Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.5.2016.

IzudinB

Anketa  

19 glasova

1. 1. Real Madrid - Atl. Madrid

2. 2. Hull - Sheffield Wed

Recommended Posts

Real M. - Atletico M.

Duel koji smo toliko dugo cekali. Moram reci da sam u polufinalu navijao da gledamo u finalu ova dva gradska rivala, sto zbog kladjenja sto zbog rivaliteta i dobre atmosfere kad god se ova dva tima sastanu. Mislim da su veceras ubedljivo najveci ulozi, secamo se onog finala iz 2014-e kad je Atletiku trofej izmakao za dlaku. Simeone je iskusan trener, koji zna kako se igraju ovakve utakmice bez obzira na pritisak. Citao sam danas njegove izjave za medije i jasno je dao do znanja da ga ne interesuje tradicija koja im ne ide u korist, kao i Realovu ulogu blagog favorita u finalu. Pokazali su ove sezone da mogu da se nose sa Realom (cak su bili i bolji). Tenzije su vec pocele, bilo je i tuce fanova danas na aerodromu, siguran sam da ce biti grube igre, povlacenja, nesportskih startova, pogotovo ako jedna od ekipa ranije povede. Clattenburg je veoma dobar izbor sto se kartona tice, u gustim utakmicama je redovno ispostovao i isao preko granice (Chelsea-Tottenham, finale FA kupa C.Palace-Man Utd) i mislim da na ovakvoj utakmici bice materijala za mozda i 10 kartona, sve u zavisnosti od kretanja rezultata. 

xqQFxow.png?1

Iskoristicu promociju bet365 koja nudi besplatnih 25 EUR na live-u ako prethodno uplatite singl bilo koje opklade u visino do 25 Eura. Ja sam se naravno odlucio za vise kartona. 

Veceras navijam za Atl Madrid i naravno za fer igru i spektakl koji samo ovakvi mecevi pruzaju :)

moze bas bilo koja kvota na uplatu od 25e ?? i dobijas 25e na live-u

evo da se i ja javim malo sa tenisom:

K. Bertens - D. Kasatkina 1 @ 1.53 bet365

U susretu nizozemke bertens, i ruskinje kasatkine, ja tipujem na nizozemku iz niza razloga. prvi je trenutna fomra. gdje nizozemka ima 9 pobjeda u nizu, uz osvojen nunberg te još par solidnih nastupa na zemlju (npr. WTA Rabat). Ruskinja s druge strane se nemože pohvaliti nekom formom, a niti nekim rezultatima ove sezone ( uglavnom su to 2kola, eventualno neki izlet u 3. kolo). Bertens je izbacila 3. igračicu svijeta, Kerber, što zaslužje svaki respekt, te C.Giorgi koja isto nije loš protivnik. Ruskinja je izbacila teže nego se očekivalo, pobjedila dvije igračice protiv kojih je bila favorit ( Razzano i Friedsam sa po 2:1). uzevsi sve u obzir ja tu vidim nizozemki da prolazi u sljedeću fazu.

Ako se netko sjeća pisao sam neki dan da bertens teško dobiva 2:0 tj. da ima još oscilacija u igri, pa možda nije loše ni probati:

Bertens - Kasatkina T.R. 2:1 @ 3.75

ili

Bertnes - Kasatkina total sets over 2.5 @ 2.37

WTA u svoj svojoj raskosi ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use