Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.6.2016

JackieJack

anketa  

36 glasova

1. 1. Albanija - Švicarska

• 1
      2
    • X
      7
    • 2
      27
  2. 2. Wales - Slovačka

• 1
      13
    • X
      16
    • 2
      7
  3. 3. Engleska - Rusija

• 1
      28
    • X
      7
    • 2
      1

Recommended Posts

SAD- Portoriko   2   1.50 

Rukomet Pan Americke igre, kvota je i dalje solidna, SAD nisu jako poznate u ovoj vrsti sporta, ne ulazu u  njega novac, vec i sami znate da su i za ovo takmicenje sakupljali novac preko interneta i "na vrat , na nos" sakupili su taj neki iznos... To su vecinom momci koji imaju po 22 godine i nemaju neku profesionalnu karijeru..  Da stvar bude gora putovali su 3 dana i to sa busom, tek nekoliko sati prije pocetka utakmice su stigli , tako da mislim da ce i to utjecati.. Ni Portoriko nije neka ekipa, ali svi igraci igraju u svojim klubovima i takmice se u ligi, imaju i jednog internacionalca u Spaniji, i mislim da bi sve osim pobjede bilo veliko iznenadjenje...

Milano / A.Gentile   vise od 13.5 koseva   1.85 

5. Utakmica finala Italijanske lige, u prva dva meca koja su igrana u ovoj dvorani kada je Milano bio domacin Gentile je dao 20+ i 15 koseva i imao je jako dobar procenat suta kao i minutazu.... Na sljedece dvije utakmice je igrao manje i jako slabo postizao koseve,... Vjerujem da ce i danas on morat povuci i odvesti ekipu do pobjede ..

------------------------------------------------------------

Nesto bez analize:

Engleska Rusija     KP1   i  vise od 3,5 zuta kartona
SAD-Paragvaj   vise od 4,5 kartona 

ja spajam u doubleu pobjedu engleske i over 3.5 kartona na toj istoj utakmici. Englezi mi se čini dosta kvalitetniji od rusa i mislim da bi trebali dobit. utakmicu sudi Rizzoli. Danas i jučer je na ulicama marseilla opći kaos i mislim da bi se dijelić te atmosfere mogao i na teren preselit tako da mi se tih 3.5 čini dosta nisko

USA-Paragvay over 5 kartona @ 2.05 bet365

Paragvay lovi pobjedu za plasman u drugi krug dok je domaćinima USA dovoljan i remi. sudi čileanac koji je ovdje već sudio utakmicu izmeđi brazila i ekvadora i podjelio je 6 žutih. Mislim da je utakmica prebitna za obje reprezentacije i da bi moglo bti kartona,pa čak i koji crveni

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use