Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 31.5.2016

Filipo

Recommended Posts

Za sutra po neka tekma iz challengere a i nes od Roland Garousa.Prvo nadam se da bar malo pomozem oko paroa istina nisu neke kvote al opet bojle ista nego nista :D ako ima neke zamerke slobodni pisite tu i opet izvinite zbog jezik trudim se maks oko toga.Sretno svima sta god igraju dal moje parove il ne nije bitno vec da zaradimo :D

Manchester challenger

Ispred svega radi se o vrlo dobar challenger I dobro se secam pratio sam ga I igrao prosle godine I doneo mi je vrlo solidna zarada.Radi se za turnir gde podloga je trava.

Ward – Saville

Tipovi:H2-3,5(1.74) pinnacle Sports;2(2,62) bet365,Pinnacle;isto probao bih na sitno 2,5+sets 2.38 Paddy Power I 21,5+games 1.61 pinnacle

E sad bice to vrlo dobro otvoranje ovog turnira I ispred svega vrlo dobar mec.Ward trenutno je 173 igrac sveta.Radi se o 29 godisan britanac koj ima dobar servis koj dobro se nalazi sa osnovne linije te forhend I behend solidne za ove usleve a igra se na travu tako da kada je u pitanje servis onda ima veliki plus.Ove godine vrlo los skor 8/12.Kada je u pitanje travu u karijeru ima skor 30/37.Do sad u Manchesteru igrao 3 puta:-2007 1 kolo(izgubio od Meffert);-2008 1 kolo(izgubio od Beck);-2015 ¼(dobivao Sijsling te Novikov al izgubio od Grotha I bas sam pratio taj mec na strimu imao sam Groth dobija u 2 seta prvi set je Ward svoje servise dobivao vrlo lako al onda u taj brejk jedna pogreska kostala ga set a u drugi set secam se vrlo dobro Ward je prvi napravio brejk al onda mu Groth odma vratio I do kraju jos jednom brejknuo).Jedan veliki plus je to sto ima vrlo dobar servis,te da je domaci igrac a I tu je publika da ga podrzi.Saville je 22 godisan Australac koj trenutno je 187 igrac sveta.On ima vrlo dobar forhend I behend I nesto slabi servis nego Warda.On u karijeru na travu ima omjer 34/16(veliki plus je to sto I ove godine vec ima jedan turnir odigran na travu I na taj turnir na pocetku marta igrao 1/2 !).On je prosle godine za prvi put igrao tu I izigrao predobro stigo do finale(dobivao je Martin,Falla,Klein,Kravchuk) ali izgubio od Grotha u 2 seta.Pratio sam ga njegov mec protiv Klein u ¼ I primetio sam da on spasave sve brejk sanse imao je protivnik puno brejk sanse on sve spasavao sa svojim  solidni servis.Evo pratim ga vec neko vreme I vec pre 6 dana stigo u Britaniju da se sprema za turniru tako da vec 5-6 dana trenira.Bice to vrlo dobar mec I ipak ocekujem pobede Saville.Jedina losa stvar je da I oba igraca brane poene al opet neko mora da ispadne.

Gojowczyk – Evans -2(1.44) bet365

Eto primeto sam ovog para I po meni pobeda Evansa “sigurica”.Gojowczyk ove godine ima skor 10/10.Kada je pitanje travu on je vrlu los u karijeru ima skor 7/9.Evans je puno iskusni igrac koj vec evo ovo je 2 godina kada igra odlicno.Trenutno Evans je 91 igrac sveta .Ove godine vrlo dobar skor 23/9.Ove godine Evans na svaki turnir odlican.Australian Open prosao 3 meca kvalifikacije al ispao od Lopez;Dallas challenger u finalu izgubio od Edmund(dobivao je Rublev,Fratangelo,Becker,Ito);onda prva titular ove godine u Drummondville(dobivao je Barton,Horansky,Bester,Shapovalov,Corrie);Saint Brieuc ¼(dobivao je Caruso I Guez u 2 seta al onda u 3 seta izgubio od Sijsling);onda dolazi jos jedna titular u Taipei(dobivao je Kelly,Wang,Matosevic,Berankis I Kravchuk te u 5 meceva izgubio samo jedan set);onda dolazi jedno finale u Busan(dobivao je Kudryatsev,Nam,Sugita,Millman sve ove tekme dobio vrlo lagano u 2 seta te u finalu izgubio od Kravchuk).On na travu solidan omjer.U karijeru na travu ima 57/43.

Razlika u kvalitetu vrlo ogroman.Veliki plus isto je to sto Evans je domaci igrac.Evans je vrlo dobar igrac I ocekujem na ovaj turnir da ostvari vrlo dobar rezultat jer je stvarno kvalitetan igrac.

Broady – Groth -2(1.44) bet365

Bice to odlican mec.Broady je trenutno 248 igrac sveta I ove godine vrlo solidan skor 26/14.Kada je u pitanje trava on ima skor 12/21.Prosle godine je tu igrao I ispao u prvo kolo od Moriya.On I nije dobar na travu evo prosle godine na travu imao je skor 1/5!.Na drugu stranu imamo bombardera Grotha.28 godisni Australac je trenutno 100 igrac sveta.Ona puno bojli na travu u karijeru ima skor 73/31 dok prosle godine 10/3-(Stuttgart dobivao je igraca kao Stakhovsky,F.Lopez ali izgubio od Trociki;Nottingham(dobio je Zverev al ispao od Sousa u 3 seta;ten a Wimbledon odigrao vrlo dobro dobivao je Socka,Duckworth al onda ispao od Federer al pratio sam taj mec I nije to laki mec Federer je dobio u 4 seta I Semov servis je cudo kad to zapuca nema ritern).Groth prosle godine je osvojio ovaj turnir(te dobivao je Mitchell,Wang,Ward,Ram I Saville).Tako da brani poena a I kad mu krene sa asovima ne verujem da Broady ima tu neke sanse.Ove godine Groth vrlo los 4/16 tako da mislim da tu moramo ocekivati puno bojli rezultat.Groth je u Britaniju vec 4 dan trenirao je u Northernu u indoor tako da se par dana polako sprema za ovaj turnir.

Kudla – Struvay -2:0(1.40) Paddy Power

Pobeda Kudle I vise nego ocigledna al kvota je premala 1.10.Hendikep je na 5,6 gemova tako da odlucio sam tr.

Na jednu stranu imamo trenutno 53 igrac sveta Kudla koj ove godine ima skor 14/16 dok na travu u karijeru ima 35/18.On je vrlo dobar igrac na travu I njega sam ga gledao prosle godine po challengerima.Kudla prosle godine odlican na travu.-Surbiton challenger(dobivao je Smethrust,Rice,Nishioka,Klein te u finalu izgubio nesretno nakon sto je dobio prvi set od Ebden).-Ilkey challenger konacno dolazi titular(dobio je Andreozzi,Jaziri,Basic,McGee I Ebden te na ovaj turnir pratio sam vs Basic I finale vs Ebden).-Wimbledon(dobivao je Cuevas,Zverev,Giraldo te izgubio od Cilica u 4 tesnih seta I bas ga namucio).Od toga sta sam gledao prosle godine radi se vrlo dobar igrac koj najvise voli brze podloge te da ima vrlo dobar servis,kad ne bude as onda ide kick servis te da je vrlo podvizan igrac koj puno trci puno se trudi te puno izlazi na mrezu ten a mrezu je vrlo dobar skoro odlican ritern vrlo dobar a behend I forhend svaki put na nivo.Kudla je tu postaven kao 1 nositel tako da nadam se da ce ispostovati te osvojiti ovaj turnir.Na drugu stranu imamo trenutno 163 igrac sveta Eduardo Struvay.Eto na travu je odigrao svega jedna tekme de davno u 2014 godine kada je izgubio od Raja.Eto vidite da kada je u pitanje trava Kudla odlican dok protivnik samo jedna tekma u karijeru.Sigurno je Kudla I favorit publike tako da ne ocekujem puno muke ted a dobije ovaj mec u 2 laganih seta.

Prostejov challenger 2016

Berankis – Kolar -1(1.40) bet365;odigrao bih jos h2-4,5 1.52 pinnacle

Necu puno da duzim na jednu stranu imamo trenutno 50 igrac sveta Berankis koj ove godine igra vrlo solidno I ima skor 24/12 kada je u pitanje zemja 5/3.(ove godine je dobiovao protivnike kao Seppi,Sela,Dzumhur,Young,Albot,Kravchuk,Saville,Stakhovsky).Kada je u pitanje zemja on je ove godine osvojio jedan turnir t.j. Nanjing challenger(te dobivao je Wang,Petrovic,Barrientos,Thompson,Zemlja).Berankis I prosle godini igrao tut e ispao u prvo kolo od Granollers-Pujol al to je ocekivano jer Marcelo je odlican na zemju.Sada je tu 1 nositel tako da ocekujem da sto da ne I da osvoji ovaj turnir.Kolar je 19 godisan ceh koj trenutno se nalazi na 334 pozicije Atp liste.Ove godine igrao je uglavno Futures turnir te odigrao je I 2 challengera gde je ostvario odlicne rezultate.Wroclav gde je prosao kvalifikacije onda u prvo kolo iznenadio Berrer a onda ispao od Olivetti te Ostrava challenger gde je igrao finale(dobivao je Poljak,Uchiyama,Samper-Montana-Michalicka te izgubio u 3 seta nakon sto je dobio prvi set od Lestienne).Rezultati kaze da se radi o vrlo talentovan mladic koj igra dvorucni behend I pre da pisem analizu pogledao sam par videa na youtube I vidm da se radi o vrlo dobar igrac koj najvise voli igrati na zemju.Te je domaci igrac pa I zato je kvota malo veca.Kako pisem analizu I gledam po google stanujem sve manje siguran u pobeda Berankisa al opet ispostovaci sutra mora da dobije :D

Sada malo Roland Garros

Kako prodje dani sve sam vise I vise smoren od ovoh turnira.Ocekivao sam bar malo bojli rezultati te vreme je uzas svaki dan odgodene tekme,cekamo po 2 dana za jednu tekmu itd itd. Evo za sutra treba se odigrati bar tako pise za sad 4 tekme iz 3 kolo te 2 tekme iz ¼ muski singlovi,te treba sutra se odigrati 2 tekme 3 kolo 2 tekme ¼ muski dublovi,jedan iz zenski dublova,7 tekme zene singlova te sutra imamo I 4 mixed parova.Evo za sutra imamo 22 tekme a sigurno nece se odigrati I opet ima da rade program I opet bice prepravanja I prebaciti koja tekma za prekosutra.Al to nas ne zanima idemo sad na parovi.

Goffin – Gulbis -1(1.33 bet365);h1 -1,5 sets(1.62)

Na jednu stranu imamo odlicni Belgijanac Goffin trenutno je 13 igrac sveta I kako prolaze turnire igra sve bojle I bojle.Kada je u pitanje zemju Goffin solidan u karijeru ima skor 141/62.Ove godine vrlo solidne rezultate.Brisbane 2 kolo(dobio je Belluci ispao od Pouille);te odigrao je vrlo dobro Australian Open(dobivao je Stakhovsky,Dzumhur,Thiem te izgubio od Federer);sada dolazi Americka turneja gde je odigra dva vrlo dobre turnire.Iniand Wells stigao je do ½(dobivao je Tiafoe,Pella,Wawrinka,Cilic te u ½ ispao u 3 seta od Raonic).Miami jos jedan put ½(dobivao je Granollers,Troicki,Zeballos,Simon te izgubio sa 7:6 6:4 od Noleta).Dok kada je pitanje zemja najbojli rezultat je ostvario u Rima kada je stigo do ¼(dobio je Mayer,Sock onda najaca pobeda ove sezone 6:0 6:0 protiv Berdych te izgubio od Marej).Na Roland Garrosu prva dva kola bez nekih problema u 3 seta resio je Barrere pa onda Berlocq a onda se namucio protiv Almagra u 5 setova al eto danas mec je odgoden I prebacen za sutra tako da umora nema.Do sada je tu igrao 3 puta 2013 I 2014 godine ispao u prvo kolo od Noleta te od Melzer dok prosle godine odigrao je solidan tunir dobivao je Giraldo I Krajinovic te ispao od domaci igrac Chardy.On ima solidan servis I nista vise oko servisa al bori se za svaki poen dobar forhend I behend te odlican ritern.Na drugu stranu imamo Gulbis I da nije bila ta povreda Tsonge sada igralo bi se Goffin-Tsonga.Pratio sam mec Tsonga-Gulbis I Gulbis je puno gresio nije iskoristavao brejk sanse te bas se mucio na svoj servis.Imao je puno srece da je Tsonge predao mec nakon 5:2 al sta je tu je idemo dajle.Gulbis je u prva dva kola dobivao je Seppi I Sousa u 3 laganih seta bog zna kako al protiv Tsonge bar to sto sam ja video odigrao po meni pravi uzas.Istina da je pre par godina bio odlican te da je bio 10 igrac sveta al evo vec druga godina zaredom igra ispod proseka.Sve osim pobeda Goffina bice veliko iznenadjenje al po meni nema nikakve sanse za to.

Uzeo bih I Djokovic-Bautista –h2+9,5 1.90 – po meni vrlo dobar par je to I 6:3 6:3 6:3 I tip prolazi.Djokovic ne igra na razinu kako on zna I ume a I Bautista nije los igrac on voli zemju I zna da se bori I naravno veliki favorit je Djokovic al mislim da Bautista moze da uzme bar 9 gemova I sto da ne bar jedan set stigne da Agut uzme 5 gemove il da stigne do taj brejka.

Ukupna kvota na ovo duplanje je 2.24 kvote iz bet365.

Dodig/Melo – Guccione/Sa -1(1.25)

Bryan/Bryan – Matkowski/Paes -1(1.28)

Herbert/Mahut – Lopez/Lopez -1(1.40)

Evo pre neki dan jedan clan je reko da sta ce analiza na tekme gde je kvota 1.20 al iskreno meni je lakse pogoditi 1.50-60 nego ove male kvote.I haj da ne bude igramo ove male kvote haj sve sam to odigrao u jedan dabl.

Dodig/Melo trenutno po meni jedan od najbojlih parova I skupa igraju odlicno.Dodig trenutno 9 igrac sveta dok Melo n1!.Zajedno u paru igraju vec 4 godine I igraju odlicno imaju skor 118/70 dok ove sezone 10/8 al razlog je das u igrali parova al razliti partnere.Kada je u pitanje zemja dobri 30/16.Oni su prosle godine osvojili ovaj turnir tako da eto vidite das u odlican par te razlog vise da I ove godine odigraju zajedno odlicno te opet ostvariti odlican rezultat.Guccione/Sa nisu los par sasvim dobri igraju zajedno 2 godine te imaju skor 25/19 dok na zemju 9/8.Dodig/Melo u prva dva kola bez ikakvih problema prvo dobili su Haase/Troicki te Lamasine/Olivetti.Dok Guccione/Sa u prvo iznenadili po meni odlicni par ove sezone pogotovo na zemji Cabal/Farah u 3 seta te u 2 kolo opet problema I opet 3 seta protiv Mayer/Sousa koj I ne igraju puno parova.Guccione trenutno 59 igrac sveta dok Sa 52.Dodig/Melo zajedno funkcionisu vrlo dobro I imaju vrlo dobar servis ten a mrezi su odlicne a I imaju puno vise iskostva nego drugi par.

Bryan/Bryan su po meni jedan od najbojlih parova u istoriju tenisa n1 su oni al malo su opali jer su malo stari nego ostali igraci.Trenutno zajedno su odigrali preko 1200 tekme,na zemju 263/75 dok ove godine odlicni 25/8 dok na zemju perfekt 16/2.Ove godine na zemju vec imaju 3 titule osvojili su Houston,Barcelona,Rome dok tu na Roland Garosu za sad dobri.U prva dva kola nisu imali problema dobili su u 2 seta Fyrst/Gonzal I Marach/Martin al prosla zadnja tekma imali su puno probema protiv Stepanek/Zimonjic te nakon sto su izgubili prvi set u drugi St/Zim su imali I mec loptu al nisu iskoristili te u 3 set braca dobili sa 6:3.Braca Brajan po meni odlicne I najavili su da hoce da se vrate na prve pozicije te imaju odlican servis na mrezu najbojli! :D 2013 godine tu su bile pobednici dok prosle godine su igrali finale I izgubili u 3 seta od Dodig/Melo.Matkowski/Paes su isto solidan par al po meni razlika u kvalitetu malo veca.Istina Paes je legenda tenisa I sve to al opet on ima vec 42 godina.Zajedno su odigrali 11 tekme ovdeu prvih 3 kola nikakve problem te dobivali Bury/Istomin,Knowle/Mayer I Murray/Soares.Ova prva dva kola ocekivano jer I nisu to neki igrac ova zadnja malo iznenadjenje.Bice to vrlo dobar mec al po meni Bracala su puno blize pobede.

Herbert/Mahut od kada su poceli saradnju igraju predobro.Zajedno igraju vec 3 godinu te imaju odlican skor 55/18 ove sezone najbojlih te imaju skor 19/3 na zemju 7/1.Ove godine su osvojili Indian Wells I Miami na tvrdu ,dok na zemju su osvojili Monte Carlo.U prva dva kola bez vecih problema lagano drze svoj servis te kada su primaci servisa odlicni grize I napadaju za svaki poen.Prosle godine igrali tu 3 kolo R16 izgubili u 2 taj brejka od Pospisil/Sock.Istina da je I Lopez/Lopez vrlo dobar par al po meni nije ni blizu kao Herbert/Mahut.Lopez/Lopez zajedno su odigrali 42 tekme te imaju skor 25/17 te ove godine 16/9 ali imali su pause od 2012 do ove godine nisu imale ni jedna tekme te Lopez igra puno vise single nego parova.Kada je u pitanje ranking I tu ima solidna razlika:Herbert(6 igrac sveta);Mahut(2 igrac sveta);F.Lopez(32 igrac sveta);M.Lopez(40).Herbert/Mahut puno bojle igraju te odlican servis na ritern odlicni na mrezu predobre I na zemju skupa igraju najbojle :D.

PODSJETNIK: Ova promocija vrijedi do 1. lipnja 2016. godine u 23:59 po engleskom vremenu

Betfair kladionica u suradnji sa SvijetKladjenja portalom omogućuje igračima iz Hrvatske bonus dobodošlice u iznosu do 200€. Dakle, zahvaljujući ovoj promociji svi igrači iz Hrvatske koji iskoriste ovu ekskluzivnu promociju dobiti će 100% bonusa na prvu uplatu do 200€. 

http://bit.ly/betfair-200eura-hrvatska

Ukoliko se registrirate, te uplatiti 50€, vaš iznos biti će udvostrućen te ćete na računu imati 100€. Naša preporuka jest da, ako ste u mogućnosti pogotovo pred EURO, iskoristite maksimalni iznos bonusa, te tako stvorite zavidnu banku. Dakle, ako iskoristite ovu ekskluzivnu promociju te uplatite 200€, dobiti ćete i bonus od 200€, odnosno vaše stanje će biti 400€.

AzyGaPt.jpg

Napominjemo kako bonus nećete dobiti ukoliko se registrirate preko početne stranice Betfair kladionica, budući da se radi o EKSKLUZIVNOM BONUSU gdje je pri registraciji potrebno koristiti ekskluzivni link za igrače iz Hrvatske! Također, trenutno najveći bonus koji imaju igrači iz Velike Britanije (UK), jest 30€ a zahvaljujući SvijetKladjenja portalu maksimalan bonus koji igrači iz Hrvatske mogu dobiti jest 200€!    ;)

Napominjemo i kako su pravila okretanja bonusa i više nego fer. Iznos je potrebno okrenuti 5 PUTA, na koeficijent 1,50 ili veći, prije nego se zatraži isplata, što je u 90 dana, te uz euro2016 pred nama i više nego lagan posao.

Više o ovoj promociji, detaljnim objašnjenjima sa slikama kako otvoriti račun i preuzeti bonus kao i pravilima bonusa saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/promocije/betfair-bonus-200e-za-nove-korisnike/

Pročitajte pravila, vidjet ćete da je Hrvatska navedena kao zemalja za koju vrijedi promocija a bonus je već i testiran i provjereno radi! Također, u podforumu online klađenje otvoren je topic namjenjen ovoj promociji, pa molim da podijelite iskustva kako bi i drugima pomogli, odnosno da potvrdite da ste nakon registracije i uplate dobili bonus, ili prijavite eventualni problem.

Nadam se da ste zadovoljni ovakvom promocijom. Nije ju bilo jednostavno dogovoriti, a vjerujem da smo isposlovali i jako poštene uvjete bonusa (5x turnover) a imajte na umu i da igrači iz UK-a trenutno mogu dobiti maksimalno 30£ bonusa, a SvijetKladjenja je za igrače iz Hrvatske isposlovao vjerujem impresivan bonus, do 200€! 

Ukoliko već imate Betfair račun, mislim da se zbog ovakve promocije da razmisliti na koga, bi od prijatelja ili obitelji, eventualno mogli otvoriti račun kako bi iskoristili ovaj bonus. Zašto ne dobiti duplo i imati zavidnu banku pred euro, kada smo već ovo isposlovali!     ;)

Iskreno se nadam da ćemo do eura dogovoriti još neke, nagradne igre i promocije koje bi vrijedile za igrače iz svih zemalja, ne samo Hrvatske (sa Betfairom nažalost ta opcija nije bila moguća ali radimo na tome sa drugim kladionicama) do eura.     ;)

EKSKLUZIVAN LINK ZA BONUS

Žemlja G. - Duckworth J. over 22.5 games @ 1.72 bet365

Polako starta i ona najkraća , a mnogima i omiljena travnata sezona koja je prvo stigla u Veliku Britaniju , tačnije Manchester gdje se održava ovaj challenger čiji je ždrijeb u prvom kolu spojio Slovenca Gregu Žemlju (#152) i Australca Jamesa Duckwortha (#170).  Žemlja je već osmu godinu zaredom redovit igrač na ovoj podlozi i dosad je bilježio solidne uspjehe. Jedan osvojen challenger u Nottinghamu prije četiri godine , treće kolo Wimbledona prije tri kada je izbacio Dimitrova dok u zadnje dvije godine ima tek jednu pobjedu u glavnom ždrijebu. Niti ova tekuća sezona mu nije bogzna kakva , vrijedi izdvojiti dva uzastopna finala na azijskim challengerima na zemlji odnosno betonu gdje ga je u oba navrata porazio Berankis , te netom poslije u polufinalu trećeg turnira Kravchuk. Ovdje dolazi sa zemlje , ispao je u drugom kolu kvalifikacija za RG od Sijslinga pa je imao kojih desetak dana za prilagodbu na nešto brže uvjete ovdje. S druge strane ga čeka australski bombarder James Duckworth kojeg smo navikli gledati u dosta boljim izdanjima negoli je ovo sadašnje. Nekada 82. igrač svijeta je u ovoj sezoni upisao samo jednu ATP pobjedu , protiv Cervantesa u Sidneyu koji je deklarirani šljakaš što udaraču kakav je Duckworth ne bi smjelo predstavljati problem. Ispadao je u prvom kolu u Brisbaneu i Melbourneu , a zatim se prebacio prvo na futures koji je osvojio bez većih problema , a potom na challenger u Bangkoku gdje osim Lua praktički nije imao veće prijetnje u čitavom ždrijebu. On je imao nešto manje vremena da se pripremi ovdje , ali je došao s brže podloge i sa mnogo više samopouzdanja na što je očito računao kako bi spasio što se spasiti da od ove sezone. Travu je uvijek solidno igrao , bilježio dva uzastopna plasmana na Wimbledon kroz kvalifikacije gdje je u oba navrata igrao pet setova , ali nikad pobijedio (Kudla i Gasquet). Prošle godine mu je i osvanulo pobjedom u maratonskom meču protiv Jaziria , ali ga vrlo brzo zaustavlja sunarodnjak Groth što su mu ujedno bili i jedini nastupi na travi. Bez sumnje igrači koji će se vrlo lako snaći u ovim uvjetima , iskustvo je na strani Slovenca kao i međusobni omjeri u kojima vodi 2-0 , ali Duckworth puca od samopouzdanja , dolazi ovdje s dva osvojena turnira iza sebe , podloga mu itekako odgovara pa ćemo vrlo vjerojatno gledati veliku borbu.

Za sutra po neka tekma iz challengere a i nes od Roland Garousa.Prvo nadam se da bar malo pomozem oko paroa istina nisu neke kvote al opet bojle ista nego nista :D ako ima neke zamerke slobodni pisite tu i opet izvinite zbog jezik trudim se maks oko toga.Sretno svima sta god igraju dal moje parove il ne nije bitno vec da zaradimo :D

Manchester challenger

Ispred svega radi se o vrlo dobar challenger I dobro se secam pratio sam ga I igrao prosle godine I doneo mi je vrlo solidna zarada.Radi se za turnir gde podloga je trava.

Ward – Saville

Tipovi:H2-3,5(1.74) pinnacle Sports;2(2,62) bet365,Pinnacle;isto probao bih na sitno 2,5+sets 2.38 Paddy Power I 21,5+games 1.61 pinnacle

E sad bice to vrlo dobro otvoranje ovog turnira I ispred svega vrlo dobar mec.Ward trenutno je 173 igrac sveta.Radi se o 29 godisan britanac koj ima dobar servis koj dobro se nalazi sa osnovne linije te forhend I behend solidne za ove usleve a igra se na travu tako da kada je u pitanje servis onda ima veliki plus.Ove godine vrlo los skor 8/12.Kada je u pitanje travu u karijeru ima skor 30/37.Do sad u Manchesteru igrao 3 puta:-2007 1 kolo(izgubio od Meffert);-2008 1 kolo(izgubio od Beck);-2015 ¼(dobivao Sijsling te Novikov al izgubio od Grotha I bas sam pratio taj mec na strimu imao sam Groth dobija u 2 seta prvi set je Ward svoje servise dobivao vrlo lako al onda u taj brejk jedna pogreska kostala ga set a u drugi set secam se vrlo dobro Ward je prvi napravio brejk al onda mu Groth odma vratio I do kraju jos jednom brejknuo).Jedan veliki plus je to sto ima vrlo dobar servis,te da je domaci igrac a I tu je publika da ga podrzi.Saville je 22 godisan Australac koj trenutno je 187 igrac sveta.On ima vrlo dobar forhend I behend I nesto slabi servis nego Warda.On u karijeru na travu ima omjer 34/16(veliki plus je to sto I ove godine vec ima jedan turnir odigran na travu I na taj turnir na pocetku marta igrao 1/2 !).On je prosle godine za prvi put igrao tu I izigrao predobro stigo do finale(dobivao je Martin,Falla,Klein,Kravchuk) ali izgubio od Grotha u 2 seta.Pratio sam ga njegov mec protiv Klein u ¼ I primetio sam da on spasave sve brejk sanse imao je protivnik puno brejk sanse on sve spasavao sa svojim  solidni servis.Evo pratim ga vec neko vreme I vec pre 6 dana stigo u Britaniju da se sprema za turniru tako da vec 5-6 dana trenira.Bice to vrlo dobar mec I ipak ocekujem pobede Saville.Jedina losa stvar je da I oba igraca brane poene al opet neko mora da ispadne.

Gojowczyk – Evans -2(1.44) bet365

Eto primeto sam ovog para I po meni pobeda Evansa “sigurica”.Gojowczyk ove godine ima skor 10/10.Kada je pitanje travu on je vrlu los u karijeru ima skor 7/9.Evans je puno iskusni igrac koj vec evo ovo je 2 godina kada igra odlicno.Trenutno Evans je 91 igrac sveta .Ove godine vrlo dobar skor 23/9.Ove godine Evans na svaki turnir odlican.Australian Open prosao 3 meca kvalifikacije al ispao od Lopez;Dallas challenger u finalu izgubio od Edmund(dobivao je Rublev,Fratangelo,Becker,Ito);onda prva titular ove godine u Drummondville(dobivao je Barton,Horansky,Bester,Shapovalov,Corrie);Saint Brieuc ¼(dobivao je Caruso I Guez u 2 seta al onda u 3 seta izgubio od Sijsling);onda dolazi jos jedna titular u Taipei(dobivao je Kelly,Wang,Matosevic,Berankis I Kravchuk te u 5 meceva izgubio samo jedan set);onda dolazi jedno finale u Busan(dobivao je Kudryatsev,Nam,Sugita,Millman sve ove tekme dobio vrlo lagano u 2 seta te u finalu izgubio od Kravchuk).On na travu solidan omjer.U karijeru na travu ima 57/43.

Razlika u kvalitetu vrlo ogroman.Veliki plus isto je to sto Evans je domaci igrac.Evans je vrlo dobar igrac I ocekujem na ovaj turnir da ostvari vrlo dobar rezultat jer je stvarno kvalitetan igrac.

Broady – Groth -2(1.44) bet365

Bice to odlican mec.Broady je trenutno 248 igrac sveta I ove godine vrlo solidan skor 26/14.Kada je u pitanje trava on ima skor 12/21.Prosle godine je tu igrao I ispao u prvo kolo od Moriya.On I nije dobar na travu evo prosle godine na travu imao je skor 1/5!.Na drugu stranu imamo bombardera Grotha.28 godisni Australac je trenutno 100 igrac sveta.Ona puno bojli na travu u karijeru ima skor 73/31 dok prosle godine 10/3-(Stuttgart dobivao je igraca kao Stakhovsky,F.Lopez ali izgubio od Trociki;Nottingham(dobio je Zverev al ispao od Sousa u 3 seta;ten a Wimbledon odigrao vrlo dobro dobivao je Socka,Duckworth al onda ispao od Federer al pratio sam taj mec I nije to laki mec Federer je dobio u 4 seta I Semov servis je cudo kad to zapuca nema ritern).Groth prosle godine je osvojio ovaj turnir(te dobivao je Mitchell,Wang,Ward,Ram I Saville).Tako da brani poena a I kad mu krene sa asovima ne verujem da Broady ima tu neke sanse.Ove godine Groth vrlo los 4/16 tako da mislim da tu moramo ocekivati puno bojli rezultat.Groth je u Britaniju vec 4 dan trenirao je u Northernu u indoor tako da se par dana polako sprema za ovaj turnir.

Kudla – Struvay -2:0(1.40) Paddy Power

Pobeda Kudle I vise nego ocigledna al kvota je premala 1.10.Hendikep je na 5,6 gemova tako da odlucio sam tr.

Na jednu stranu imamo trenutno 53 igrac sveta Kudla koj ove godine ima skor 14/16 dok na travu u karijeru ima 35/18.On je vrlo dobar igrac na travu I njega sam ga gledao prosle godine po challengerima.Kudla prosle godine odlican na travu.-Surbiton challenger(dobivao je Smethrust,Rice,Nishioka,Klein te u finalu izgubio nesretno nakon sto je dobio prvi set od Ebden).-Ilkey challenger konacno dolazi titular(dobio je Andreozzi,Jaziri,Basic,McGee I Ebden te na ovaj turnir pratio sam vs Basic I finale vs Ebden).-Wimbledon(dobivao je Cuevas,Zverev,Giraldo te izgubio od Cilica u 4 tesnih seta I bas ga namucio).Od toga sta sam gledao prosle godine radi se vrlo dobar igrac koj najvise voli brze podloge te da ima vrlo dobar servis,kad ne bude as onda ide kick servis te da je vrlo podvizan igrac koj puno trci puno se trudi te puno izlazi na mrezu ten a mrezu je vrlo dobar skoro odlican ritern vrlo dobar a behend I forhend svaki put na nivo.Kudla je tu postaven kao 1 nositel tako da nadam se da ce ispostovati te osvojiti ovaj turnir.Na drugu stranu imamo trenutno 163 igrac sveta Eduardo Struvay.Eto na travu je odigrao svega jedna tekme de davno u 2014 godine kada je izgubio od Raja.Eto vidite da kada je u pitanje trava Kudla odlican dok protivnik samo jedna tekma u karijeru.Sigurno je Kudla I favorit publike tako da ne ocekujem puno muke ted a dobije ovaj mec u 2 laganih seta.

Prostejov challenger 2016

Berankis – Kolar -1(1.40) bet365;odigrao bih jos h2-4,5 1.52 pinnacle

Necu puno da duzim na jednu stranu imamo trenutno 50 igrac sveta Berankis koj ove godine igra vrlo solidno I ima skor 24/12 kada je u pitanje zemja 5/3.(ove godine je dobiovao protivnike kao Seppi,Sela,Dzumhur,Young,Albot,Kravchuk,Saville,Stakhovsky).Kada je u pitanje zemja on je ove godine osvojio jedan turnir t.j. Nanjing challenger(te dobivao je Wang,Petrovic,Barrientos,Thompson,Zemlja).Berankis I prosle godini igrao tut e ispao u prvo kolo od Granollers-Pujol al to je ocekivano jer Marcelo je odlican na zemju.Sada je tu 1 nositel tako da ocekujem da sto da ne I da osvoji ovaj turnir.Kolar je 19 godisan ceh koj trenutno se nalazi na 334 pozicije Atp liste.Ove godine igrao je uglavno Futures turnir te odigrao je I 2 challengera gde je ostvario odlicne rezultate.Wroclav gde je prosao kvalifikacije onda u prvo kolo iznenadio Berrer a onda ispao od Olivetti te Ostrava challenger gde je igrao finale(dobivao je Poljak,Uchiyama,Samper-Montana-Michalicka te izgubio u 3 seta nakon sto je dobio prvi set od Lestienne).Rezultati kaze da se radi o vrlo talentovan mladic koj igra dvorucni behend I pre da pisem analizu pogledao sam par videa na youtube I vidm da se radi o vrlo dobar igrac koj najvise voli igrati na zemju.Te je domaci igrac pa I zato je kvota malo veca.Kako pisem analizu I gledam po google stanujem sve manje siguran u pobeda Berankisa al opet ispostovaci sutra mora da dobije :D

Sada malo Roland Garros

Kako prodje dani sve sam vise I vise smoren od ovoh turnira.Ocekivao sam bar malo bojli rezultati te vreme je uzas svaki dan odgodene tekme,cekamo po 2 dana za jednu tekmu itd itd. Evo za sutra treba se odigrati bar tako pise za sad 4 tekme iz 3 kolo te 2 tekme iz ¼ muski singlovi,te treba sutra se odigrati 2 tekme 3 kolo 2 tekme ¼ muski dublovi,jedan iz zenski dublova,7 tekme zene singlova te sutra imamo I 4 mixed parova.Evo za sutra imamo 22 tekme a sigurno nece se odigrati I opet ima da rade program I opet bice prepravanja I prebaciti koja tekma za prekosutra.Al to nas ne zanima idemo sad na parovi.

Goffin – Gulbis -1(1.33 bet365);h1 -1,5 sets(1.62)

Na jednu stranu imamo odlicni Belgijanac Goffin trenutno je 13 igrac sveta I kako prolaze turnire igra sve bojle I bojle.Kada je u pitanje zemju Goffin solidan u karijeru ima skor 141/62.Ove godine vrlo solidne rezultate.Brisbane 2 kolo(dobio je Belluci ispao od Pouille);te odigrao je vrlo dobro Australian Open(dobivao je Stakhovsky,Dzumhur,Thiem te izgubio od Federer);sada dolazi Americka turneja gde je odigra dva vrlo dobre turnire.Iniand Wells stigao je do ½(dobivao je Tiafoe,Pella,Wawrinka,Cilic te u ½ ispao u 3 seta od Raonic).Miami jos jedan put ½(dobivao je Granollers,Troicki,Zeballos,Simon te izgubio sa 7:6 6:4 od Noleta).Dok kada je pitanje zemja najbojli rezultat je ostvario u Rima kada je stigo do ¼(dobio je Mayer,Sock onda najaca pobeda ove sezone 6:0 6:0 protiv Berdych te izgubio od Marej).Na Roland Garrosu prva dva kola bez nekih problema u 3 seta resio je Barrere pa onda Berlocq a onda se namucio protiv Almagra u 5 setova al eto danas mec je odgoden I prebacen za sutra tako da umora nema.Do sada je tu igrao 3 puta 2013 I 2014 godine ispao u prvo kolo od Noleta te od Melzer dok prosle godine odigrao je solidan tunir dobivao je Giraldo I Krajinovic te ispao od domaci igrac Chardy.On ima solidan servis I nista vise oko servisa al bori se za svaki poen dobar forhend I behend te odlican ritern.Na drugu stranu imamo Gulbis I da nije bila ta povreda Tsonge sada igralo bi se Goffin-Tsonga.Pratio sam mec Tsonga-Gulbis I Gulbis je puno gresio nije iskoristavao brejk sanse te bas se mucio na svoj servis.Imao je puno srece da je Tsonge predao mec nakon 5:2 al sta je tu je idemo dajle.Gulbis je u prva dva kola dobivao je Seppi I Sousa u 3 laganih seta bog zna kako al protiv Tsonge bar to sto sam ja video odigrao po meni pravi uzas.Istina da je pre par godina bio odlican te da je bio 10 igrac sveta al evo vec druga godina zaredom igra ispod proseka.Sve osim pobeda Goffina bice veliko iznenadjenje al po meni nema nikakve sanse za to.

Uzeo bih I Djokovic-Bautista –h2+9,5 1.90 – po meni vrlo dobar par je to I 6:3 6:3 6:3 I tip prolazi.Djokovic ne igra na razinu kako on zna I ume a I Bautista nije los igrac on voli zemju I zna da se bori I naravno veliki favorit je Djokovic al mislim da Bautista moze da uzme bar 9 gemova I sto da ne bar jedan set stigne da Agut uzme 5 gemove il da stigne do taj brejka.

Ukupna kvota na ovo duplanje je 2.24 kvote iz bet365.

Dodig/Melo – Guccione/Sa -1(1.25)

Bryan/Bryan – Matkowski/Paes -1(1.28)

Herbert/Mahut – Lopez/Lopez -1(1.40)

Evo pre neki dan jedan clan je reko da sta ce analiza na tekme gde je kvota 1.20 al iskreno meni je lakse pogoditi 1.50-60 nego ove male kvote.I haj da ne bude igramo ove male kvote haj sve sam to odigrao u jedan dabl.

Dodig/Melo trenutno po meni jedan od najbojlih parova I skupa igraju odlicno.Dodig trenutno 9 igrac sveta dok Melo n1!.Zajedno u paru igraju vec 4 godine I igraju odlicno imaju skor 118/70 dok ove sezone 10/8 al razlog je das u igrali parova al razliti partnere.Kada je u pitanje zemja dobri 30/16.Oni su prosle godine osvojili ovaj turnir tako da eto vidite das u odlican par te razlog vise da I ove godine odigraju zajedno odlicno te opet ostvariti odlican rezultat.Guccione/Sa nisu los par sasvim dobri igraju zajedno 2 godine te imaju skor 25/19 dok na zemju 9/8.Dodig/Melo u prva dva kola bez ikakvih problema prvo dobili su Haase/Troicki te Lamasine/Olivetti.Dok Guccione/Sa u prvo iznenadili po meni odlicni par ove sezone pogotovo na zemji Cabal/Farah u 3 seta te u 2 kolo opet problema I opet 3 seta protiv Mayer/Sousa koj I ne igraju puno parova.Guccione trenutno 59 igrac sveta dok Sa 52.Dodig/Melo zajedno funkcionisu vrlo dobro I imaju vrlo dobar servis ten a mrezi su odlicne a I imaju puno vise iskostva nego drugi par.

Bryan/Bryan su po meni jedan od najbojlih parova u istoriju tenisa n1 su oni al malo su opali jer su malo stari nego ostali igraci.Trenutno zajedno su odigrali preko 1200 tekme,na zemju 263/75 dok ove godine odlicni 25/8 dok na zemju perfekt 16/2.Ove godine na zemju vec imaju 3 titule osvojili su Houston,Barcelona,Rome dok tu na Roland Garosu za sad dobri.U prva dva kola nisu imali problema dobili su u 2 seta Fyrst/Gonzal I Marach/Martin al prosla zadnja tekma imali su puno probema protiv Stepanek/Zimonjic te nakon sto su izgubili prvi set u drugi St/Zim su imali I mec loptu al nisu iskoristili te u 3 set braca dobili sa 6:3.Braca Brajan po meni odlicne I najavili su da hoce da se vrate na prve pozicije te imaju odlican servis na mrezu najbojli! :D 2013 godine tu su bile pobednici dok prosle godine su igrali finale I izgubili u 3 seta od Dodig/Melo.Matkowski/Paes su isto solidan par al po meni razlika u kvalitetu malo veca.Istina Paes je legenda tenisa I sve to al opet on ima vec 42 godina.Zajedno su odigrali 11 tekme ovdeu prvih 3 kola nikakve problem te dobivali Bury/Istomin,Knowle/Mayer I Murray/Soares.Ova prva dva kola ocekivano jer I nisu to neki igrac ova zadnja malo iznenadjenje.Bice to vrlo dobar mec al po meni Bracala su puno blize pobede.

Herbert/Mahut od kada su poceli saradnju igraju predobro.Zajedno igraju vec 3 godinu te imaju odlican skor 55/18 ove sezone najbojlih te imaju skor 19/3 na zemju 7/1.Ove godine su osvojili Indian Wells I Miami na tvrdu ,dok na zemju su osvojili Monte Carlo.U prva dva kola bez vecih problema lagano drze svoj servis te kada su primaci servisa odlicni grize I napadaju za svaki poen.Prosle godine igrali tu 3 kolo R16 izgubili u 2 taj brejka od Pospisil/Sock.Istina da je I Lopez/Lopez vrlo dobar par al po meni nije ni blizu kao Herbert/Mahut.Lopez/Lopez zajedno su odigrali 42 tekme te imaju skor 25/17 te ove godine 16/9 ali imali su pause od 2012 do ove godine nisu imale ni jedna tekme te Lopez igra puno vise single nego parova.Kada je u pitanje ranking I tu ima solidna razlika:Herbert(6 igrac sveta);Mahut(2 igrac sveta);F.Lopez(32 igrac sveta);M.Lopez(40).Herbert/Mahut puno bojle igraju te odlican servis na ritern odlicni na mrezu predobre I na zemju skupa igraju najbojle :D.

Pusti ti kraju toga sto je rekao da ne trebaju analize za kvote 1,20. Taj ne ulaze 50 nego 5e. Svako pametan zna da se kladza igra najbolje duplanjima na jaci ulog i to je to. Ja bi na ove parove dodao zenski dubl Garcia/Mladenovic 1 1,25 koje igraju odlicno ovaj turnir

Gonzalez-Carballes Baena over 21.5 @1.80 Tonybet, over 22.5 @2.00 bet365

21.5 je prihvatliva granica, mada mislim da i 22.5 prolazi pa ko hoce vecu kvotu moze i to juriti. Challenger u Furthu i duel dva tipicna zemljasa. Carballes Baena ima solidne brojke na sljaci ove godine, ima skor 21/15. Dolazi ovde posle French Opena gde je ispao u prvom kolu od Pavlaseka. Gonzalez nije igrao od French Opena, tj. od kvalifikacija gde je ispao u prvom kolu. Sigurno je odmoran i spreman za ovaj mec. I jedan i drugi igraju na svojoj omiljenoj podlozi. Gonzaleza volim odigrati vise gemova, neretko zavrsava setove u TBu sto je za sljaku ne toliko tipicno. Igrali su 2 puta dosad i oba puta su mecevi isli u 3 seta. Mislim da nas ovde ceka ponovo over gemova!

Stvarno steta, posle 7:6 u prvom setu, 6:1 u drugom...

Evo da ja prebacim ovaj triple tu, kad jucer nije bilo tenisa. Nadam se da ce danas bit :)

Dodig/Melo - Guccione/Sa 1 @ 1.25

Goffin - Gulbis 1 @ 1.33

Herbert/Mahut - Lopez/Lopez 1 @ 1.40

uk. Kof = 2.33

Dodig i Melo brane titulu od prosle godine. Do sada su izbacili Hase/troicki i lamasine/olivetti sa relativnom lakocom ( oba puta 2:0 u setovima bez nekih drama). S druge strane je par koji je u prvom kolu iznenadio i izbacio cabal/farah, a u drugom mayer/sousa. S obzirom da dodig i melo brane naslov i puno su kvalitetniji par vidim ih u sljedecem kolu bez prevelikih poteskoca.

Susret davida Goffina i ernesta gulbisa je susret koji se nije trebao dogoditi. Goffin je ipak zasluzeno tu, dok je gulbis prosao nakon sto je tsonga predao, kada je imao 5:2 u prvome setu. Izbacio je gulbis tu sousu i seppia koji nisu ipak tako laki protivnici za rang igraca kakav je gulbis. Goffin je u proslom kolu izbacio almagra u 5 setova ali je skoz zasluzeno tu di je, jer je prikazao u tom a i ranijim mecevima solidan tenis, i danas ga vidim kao sigurnog putnika u final 8.

zadnji par. Susret prvog nositelja i spanjolske kombinacije Lopez/Lopez. Kladionice dosta favoriziraju herberta i mahua( skroz opravdano) koji po igrama ove godine, koje su fantastice, su ipak po meni prvi kandidati za titulu. U finalu ih vidim, a tamo je sve moguce pa ce stvarno biti iznenadjenje ako se tamo ne nadji. Doduse nece ovo biti lagan mec. Nije spanjolska kombinacija takva da ju se moze odmah otpisati iako nisu u nekoj fantasticnoj formi. Ali zbog koef na prve nositelje i favorite za naslov ( barem moje), moram to odigrati. A i vjerujem kako ce proci u sljedecu rundu

Sretno!.

Javim se poslje ako bude nesto na WTA.

Herbert/Mahut-Lopez/Lopez 1 - Herbert (6.) i Mahut (2.) zajedno su na omjeru 55/18. Domaći par ove sezone ima tri osvojena turnira: Indian Wells, Miami i Monte Carlo, a uz to su igrali i polufinale Madrida. U prvom kolu lagano su prošli Grotha i Tomića 6:3 6:3, a u drugom Kudlu i Peraltu 6:2 7:5. Feliciano (40.) i Marc (32.) zajedno su na omjeru 25/17. Najbolji rezultati ove sezone su im osvajanje Dohe, finale Dubaia i polufinala Indian Wellsa i Barcelone. U prvom kolu dobili su Durana i Gonzaleza 6:7 6:0 7:5, a u drugom Delbonisa i Moltenia 6:1 6:2. Bit će ovo zanimljiv meč, ali po meni su domaćini i prvi nositelji turnira ujedno i favoriti. Nisam toliki ljubitelj  Španjolaca jer su me oborili dosta puta, Francuzi su kvalitetniji double i mislim da dobijaju danas.

Dodig/Melo-Guccione/Sa 1 - Dodig (9.) i Melo (1.) uigran su double, ovo im je peta zajednička sezona. Ove sezone su na omjeru 10/8, najbolji rezultati su im polufinala Monte Carla i Madrida. Brane titulu od prošle sezone. U prvom kolu su lagano prošli Haasea i Troickog sa 6:0 6:3, a u drugom Lamasinea i Olivettia 6:2 6:4. Gucione (59.) i Sa (52.) zajedno imaju 25/19. Najbolji rezultati ove sezone su im finala Bukurešta i challengera u Irvingu. Ovdje su u prvom kolu iznenadili Cabala i Faraha 4:6 7:6 6:3, a u drugom su bili bolji od Mayera i Souse 6:1 6:7 6:3. Guccione i Sa nisu loš double, ovdje su iznenadili i zemljaše Cabala i Faraha, ali Dodig i Melo su kvalitetniji double koji ovdje i brani titulu i mislim da prolaze dalje.

Garcia/Mladenović-Friedsam/Siegemund 1 - Garcia (8.) i Mladenović (11.) do ove sezone imale su dva meča u Fed Cupu i oba su dobile. Ove sezone pojačale su suradnju i igraju odlično, ukupno su na omjeru 26/6.  Osvojile su tri zemljana turnira u Charlestonu, Stuttgartu i Madridu, a dva puta za redom u finalu su dobile Hingis i Mirzu, uz to imaju finala Sydneya i Dubaia, te četvrtfinale Rima. Ovdje su u prvom kolu dobile Beck i Wickmayer 6:4 6:2, a u drugom Johansson/Parmentier 6:1 4:6 6:2. Friedsam (185.) i Siegemund (44.) igraju prvi zajednički turnir. U prvom kolu dobile su Muhammad/Vogt 6:1 6:4, a u drugom Krajicek i Strycovu 6:2 6:3. Garcia i Mladenović domaća su kombinacija, kvalitetniji par i trebali bi proći dalje.

Cornet/Eysseric-Dodig/Mirza 2 -  Cornet (114-) i Eysseric (192.) zajedno imaju 4/2. Ovo im je treći put da igraju RG zajedno a najbolji rezultat imali su prije 2 sezone kada su dogurali do četvrtfinala.  U prvom kolu dobili su Quereshia i Savchuk 6:3 6:3. Dodig (9.) i Mirza (1.) igraju drugi zajednički turnir. Na AO dogurali su do polufinala, a dobili su čak i Hingis i Paesa. Ovdje su u prvom kolu dobili Johansson/Lamasine 6:4 6:3. I Dodig i Mirza su kvalitetniji double igrači, kvota nije neka ali bi trebali proći ovo.

Ferrer-Berdych over 3,5 setova – mislim da nas čeka dobar i neizvjestan meč. Berdo dobio Pospisila, Jaziria i Cuevasa a gubio je set od zadnje dvojice. Sa druge strane Ferrer dobio Donskoya, Monaca i Lopeza a gubio je set od Monaca. Ferrer vodi 9:7 u H2H ali ove sezone ga je Berdo dobio u Madridu na zemlji 7:6 7:5.

Evo jos jedan triple, kombinacija RG i challanger u prostejovu.

V. Williams - T. Bacsinszky 2 @ 1.40

A. Molcan - J. Tipsarević 2 @ 1.30

R. Brenakis - Z.Kolar 1 @ 1.40

uk. Kof = 2.55

Na RG danas suret 9.(bacsinszky) i 11. ( venus) igracice sijeta. Do pariza amerikanka nije pokazivala neku formu koja ulijeva povjerenje (nikako povezat dvije pobjede). Ove godine je na omjeru 5/2 na zemlji. Njena protivnica je odigrala puno vise meceva na zemlji i na omjeru je 13/2, u koji je ugradila i titulu u Rabatu, te 1/4 finale Rima i danas ju vidim da prolazi u sljedece kolo.

Susret tipsarevica i molcana sma odabrao iz jednog razloga. Molcan je mlad i puno jos toga je ispred njega i talentiran je. Takvi igraci znaju ovim starijima zadati probleme. Tipsarevic nije u dobroj formi, ali biram ovo jer slovak ima samo 3 meca na seniorskoj razini u karijeri, a zadnji je odigrao 11.10.2015, a zadnji na zemlji je odigran 24.9.2015. Tako dug period bez meca na seniorskoj razini ostavlja trag na svakome pa onda moram tu probati na tipsarevica

I zadnji mec, susret litavca brenakisa i ceha kolara. Ceh je zadnji mec odigrao 1.5. Nekad tolka stanka dodje dobro, ali on je tada bio u dobroj formi i tesko da moze nakon tolko vremena nastaviti igrati u istome ritmu. Brenakis je bio u solidnoj formi do prije 2 tjedna pa je naletio na 3 igraca ( ilhan, gulbis te mahut u 1.kolu RG) i izgubio. Ovjde je postavljen za 1. nositelja i sigurno ce htjeti opravdati tajnstatus protiv protivnika od kojeg je kvalitetniji pa ja tipujem na litavca

Sretno! :)

EDIT: inace oko 2 bi trebale Igrat bertens-keys. Ko prati zna da me bertens fino casti ovaj turnir pa ocekujte nesto i iz tog meca oko jedno pola h prije pocetka

Real Madrid (96.5) - Murcia 2 @ 1.85 Premier

Real i Murcia će večeras odlučiti o trećem sudioniku ovogodišnjeg Final Foura ACB lige gdje se već od ranije nalaze Valencia i Barcelona. Madriđani su u obje utakmice unatoč velikoj ulozi favorita bili tek nešto bolja ili čak slabija momčad pa Katsikarisovi momci imaju realnu šansu provući se među najbolje četiri ekipe. U prvoj utakmici su prokockali dvocifrenu prednost sa starta prvog poluvremena , zaostajali čak 12 razlike sredinom zadnje dionice da bi se na kraju čak uspjeli vratiti i na -1 , ali nikako dalje od toga. U drugoj su krenuli nešto defanzivnije što je prije svega i glavna odlika grčkog stručnjaka na njihovoj klupi , no vidjevši da se tako Real ne može dobiti , prihvatili su njihovu rng varijantu i pobijedili ih u toj igri. Campazzo je prvo ime u oba navrata kod Murcie sa 25 i 19 ubačenih poena što i nije neko iznenađenje budući da je uveliko motiviran kada igra protiv svog bivšeg kluba. Antelo je briljirao u prvoj utakmici , Faverani u drugoj što se i očekuje od visokih igrača koji napadaju Kraljeve koji zaista slabo brane te pozicije već dugi niz godina. S druge strane najviše vrijedi istaknuti Llulla koji je u odsustvu Fernandeza i Riversa preuzeo glavnu riječ izvana i ubacivao 26 i 15 poena , a solidan je bio i Carroll sa 20 odnosno 11 poena. Što se tiče današnjeg susreta , Real sigurno da mora krenuti svim silama već od samog početka jer je ovo praktički jedini način da spase sezonu u kojoj su rano ispali iz Eurolige i za dlaku propustili prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva. Napadački arsenal im slovi za jedan od najjačih u Europi , tim više što će danas biti jači za Ayona koji je u prošloj tekmi rano zaradio isključenje , pa nekih stotinjak koševa ne bi smjelo predstavljati problem.

Llull S. over 13.5 points @ 1.85 Supersport / over 14.5 points @ 1.85 Premier

Od španskog reprezentativca u redovima Madriđana se i večeras očekuje veliki doprinos jer je Murcia pokazala da im može parirati pa bi ih svaki angažman osim onog punog mogao vrlo skupo koštati. Izostanci Fernandeza i Riversa te imperativ koji utakmica nosi će mu sigurno donijeti koju loptu više u ruke pa mu ova granica ne bi smjela biti prevelika , tim više što ju je prebacivao i ranije s manjom minutažom.

Campazzo F. over 12.5 points @ 1.85 Supersport / over 13.5 points @ 1.85 Premier

Campazza uzimam iz Supersporta po manjoj granici , mada bi i ovu od 13.5 trebao preći s obzirom na njegove predstave u ovoj seriji. Dao je 25 u prvoj i 19 u drugoj tekmi , dakle 22 u prosjeku u ovoj seriji što ne treba nimalo čuditi s obzirom na njegovu motivaciju protiv bivšeg kluba koji ga je prije par godina proslijedio upravo u Murciu. Vrlo iskusan igrač koji zna kako se ovakve utakmice igraju te će od njega zavisiti mnogo toga u ovoj ekipi , tim više jer je jedini držao konstantu u obje partije. Krasi ga prije svega izrazita vještina s loptom , dobar dribling kao i prodor uz solidan šut za dva odnosno tri poena , kojih ukupno uzima oko petnaestak po utakmici što je uz par bacanja i više nego dovoljno za minimalno 13 poena.

Zahvaljujem za Betfair promociju!
Bonus je uredno dobiven na nekoliko računa :)

Trenutno seriji (14/17), pa idemo to nastaviti!

Prijateljske utakmice reprezentacija
20:45 Republika Irska - Bjelorusija
tip: over 2 kartona @ 1,95
kladionica: bet365

Sudac: Dejan Jakimovski (Makedonija) - sudac sa malo europskog iskustva, uglavnom sudi domaću ligu. Tu i tamo Ligu prvaka mlađih uzrasta. Ove sezone je u 20/23 (87%) pokazao 2 ili više kartona, u svim natjecanjima. U tri utakmice koje su ostale u underu, gol razlika je bila 3, 5 i 8 golova!!

Irskoj je ovo posljednja provjera pred EP i zasigurno da za njih ovo nije samo još jedna 'prijateljska' utakmica. Slažu se posljednji kotačići i svaki negativan rezultat može samo loše utjecati na ekipu, stoga se za motivaciju ne brinem.
U posljednjih godinu dan, Irska je u 8/9 utakmica (kvalifikacije, prijateljske) dobivala barem jedan karton. U posljednje tri prijateljske utakmice su u prosjeku radili 14 prekršaja što dovoljno govori o karakteru Iraca.
S druge strane imamo Bjelorusiju koja se nije kvalificirala na EP ali koja je već počela slagati momčad za nadolazeće kvalifikacije za SP (rujan 2016). Puno igrača će dobiti šansu, a svatko tko se želi izboriti za početnu jedanaestorku mora dat sve od sebe.
Tradicionalno su jako agresivni, u zadnje tri prijateljske utakmice su u prosjeku napravili 20 prekršaja po utakmici i ukupno dobili 10 kartona (jedan crveni). To dovoljno govori kakav nogomet igraju i kakav nogomet će igrati u budučnosti! 
Zadnju utakmicu su igrali protiv Sjeverne Irske te izgubili 3:0. Zanimljiv podatak je da su u drugom poluvremenu uz puno agrsivniju (12 prekršaja, 3 kartona) igru i puno bolje stajali na terenu, te su gol primili tek prek sam kraj utakmice. Dok su s druge strane imali 5 puta više udaraca prema protivničkom golu nego u prvom poluvremenu kada su napravili samo 5 prekršaja.
Treba još napomenuti da su sva tri gola dobili iz svojih individualnih grešaka, što ne bi trebali ponoviti!?
Napravio sam ovu usporedbu jer ih očekujem u izdanju u kakvom su igrali to drugo poluvrijeme, a u tom slučaju će i sama pobjeda Irske doći u pitanje.
5 utakmice prije te zadnje nisu primili niti jedan gol.

Očekujem tvrdu utakmicu sa preko 30 prekršaja, što bi trebalo biti i više nego dovoljno za minimalno 2 kartona!

Ulm - Frankfurt 

Malo tko je očekivao da će Ulm nakon onakvog mučenja s Oldenburgom biti na korak od pobjede nad mnogo jačim Frankfurtom. Ključna je bila ona prva pobjeda u Frankfurtu kada su nadoknadili zaostatak od -5 u zadnje dvije minute , poveli sa 2 razlike i primili koš za izjednačenje u zadnjim sekundama meča što ih na kraju srećom nije koštalo pobjede. Play Gunther je odradio odličnu rolu u tom susretu ubacivši 19 poena , s tim da je 10 dao u drugom poluvremenu i još dvije trojke u produžetku koje su se na kraju pokazale ključnima za konačan slom domaćih. Brejk su i potvrdili četiri dana kasnije u svojoj dvorani odigravši najbolju , tada zadnju četvrtinu u ovoj seriji nakon egala tokom čitavog susreta što im je donijelo vjerojatno i kapitalnu prednost ukoliko se nešto drastično ne promjeni. Skylinersi jesu smanjili na 2-1 u svojoj dvorani prije par dana , pokazavši prije svega zašto slove za najbolju obrambenu momčad regularnog dijela sezone , no uz dobru defanzivu valja upariti i dobro napadačko izdanje ukoliko misle izboriti majstoricu u Frankfurtu. S druge strane , Ulm nije neka defanzivna ekipa stoga im preostaje jedino da uvuku goste u svoj rng ritam koji će ih sigurno bolje služiti jer su na njega više navikli , pa bismo večeras mogli gledati jednu brzu utakmicu s dosta koševa iz tranzicije i šuteva za tri poena.

Morgan R. under 16.5 points @ 1.70 Sportplus

Krilni centar domaćih Morgan će sigurno večeras biti jedan od onih u centru pažnje od strane gostujuće obrane jer je u seriji protiv Oldenburga , kao i u regularnom dijelu pokazao koliko je opasan kada mu pružite dovoljno prostora. Skylinersi su se dosada pokazali kao kriptonit za njega jer niti jednom nije uspio preći ovu granicu s tim da je u ama baš svakoj tekmi imao barem četiri faula , u jednoj čak i isključujućih pet što dovoljno govori. Davao je 12 , 1 i 9 poena u ovoj seriji što je tek nešto iznad sedam poena u prosjeku , a budući da gostima večeras gori pod nogama , čisto sumnjam da će pustiti najboljeg protivničkog igrača da se razigra do kraja.

I da ovako ubacim još pokoju riječ za vanjske igrače domaćih , Gunther ili Babb bi večeras morali doprinijeti svojoj momčadi šutevima izvana što otvara mogućnost za iznadprosječnu partiju jednog od njih. Ja bih se iskreno prije odlučio za Babba , beka koji je malo opustio ruku u prošla dva meča i postizao 15 odnosno 10 poena (od 54 svoje momčadi) pa bi i danas morao uzeti barem 9-10 šuteva , ponajviše za tri poena koji bi mu trebali donijeti dvocifren učinak. Ja ga iskreno nisam igrao , ali po granici od 10.5 ga se svakako isplati uzeti makar na neki narodni listić. 

Irskoj je ovo posljednja provjera pred EP i zasigurno da za njih ovo nije samo još jedna 'prijateljska' utakmica. Slažu se posljednji kotačići i svaki negativan rezultat može samo loše utjecati na ekipu, stoga se za motivaciju ne brinem.

Tekma će se igrati na Turner's Crossu čiji je kapacitet tek nešto iznad 7 000, pa iako će stadion biti pun, neće biti ista atmosfera kao na Avivi pre neki dan kad je bilo preko 40 000 navijača. Ipak to će biti mislim prva medjunarodna utakmica Irske u Korku (regija Munster) gde su najfanatičniji navijači na ostrvu i sigurno je da će ekipa želeti pobedom se oprostiti od njih. Takodje očekuju se izmene u sastavu od pre nekoliko dana, ali bez obzira na to teško će Belorusi do povoljnog rezultata i do postignutog gola večeras. E sad što se tiče kartona... ipak je prijateljska tekma i Irci neće želeti grubu igru kako se ne bi desila neka nova povreda u poslednji čas, i broj kartona će definitivno zavisiti od nivoa agresivnosti gostiju. 

Pozdrav znam da nije tema za to , ali zanima me pravilo za bonus da se iznos mora okrenut 5 puta. Ako uolatim 50 eura to je sa bonusom 100 eura dali to znaci da moram sve ukupno uplatit oklade u iznosu od 500 eura da bi mogao podic , i dali svojih 50 eura mogu ranije podic .

Hvala

Pozdrav znam da nije tema za to , ali zanima me pravilo za bonus da se iznos mora okrenut 5 puta. Ako uolatim 50 eura to je sa bonusom 100 eura dali to znaci da moram sve ukupno uplatit oklade u iznosu od 500 eura da bi mogao podic , i dali svojih 50 eura mogu ranije podic .

Hvala

Točno, dakle ako uplatiš 50EURA, dobiti ćeš 50EURA bonusa odnosno na računu ćeš imati 100EURA. Turnover je potrebno napraviti onda 500EURA, što uz euro 2016 nije teško.

Isplate prije nego napraviš turnover ne možeš raditi, odnosno možeš ako zatražiš ali tada će ti stanje računa biti umanjeno za iznos bonusa (ne preporučam to raditi).

Evo da ja prebacim ovaj triple tu, kad jucer nije bilo tenisa. Nadam se da ce danas bit :)

Dodig/Melo - Guccione/Sa 1 @ 1.25

Goffin - Gulbis 1 @ 1.33

Herbert/Mahut - Lopez/Lopez 1 @ 1.40

uk. Kof = 2.33

Dodig i Melo brane titulu od prosle godine. Do sada su izbacili Hase/troicki i lamasine/olivetti sa relativnom lakocom ( oba puta 2:0 u setovima bez nekih drama). S druge strane je par koji je u prvom kolu iznenadio i izbacio cabal/farah, a u drugom mayer/sousa. S obzirom da dodig i melo brane naslov i puno su kvalitetniji par vidim ih u sljedecem kolu bez prevelikih poteskoca.

Susret davida Goffina i ernesta gulbisa je susret koji se nije trebao dogoditi. Goffin je ipak zasluzeno tu, dok je gulbis prosao nakon sto je tsonga predao, kada je imao 5:2 u prvome setu. Izbacio je gulbis tu sousu i seppia koji nisu ipak tako laki protivnici za rang igraca kakav je gulbis. Goffin je u proslom kolu izbacio almagra u 5 setova ali je skoz zasluzeno tu di je, jer je prikazao u tom a i ranijim mecevima solidan tenis, i danas ga vidim kao sigurnog putnika u final 8.

zadnji par. Susret prvog nositelja i spanjolske kombinacije Lopez/Lopez. Kladionice dosta favoriziraju herberta i mahua( skroz opravdano) koji po igrama ove godine, koje su fantastice, su ipak po meni prvi kandidati za titulu. U finalu ih vidim, a tamo je sve moguce pa ce stvarno biti iznenadjenje ako se tamo ne nadji. Doduse nece ovo biti lagan mec. Nije spanjolska kombinacija takva da ju se moze odmah otpisati iako nisu u nekoj fantasticnoj formi. Ali zbog koef na prve nositelje i favorite za naslov ( barem moje), moram to odigrati. A i vjerujem kako ce proci u sljedecu rundu

Sretno!.

Javim se poslje ako bude nesto na WTA.

Kakvu lovu mi izbe ova dvojica. Znam da je goffin slabo krenuo al dobit ce on to na kraju. Steta za ovo

NHL - Pittsburgh - San Jose -  x2    1,65

U prvoj tekmi vidjeli smo različite priče u sva tri perioda. U prvom su dominirali Pingvini, u drugoj Sharksi i u trećoj opet Pingvini.
To im je na kraju i donijelo pobjedu pred sam kraj tekme.
Dva različita stila igre i samo je pitanje tko će nametnuti svoj.
San Jose si ne smije dozvoliti zaostatak od 0:2 jer će se tada jako teško vratiti.

Čitao sam izjave igrača San Josea i svi se slažu da će u game 2 biti mnogo pripremljeniji za "brzinu" Pingvina.
Vjerujem da će od početka prikazati igru kojom su dominirali u drugom periodu game 1.
Andy je odradio svoj posao i sada samo čekam isto od San Josea.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use