Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.06.2016

Lolek222

anketa  

34 glasova

1. 1. Francuska - Rumunjska

• 1
      31
    • X
      3
    • 2
      0

Recommended Posts

Na sluzbenoj stranici eura objavljeno je da Kassai sudi otvaranje. Jos samo da izadju granice kartona

meni nekako naizglednije igrat under kArtona na francuze cisto sumnjAm da će ih zaklat prvu tekmu pa da moraju paziti u narednim tekmama a i domaćini su pa vjerujem da ce im progledat kroz prste neke stvari

Thiem D. - Youzhny M. 2 @ 2.83 marathonbet

Kvota koja će sigurno pasti u toku dana pa ću biti kratak , ali konstruktivan. Thiem (#7) je nadolazeća zvijezda u svijetu tenisa što je i pokazao ulaskom u top 10 društvo nakon plasmana među četiri najbolja u Parizu prošli tjedan gdje je nešto lakše od očekivanog ispao od Đokovića. No i pored toga , tri ATP titule na polovini sezone su za svaku pohvalu , a vjerujem da će ih biti i više , samo ne baš na ovoj podlozi. Jučer je protiv Grotha ostvario tek treću u jedanaestom nastupu , nikako uvjerljivo što se nije ni očekivalo s obzirom na to o kakvom se igraču radi. U premijernoj sezoni na travi je upisao četiri vezana poraza , prošle godine tek dvije pobjede protiv dosta slabije rangiranih Jaziria i Sele dok je protiv jačih kao što su Nishikori ili Verdasco redovito gubio. Danas ide na Rusa Youzhnog (#76) , nekada osmog tenisera svijeta koji bi probijanjem nekih psihičkih barijera mogao i ostati u društvu top 20 ili makar 50 najboljih , ali šta je tu je. Sezonu je otvorio s tri challenger titule , u glavnom ždrijebu ATP turnira se nije proslavio , ali dolazi podloga gdje je standardno svake godine dobar i mislim da je ovdje užasno potcijenjen od strane kladionica. Pobijedio je bez većih problema Stakhovskog i Lopeza ovdje što govori da se na podlogu već priviknuo čime je prekinuo crnu mini seriju od četiri vezana poraza na njoj. Bit će ovo dvoboj prije svega mladosti i iskustva , ali i sjajnih jednoručnih bekenda gdje prednost ipak dajem iskusnijem Rusu jer to iskustvo na travi znači mnogo više nego na ostalim podlogama. 

/edit: Kvota pala na 2.73 dok sam pisao , ali se svejedno isplati uzeti. 

DANAS POČINJE EURO 2016  :)  :)  :)  :)  :) 

Evo IMO jedna ogromna greška kladionica...

Naime, većina kladionica daje koeficijent 3,00 a Betfair, koji daje i 200€ bonusa, daje čak 34,00 za identičnu okladu! Ne kažem da će sigurno proći, ali vjerujem da je ovo ogroman valuebet!

http://www.svijetkladjenja.com/euro2016/kladjenje/sudac-finala-eura-2016/

qyCp5ju.png

Evo i popis svih aktivnih BONUSA ZA KLAĐENJE:

Betfair 100% bonus do 200€ za igrače iz Hrvatske

(uplatiš 200€ a na računu imaš 400€) LINK : http://bit.ly/euro2016-hrvatska

Betfair 200% bonus do 40€ za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije

(uplatiš 20€ a na računu imaš 60€) LINK: http://bit.ly/euro2016-balkan

Bet at home 50% bonusa na uplatu (za nove i postojeće igrače) do 200€

(uplatiš 400€ a na računu imaš 600€) LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home/

Sportingbet – 200€ BONUSA

LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/sportingbet/

Bet365 – najbolja svjetska kladionica

LINK: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

Uzmi BONUS ZA KLAĐENJE sada i uvećaj svoju euro 2016 banku!

Sretno nam bilo sa eurom2016!!!

Mahut-Tomic, tie-break in match YES @1.40 bet365

Nemam vremena za duze analize pa cu samo ukratko. Duel 2 jako dobra servera a ujedno ne preterano dobra returnera. Mahut je dosta dobro odradio prva 2 kola, iako je Mathieu uzeo set Mahut nije dozvolio puno break sansi tako da ocekujem slican scenario ponovo danas. Inace on brani dosta bodova na ovom turniru, zato sam ubedjen da ce svakom setu pristupiti krajnje ozbiljno. Tomic sa druge strane napokon uspeo staviti tacku na gubitnicki niz. Bio je dosta dugo meta kritika posle one bahate izjave da je namerno pustio zadnji gem jer mu se prosto ne j... za jednu mec loptu kad ima milione na racunu. Inace, sljaka nikad nije bila njegova podloga, no to je proslo i sad je vreme da se pokaze na travi i nadoknadi one lose rezultate. Ovde igram da ce biti tie breaka na mecu, kvota nije lose uzeci u ozbir da imamo 2 a mozda i 3 seta a ovako dobri serveri svakako obecavaju.

Ferrer-Muller, Muller @2.19 marathonbet

Razmisljao sam ceo dan o ovom tipu i na kraju odlucio odigrati Mullera. 2.19 je svakako value u ovom momentu. Zasto? Ferrer je brend za sebe, necu trositi reci o njegovim rezultatima i karijeri, no sve vise imam utisak da su ga stigle godine. Ove sezone je neprepoznatljiv, na sljaci odigrao onako a to mu je ujedno najjaca podloga. Turnire na travi inace ne igra previse, a i kad igra nema neke zapazenije rezultate vec nekoliko god. Juce ga je jedan Dudi Sela uspeo brejknuti cak 4 puta sto je stvarno smesno uzeci u obzir da se igra na travi gde nema tako puno brejkova kao na sljaci. Muller odradio savrseno prva 2 meca, oba u po 2 seta. Ovo je podloga gde njegov servis dolazi do punog izrazaja. To ce ujedno biti najveci problem Ferreru koji je i dosta nizi pa ce biti problema naci resenje za ovog levorukog i veoma dobrog servera. Mislim da Muller ovo uzima i vredi odigrati po ovoj kvoti

Diez-Popko, Diez @2.19 marathonbet

Ovo je sa challengera u Moskvi. Moram reci da sam pomalo zbunjen kvotom gde je Diez zaista potcenjen. Radi se o igracu koji je u jako dobroj formi ove sezone, ima omer 50-9 ukljucujuci sve turnire. OVde u Moskvi je imao cak i tezi zreb, prvo Ilhan pa onda Rublev i to oba resio u po 2 seta. Popko je ove godine na omeru 3-4. Ovde u Moskvi je imao puno laksi zreb i mislim da su jako male sanse da izbaci igraca u trenutnoj formi kao sto je Diez.

evo danas po meni odlična ponuda iz tenisa. evo neki parovi koje sam izdvojio

Knoll/Krunić - Janković/Uytvanck 1 @ 1.80 bet365

Već sam neki dan pričao o kvaliteti koju imaju Knoll i Krunić, prema tome neću previše o tome. Za par jankovic/uvytvanck je ovo prva suradnja i odličan rezultat kad uzmemo u obzir da imaju tek 2 zajednička meča. Ta dva zajednička meča će danas biti veliki problem. Iako Janković nije loša igračica parova kada se uzme u obzir koliko često ih igra (89. na WTA doubles listi). Najveći mana je njena protivnica koja ove sezone nema puno mečeva ( preskočila zemljani dio sezone) i parovi joj ipak nisu najdraži oblik igranja. Trenutno se nalazi na 197. mjestu ljestive parova. Ja ovdje prednost dajem knoll/krunić jer već imaju osvojen turnir skupa, nemaju poraza još, i vidim ih ne samo u finalu nego i sa peharom

T.Moore - S. Zheng 1 @ 1.72 bet365

Evo da iskoristimo momentum dok traje :). Britanka je zadnja 2 kola dobivala kao underdog i to vrlo lako (mchale 6:2,6:2 i dona vekić 6:2,7:5). sada dolazi na kineskinju zheng koja nema zapaženih rezultata ove godine. tek bih izdvojio 1/4 parova u RG i 3. kolo ovoga turnira, što je za njen ranking katastrofalna sezone (nalazi se na 86. mjestu). O britanki nema šta puno reći, mlada britanka, nalazi se na 280 mjestu ljestvice (bit ce znatno popravljeno nakon travnate sezone čini mi se), ima skor 9/1 na travi ove sezone uz finale eastbourna i mislim da danas prolazi dalje

ostali prijedlozi:

A.Riske - A. Kontaveit 1 @ 1.53

P. Kohlschreiber - R. Stepanek 1 @ 1.44 / 1.50 Betfair(za okretanje bonusa odlicno)

Karlović - Mannarino tie break u prvom setu  1.90 

Vandeweghe - Rodina H+5,5  2  1.80 

Rez:

Karlović prema očekivanjima u prošlom kolu nije izborio break loptu, a spasio je jednu koju je izborio Sijsling. Mannarino u prva dva kola nije dozovolio niti jedan break protivnicima, i dok je u prvom kolu protiv Seppia spašavao break lopte, protiv Medvedeva nije dozvolio niti jednu break priliku. Koeficijent da će nastaviti sa čvrstom igrom na svom servisu izgleda neodoljivo. # Vandeweghe je dočekala svoj dio sezone, ali ono što sam vidio u meču protiv Hibino je užas. Japanka jednostavno nije imala odgovora na snagu Amerikanke, ali Vandeweghe se uopće ne kreće, i igra loptice koje su joj na dohvat, dok je loptice koje je Hibino odigravala uz linije uglavnom ispratila pogledom. Osim toga, dominira forehandom, dok na backhand strani ni iz bliza nije toliko opasna, a u pokušajima da skrati poene dosta i griješi. Rodina je do travnatog dijela sezone imala očajnu sezonu. Niz poraza u kvalifikacijama i u prvim kolima rezultirao je ispadanjem iz prvih 100. No, ovdje je protiv Janković djelovala vrlo solidno. U prva dva kola je izgubila svoj servis jednom u prvom kolu protiv Galfi, i dva puta protiv Janković. I ona se više oslanja na snagu nego na kretanje, ali za razliku od Vandeweghe pokazala je veliku želju i borbenost, pa iako ne spada u rang Amerikanke ovakav mi se hendikep čini ipak pretjeranim, jer niti je Rodina na svom servisu ranjiva kao Hibino, niti je Vandeweghe pokazala neku vrhunsku igru kojom bi impresionirala.

Kalashnikova/Shvedova - Panova/Sadiković  1  1.40

Mladenović - Mertens  1  1.33

Koeficijent: 1.86 bet36

Rez:

Još jedan nastavak na Kalashnikovu i Shvedovu. Današnje su protivnice Panova, koja bi puno bolje stajala na rang listi na kojoj bi se ocjenjivao izgled nego teniske mogoćnosti, i Amra Sadiković, koja je sa 26 godina još uvijek daleko od najviše razine. Panova je prošle sezone igrala sa Gasparyan, i to je solidan par, ali je Gasparyan odskočila i igra ove sezone na WTA razini, pa je Panova prisiljena igrati praktično svaki turnir sa drugom partnericom. Na parskoj rang listi je 62-ga, dok Sadiković ima puno bolji skor, ali 185-to mjesto na rang listi govori o snazi turnira na kojima je ostvarivala svoje pobjede. Po mom mišljenju, Panova i Sadiković teško da mogu ugroziti favoritkinje jer niti imaju prednost u individualnoj kvaliteti, niti u uigranosti, a o odnosu ostvarenja u parskoj konkurenciji ne treba ni govoriti. # Za Mertens je ovo odlično ostvarenje. Riječ je o igračici koja je u 21-voj godini još uvijek daleko od prvih 100. Gledao sam meč protiv Krunić, i moram priznati da nisam vidio ništa specijalno u njenoj igri zbog čega bi očekivao da bi Belgijanka mogla "bljesnuti" u travnatom dijelu sezone. Protiv Bouchard je iskoristila "nezainteresiranost" protivnice koja je jedva čekala da pobjegne sa terena (i pokupi ček za nastup), dok je protiv Krunić jedina njena prednost bila u korištenju brojnih break prilika (Krunić je imala 15 break prilika od kojih je iskoristila tek 4, dok je Mertens iskoristila 5 od 7 prilika). Iako Mladenović spada u niz čudljivih igračica (Francuska škola), njen servis, ali i igra u polju mislim da su za Mertens još uvijek razina na koju ona nema odgovora.

Cleveland-Golden State 2   cavsi su bolje otvorili zadnju utakmicu sto ih je napunilo samopouzdanjem i ubrzo otisli na 15 razlike dok s druge strane warriorsi su izgledali potpuno pogubljeno.Danas ocekujem puno veci angazman warriorsa i sumnjam da Curry moze biti nevidljiv dvije utakmice zaredom ,  vjerojatno ce warriorsi odmah krenuti na smallball sto bi otvorilo prostor splash brothersima

Laboral Kutxa-Barcelona 2 laboral je odigrao perfektnu utakmicu,nece im barca dozvolit tolko otvorenih suteva za 3 isto ko u prethodnom paru, gosti su puno kvalitetniji i uz maksimalno ozbiljan pristup i agresivno odigranu obranu mislim da pobjede ne bi trebale izostat 

sretno

evo danas po meni odlična ponuda iz tenisa. evo neki parovi koje sam izdvojio

Knoll/Krunić - Janković/Uytvanck 1 @ 1.80 bet365

Već sam neki dan pričao o kvaliteti koju imaju Knoll i Krunić, prema tome neću previše o tome. Za par jankovic/uvytvanck je ovo prva suradnja i odličan rezultat kad uzmemo u obzir da imaju tek 2 zajednička meča. Ta dva zajednička meča će danas biti veliki problem. Iako Janković nije loša igračica parova kada se uzme u obzir koliko često ih igra (89. na WTA doubles listi). Najveći mana je njena protivnica koja ove sezone nema puno mečeva ( preskočila zemljani dio sezone) i parovi joj ipak nisu najdraži oblik igranja. Trenutno se nalazi na 197. mjestu ljestive parova. Ja ovdje prednost dajem knoll/krunić jer već imaju osvojen turnir skupa, nemaju poraza još, i vidim ih ne samo u finalu nego i sa peharom

T.Moore - S. Zheng 1 @ 1.72 bet365

Evo da iskoristimo momentum dok traje :). Britanka je zadnja 2 kola dobivala kao underdog i to vrlo lako (mchale 6:2,6:2 i dona vekić 6:2,7:5). sada dolazi na kineskinju zheng koja nema zapaženih rezultata ove godine. tek bih izdvojio 1/4 parova u RG i 3. kolo ovoga turnira, što je za njen ranking katastrofalna sezone (nalazi se na 86. mjestu). O britanki nema šta puno reći, mlada britanka, nalazi se na 280 mjestu ljestvice (bit ce znatno popravljeno nakon travnate sezone čini mi se), ima skor 9/1 na travi ove sezone uz finale eastbourna i mislim da danas prolazi dalje

ostali prijedlozi:

A.Riske - A. Kontaveit 1 @ 1.53

P. Kohlschreiber - R. Stepanek 1 @ 1.44 / 1.50 Betfair(za okretanje bonusa odlicno)

Hvala na knoll /krunić.. samo mi bwin ograničio uplatu na taj par na 13 eura.. al ajde bolje išta nego ništa :D

Kada ti ograniči ulog, da li ti ograniči visinu uloga i broj listića ili samo visinu uloga.

na taj par mogao sam samo 13 eura.. pokusao sam i drugi put uplatiti nisam mogao... al prije toga isto mi se dogodilo sa singlom tenisa  neki dan ... pa neznam jel to sto su mi prolazile u zadnje vrijeme oklade sa ulogom od 100 eura  ili neka druga stvar

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use