Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.6.2016.

IzudinB

Anketa  

13 glasova

1. 1. Osasuna - Gimnastic

2. 2. Portugal - Estonija

Recommended Posts

Španjolska druga divizija - Uspon playoff

Oba tima su ove sezone odigrala po 42 meča, gdje je Osasuna pobijedila 17, neriješeno odigrala 13 i izgubila 12, dok je Gimnastic pobijedio 18 mečeva, 17 neriješenih, i 7 izgubio. Igraju se dvije utakmice, ovu Osasuna igra kod kuće, gdje su ove sezone izgubili samo tri puta, dok je Gimnastic u gostima izgubio pet utakmica. Što se tiče međusobnih susreta ova dva tima bilo ih je četiri od kojih je Osasuna pobijedila dva puta, jednom su odigrali neriješeno i jedan meč je pobijedio Gimnastic. U četiri međusobna meča palo je samo deset golova. Što znači po 1.5 gol po utakmici.

TWNXGrY.png

lmHmwhi.png

Quinzi - Bagnis, Bagnis @1.49 marathonbet

Ovo je jako dobar pick, sigurno cete naci puno tipsera tenisa koji predlazu ovaj par. Moram uzeti Bagnisa po ovoj kvoti protiv mladog Quinzija koji jednostavno nije jos dostigao nivo koji bi stvarao probleme igracima poput Bagnisa. Quinzi uglavnom igra futurese, radi se o mladom igracu ispred koga je mozda svetla buducnost, no za koju godinu. Kao i na svim manjim turnirima, uvek se daje sansa mladim domacim igracima. Mislim da je u prvom kolu gde je dobio Clezara u 3 seta zabelezio prvu pobedu na challenger turniru sto dovoljno govori o njegovom iskustvu. Bagnis sa druge strane ne samo bolje rangiran i iskusniji nego i ozbiljan protivnik kad je sljaka u pitanju. Tu pravi najbolje rezultate, ove godine je cini mi se 3 puta osvajao challengere poput ovog. Na RG-u je imao los zreb, prosao De Scheppera u 3 seta i onda je isao na Nadala i tu ispao. Sve u svemu, mislim da Bagnis ovo resava rutinski, moze i hendikep da dodje u obzir, ali da ne malerisem uzimam cistu pobedu.

Pavic/Venus - Dodig/Ram, Pavic/Venus @2.20 unibet

Kvota u znatnom padu, unibet i dalje drzi 2.20 i to sigurno ima value na ovakav par. Kvota ce sigurno jos pasti,vredi odigrati sve do 2.0-2.05. Pavic/Venus su mi jako dragi double, cesto znam odigrati na njih u ovakvim duelima gde znaju biti pomalo potcenjeni. Inace radi se o dobro uigranom paru koji zna otkinuti pobedu jakim dublovima. Na travi imaju nesto vise odigranih meceva od njihovih protivnika, a generalno puno vise meceva sveukupno. Imaju jako dobre rezultate ove sezone, titula u Aucklandu, onda 2 titule zaredom u Montpeilleru i Marseillu, kao i polufinale u Nici pre 15-ak dana. Dodig/Ram su juce bili odigrali prvi mec zajedno. Dobili su par Bury/Zelenay u 3 seta. Ocekivano je bilo da ce im trebati malo vremena dok se uigraju. Protiv para Bury/Zelenay su bili veliki favoriti pa ipak vadili mec posle prvog izgubljenog seta. Mislim da Pavic/Venus mogu praviti probleme i zbog uigranosti  a i dobrih rezultata ove sezone, prednost dajem upravo njima.

Ostali predlozi:

Kubot/Peya @1.31

Bopanna/Mahut @1.25
Mathieu - Mahut 1st set over 9.5 @1.63

Danas mi se bas ne svidja nesto ponuda za tenis. Ali evo jedan par koji po meni ima value neki. Malo je vec kvota pa zapravo hvatamo jedno iznenadjenje

P.Kohlschreiber - D.Kudla 2 @ 4.50

Ovo uzimam radi kudlinih rezultata u ovoj sezoni, ali i na travi opcenito. Igrac americke skole, znaci solidan prvi servis, odgovaraju mu brze podloge. Ove sezone je na omjeru 4/1 (1/2finale machestera). NAda se da ce ostvariti rezultate na travi barem blizu onih prosle sezone koji su za njega fenomenalni ( finale surbiton, titula ilkey, 1/8 finala wimbledon). Kohlschreiber igra pred domacom publikom i sve, ali brza podloga pase amerikancu pa ako uspije drzat svoj servis, kroz neke tiebreakove ima itekako svoje sanse.

Niti jedan igrac nije pretjerano umoran svoje meceve jucer su rijesili za 45min (kudla) i 55min (kohl)

Sretno

Danas mi se bas ne svidja nesto ponuda za tenis. Ali evo jedan par koji po meni ima value neki. Malo je vec kvota pa zapravo hvatamo jedno iznenadjenje

P.Kohlschreiber - D.Kudla 2 @ 4.50

Ovo uzimam radi kudlinih rezultata u ovoj sezoni, ali i na travi opcenito. Igrac americke skole, znaci solidan prvi servis, odgovaraju mu brze podloge. Ove sezone je na omjeru 4/1 (1/2finale machestera). NAda se da ce ostvariti rezultate na travi barem blizu onih prosle sezone koji su za njega fenomenalni ( finale surbiton, titula ilkey, 1/8 finala wimbledon). Kohlschreiber igra pred domacom publikom i sve, ali brza podloga pase amerikancu pa ako uspije drzat svoj servis, kroz neke tiebreakove ima itekako svoje sanse.

Niti jedan igrac nije pretjerano umoran svoje meceve jucer su rijesili za 45min (kudla) i 55min (kohl)

Sretno

Par primjedbi bez loše namjere. Kudla je zadnji meč kao underdog dobio 2013, i to Pairea. Ima odličan skor na travi, ali sve je mečeve dobijao kao favorit, dok je redovno gubio od igrača koji su bolje rangirani, ili jednostavno kvalitetniji. Osim toga, Kohlschreiber redovno u Njemačkoj igra svoj najbolji tenis, stoga je za pretpostaviti da će i danas biti motiviran. A kao dodatni argument, ove su sezone igrali u Indian Wellsu, i Kudla je uzeo jedan gem, i taj na poklon da ne ode na biciklu. Osobno sam odigrao hendi 3,5 na Kohlschreibera, jer neće dozvoliti Kudli loptanje, jer ima ruku za miksanje, a i daleko je kompletniji igrač. 

Brazil - Haiti ODG Ne  1.38 

Bopanna/Mahut - Garcia L./Haase  1  1.26

Kalashnikova/Shvedova - Dushevina/Ostapenko  1  1.45

Dungin Brazil nema lepršavost prijašnjih generacija, ali igraju čvršće i odgovornije, Još k tome nema Neymara, pa ne vjerujem da sa Casemirom, Renatom, Williamom i Coutinhom, a naročito Jonasom, mogu trpati protivnicima, pa će razultat pokušati ostvariti prije svega čvrstom obranom. Ako im je Ekvador uspio uputiti 2 udarca u okvir gola, ne vjerujem da će Haiti imati puno prilika. 

Garcia ove sezone ima 0:8 u paru, a i on i Haase imaju na travi 3 poraza na svaku pobjedu. Mahut je novi br. 1, dok je Bopanna nedavno bio broj 3, pa iako igraju prvi puta zajedno vjerujem da će se brzo "naći". Ni to nije protivnicima prednost, jer i oni igraju prvi zajednički meč. 

Kalashnikova nema neki impresivni skor, ali igra skoro svaki turnir sa drugom partnericoma, ali kada se dokopa neke top igračice, ostvari solidan rezultat. (sa Hsieh treće kolo Australije, a dobile su Babos i Srebotnik, a sa Errani polufinale Indian Wellsa). Dushevina nakon ozljede još nije ni blizu svog najboljeg nivoa, ni u single- ni u paru, o čemu govori skor 4:10. Ostapenko je imala i neke solidne rezultate, ali na ITF razini, a na travi joj je ovo prvi parski meč u karijeri. O Shvedovoj ne treba puno, ali u ovoj konkurenciji je nadmoćna, a Kalashnikova bi to morala iskoristiti. 

Par primjedbi bez loše namjere. Kudla je zadnji meč kao underdog dobio 2013, i to Pairea. Ima odličan skor na travi, ali sve je mečeve dobijao kao favorit, dok je redovno gubio od igrača koji su bolje rangirani, ili jednostavno kvalitetniji. Osim toga, Kohlschreiber redovno u Njemačkoj igra svoj najbolji tenis, stoga je za pretpostaviti da će i danas biti motiviran. A kao dodatni argument, ove su sezone igrali u Indian Wellsu, i Kudla je uzeo jedan gem, i taj na poklon da ne ode na biciklu. Osobno sam odigrao hendi 3,5 na Kohlschreibera, jer neće dozvoliti Kudli loptanje, jer ima ruku za miksanje, a i daleko je kompletniji igrač.

Ma naravno da je tu kohlschreiber izraziti favorit. Ipak se igra u njemackoj naravno. Ali eto brza podloga, ima vec meceva na travi dosta, pa jednostavno moram probati ovo po 4.5, za naravno minimalni ulog :)

Pitanje za jednu konstruktivnu raspravu.

R.Stepanek - M. Čilić 2 @ 1.54 Betfair

Znam da sve ovdje vristi no bet, ali ovaj 1.54 me jako vuce. Znam da je cilic imao razocaravajuc nastup na RG, ali imao je onda vise vremena za dobru prirpemu za travnati dio sezone. Stepanek ovdje 2 meca kvala i tako se naso u glavnom zdrijebu. U prvom kolu svaldao istomija 2:1.

Kvote da cile uzima 1.set se krecu oko 1.6, a za drugi oko 1.7

Evo slobodno neka misljenja o ovome.

Pitanje za jednu konstruktivnu raspravu.

R.Stepanek - M. Čilić 2 @ 1.54 Betfair

Znam da sve ovdje vristi no bet, ali ovaj 1.54 me jako vuce. Znam da je cilic imao razocaravajuc nastup na RG, ali imao je onda vise vremena za dobru prirpemu za travnati dio sezone. Stepanek ovdje 2 meca kvala i tako se naso u glavnom zdrijebu. U prvom kolu svaldao istomija 2:1.

Kvote da cile uzima 1.set se krecu oko 1.6, a za drugi oko 1.7

Evo slobodno neka misljenja o ovome.

Stvarno ne znam sta je najpametnije odigrati ovde. Ja ga imam over 22.5 na jednom listicu, Stepanek je koliko-toliko "osetio" podlogu i tu je mala prednost ali Cilic je na travi uglavnom davao dobre rezultate, plus ovde brani polufinale od prosle god. Ipak mi over gemova nekako izglednije, ti vidi sta ces na kraju :)

Stvarno ne znam sta je najpametnije odigrati ovde. Ja ga imam over 22.5 na jednom listicu, Stepanek je koliko-toliko "osetio" podlogu i tu je mala prednost ali Cilic je na travi uglavnom davao dobre rezultate, plus ovde brani polufinale od prosle god. Ipak mi over gemova nekako izglednije, ti vidi sta ces na kraju :)

A to me malo i muci. Bas zato sto znam da se cile uvijek ugodno osjeca na travi, ali prvi mec mu je i sve. Nakon onog poraza u RG ko zna sta je tu sve. A stepanek je preiskusan da nebi iskoristio svoje prilike kad ih dobije. A probat cu ja na cilu pa sta bude bude, ako ce ga sluzit servis onda nebi trebo imat pretjeranih problema bez obzira sto mu je prvi mec. Mozda i over gemova probam na jedan listic

evo još malo tenisa za danas. WTA-Hertogenbosch parovi

Knoll/Krunić - Dzalamidze/Khromacheva 1 @ 1.57 Betfair / 1.61 bet365

Par knoll/krunić čine 66. igračica parova (knoll) i 61.(krunić). ove godine su imale jednu suradnju koja je završila osvajanjem turnira u rabatu. Knoll je solidna igračica parove ove sezone ( napravila pomak oko 60ak mjesta u odnosu na prošlu sezonu), tako da uz već spomenutu titulu u rabatu, ovdje dolazi sa proslotjednom titulom na challengeru na braču. Taj turnir je igran na zemlji i nema veze sa travom, ali je dobar za samopouzdanje igračice. Drugi par čine ruskinje dzalamidze (121. igračica parove bez nekih zapaženih rezultata ove sezone) i najslabija karika ovoga meča I.Khromacheva (152. na listi parova, ali sa dva odigrana meča u parovima ove sezone). Srpsko-švicarskoj kombinaciji dajem predonst jer već su igrale skupa i znaju se. Nadalje, krunić već ima 4 meča na ovme turniru tako da je osjetila podlogu. U ruskoj kombinaciji dzalamidze igra dosta parove, ali njena partnerica nema to iskustvo igranja parova ove sezone tako da mislim da se danas opraštaju od turnira protiv ipak kvalitetnijeg para.

sretno!

Ekvador - Peru over 5.5 cards @ 1.85 Wwin (isti igrač dva žuta kartona = 3 kartona , izravni crveni karton = 2 kartona)

Drugo kolo Copa Americe u grupi B će večeras četiri i po sata iza ponoći zatvoriti Ekvador i Peru. Ekvadorci su u debitantskom nastupu odigrali neriješeno s Brazilom iako su po mnogima bili bolja momčad i zaslužili sva tri boda. Izbornik Quinteros je bijesnio na press konferenciji poslije utakmice zbog navodno neregularno poništenog pogotka govoreći kako bi se Brazilcima zbog njihovog kredibiliteta u svijetu nogometa vrlo vjerojatno progledalo kroz prste u toj situaciji. Ipak , ukupni je dojam da su prvenstvo otvorili kako su zaključili i kvalikacije za njega , u vrlo dobrom ritmu bez obzira na ozljedu prvog strijelca Felipea Caiceda. Danas bi morali ići po pobjedu da zadrže korak s Brazilom koji će izvjesno uzeti pun plijen protiv Haitia , a forma protivnika im daje za pravo nadati se takvom ishodu. Peru je unatoč ulozi velikog favorita punih sat vremena lomio Haiti i slomio ga režijom iskusnog Guerrera koji je postavio i konačni rezultat. Svjesni su da će im večeras trebati puno više od bljeska jednog individualca jer je Ekvador mnogo opasniji protivnik te će svaka nesmotrenost biti grubo kažnjena za razliku od prošle utakmice kada su pukom srećom zadržali minimalnu prednost. Za njih je vrlo bitno ne srljati prema naprijed i ne gubiti loptu unutar 40-50 metara od svog gola jer to brzonogi Ekvadorci nemilosrdno kažnjavaju. Izostanak Caiceda im svakako ide na ruku jer protivnici time gube kolorit u napadu , prije svega u skok igri gdje je robusni napadač Espanyola najjači , a i kontre koje postaju njihovo primarno oružje će sigurno rezultirati i ponekim prekršajem Peruanaca. Utakmica je objema ekipama biti ili ne biti , poraženi osim utakmice gubi i velike šanse za plasman u narednu fazu pa će vjerujem biti dosta tenzija kao i u njihovim prošlim utakmicama gdje su dobili po tri kartona. Wilmar Roldan je dijelitelj pravde na ovom meču , 36-godišnji Kolumbijac koji kao i većina južnoameričkih arbitara ne trpi previše grubost. Dijeli gotovo 6 kartona u prosjeku ove sezone , a ne libi se niti isključiti igrača što radi prosječno u svakom trećem nastupu. U zadnjih šest utakmica je podijelio nevjerojatna 42 žuta i dva crvena kartona što dovoljno govori o njegovom kriteriju , a vjerujem da s tim nastavlja i večeras.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use