Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.06.2016

Lolek222

anketa  

34 glasova

1. 1. Francuska - Rumunjska

• 1
      31
    • X
      3
    • 2
      0

Recommended Posts

Mahut-Tomic, tie-break in match YES @1.40 bet365

Nemam vremena za duze analize pa cu samo ukratko. Duel 2 jako dobra servera a ujedno ne preterano dobra returnera. Mahut je dosta dobro odradio prva 2 kola, iako je Mathieu uzeo set Mahut nije dozvolio puno break sansi tako da ocekujem slican scenario ponovo danas. Inace on brani dosta bodova na ovom turniru, zato sam ubedjen da ce svakom setu pristupiti krajnje ozbiljno. Tomic sa druge strane napokon uspeo staviti tacku na gubitnicki niz. Bio je dosta dugo meta kritika posle one bahate izjave da je namerno pustio zadnji gem jer mu se prosto ne j... za jednu mec loptu kad ima milione na racunu. Inace, sljaka nikad nije bila njegova podloga, no to je proslo i sad je vreme da se pokaze na travi i nadoknadi one lose rezultate. Ovde igram da ce biti tie breaka na mecu, kvota nije lose uzeci u ozbir da imamo 2 a mozda i 3 seta a ovako dobri serveri svakako obecavaju.

ja sam uzeo bas 1.set tie break... jos cekam francusku i pobjedu moore protiv zheng...

meni nekako naizglednije igrat under kArtona na francuze cisto sumnjAm da će ih zaklat prvu tekmu pa da moraju paziti u narednim tekmama a i domaćini su pa vjerujem da ce im progledat kroz prste neke stvari

sad na 365  3,5 kartona 1,85 to i nije tako loše,izgleda da su ogromne uplate na under ,moglo bi 4 biti,nije to tako slabo,rumunji se brane igraju kontre ako francuzi ne zabiju brzi gol može se izroditi svega

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use