Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 13.6.2016.

Goksim

Euro2016 - Četvrti dan  

37 glasova

1. 1. Španjolska - Češka

2. 2. Irska - Švedska

3. 3. Belgija - Italija

Recommended Posts

QcVUtAW.png

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske

(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) LINK : http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije

(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) LINK: http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€

(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home/

Sportingbet – 200€ BONUSA

LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet/

Bet365 – najbolja svjetska kladionica

LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

10Bet - 200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)

(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet/

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Novikov D. (12.5) - Krajiček A. @ 1.85 Wwin

Američki dvoboj u prvom kolu Ilkleya utjelovit će Dennis Novikov (#142) i Austin Krajiček (#134). Novikov je ove godine malo istupio u odnosu na prethodne sezone , upisao je dva nastupa u glavnom ždrijebu ATP turnira , na challengerima se dobro suprotstavlja i kvalitetnijim igračima od sebe te je drugu godinu zaredom prionuo na travnatu podlogu koja mu zasada prilično solidno odgovara. U Manchesteru je dobio Menendeza pa ispao u tri tijesna seta od Grotha , u Hertongenboschu prošao kvalifikacije preko Konecnya i Krajičeka , a zatim izgubio od Sele u prvom kolu u čak tri produžena seta. Dojam je da i ovdje redovito pobjeđuje kao favorit dok se kao underdog redovito drži u egalu , ali dosad su branitelj prošlogodišnjeg naslova u Manchesteru Groth i iskusni Sela bili pretvrd orah. Krajiček ne bi trebao biti ta sorta jer igra jednu veoma lošu sezonu , a i nije općenito bogzna kakav na travi što Amerikancima nije svojstveno. Godinu je čak i solidno započeo pobjedama u prvom kolu Chennaia i AO-a uz potom solidan otpor Nishikoriu , ali doslovno ništa više od toga. Izgubio je jedanaest od narednih petnaest mečeva koje je igrao s tim da mu je Anderson predao u Miamiu , dok su ostala trojica bila van top 300 najboljih. Ni danas mu ne dajem prevelike šanse jer je Novikov ipak pokazao značajan napredak , daleko od toga da će mu biti lako , ali će mu ritam u kojem se nalazi i kvalitet u odnosu na protivnika donijeti prolaz u drugo kolo. 

Jedan prijedlog vođen nekom logikom dosad je samo jedna isla over 2.5 gola ,dakle sviđa mi se 1.85 na under 2.5 češka španjolska jer ova prva kola su uglavnom siromašna golovima tako isto očekujem i danas cesi nikako nisu kanta za napucavanje ,a ni španjolci se nisu dokazali sa nekim igrama tako da očekujem 1 eventualno 2 gola španjolske i naravno da sačuvaju mrežu svoju

Španjolska-Češka 1 1,55  ss

Početak turnira je najbolje početi pobjedom.Da ne dužim sad puno jer počinje za pola sata španjolci su puno veči favoriti nego što to prikazuje tečaj,mislim da bi realno trebao biti 1,20, na stranu onu zadnju pripremnu utakmicu protiv Gruzije koju su namjerno izgubili,jer se to vidjelo iz aviona ,nisu htjeli ni jedan pošten udarac uputiti prema golu,no Koreji su dali 6 komada dok su čehi izgubili od koreanaca par dana ranije,u svakom slučaju razlika u kvaliteti je ogromna stvar je samo u htijenju,koliko ču španjolci htjeti igrati i odigrati,zato neču reči jedan ko  kuča ali bi trebali uzeti bodove,

Pike 1-0

15,00

Čorić h +4,5  Pošto je Nišikori odužio meč još se  stigne uhvatiti Čorić prije nego što počne mislio sam da bi bio prihvatljiv rizik odigrati mladog igrača čistu pobjedu na tečaj 4,4 u HL ali da neče izgubiti s više od 4 gema razlike to je sasvim ok, ako  izgubi sa 6 -4 6-4, bilo bi ok,ipak je u pitanju trava i dobar servis je tu najbitniji,pa se nadam da če i belgijančeva sreča jednom stati, a bilo  bi vrijeme da i Čorić konačno uhvati jednu pobjedu nakon 3 poraza.

6-7 7-6 2-2 treči set evo ga henikep ispunio

16,10  Zverev/Zverev-Štepanek/Zimonjić 2 1,55 HL

U Halleu   zanimljiv meč trebaju odigrati brača Zverev protiv starog iskusnog lisca u parovima Štepaneka i jednog od ponajboljih igrača parova Zimonjiča.Štepanek iako veteran je u strašnoj formi i vjerujemda može povuči Zimonjiča koji nije baš toliko dobar u zadnje vrijeme ali kažem Radek je toliko raspoložen za igru da je to nevjerojatno,dok Zverevi ipak nisu Brayani,makar su brača,mislim da je ovdje potpuno promašen tečaj,isto kao na Španjolsku .

Pozdrav, moj prjedlog, da ne duljim puno u pobjedu svedske nisam bas ubjedzen, pa mi se vise svidjav ukoliko svedska uspije dati go vjerujem da ce to biti ibra. Uzto mislim da nebi trebala previse ostra utakmica biti pa mi je za kartone dobar under 4.5 . I za italiju stvarno nemam ideje osim da svi forsiraju belgiju a italija nikad nije za odbacit pa ocekujem tvrdu utakmicu. Igram prvo piluvrjeme bez golova.

Bet365

Zlatan ibrahimovic - 2.30

Under 4.5 cards - 1.70

Under 0.5 goals first half - 2.25

15,00

Čorić h +4,5  Pošto je Nišikori odužio meč još se  stigne uhvatiti Čorić prije nego što počne mislio sam da bi bio prihvatljiv rizik odigrati mladog igrača čistu pobjedu na tečaj 4,4 u HL ali da neče izgubiti s više od 4 gema razlike to je sasvim ok, ako  izgubi sa 6 -4 6-4, bilo bi ok,ipak je u pitanju trava i dobar servis je tu najbitniji,pa se nadam da če i belgijančeva sreča jednom stati, a bilo  bi vrijeme da i Čorić konačno uhvati jednu pobjedu nakon 3 poraza.

1,75 je bio tečaj, sad 1-1 2 tiebreka neeče se valjda sad raspasti i izgubiti 6-1 ili 6-0

Pozdrav, moj prjedlog, da ne duljim puno u pobjedu svedske nisam bas ubjedzen, pa mi se vise svidjav ukoliko svedska uspije dati go vjerujem da ce to biti ibra. Uzto mislim da nebi trebala previse ostra utakmica biti pa mi je za kartone dobar under 4.5 . I za italiju stvarno nemam ideje osim da svi forsiraju belgiju a italija nikad nije za odbacit pa ocekujem tvrdu utakmicu. Igram prvo piluvrjeme bez golova.

Bet365

Zlatan ibrahimovic - 2.30

Under 4.5 cards - 1.70

Under 0.5 goals first half - 2.25

Ja sam tu odigro cisto na italiju za manji neki ulog. Nikad njih otpisat. Pogotov sad su opasni kad svi misle da nemogu nista

Evo nesto za irska-svedska. Ali ako je celt tu da malo da svoje misljenje, znam da se on odlicno kuzi u otocki nogomet

Ireland-sweden ireland to win either half @ 2.25
Ireland - sweden 1x @ 1.61

Nekako ne djelim misljenje da je svedska bas favorit u ovoj utakmici. Je istina tu je ibra, ali kod sveda je to to. Ipak ibri netko mora dat loptu i sve to. Osim ibrahimovica nema tu igraca koji kvalitetom odskace i nemoze se rec da je i jedan igra svedse kvalitetniji od iraca ( osim ibre naravno). Na golu irske je fantasticni randolph koji je pokazao ove sezone zasto je u premier ligi i zasto zasluzuje tu biti broj 1. Keane pocinje na klupi, ali kada udje vremesni irac imati ce sigurno sta za reci, dok ostatak igraca igra vecinom u otockim ligama i sigurno da vide svoju priliku u ovome mecu

Uz to, jos uvijek nema pobjede underdoga osim walesa, ali wales slovacka je ipak 50-50 bilo po meni.U live hvatam i irce cisti 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use