Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 12.06.2016.

forza

anketa  

24 glasova

1. 1. Turska - Hrvatska

2. 2. Poljska - Sjeverna Irska

3. 3. Njemačka - Ukrajina

Recommended Posts

Nakon duzeg vremena jedan singl koji se po meni isplati probati..

13:30 Švedska - Bosna i Hercegovina +6.5 BiH,1.91 Marathon 5/10

Ovo je za one koje vole prije uzeti jer sam siguran da ce kh pasti.Baraz za svjetsko,duel Svedana protiv Bosne i po meni nerealan kontrahenikep i ja mislim da se on mora uzeti.Svedani su bez sumnje jaca reprezentacija,iskusnija ali zadnjih nekoliko godina ne toliko jaka kao nekada.Olimpijske su jedva izborili,zahvaljujuci jednom golu,na euru u poljskoj tek 8 i to je jako los rezultat.

Bosna je sa druge strane pokidala u ovim kvalifikacijama za Svjestsko,uzela 5 meceva od 6 i 1 remi i time ocekivano prosla dalje.Prije nekoliko dana su imali dva meca protiv Crne Gore u Mostaru,oba su slavila,kada se stisne u odbrani,budu agresivniji jako tesko je postici golove toj reprezentaciji.Kada u odbrani imate Vranjesa i Terzica jednostavno imate sve,to su preiskusni momci koji imaju ovakvih meceva u svojim klubovima na silu,ali dobro nije isto igrati za reprezentaciju i tim.U napadu probleme bi najvise trebao praviti Nikola Prce koji iza sebe ima vrhunsku sezonu i ako se nevaram u Azotyu je bio najbolji strijelac a ukupno 2-3 strijelac prvenstva(nisam siguran).

Uglavnom svi igraci iza sebe gotovo da imaju odlicne sezone,odlicne brojke i u dobrim mislima ulaze pred ovaj mec.Svedani su pomjerili mec iz Malmoa u Vaxyo no ni to nece sprijeciti nase navijace koji su kupili gotovo sve karte,te cemo imati 2 'domaca' terena prvo ovaj pa onda i u Sarajevu u Skenderiji.Takoder ovo ce biti predzadnja utakmica Markovica na klupi BiH,zadnja ce biti ta u Sarajevu,najavio je odlazak a cilj mu je da odvede Bosnu na ovo prvenstvo.Nasi momci su hladni,spremni na ovaj izazov i sigurno se ne plase toliko.I protiv Islanda su nas otpisali odma na pocetku ali pokazali smo ko smo i sta smo kada igramo jedan za drugog.Vjerujem da mozemo izbaciti i Svedsku i ponovo otici na Svjetsko Prvenstvo.

Svakako veliki plus svemu ovome su ozlijede Svedski igraca.Svako ko imalo prati rukomet zna ko je Kim Andersson,on je jedan od najboljih igraca svi vremena,odlican suter,mozda i ponajbolji sto je Svedska imala.On je sigurno out za ovu utakmicu kao i krilo Kallman koji je jako nezgodan.Svakako ce se osjetiti i odsustvo Luckasa Nilssona,mladog suigraca Kima u Ystadsu koji je briljirao na Europskom iako je jako mlad,vec je pokazao da ce u buducnosti biti jedan od najboljih igraca,od sledece sezone je clan Kiela i za kraj povreda Ekberga,koji je slomio stopalo.Veliki su to izostanci,pogotovo u napadackom dijelu jer svako od njih nekako doprinosi.Gledajuci sastav reprezentacije Svedske svakako da je najveca briga golmani,dva vrhunska i iskusna - Mattias Andersson iz Flensburga i Appelgren iz Lowena.Dosta je tu igraca i iz domace Svedske lige a kompletan roster izgleda ovako.Andersson,Appelgren,Fredrik Petersen,Jerry Tollbring, Mattias Zachrisson,Andreas Nilsson,Jesper Nielsen,Markus Olsson,Jonathan Stenbäcken,Jim Gottfridsson,Jesper Konradsson,Helge Freiman,Johan Jakobsson,Magnus Persson,Albin Lagergren,Tobias Karlsson.

Dosta je to upitnika,po meni ovakva reprezentacija nije jaca za 7 golova i da su kompletni ne bi bili jaci za 7 golova sigurno.Vanjske pozicije su iskusne ali oni su se dosta oslanjali na mladog Nilssona koji propusta utakmicu,sigurno ce probati dosta lopti slati na pivota Nilssona koji je imao odlicnu sezonu u Veszpremu ali na njega ce vrebati Terzic vjerovatno koji ga u dusu zna.Sve u svemu mislim da Bosna pred punim tribinama gdje ce biti veliki broj navijaca BiH moze ovdje do pozitivnog rezultata protiv ne kompletne reprezentacije Svedske.

Počinje EP i za Hrvatsku, što se može očekivati protiv Turske (15:00h)?

1POGz9z.png?1

Prvo kolo skupine D otvaraju Poljska i Sjeverna Irska u nedjelju (18:00h)

11wCC4q.png?1

Drugi susret u večernjem terminu (21:00h) igraju Njemačka i Ukrajina

S1xKJbQ.png?1

Popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske

(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) LINK : http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije

(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) LINK: http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€

(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home/

Sportingbet – 200€ BONUSA

LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet/

Bet365 – najbolja svjetska kladionica

LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

10Bet -  200€ BONUSA (50% na prvu uplatu)

(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/10bet/

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro2016 banku!

Mertens-Muhammad, Mertens @1.40 marathonbet

Ovo moram uzeti iako je kvota pala (sinoc bila 1.47). Mertense dolazi posle jako dobrih rezultata u Hertogenboschu prosle nedelje gde je stigla do cetvrtfinala i ispala od Mladenovicke, a pre toga izbacila velika imena: Bouchard, Krunic... a u prvom kolu kvala je bas igrala protiv Asie Muhammad - njene danasnje protivnice. Taj mec je zavrsen vrlo brzo rezultatom 6:3 6:0. Mertens je dominirala i diktirala tempo meca, ne bi me cudilo da danas gledamo isti scenario. Ovde u Majorci je u prvom kolu izbacila Rogers u 2 seta, a Rogers je bila u predobroj formi (setimo se njenog nastupa na RG-u gde je izbacila Pliskovu, Vesninu, Kvitovu i Begu pa ispala od Muguruze koja je osvoja titulu). Asia Muhammad bez prevelikog iskustva, pogotovo kad je trava u pitanju gde je odigrala tek 2 meca, prvi protiv Mertens i izgubila i onda dobila svoj prvi mec na travi protiv Reix koja je podjednako losa na travi kao i Asia. Mislim da danas ne prolazi dalje i da ce raspolozena Mertens ponovo dobiti rutinski. Ko hoce moze probati i tacan rezultat 2:0 na Mertens kao i hendikep, ali ja cu ipak cistu pobedu jer mi je dosta zenskog tenisa i tragokomicnih situacija.

Thiem-Kohlscheiber over 22.5 @1.66 marathonbet

Jeste nesto niza kvota ali je zato i granica prihvatljiva. Ja sam ovo uzeo i na granici 24 samo na manji ulog. Mogu slobodno reci skroz zasluzeno finale za oba igraca. Thiem pokazao zrelost bez obzira na godine, covek je izbacio Federera dva puta u mesec dana sto je za svaki respect. Kohi sa druge strane u fenomenalnoj formi, igra pred svojom publikom i jos nije ispustio ni set. Njih dvojica su se susreli pre nesto vise od mesec dana isto u turniru u Nemackoj - Minhenu, samo na sljaci i Nemac je tu slavio posle 3 seta 6:7 6:4 6:7. Cim je na sljaci bilo 2 TB, sigurno mogu do jednog ovde na travi koja je puno brza podloga a i jedan i drugi imaju ne samo dobar servis nego i snazne forhende kao i solidan bekend (pogotovo Thiem i njegov  jednorucni bekend koji je i Federeru bio sigurno impresivan). Sve u svemu, ocekujem donekle egal mec i barem 23 gema. Dajem malu prednost Kohlscheiberu koji je i odmorniji i igra pred svojom publikom.

Mahut-Muller over 25.5 @1.70 marathonbet

Dosad su i jedan i drugi svaki put na ovom turniru ispostovali a igrao sam ih dosta cesto vise gemova. Pisao sam i o jednom i drugom teniseru u ranijim analizama, radi se o dobrim serverima koji bez vecih problema drze svoje gemove. Mahut juce prosao posle izgubljenog prvog seta protiv Querreya ali se uspesno vratio u igru i slavio posle 3 seta. Muller je iznenadio protiv Karlovica gde je dobio u  2 seta posle 2 tie breaka. Inace, Muller je redovno igrao barem po jedan TB ovde u Hertengenboscu, jedini protiv Garcie Lopeza nije. Mahut ima zadnja 3 meca u po 3 seta, pokazalo se da zna "izvaditi" stvar jer je sva 3 puta gubio prvi set pa dobijao mec na kraju. Muller je nesto odmorniji, verovatno zato i kvota blago pada na njegovu pobedu, ali se ipak ne bih usudio prognozirati pobednika. I jedan i drugi brane puno bodova, Mahut je setimo se osvajac ovog tunrira prosle godine dok je Muller isto igrao polufinale. Ocekujem ponovo servisijadu i egal mec pa bi i uz 2 TBa prosli bez problema.

Svi ovih dana igraju euro jedino ja i Jackie igramo tenise :D

Pospisil Vasek – Kamke Tobias -1(1.61) bet365

Necu da duzim po meni je Vasek puno bojli igrac.Vasek trenutno je 46 igrac sveta a razlog zbog ove kvote je to sto ove godine igra uzas ali znamo da on ne voli zemju te taj je razlog zbog toga sto ima skor 5/14.Nakon 6 poraza u nizu juce je u prvo kolo kvalifikacije dobio je Kozlova u 2 seta.Istina da se juce mucio protiv Kozlova te odigrao 2 taj brejka I da je svoj servis dva puta izgubio ali ostale servise je dobivao vrlo lagano,te napadao imao sanse ali retko kada je iskoristio.Danas ocekujem puno bojli njegov pristup jer stvarno se radi o vrlo dobar igrac koj ima servis te vrlo dobro igra sa osnovne linije.U karijeru na travu ima skor 19/21 ali evo prosle godine na Wimbledon je odigrao perfekt stigao do ¼ dobiovao je Millot,Fognini,Ward,Troicki ali onda ispao od Murray u 3 seta ali vrlo tesnih 6:4 7:5 6:4.Tu je dva puta igrao 2012 god ispao u prvo kolo od Nalbandian,2014 god stigao do 2 kolo dobio je Lorenzi a onda ispao od Stakhovsky.Na drugu stranu imamo trenutno 64 igrac sveta koj je po meni challenger igrac koj retko kad igra na turu.On u karijeru na travu ima skor 25/20 ove godine 3/1.Tu je u prvo kolo dobio Lajovic lagano u 2 seta ali ko prati tenis zna da Dutze na travi je uzas.Tu je jednom igrao I to prosle godine kvalifikacije kada je I tada u prvo kolo lagano dobio Ilhan ali onda u 2 seta izgubio od Donaldson.Po meni Vasek je sigurno kvalitetni igrac I nakon los pocetak sezone mislim da je sad vreme za dobre rezultate a I radi se o vrlo dobar turnir gde gledacemo vrlo dobre igrace kao Marej,Wawrinka,Raonic itd itd.Ne moze se ocekivati lagana pobeda po 2 brejka po setu ali za mene sve osim pobeda bice veliku iznenadjenje jer stvarno je Pospi bojli bar za klasu.

Hrvatska-Turska over 4,5 kartona 1.85 Wwin/Whill

Znači po meni tip dana. Napokon smo dočekali utakmicu i mislim da nas očekuje vatrenih 90 minuta. Važna je utakmica i za jednu i za drugu ekipu, jer grupa nije laka, tu su još Španjolska i Češka..ginut će se za svaki bod. E, mislim da Hrvatska dobija danas, kvalitetnija smo reprezentacija, ali pustit ću to na stranu (možda navijački odigram) i uhvatit ću se kartona. Znamo svi više što se dogodilo 2008. godine i ne želim to ponavljati, i dalje boli. Nakon toga Hrvatska i Turska postali su rivali, a igrali su 2011. dokvalifikacije za Euro. U prvoj utakmici Hrvatska ih je razbila u gostima 3:0 a u Hrvatskoj je bilo 0:0. U toj prvoj utakmici vidjeli smo 7 žutih, a u drugoj također 7 a over je bio već nakon prvih 45 minuta. Utakmicu sudi Jonas Eriksson. Nadao sam se boljem kartonašu ali hajde, može i on proći. U prosjeku daje 3,83 žuta po utakmici. Sudio je neki dan finale Europske lige između Seville i Liverpoola i podijelio je 8 žutalja. Prosjek mu je malo manji radi domaće lige, a kada sudi izvan nje većinom ispoštuje.Obe ekipe imaju dobrih mesara. Puno stvari ide u prilog overu kartona i jednostavno ga danas moram odigrati.

Evo malo tenis i od mene za danas.

Kvale birmingham

A.Krunić - C. Buyukakcay 1 @ 1.72

Sprska tenisacica je na omjeru 2/2. Ova dva izgubljena meca je izgubila sa oba puta po 2:0 ali su 3/4 ta seta isla u tiebreak. Uz ta 4 meca, igrala je i finale parova h-bosca. Buyukakcay svoj veliki pomak na WTA listi ove sezone moze zahvaliti odlicnoj zemljanoj srzoni koja joj je ipak prva podloga. Zasto ovoliki koeficijent na pobjedu srpkinje neznam, ali znam da buyukakcay nikada nije volila travu i ima omjer 2/11 od 2011. godine.

Posto krunic ima vise meceva na travi, forma je solidna ako nista drugo i vjerujem da prolazi u sljedece kolo kvala

Poljska-Sjeverna Irska 1pol.x poljaci i nisu bas briljirali u prijateljskim utakmicama pred odlazak na euro izgubili su od pomladene nizozemske a onda kod kuce odigrali bez pogodaka protiv Litve.Sjeverna Irska  je neporazena u svih 5 pripremnih utakmica sto znaci da u Francusku dolaze s nizom od 12 utakmica bez poraza.

Poljake ceka susret u kojem imperativno moraju traziti 3 boda no s obzirom na cvrstinu suparnika i njihov stil igre ovo ce biti za njih pravi test zivaca i strpljenja.

Njemacka-Ukrajina odg3+ nakon sto su zbog ozljeda njemci ostali bez Reusa i Gundogana u Francuskoj im se ozljedio i stoper Rudiger a upitno je koliko su spremni Humels,Boateng i Schweinsteiger.Ukrajina je nanizala cetri pobjede protiv Cipar 1-0,Wales1-0,Rumunjska 4-3,Albanija 3-1.Ukrajinci so svjesni problema kojih Njemacka ima i mislim da ce bez respekta uci u utakmicu i vide svoju sansu za pobjedu ali je pitanje kako ce se vremesna obrana Ukrajine nositi sa snaznim i trkacki mocnim protivnicima

sretno

Turska - Hrvatska (15:00)

Ovo će biti tvrda utakmica i mogla bi otići na bilo koju stranu, jer su obje ekipe u dobroj formi, tako da nema izravnog favorita, ali Hrvatska po meni ima prednost, jer imaju dobar vezni red i odličan napad koji je sposoban postizati golove, oni također imaju mnogo zvijezda u veznom redu
.
Očekujem pobjedu Hrvatske u ovoj utakmici, mimo toga što ću naravno navijati za njih, imaju bolju ekipu i mislim da će u ovoj utakmici uspjeti pobijediti, ali da će biti barem tri gola.

8lKo0k4.png

DFxOWM4.png

lWGEDdj.png

Poljska - Sjeverna Irska (18:00)

Poljska ima katastrofalan rekord u posljednja dva europska prvenstva. Nisu pobijedili niti jednu utakmicu nazad u 2008. godini i 2012, gdje su bili i jedni od domaćina. A trener Adam Nawalka će biti iznimno oprezan kako bi izbjegao sličnu sudbinu sa taletiranom momčadi koju ima na raspolaganju ovaj put.

Sjeverna Irska dolazi sa 12 utakmica bez poraza i moral tima je vrlo visok. Sa svojim visokim samopouzdanjem i brzinom rada na terenu će osigurati tvrt test za Poljsku, koja nije pobijedila u posljednjih šest utakmica na Eurima. Odsutnost Kyle Laffertyja može smanjiti njihove šanse da napreduju u ovoj utakmici, ali njihova obrana je i dalje izuzetno teška za razbiti. Michael O’Neill nije primio više od jednog gola u utakmici od studenog 2014. godine, i taj rekord se proteže na 14 utakmica.

WnMXhrT.png

JackieJack je vec pisao za mec Mahut-Muller .. ja bih samo nadodao ko ima mozzart klad. isplati se i tip taj-brejk na mecu: DA  @1,80

malo su promasili i kvote za over prvi i drugi set

1set over 9,5 @1,47  (ima i u bonusu po 1,55)
1set over 10,5 @2,05

2set over 9,5 @1,53
2set over 10,5 @2,30

taj-brejk prvi set @2,50 taj-brejk drugi set @2,85 ..ima dosta opcija i svakako vredi da se proba s obzirom da imamo dva dobra servera na travi
ali glavni tip koji sam i ja uzeo je taj-brejk na mecu .. a i 9,5 over 1.set  za tiket

Ne kazem da ce sigurno doci :) ali svakako value 

Jos jedno duplanje od mene:

Anderson - Vesely 1 @1.22 

Hrvatska - Turska over 45 @1.85 

Kvota: 2.25  Ulog: 4/10

O kartonima je sve receno u ranijim postovima. Potpisujem i mislim da ce sigurno biti materijala za kartone zbog rivalstva koje postoji izmedju njih, ostalo je na Erikssonu.

Anderson takodje ovo mora uzeti. Na turniru u Londonu brani dosta bodova, prosle godine je igrao finale turnira gde je izgubio od Murraya. Inace, na travi je jako nezgodan protivnik zbog svog prejakog servisa koji svim protivnicima daje glavobolje. Vesely u li-la formi, na travi nikad preterano ucinkovit. Igrom slucaja sam juce odgledao drugi deo meca protiv Weintrauba gde je dozvolio set Izraelcu koji je btw, 194 na ATP listi. Mislim da sa onakvom igrom nema sta traizit ovde. On je slican igrac Andersonu samo dosta slabiji u svim segmentima, koliko god kvota se cinila mala verujte i ovo je mnogo na ovakav duel. Anderson je demonstrirao silu juce protiv Corriea i mislim da cemo gledati slican mec ponovo danas.

Sretno!

JackieJack je vec pisao za mec Mahut-Muller .. ja bih samo nadodao ko ima mozzart klad. isplati se i tip taj-brejk na mecu: DA  @1,80

malo su promasili i kvote za over prvi i drugi set

1set over 9,5 @1,47  (ima i u bonusu po 1,55)

1set over 10,5 @2,05

2set over 9,5 @1,53

2set over 10,5 @2,30

taj-brejk prvi set @2,50 taj-brejk drugi set @2,85 ..ima dosta opcija i svakako vredi da se proba s obzirom da imamo dva dobra servera na travi

ali glavni tip koji sam i ja uzeo je taj-brejk na mecu .. a i 9,5 over 1.set  za tiket

Ne kazem da ce sigurno doci :) ali svakako value 

uff, ocigledno velika greska u kvotama, steta sto nemam Mozzart. Obavezno ako si u prilici isprati to, mora se desiti cudo da danas ne vidimo nijedan TB...

Turska-Hrvatska  crveni karton DA 3,6  Hrvatska lutrija

Uz sve več napisano o zbroju kartona i očekivanjima uz prvi susret u našoj skupini koji bi mogao biti čak i presudni jer onaj tko izgubi teško da če proči skupinu,uz tvrdu igru nije teško da netko skupi 2 žuta ili jednostavno direktni crveni,a tečaj je super  

Jos jedno duplanje od mene:

Anderson - Vesely 1 @1.22

Hrvatska - Turska over 45 @1.85

Kvota: 2.25 Ulog: 4/10

O kartonima je sve receno u ranijim postovima. Potpisujem i mislim da ce sigurno biti materijala za kartone zbog rivalstva koje postoji izmedju njih, ostalo je na Erikssonu.

Anderson takodje ovo mora uzeti. Na turniru u Londonu brani dosta bodova, prosle godine je igrao finale turnira gde je izgubio od Murraya. Inace, na travi je jako nezgodan protivnik zbog svog prejakog servisa koji svim protivnicima daje glavobolje. Vesely u li-la formi, na travi nikad preterano ucinkovit. Igrom slucaja sam juce odgledao drugi deo meca protiv Weintrauba gde je dozvolio set Izraelcu koji je btw, 194 na ATP listi. Mislim da sa onakvom igrom nema sta traizit ovde. On je slican igrac Andersonu samo dosta slabiji u svim segmentima, koliko god kvota se cinila mala verujte i ovo je mnogo na ovakav duel. Anderson je demonstrirao silu juce protiv Corriea i mislim da cemo gledati slican mec ponovo danas.

Sretno!

Betfair daje 2.05 na over 45BP hrvatska-turska

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use