostale pse i time povecajem sanse za dobitak .. Eh nakon 20 utrka bez pobjede tog psa krenem igrati martingale na njegovu pobjedu.. Tako sam par puta podigao i neke veće cifre ali jednom mi se desilo da taj pas nije dobio više od 35 utrka i izgubio sam prethodno zaradjene novce.. Ko ima baš veliku banku može probati i nadam se da će imati više sreće.. Mada mislim da tu kladionica vodi glavnu ulogu...

Evo još tenisa malo

E.Mertens - J.Janković 1 @ 2.50

Dakle, svatko tko je u ovakvoj formi kao mertens (skor 8/1 ove sezone na travi), zasluzuje da se tipuje na njega pa makar i minimalnim ulogom. Nakon prolaska kvala u h-boshu i dolaska u 1/4 finala, ovdje je mertens prosla kvale bez nekih stresova ( 3 puta po 2:0) te u prvome kolu izbacila sa 2:1 francescu schiavone, iako je mogla to i lakse rijesiti. Jelena jankovic ove sezone na omjeru 2/1. Jucer je u 2 seta rijesila anu konjuh iako je ana imala set loptu u prvome setu, ali onda je jelena nametnula svoj ritam i tu je bio kraj za hrvatsku igracicu. Jankovic inace brani 1/8 finala na ovome turniru, i motiv je kod nje mozda ipak veci, ali sa ovakvom formom,mertens sigurno zasluzuje svaki respekt pa zato cu i probati njenu pobjedu na nizi ulog.

Rumunjska - Švicarska  1X @1,60

Ehh, da kazem svoje misljenje.. Iako vecina ljudi tipuje na Svicarce o okladu X2 kao zicerom dana, ja sam maaalo drugacijeg misljenja.. Gledao sam obje tekme i Svicarci me nisu ni po cemu fascinirali!  Bodova! Usudim se reci da su dobili Albaniju na srecu u prvoj utakmici.. Jedva postigli taj jedan pogodak i to je to. Dok s druge strane Rumunji su po meni odigrali fenomenalnu utakmicu protiv Francuza na otvaranju prvenstva, drzali se jako dobro, mogli okrenuti tekmu u svoju korist i izgubili su samo zbog s(p)retnog gola Payeta koji ako ce 30 puta tako pogadati, nece pogoditi.. Mozemo reci da Rumunji imaju imperativ pobjede dok s dr strane Svicarci mi se cini da ce igrati povucenije i cekati.. 

Tako da mi se ovo cini kao Value i mislim da cu cak uzeti cistu jedini cu @3,20 na mali ulog. 

Toliko od mene i sretno svima danas :)

Ne znam da li je neko pokušao igrati te sisteme kada su u pitanju utrke pasa... Ja sam probao zapisivati pobjednike svake utrke i onda vrlo često se desi da neki od 6 pasa napravi veliki niz bez pobjede .. Kada primjetim da neki od brojeva ne pobjedjuje npr 7-8 utrka za redom velike su sanse da nece pobjediti ni u narednih 10-15 utrka (provjerite). Za to vrijeme igram na ostale pse i time povecajem sanse za dobitak .. Eh nakon 20 utrka bez pobjede tog psa krenem igrati martingale na njegovu pobjedu.. Tako sam par puta podigao i neke veće cifre ali jednom mi se desilo da taj pas nije dobio više od 35 utrka i izgubio sam prethodno zaradjene novce.. Ko ima baš veliku banku može probati i nadam se da će imati više sreće.. Mada mislim da tu kladionica vodi glavnu ulogu...

Kani se toga ili ako vec planiras igrat djukele idi negdje u zivo gdje ih vidis vlastitim ocima.. Ovo na internetu je sve nastimano..

Sasnovich A.- Zidansek T.        1     2,62 bet365

szeged zemlja, sasnovich 1. nositeljica i 99 tenisačica svijeta definitivno podcijenjena od strane kladionica. u zadnje vrijeme nema neke bajne rezultate ali definitivno ima veću kvalitetu naspram zidansek (97 godište) koja se tek probija u wta svijet. ove sezone ima skor na zemlji 29/7 ali je to većinom protiv slabijih protivnica koje su obično izvan 150 najboljih na svijetu dok protiv agresivne sasnovich se nece dobro provest.

Rumunjska- Švicarska     1.pol x 1,95 bet365

dvoboj ekipa koje igraju jako dobru obranu pogotovo rumunji, teško da će bit neke igre u prvom pol. jer nitko nece htjeti puno riskirat jer je velik ulog. iako rumunji najavljuju da idu na pobjedu neće bezglavo srljat i vjerovatno bi i s bodom bili zadovoljni jer su uvjereni u pobjedu protiv albanije te bi s ta 4 boda prošli ili kao drugi ili treći skupini(ovisno o utakmici švicarska-francuska) i to su glavni razlozi zašto tipujem x

Zanimljivo,ali bolje je kako kolega kaze one koje vidis uzivo,ovo je sve vjerovatno nastimano...

Inace u NBA-u igrao sam pojedince koji imaju niz od 3 owera pa tek onda krecem s duplanjem undera,ali pojedinci su pravili i do 10 owera niz ,stoga sam i tu napravio zakon  da igram igraca koji trpa od 24,25 poena po tekmi,takvi igraci brzo odu u under ;)

Zanimljivo,ali bolje je kako kolega kaze one koje vidis uzivo,ovo je sve vjerovatno nastimano...

Inace u NBA-u igrao sam pojedince koji imaju niz od 3 owera pa tek onda krecem s duplanjem undera,ali pojedinci su pravili i do 10 owera niz ,stoga sam i tu napravio zakon  da igram igraca koji trpa od 24,25 poena po tekmi,takvi igraci brzo odu u under

I to je odlična stvar, ali po meni ne isplati se igrati na koeficijent koji nije barem 2.00 minimalno ... e sad ne znam kakvi su tu koeficijenti 

Rumunjska - Švicarska - zbroj kartona over 3,5  1,75

Prvi put ću se okušati na kartone upravo na ovoj tekmi.

Veliki je ulog na ovoj tekmi za obje ekipe, posebice za Rumunje.
Logično je očekivati tvrdu tekmu i s dosta prekršaja, a gol u prvom poluvremenu bi dosta pomogao... valjda... :P

Sudac Karasev nit smrdi nit miriše, ali zbog važnosti tekme ću zasigurno ovo isprobati.

Hoćemo li vidjeti prvi puta da neka repka zabije 3 gola na tekmi?
2,15 na over Francuza je za razmisliti.

w36FfZf.png

ako se ne varam ako je kvota manja od 2 ne isplati se igrat je je minus siguran..

w36FfZf.png

Eto odmah danas penal ;)

Kvota koja po meni sigurno da ima value i ja ju jednostavno moram probati: 

Albania over 3.5 cards @ 4.15 Wwin

Večerašnja završnica drugog kruga grupe A pripala je Francuskoj i Albaniji. Trikolori su na otvaranju prvenstva imali mnogo teži posao od očekivanog protiv neugodne i vrlo motivirane Rumunije koja je , unatoč porazu objelodanila dosta slabosti domaće momčadi. Očekivano podređeni kada je riječ o terenskoj inicijativi , ipak su uspjeli stvoriti prvu ozbiljniju priliku na utakmici koja bi možda bila i okrunjena pogotkom da na golu nije stajao vratar kakav je Lloris. Stvorili su još par poluprilika , te uz vrlo koncentriranu igru u obrambenom dijelu sačuvali bod po odlasku na odmor što je unijelo izvjesnu nervozu u francuske redove. No kada je Giroud nakon jedne krive procjene Tatarušanua zatresao mrežu , činilo se da će im to biti okidač za nešto slobodniji pristup utakmici , ali se desilo upravo suprotno. Evra je samo osam minuta kasnije napravio prekršaj u šesnaestercu apsolutno nerazmjeran njegovom iskustvu što je Bogdan Stancu pretvorio u pogodak i vratio stvari na početak. I kad se već činilo da će ostati kratkih rukava , ukazao im se Payet koji je prestao namještati lopte Giroudu , Pogbi , Griezmannu i kome sve ne , uzeo stvari u svoje ruke i prekrasno pogodio za , kako se kasnije ispostavilo , konačnih 2:1. Nije to bila Francuska vrijedna uloge jednog od glavnih favorita na ovom prvenstvu , ali prvi bodovi su tu i to je najbitnije za Deschampsovu momčad koju sad čeka ipak nešto lakši ispit. Albanija je u prvom kolu pružila dostojan otpor indisponiranim Švicarcima i pored toga što su već nakon pola sata igre ostali bez bitnog braniča Lorika Cane zbog drugog žutog , odnosno crvenog kartona. Iako taktički nepotkovani i igrački limitirani , Albanci su odigrali hrabro s individualno mnogo kvalitetnijim protivnikom i bez sumnje dostojno izgubili iako je ukupan dojam da su mogli i više. Sadiku je imao najbolju priliku sredinom prvog dijela kada je sam izašao pred Yanna Sommera , ali je pucao direktno u njega propustivši vratiti stvari na početak , a kako se i kasnije ispostavilo , ostaviti svoju momčad s dobrim šansama za plasman u daljnju fazu takmičenja. Uvodni poraz im je bitno smanjio šanse za to jer će i ovdje vrlo vjerojatno položiti oružje dok zadnje kolo idu na megdan Rumuniji koja u borbi sa Švicarskom za drugo mjesto mora pobijediti. Večeras očekujem dosta nervoze s njihove strane jer je ulog velik , a većinu vremena će provesti braneći što bi moglo rezultirati i pokojim grubljim prekršajem koji će William Collum , arbitar ovog meča , nadam se na rigorozno kažnjavati. 37-godišnji Škot je ove sezone osim u matičnoj zemlji sudio i u oba europska natjecanja te španskom Superkupu između Barcelone i Seville i uglavnom dosta brzo sankcionisao grubosti. Prosječno daje 3.5 žuta i 0.26 crvenih kartona po utakmici što bi mogao malo i popraviti danas ako Albanci ponovno krenu , bolje reći nepromišljeno nego oštro , kao i u prvom kolu. Tada su po obračunu ove kladionice zaradili šest kartona , a nešto slično bismo mogli vidjeti i večeras , tim više ukoliko uspiju što duže zadržati rezultatski egal u čemu će im sigurno pomoći Deschamps koji je po nekim informacijama na klupi ostavio Griezmanna i Pogbu. Nesumnjivo da bilo koji francuski igrač može kvalitetno odgovoriti njegovim zadacima , ali pričamo o neigranju jedne od najvećih nadolazećih zvijezda te najboljem strijelcu ovogodišnjeg finaliste Lige prvaka , Atletica iz Madrida. Albanci će se sigurno povući jer drugih opcija nemaju , morat će pokušati što više sjeckati igru kako bi unervozili protivnika jer im eventualni , a bogme i vrlo izgledni poraz širom otvara izlazna vrata s natjecanja pa bi u tom duhu mogli zaraditi barem četiri javne opomene.

Giroud daje više golova od Griezmanna 3.10 unibet

Griezmann i Pogba počinju sa klupe. Dosta prostora ostaje Giroudu i Payetu koji su bili strijelci prošlu utakmicu. Igraju protiv Albanije, očekuju se barem dva gola u mreži gostuju, moram probati po ovakvoj kvoti. 

Fin predlog, pratim ovo. Takodje, Giroud vise suteva u okvir gola od Griezmanna @2.05 unibetpuno veca minutaza za Girouda, a kao fan Arsenala znam iz prve ruke da je on tip igraca koji retko realizuje svaku sansu i zna promasiti par zicera dok "proradi"...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use