Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 05.06.2016.

canca

Recommended Posts

Lu-Brown 2 2.14 Marathon

Nešto me neće prijedlozi zadnja 2-3 dana, a čim ne napišem ide dobro, valjda s ovime skidamo taj urok.
Mislim da su se kladionice malo zaletile ovdje.  Brown igra odlično na travi, podloga baš odgovara njegovom stilu. Odličan je ovaj tjedan, dobijao je redom Rama, Zvereva, Warda i Gojowczyka. a izgubio je set jedino od Zvereva. Lu je bio ozljeđen, sezonu je započeo tek prošli mjesec. Igrao finale challengera u Seolu. četvrtfinale u Bangkoku, na RG-u ispao od Noleta u prvom kolu. Ovdje dobijao Glasspoola, Duckwortha, Stakhovskog i Kudlu. 2:0 dobio jedino Stakhovskog i to je tada jedino bio underdog. H2H 2:0 za Browna, dobio ga je na Wimbledonu prošle godine 3:1. Lu zna biti neugodan protivnik, loše je počeo tjedan ali je dizao igru pomalo, ipak po meni bi kvote trebale biti obrnute jer je Brown pokazao više, a i kvalitetniji je tenisač na ovoj podlozi.

Heurtel T. over 12.5 points @ 1.85 Premier

Očekivani rasplet kod Turaka je ovaj finalni okršaj između prvoplasiranog Efesa i drugoplasiranog Fenera koji su i kroz playoff nastavili pokazivati partije vrijedne ovog finala. Efes je perfektnim učinkom protiv Gaziantepa u dvije i Darušafake u tri utakmice stigao ovdje dok se Fener nakon rutinskih pobjeda nad Ušakom morao malo pomučiti protiv gradskog rivala Galatasaraya. Prva utakmica je zaista i bila vrijedna finala , Efes je počeo nešto bolje i do pred kraj poluvremena imao čak i deset poena prednosti , ali su do odmora gosti uspjeli to prepoloviti i otići u svlačionicu rasterećeniji. Ipak , domaćin je još jednom preuzeo konce utakmice i ponovno dostigao deset odnosno dvanaest poena prednosti , što je značilo i konačno buđenje istanbulskog giganta odakle povratka više nije bilo. Fener je -12 smanjio na -1 za samo pet minuta , te su u četvrtoj došli i do konačnog preokreta koji su grčevito držali do samoga kraja. Napravili su rani brejk na početku , ali daleko je to od završenog posla ako im se danas ponovi isti scenario kao prije tri dana. Bogdanović je rano zaradio četiri lične greške , a jako je važna karika u vanjskoj liniji , što u napadačkom , što u obrambenom dijelu , tim više što je protivnik izvana postizao veći broj svojih poena. Izostanak Antića je otvorio prostor Dariu Šariću da odigra jednu dobru partiju , kao i Udohu s druge strane koji se istaknuo sa 18 koševa za 37 minuta u igri. Ukoliko to i danas bude slučaj , očekujem da Efes ponovno puše za vrat rivalu , ponajviše na pogon njihovog najboljeg igrača Thomasa Heurtela koji je bio najefikasniji u prošloj utakmici sa 23 koša. Izuzetno dobar trojkaš , ima odličan ulaz čime iznuđuje velik broj slobodnih bacanja (10/11 prije tri dana) , a i vrlo je bitan u slaganju igre , sve kvalitete koje će trebati njegovoj ekipi danas. Feneru je ove sezone već ubacio 21 koš u regularnom dijelu , imao je sjajnu seriju i protiv Darušafake pokazavši kako se sjajno nosi s clutch situacijama kojih će i ovdje sigurno biti , pa mi se njegova iznadprosječna partija čini vrlo izglednom. 

AJ Milano (-8.0) - Reggio Emillia 1 @ 1.90 bet365 / -8.5 1 @ 1.85 Premier

Druga utakmica finalne serije talijanskog playoffa igra se večeras u Gradu mode gdje će Milano ugostiti Reggianu. Prije dva dana smo vidjeli uglavnom jednosmjernu utakmicu gdje je domaćin izuzev prve četvrtine konstantno plesao između granice dvocifrene prednosti da bi se u finišu malo opustio i ponudio protivniku priliku za povratak na pristojnih -7. Utakmicu je prelomila ozljeda Pietra Aradorija koji je već nakon osam minuta morao van terena pa se teret morao rasporediti između ostalih , a jedini ga je ponio vremešni play Kaukenas ubacivši 27 poena što je bio i jedini dvocifreni učinak u ekipi. U Repešinoj momčadi su takva bila četvorica , Gentile , McLean , Mačvan i Sanders što je fin vjetar u leđa za ovu utakmicu budući da niti jedan od ovih igrača nije bio konstantan u prošlim serijama. Danas bi mogli imati i nešto lakši posao budući da osim Aradorija nema niti krilnog centra Silinsa što će dodatno opteretiti vremešnog Lavrinoviča i Polonaru koji je totalno van ritma pa nisam siguran kako će uz sve ove probleme Reggiana parirati večeras. Ovaj singl je kod mene u lokalnim kladionicama nešto slabije plaćen i to po granici 8.5 , pa sam odabrao malo sigurniju varijantu.

Kaukenas R. over 11.5 points @ 1.85 Premier

Najraspoloženiji igrač Reggiane u posljednje vrijeme je svakako Litavac Rimantas Kaukenas koji je , kako sam već naveo , jedini bio dvocifren u prošloj utakmici što i ne treba čuditi budući da je uzeo 14 šuteva iz igre uz 4/4 sa linije penala. Iako u godinama , još je uvijek izvanredan šuter što je potvrdio i u prošloj seriji protiv Avellina gdje je davao 
6 , 13 , 11 , 10 , 22 i 17 poena s tim da su mu poenterski učinak i minutaža paralelno rasli. Davao je dva puta po 9 poena Milanezima u regularnom dijelu sa bitno manje uzetih šuteva , pa će vjerujem večeras sa njih više još jednom zablistati.

Simon K. under 12.5 points @ 1.85 Premier

Sjajni bek domaćih Krunoslav Simon je , kao i mnogo igrača iz talijanske lige općenito , nezahvalan za igrati under , ali mislim da imam prilično dobre argumente za takav ishod. Reggiana sa skraćenom rotacijom i uglavnom poenterski neraspoloženim pojedincima teško da može parirati protivniku , pa bi shodno tomu Simon trebao provesti nešto manje minuta na terenu jer ga nema smisla opterećivati ako za tim nema potrebe. Davao im je ove sezone 17 i 25 poena , ali kada je provodio 25-30 minuta na parketu u što zaista sumnjam večeras , pa mi se 13 poena čini kao malo previše. 

Sandefjord -0,25 @2.10 unibet 8/10

Hakan Calhanoglu zabija iz slobodnog @21.00 unibet 2/10

Upravo dobio info da igram jako na Sandefjord protiv Kongsvingera, nazalost nemam više informacija, čim ih dobijem podijelim

Druga oklada danas je da Calhanoglu zabija iz slobodnog. Jedan od najboljih ako ne i najbolji izvođač slobodnih nudi unibet po jako dobrom tečaju koji se isplati ispratiti po meni.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use