Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.6.2016

Lolek222

9 glasova

1. 1. SAD - Kostarika

• 1
      9
    • X
      0
    • 2
      0
  2. 2. Kolumbija - Paragvaj

• 1
      6
    • X
      3
    • 2
      0

Recommended Posts

Evo opet tip moje najdraze igracice na WTA touru

K. Bertens - M.Lučić-Baroni 1 @ 1.72 bet365

Mislim da se ovdje bet malo zaletio. Koef od 1.72 na pobjedu igracice koja je dogurala do 1/2 finala rolland garrosa i imala serenu u saci (serena se ipak na klasu izvukla, pitanje postoji li itko jos na touru osim nje ko bi izvukao minus break u oba seta u polufinalu takvog turnira). Uz sve navedeno bertens brani dosta bodova (polufinale prose sezone), a baroni je u lila formi (cudan poraz od 2 seta od mlade japanke od u 2.kolu RG). Vjerojatno odgovor za ovaj visoki koef treba traziti da je bertens mozda iscrpljena ali onakav rezultat i niz kakav je napravila u proteklim tjednima ce ja mislim djelovat pozitivno. Imala je par dana odmora, brani tu dosta bodova i uvjeren sam da ce proci baroni. Ja cu ovo na malo jaci ulog u singlu, a hocu li vezat s icim jos o tome kad malo vise istrazim sutrasnji dan

Sretno!

EDIT: inace Betfair daje 1.80 na ovo. Eto ljepe prilike po mom misljenju da se okrene malo bonus

EDIT: Bertens otkazala

Evo kako je bertens otkazala turnir i propo mi glavni pick za sutra, evo jedan tip sa turnira u nottinghamu di hvatamo ipak nesto vecu i rizicniju kvotu

T.Moore - D.Vekic 1 @ 2.25

Imao sam vec 2 tipa sa britankom moore iz kvala nottinghama (mozda je ovo bertens trave ;) ). Dakle, britanka do sada na travnatoj seozoni respektabilni rezultati. Finale eastbourna i ovdje je prosla kvale. Skor do sada 7/1. Unaoc kratkom trajanju sezone na travi ovo je vec drugi susret ovih igracica na ovoj podlozi u ovoj sezoni. Susrele su se prije 6 dana i tada je britanka odnijela pobjedu 2;1 u setovima. Vekic ove sezone bez nekih zapazenih rezultata ,(zemljani dio sezone je okoncala bez pobjede (?!)) pa i to treba uzeti u obzir jer sigurno da se u njoj i nakupilo frustracija. Uvijek sam bio pobornik onoga da pred domacom publikom igrac ipak daje vise nego realno moze, pa onda tako i mislim da moore ima svoje sanse pogotovo sa do sada ostvarenim rezultatima.

Onima koji zele malo manji rizik preporucam moore uzima set.

Sretno!

Tip: Single

Ulog: 3 % od ukupne banke podjeljeno na broj singl oklada (u ovome slučaju 8).

Dobra strategija, i sam sam koristio sličnu, samo malo prilagođenju strategiju (koef cca 1,8-2,2) i 2 para+double ta dva ista para za 1/3 single uloga - sa 2% ukupne banke, i mogu reći da je relativno dobro funkcioniralo...

Ubila me, naravno - nedisciplina, što drugo, držim se 2-3 mjeseca, i onda dođe neki dinamo u ligi prvaka koji je sigurica godine, ulupam 20% banke, to padne, pa se idem izvlačiti i ode sve u nepovrat. Da se razumijemo, nikad se nisam igrao sa bankom od 1000E, moguće da je i tu problem, tako da sam uvijek imao osjećaj da se igram sa sitnišem, ali da sistem radi - radi ;) 

eto, nadam se da Goskim ne zamjera na OT-u, ako treba, neka prebaci sve skupa ;) 

btw. bepo, poznat si mi odnekud, moguće da smo se čitali, tipdana ili forum.hr možda? Pozdrav i ovdje! 

Nemam mnogo vremena pa ću ukratko nešto predložiti:

Japan - BiH 1 @ 1.50 Wwin

Japan i Bosna i Hercegovina će se danas sastati u završnici Kirin kupa u Japanu gdje su prethodno svoj nastup završili trećeplasirana Danska i posljednja Bugarska. Japanci su uvjerljivom pobjedom nad Bugarima osigurali ovo finale i pokazali još jednom koliko dobro izgledaju pod palicom novog trenera Vahida Halihodžića kojeg se svi jako dobro sjećaju ako ništa sa svjetskog prvenstva od prije dvije godine kada je vodio Alžir. BiH je prošla Dance nakon jedanaesteraca nakon senzacionalnog povratka sa 0-2 golovima Đurića , ali mislim da njihov uspjeh ovdje staje jer su u dosta kombiniranom sastavu koji je još i slabiji neigranjem Vranješa i Hodžića , a upitan je i Kolašinac. Igraju ovdje isključivo zbog Vahinog kredibiliteta na azijskoj smotri , uradili su i više nego što je očekivano , ali vjerujem da će im ovaj izazov biti malo previše.

Kudla D. - Lajović D. 1 @ 1.30 Wwin

Kudla (#56) je prošli tjedan igrao polufinale Manchestera gdje je preko Struvaya , Kozlova i Grotha dogurao do polufinala i ispao u tri seta od Lua , po meni iznenađujuće , ali nikako ne zasluženo. Osjetio je podlogu što je najbitnije , igra u životnoj formi i mislim da će i ovdje napraviti još jedan dobar rezultat. Lajović (#80) nema nekih zapaženih rezultata ove sezone , a dolazi trava na kojoj je u karijeri ostvario tek dvije pobjede iz dvanaest odigranih mečeva , s tim da je jedna od njih na egzibicije kojoj se realno ne pridaje previše važnosti pa ga nikako ne vidim u drugom kolu ovdje.

Lopez F. - Youzhny M. 1 @ 1.40 Wwin

Youzhny (#76) je nekada bilježio dobre rezultate na ovoj podlozi , nekada dok je još bio u snazi i koliko toliko kontrolirao svoje mušice kojih je kroz karijeru bilo dosta. Sezonu je otvorio s tri challenger titule na betonu , ali je po dolasku na ATP smotru itekako izgubio korak i propustio vezati dvije pobjede u glavnom ždrijebu , odnosno uspio povezati dvije pobjede samo u kvalifikacijama što je praktično challenger razina. Lopez (#22) ove sezone nije pretjerano briljirao , ali dolazi podloga gdje se njegova servis-volej igra najbolje očituje i tu danas vidim njegovu prednost. Prošle godine je osvojio Eastbourne i igrao finale Queen's-a , dogurao do četvrtog kola Wimbledona te je jasno da je još uvijek netko koga ni jači igrači ne žele dobiti u ranijoj fazi turnira , a kamoli Rus koji već odavno nije na razini top 50.

Baghdatis M. - Struff J.L. 1 @ 1.30 Wwin

Struff (#89) je prije dva dana igrao finale challengera u Furthu gdje je izgubio od Albota , s tim da je prije toga u tri od četiri meča morao u odlučujući set što je sigurno ostavilo traga. Na travi nikada nije briljirao , ima tek jednu pobjedu u posljednje dvije godine i njih samo pet u karijeri , od toga jedna u glavnom ždrijebu protiv Kavčiča koji i nije neka sila. Ovdje nikada nije dobio meč , bilo u kvalifikacijama , bilo u glavnom ždrijebu , a sumnjam da će tu crnu seriju prekinuti i danas kada dolazi na megdan iskusnom Baghdatisu (#41). Hrvatski zet bez obzira na godine ima još štošta za ponuditi , igrao je finale Dubaia ove godine gdje je namučio Wawrinku , a dolaskom na bržu podlogu njegove šanse za dobar rezultat itekako rastu. Prošle sezone je igrao polufinale Nottinghama i treće kolo Wimbledona , dobijao slabije , a mučio bolje rangirane igrače od sebe što mi je dovoljno da mu i danas vjerujem. 

Fino primecena Tara Moore protiv Done Vekic od strane Loleka, to je bio veliki value. Par predloga iz tenisa za danas:

Muller - Haase over 22.5 @1.72 bet365 / over 12.5 first set @3.00 bet365

Muller je napokon docekao travnatu podlogu gde inace pruza najbolje rezultate. Onaj njegov servis levom rukom zna biti veoma nezgodan i snazan. Haase pred domacom publikom, no ne znam sta to moze da znaci. Haase poprilicno los vec neko vreme bez zapazenijih rezultata, videcemo da li moze ponoviti proslu sezonu na travi koja je bila najblaze receno korektna (bar u poredjenju sa rezultatima iz ove). Jedina sreca je verovatno to sto ima protivnika u slicnoj formi pa ce barem na mentalnom planu biti egal. I jedan i drugi brane dosta bodova ovde, prosle sezone su na ovom turniru igrali polufinale, Muller protiv Goffina a Haase protiv Mahuta. Prvi je mec na travi u 2016-oj i jednom i drugom pa kontam da nece previse srljati nego ce uci nesto sporije u mec dok ne osete podlogu. TB u prvom setu isto na manji ulog, kao i naravno vise gemova

Ostali predlozi bez analize:

Kohlscheiber @1.30 unibet / WilliamHill

Ymer @1.15 marathonbet

Skupski/Skupski @1.20 bet365

SAD - Kostarika  

SAD kao domacinima zadnji voz da prodju u 2. krug, borit ce se do kraja i nadat prolazu, a Kostarika je solidna reprezentacija koja zna pruziti dobar otpor...

Do sada su vec igrali nekoliko utakmica i uvijek je bilo zanimljivo....Vezano za danasnji moj par, nadam se da ce i publika biti na nivou i odradit svoj dio posla.....

Vise od 5,5 kartona kvota: 2.50    8/10 
vise od 6,5 kartona kvota: 3.95    3/10  (malo rizicnije)
kladionica Wwin 

Sretno!!!!!!

SAD - Kostarika  

SAD kao domacinima zadnji voz da prodju u 2. krug, borit ce se do kraja i nadat prolazu, a Kostarika je solidna reprezentacija koja zna pruziti dobar otpor...

Do sada su vec igrali nekoliko utakmica i uvijek je bilo zanimljivo....Vezano za danasnji moj par, nadam se da ce i publika biti na nivou i odradit svoj dio posla.....

Vise od 5,5 kartona kvota: 2.50    8/10 

vise od 6,5 kartona kvota: 3.95    3/10  (malo rizicnije)

kladionica Wwin 

Sretno!!!!!!

SAD-Kostarika i Kolumbija-Paragvaj, Supersport je dao razradu na kartone. 3.5 i 4.5 , svaki po 1,65 što daje solidan double. Oba sudca su vrlo dobra, također i međusobni nisu loši.

SAD-Kostarika i Kolumbija-Paragvaj, Supersport je dao razradu na kartone. 3.5 i 4.5 , svaki po 1,65 što daje solidan double. Oba sudca su vrlo dobra, također i međusobni nisu loši.

Naravno , nemam tu kladionicu pa nisam gledao, odlican double,,, a ovdje se racuna zuti+zuti= crveni   kao 3 zuta i direktan crveni kao 2 zuta, tako da racunam da bi i to moglo bit, a na ovakve kvote to moram odigrat....   :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use