Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 12.06.2016.

forza

anketa  

24 glasova

1. 1. Turska - Hrvatska

2. 2. Poljska - Sjeverna Irska

3. 3. Njemačka - Ukrajina

Recommended Posts

Hrvatska v Turska

Da podelim i ja svoje, mada nije ništa specijalno produktivno jer doista nemam pre-match bets... Hrvati jesu favoriti i verovatno imaju bolji tim, ali sa druge strane je stari lisac Fatih Terim što je definitivno njihova prednost. To znači (što je dokazano kroz istoriju Turske) da se oni nikad ne predaju i da često bolje odigraju u drugom poluvremenu, za razliku od Hrvatske koja od starta kreće silovito i ima dobre rezultate na poluvremenu. Iz toga proizilaze dve oklade: Hrv dobija 1.pol, Tur dobija 2.pol - kvote su jake, ali ipak ja ću čekati live i razvoj situacije na terenu . 

Isto to važi i za kartone... iako će obe selekcije biti nabrijane i imaju dosta sakupljenih kartona kroz kvale, te tekma ima odliku neke vrste starog rivaliteta - najveća prepreka za moje uzimanje overa jeste izbor sudije. Bogati Švedjanin je sudija koji je generalno blaži od većine i onaj koji od svih 18 na ovom turniru najmanje pokazuje na belu tačku. 

By the way, sretno vašoj reprezentaciji na premijeri EP-a! ;)  

Island (-3.5) - Portugal 2 @ 1.75 Wwin

Island i Portugal se večeras sastaju uoči kvalifikacija za svjetsko prvenstvo koje se održava u Francuskoj naredne godine. Islanđani , nekada rukometna velesila , su dolaskom smjene generacija izgubili taj epitet i sad većinom rano ispadaju na velikim natjecanjima. Petersson , Atlason , Gunnarsson , Gustavsson su kao članovi te zlatne generacije i danas tu , ali s mnogo manjim ulogama što je i razumljivo s obzirom da su svi u godinama i ne mogu jednako dobro odgovoriti velikim izazovima kao prije 5-6 godina. Palmarsson je sa svoje 24 godine već pokazao da može biti vođa ove nove generacije , pridodaje mu se i Sigurdsson u napadačkom dijelu što čini ključ njihove 'gol za gol' igre budući da im je obrana mnogo lošiji dio ekipe. Pred njima je nimalo lagan zadatak , Portugalci su prije par dana u dva navrata pobijedili svjetskog viceprvaka Katar sedam odnosno pet razlike što je sjajna uvertira pred ovaj meč. Prednjačio je krilni igrač Portela uz pratnju Rohe i Sanda od kojih se i večeras očekuje da budu na visini zadatka jer s njihovim iznadprosječnim partijama Portugal ima realnu šansu stvoriti solidnu zalihu pred uzvrat. Odigrali su dvije prijateljske utakmice u januaru ove godine gdje je po jednu pobjedu odnijela svaka ekipa , Island onu minimalnu dok su Portugalci svoju ostvarili sa četiri gola prednosti na kontu. Danas ih očekujem ponovno na nivou jer su u ritmu , Island nikako nije nepobjediva momčad pa mi četiri gola razlike izgleda malo previše. 

Turska-Hrvatska  crveni karton DA 3,6  Hrvatska lutrija

Uz sve več napisano o zbroju kartona i očekivanjima uz prvi susret u našoj skupini koji bi mogao biti čak i presudni jer onaj tko izgubi teško da če proči skupinu,uz tvrdu igru nije teško da netko skupi 2 žuta ili jednostavno direktni crveni,a tečaj je super  

još pada žestoka kiša idealno za pogreške klizanja i slično a nakon pogrešaka obično slijedi faul

Svaka čast dečki na zasluženoj pobedi vaše reprezentacije, ja sam takodje bio dobar...

z6aIs5j.png

čak posle nisam ni igrao na Turke jer sam video da onaj njihov glavni špic ne igra (ušao kasnije) jer je neposredno pred EURO pretukao trudnu suprugu te ga čeka sudjenje kad se vrati kući. Žao mi je što je dosta vas palo na kartonima, dao sam malo upozorenje... idemo dalje...

Poljska v Severna Irska

Poljaci su nesumnjivo kvalitetniji tim, Milik i Levandovski svakome mogu zabiti, fake Irci dolaze kao debitanti i u veoma dobroj formi. Pre svega da kažem da kartone neću uzimati. Kvota na favorita mi se ne svidja takodje, inače ovo je meč iz grupe u kojoj sam prognozirao da će biti najviše golova. Ostaje mi live, znači ako neko vreme bude bez golova uzimam Poljake, a ako povedu rano onda cenim da će i protivnik dati gol...

Nemačka v Ukrajina

Nemci su ovde možda i glavni favoriti za osvajanje, Ukrajinci dolaze posle pobedničkog niza u pripremnom periodu. Igranje na favorita u ovom slučaju me ne zanima previše zbog njihovih problema sa povredama defanzivaca. Obe selekcije imaju niz veoma kvalitetnih individualaca koji su ofanzivno orijentisani, da ne pominjem imena. Uglavnom želim reći sledeće: Ukrajina je posle Madjara najgrublja nacija na turniru (gledano kroz kartone u kvalama), a Nemci sa izmenjenom odbranom mogu sebi priuštiti nekoliko kartona takodje (pre svega ako bude igrao Mustafi koji je ove sezone nakupio čak 14 kartona u La Ligi). E sad ne svidjaju mi se ni pre-match kvote za over kartona, ali na sreću tekmu sudi Attkinson. Nisam istraživao detaljno, ali to je čovek koji, verujem, 80% kartona podeli u 2. poluvremenu. Znači čekam neko vreme da naraste kvota za over kartona i onda udaram bez obzira na rezultat. Toliko za danas... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use