Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.6.2016.

Goksim

Recommended Posts

SPECIJALNA PROMOCIJA za igrače iz BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije!

Kao što smo i najavljivali dogovorili smo bonus dobrodošlice povodom eura2016 i za igrače iz drugih zemalja!  ;)

Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

V5yXsZC.png

qcAeNQn.png

Ako si iz Hrvatske koristi ovaj link: http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/betfair/

Ajmo probati započeti fino dan.

11:30 Kravchuk-Bemelmans over 22,5 1.90 bet365 

Danas nam započinju kvalifikacije za Hertogenbosch. U jednom od prvih mečeva snage će odmjeriti Kravchuk i Bemelmans. Konstantin Kravchuk trenutno je 106. tenisač i ovdje je prvi nositelj kvalifikacija. Ove sezone većinom je nastupao po challengerima, najbolji rezultat sezone ostvario je početkom prošlog mjeseca kada je osvojio challenger u Busanu gdje je dobio nekoliko solidnih igrača tipa Chung, Žemlja, Evans itd. Uz tu titulu ima i finale Taipeia, polufinala Wroclawa i Bangkoka. Odigrao je jedan meč na travi ove sezone, ovaj tjedan u Manchesteru protiv Reida, izgubio je 6:7 2:6. U karijeri ima 14/9 na travi. Ruben Bemelmans trenutno je 189. tenisač svijeta. Nekada top 100 tenisač ove sezone nije odigrao previše turnira što je dovelo i do pada na rankingu. Najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale Montpellierea gdje je dobio Sousu i Struffa a četvrtfinale gubi od Browna.  Na početku ovoga tjedna igrao je na challengeru u Furthu na zemlji i izgubio od Monteira 7:6 7:6. Vjerujem da mu je napokon drago što je zemljani dio sezone gotov, prelazi na travu gdje je iskusan i u karijeri ima 35/29. Kravchuk i Bemelmans susreli su se do sada 5 puta i Bemelmans vodi 3:2. Zadnja dva meča završila su u dva seta (jedan dobio Kravchuk, a jedan Ruben), a u tri meča prije toga gledali smo velike borbe: 6:7 6:3 7:5 ; 6:4 6:7 7:6 ; 7:5 2:6 7:6. Mislim da nas čeka zanimljiv meč, kvote su egal, negdje je favorit jedan a negdje favorit drugi. Obojica vole brže podloge, poznaju se dobro.. Mislim da se bet malo zaletio sa granicom, u njih je over 22,5 1.90 a u ostalim kladionicama granica je 23,5 a u nekim čak i 24,5. 

Kudla – Lu 1 2.00 @bet365

Kada sam video kvotu morao sam da odigram.Po meni Kudla je glavni favorit da osvoji ovaj turnir i na travu igra odlicno.Kudla na travu ima skor 38/18 dok prosle godine odlicnih 12/2 te igrao je par dobrih turnira.Ove godine poceo I da igra I ostvarije dobre rezultate na zemju.Ima vrlo dobar servis,odlicno se krece I nema nikakvih mana.Prosle godine na travu osvojio je jedan turnir,na jos jedan je igrao finale dok na Wimbledon stigo do 4 kolo sto je po meni vrlo dobar rezultat dobivao je Cuevas,Zverev,Giraldo te ispao od Cilic.Lu na travu isto solidan skor 35/35.On se pre mesec dana vratio nakon povrede I od tad po challengerima igra vrlo dobro.Do sad 2 puta igrali 2 pobede Lu ali eto danas se nadam da Kudla konacno dobice jedan mec protiv Lu.Nemamo vremena za duzu analizu jer za kratko vreme pocinje mec.

Williams S. – Muguruza B.G. 1 1.57 @bet365

Istina to je finale ne zelim da iko od igracice da podcenim ali Serena po meni je spremna za ovaj mec.Serena isto kao I Nole I kad igraju sa 10% snage oni oped dobivaju vrlo lagano protivnice.Trenutno prva igracica sveta Serena ove godine ima skor 24/4 dok na zemju jos nema poraz ima skor 11/0.Ove godine malo losi rezultati kada je u pitanje Serena jer do sad ima svega jedna titular I to na zemju u Rimu,I odigrala dve finala ali oba je izgubila.Tako da ovo je po meni veliki plus da osvoji jos jedna titular.Ona tu 2 puta je osvojila turnir,jednom ispala u 2 kolo.Za sad je izgubila svega jedan set ,ne igra na najaci nivo moze ona puno bojle ali danas je finale I mislim ima da 100% udje u mec .Na drugu stranu imamo vrlo dobru Muguruzu koja po meni ima kvalitet da bude prva igracica sveta.Ove godine ima skor 21/9 dok na zemju 11/3.Ove godine njen najbojli rezultat je bio ½ u Rimu.Tu je imala problem samo u prvo kolo gde je izgubila prvi set protiv Schmiedlova,te nakon toga zaigrala puno bojle.Georhes,Wickmayer,Kuznetsova,Rogers I Stosur su vrlo lako pali u 2 seta.Ona je do sad 3 puta igrala 2013 2 rundu,te 2014 I 2015 godine igrala ¼ tako da je ovo njen najbojli rezultat.Do sad su 4 puta igrali zajedno I 3:1 vodi Serena.

2013 Australian Open 2R Williams vs Muguruza 2:0 6:2 6:0

2014 French Open 2R Muguruza vs Williams 2:0 6:2 6:2

2015 Australian Open Williams vs Muguruza R16 2:1 2:6 6:3 6:2

2015 Wimbledon Williams vs Muguruza F 2:0 6:4 6:4

Istina da I u 2014 god igrali tu I Muguruza je vrlo lagano dobila taj mec ali sada je finale I ocekujem Serena da odigra najbojla tekma na ovaj turnir.Bice tesko al ja igram na kvalitetu I na iskustvo

.

Escobedo E. – Harrison R. 2 1.36 @bet365

Escobedo je po meni velika nada tenisa jer sve bojle I bojle igra.Istina uglavno igra fjuturse I challenger ali po meni readi se o veliki kvalitet.Ove godine na Maui challenger igrao je ¼,Sao Paulo challenger igrao je finale.I da jos nema tekma na travu ali ima po meni kvalitet da uzme puno gemova.Harrison je puno iskusni na travu ima skor 25/26.Ove godine osim sto je prosao kvalifikacije I stigo do drugo kolo u Indian Wells,te sto je u Acapulco dobio u prvo kolo Cilica I to sto je odigrao ½ na Tallahassee challenger nije nista uradio.Ima vrlo solidan servis bas kao skoro svih ameri,te po meni je tu velik favorit ja pre da pocnem da pisem analizu za dvicu primetio sam da je Escobedo I nije toliko los igrac al opet igram na iskustvo.

Brazil – Ecuador 1 1.80 @bet365

Istina da najvecih zvezda Brazila ne igraju ali opet oni su bojli bar za klasu.Ne razumem ovu kvotu jer I nakon toga sto zvezde ne igraju imaju oni u druge “zvezde” u timu koj su sigurno puno bojli nego Ekvadorce.Do sad su 29 puta igrali te Brazilce imaju 24 pobede.Evo igraci koj su pozvani za Copa America:

GK Alisson ; Diego Alves ; Marcelo Grohe

DF Dani Alves ; Miranda ; Gil ; Filipe Luis ; Marquinhos ; Rodrigo Caio ; Fabinho ; Douglas Santos

MF Casemiro ; Ganso ; Elias ; Lucas Lima ; Walace ; Renato Augusto ; Willian ; Lucas Moura ; Philippe Coutinho

FW Jonas ; Gabriel ; Hulk

Brazilce imaju u timu puno zvezde I vrlo dobre igrace.Imaju odlicni Jonas I Hulk u napadu te ove sezone pogotovo Jonas igrali su odlicno,na sredinu terena imaju igraca kao Willian,Lucas Moura,Coutinho te u odbrani isto odlicni igraci Marquinhos,Luis,Alves itd td.Ekvadorci u veliki problem pre Copa America povredio se njihov najbojli strelac Caicedo.U timu od malo jacih I poznatih igraca su Enner I Antonio Valencia.Kvota nije losa ja ovo moram odigrati

Jedan RG double od mene

Djokovic-murray 1 1.3

S.Williams -muguruza 1 1.57

Uk 2.04

Dakle #1 vs #2 nole rastavio thiema sta nisam očekivao ,neki sam je murray dobio noleta 2:0 ali msm da to ne znaci puno samo dodatan motiv noletu i nekako sam uvjeren da će on uzet ove godine rg ovdje nema neke analize jer je sve poznato ,čisto moram odigrat nakon onakve predstave djokovica

Serena alfa i omega zenakog tenisa ovo bi izbjegao da nisu stavili 1.57 na nju ovako moram odigrat i spojiti sa noletom ,jednostavno to je serena koja je puna iskustva i msm da će riješiti ovo u svoju korist, muguruza ipak ce imat mali strah jer ipak finale Rg nije mala stvar

Evo od mene jedan par sa kvala za nottingham. ( spojeno sa kudlom)

T.Moore - Z. Yang 1 @ 1.50

Dakle britanka dolazi na ovaj turnir sa finalom eastbourna ( izgubljeno 2:1 od riske, ali to je za svaki respekt kad se uzme da je moore 314. Na svijetu). Britanka igra pred domacin navijacima i dobro je otvorila sezonu na travi. S druge strane je kineskinja koja ne pregerira travu ( tek 7 meceva na travi u karijeri), te stvarno ne vidim da bi kineskinja tu mogla zadati neke probleme (mozda uzme set ali i to je nategnuto). Dakle sve je na strani britanke, forma, domaci teren, momentum tako da je ja vidim u sljedecoj rundi (mozda cak i u glavnom zdrijebu)

Sretno!

Jedan RG double od mene

Djokovic-murray 1 1.3

S.Williams -muguruza 1 1.57

Uk 2.04

Dakle #1 vs #2 nole rastavio thiema sta nisam očekivao ,neki sam je murray dobio noleta 2:0 ali msm da to ne znaci puno samo dodatan motiv noletu i nekako sam uvjeren da će on uzet ove godine rg ovdje nema neke analize jer je sve poznato ,čisto moram odigrat nakon onakve predstave djokovica

Serena alfa i omega zenakog tenisa ovo bi izbjegao da nisu stavili 1.57 na nju ovako moram odigrat i spojiti sa noletom ,jednostavno to je serena koja je puna iskustva i msm da će riješiti ovo u svoju korist, muguruza ipak ce imat mali strah jer ipak finale Rg nije mala stvar

Oprezno malo sa Serkom.

http://www.express.co.uk/sport/tennis/676650/Serena-Williams-French-Open-Final-Roland-Garros-Grand-Slam-Record-Groin-Injury-News?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Ali valjda ce biti ok, jako primamljiva kvota na nju.

Austrija-Nizozemska oba daju gol 1.72

Serena - Muguruza više od dva seta 2.37

Tara Moore 1.5

Ukupna kvota: 6.15

Sve bet365

Austrija zadnje četiri igrala oba daju. Nizozemska zadnjih 5 igrala oba daju. Međusobno zadnjih 4 od 5 igrali oba daju. Čak večina tekmi oba daju 3+ ali neka.

Serena vidim jako puno dvojbi, pa je meni nekako zapela za oko opcija više od 2 seta. Pa neka pobjedi Serena u tri seta. Treči par prepisan od Lolek222.

Možda to još spojim i sa Đokovičem više od 3,5. Sretno.

Hrvatska - San Marino AH -5.0 2 @ 2.37

Svakako za probati. Znaci da hrvatska nece pobjediti san marino sa 6+ golova ralike. Danas je najavljen modric i svi znamo da je hrvatska reprezentacija druga prica sa modricem ali on je igro 120 min u finalu LP i tesko da ce danas svih 90min. Najvjerojatnije je da na poluvremenu izlazi van. Protiv moldavije neki dan hrvatska nije imala srece ( par statitvi, losih reakcija ali i sve u svemu jedna posjecna partina), ali danas je u nogometu tesko bilo koga dobiti 6 razlike. Tako da ja moram probati da ce san marino ostati unutar 5 razlike

Sretno!

Aue -3,5 @1.85 unibet, bet365 4/10

Jako kasnim s ovom okladom, ali podijelit cu, mozda bude i u ponudi live. Aue jaka ekipa doma, puno snažniji sastav nego u prijasnjim mečevima, da ne duljim više info na linku:

http://www.swp.de/metzingen/sport/handball/regional/tv_neuhausen-Handball-Abschlussfahrt-Handballverein;art5689,3862730

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use